White Olive Premium (ex President Premium Complex)

rozbudowa hotelu nie została ukończona. Do dyspozycji gości była tylko stara część hotelu + nowy basen. plusem jest to, że jedzenie było bardzo dobre, nielimitowane piwo i inne trunki :) Co do wycieczek fakultatywnych to organizowane przez Rainbow Tours byłem tylko na jednym, gdyż zdecydowanie wolałem i polecam polskie biuro na Zakinthos - Zante Magic Tours. Wycieczki z nimi to poezja :)

szczerze polecam - standard hotelu mile mnie zaskoczył

Pokoje ładne, łazienki mniej. Do plaży mała odległość. W okolicy spokój, bo dalej od głównej ulicy. Atrakcji na miejscu brak. W hotelu nic się nie dzieje oprócz mozolnego remontu. Można zwiedzić okolice miedzy posiłkami. Ale ogólnie spoko. Tylko nie widać tych gwiazdek. rozczarowanie.

Być może po całkowitym remoncie ten hotel będzie odpowiadał 4 gwiazdkom. 07.08.2015 w chwili uruchomienia nie odpowiadał nawet 2 gwiazdkom. Życzę gościom tego hotelu w przyszłości,aby ominęły ich takie ,,atrakcje\\\" jakie firma Raibown zafundowała nam na początku uruchomienia tego hotelu od 07.08.2015 r.

Byliśmy pierwszymi gośćmi w hotelu . Na powitanie czekała na nas butelka wina w pokoju. Na dzień dzisiejszy funkcjonuje stara część hotelu, ale jest po generalnym remoncie. Z dnia na dzień przybywało nowego wyposażenia . Jedzenie smaczne, nie ma wielkiego wyboru, ale nikt nie chodził głodny. Alkohole słabe ( mocno rozcieńczone). Hotel ładnie usytuowany, blisko miasta i plaży. Pokoje przestronne, z balkonami. Na balkonach nowe meble. W każdym pokoju klimatyzacja ( nowa), sterowana indywidulanie. W przyszłym roku, gdy wszystkie prace budowlane zostaną zakończone, będzie to jeden z ładniejszych hoteli w Laganas. Obecne szefem kuchni jest Grek, mający polskie korzenie, świetnie mówiący po polsku. Był bardzo pomocny , dostosowywał się do próśb gości . Przy wyjazdach na całodniowe wycieczki, hotel przygotowuje prowiant( kanapki, owoce i woda). Transfer z lotniska trwa około 15-20 minut.

od3 249 zł za osobę

Nazwa  White Olive Premium (ex President Premium Complex)
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Laganas
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis

Atrakcyjna lokalizacja: niedaleko centrum jednego z najpopularniejszych, rozrywkowych kurortów na wyspie - Laganas.

Tuż przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego dojechać można m.in. do miasta Zakynthos.

Tylko 300 m do szerokiej, piaszczystej plaży.

Zaledwie 500 m do klubów, dyskotek, barów, tawern i sklepów.

Wyświetlono 85 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kamil

Pobyt - Maj 2016

Zalety

dobre jedzenie, wszystko w cenie. dwa baseny

Wady

niedokończona budowa nowego skrzydła niedziałające jacuzzi

ania

Pobyt - Październik 2015

szczerze polecam - standard hotelu mile mnie zaskoczył

Zalety

kameralność hotelu oraz jego standard

Wady

kiepski bar

4.8
jolinka

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

spokojnie,

Wady

kabiny prysznicowe dla cieniasów, obsługa jadalni po pierwszym posiłku zwróciła uwagę, że odnosi się naczynia na wózek. żenada. i tak mało kto to robił. na powierzchni tarasu ok 30-40 m2 niesmaczne było zachowanie obsługi. w 4*hotelu chcieli wysługiwać się gośćmi.

henryk

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Zaletą hotelu było jego położenie,blisko morza i zdala od hałaśliwego centrum.

Wady

Wad ponad miarę.Byłem jednym z pierwszych gości po uruchomieniu hotelu.To co zastaliśmy w pierwszym dniu,to kabaret. Hotel był w ogóle nie przygotowany na przyjazd gości. Posiłki w pierwszych 2 dniach to koszmar. Na pytanie do szefa kuchni ,który mówił po polsku jest czemu jest tylko makaron i ten sam sos-rozkładał ręcę. Okazało się , że dopiero montowano w kuchni niezbędne maszyny i wyposażenie do przygotowywania posiłków. Dopiero po 2 dniach na stołówce zaczęło się pojawiać więcej potraw. Pokoje odnowione, ale po co komu szafa bez wieszaków? Wieszaki dostaliśmy dopiero po kilku dniach. Basen koło nieskończonej części hotelu był w pierwszych dniach niebezpieczny do kąpieli, ponieważ dopiero wtedy przy gościach w basenie maskowano surowe balkony widoczkami. Wiszące drabiny i praca wiertarek oraz wiszący robotnicy na drabinach nad głowami kąpiących się dzieci. A mniej więcej po pary dniach 3/4 gości zatruło się w całym hotelu. Wizyty pogotowia i wyjazdy na kroplówkę nie należały do rzadkich. Nie za taki wypoczynek zapłaciłem w listopadzie 2014 r. Z Grecji zostałem skutecznie wyleczony na lata. Jak kierownictwo Raibowa mogło wpuścić gości do nieskończonego hotelu?

Sylwia i Ryszard

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Hotel po remoncie. W pokojach nowe wyposażenie , pachnące świeżością. Położenie dogodne, 300 metrów od głośnej głównej ulicy Laganas, pełnej klubów i dyskotek funkcjonujących do białego świtu. Można się wyspać i wypocząć, a jeśli ktoś jest spragniony zabawy, to ma blisko do centrum. Do plaży około 100 m. Plaża piaszczysta, łagodne zejście do morza. Wokół hotelu dużo sklepików , restauracji i wypożyczalni samochodów. Obsługa miła i uczynna. Pokoje sprzątane codziennie. W pokoju bezpłatny sejf oraz lodówka, a także telewizor 32 cale. Na terenie hotelu 2 baseny, bardzo czyste.

Wady

Brak parasoli przy basenach i suszarek w łazience, ale pewnie zostanie to uzupełnione z biegiem czasu .

White Olive Premium (ex President Premium Complex)