6,9 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 463 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,7
    Ocena
    Organizatora

  • 6,8
    Ocena
    rezydentów

  • 7,1
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,2
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 120 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania śniadania i obiadokolacje
    2 150 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Albania śniadania i obiadokolacje
    2 870 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 3,0 / 10

    danuta

    Pobyt: Czerwiec 2015

    jeszcze nie wyjechałam a już czuje się oszukana ,wycieczke wykupywałam w styczniu miała być 7 dniowa a teraz wyjezdzam 9 czerwca z gdanska i mam wycieczke praktycznie 5 dniowa

    Opinia dodana: 24 maja 2015
  • 9,5 / 10

    Marek

    Pobyt: Maj 2015

    Wszystko od momentu wylotu z Warszawy na Korfu do powrotu na Okęcie zorganizowane bardzo dobrze, punktualnie. Nie było jednej rzeczy do której można by się przyczepić.

    Opinia dodana: 22 maja 2015
  • 2,0 / 10

    anna b

    Pobyt: Maj 2015

    Byłem z biurem Grecos, kompletna katastrofa, od przelotu przez hotel, rezydenta

    Opinia dodana: 20 maja 2015
  • 5,5 / 10

    Grzegorz

    Pobyt: Maj 2015

    Na wycieczce objazdowej Grecja Klasycznie żle zorganizowano czas,więcej czasu spędza się w autobusie i na czas wolny niż na zwiedzanie. Dwie wycieczki fakultatywne do Navplio i Aten nocą to wyciąganie pieniędzy ponieważ odbywa się to kosztem czasu już zapłaconego a jakość tych wycieczek jest bardzo niska.

    Opinia dodana: 19 maja 2015
  • 6,0 / 10

    Aga

    Pobyt: Maj 2015

    Bardzo słaba opieka rezydentów. Córka podczas wczasów trafiła do szpitala, rezydentka ani razu się z nami nie skontaktowała, nie pomogła w rozmowach z lekarzami (wbrew temu co mówiła), nie odbierała telefonów...i najważniejsze powiedziała,że woda z kranu jest pitna...przez co prawdopodobnie córka się zatruła. Ubezpieczenie z firmy EUROPA, które proponuje GRECOS nie umiało się dogadać z szpitalem i gdyby nasz upór pewnie z własnej kieszeni musielibyśmy zapłacić ponad 500 euro.

    Opinia dodana: 18 maja 2015
  • 6,0 / 10

    eon

    Pobyt: Maj 2015

    opieka rezydenta i przedstawicieli biura na lotnisku, w hotelu "niezauważalna" cześć informacji błędnych

    Opinia dodana: 18 maja 2015
  • 2,0 / 10

    Edyta.

    Pobyt: Maj 2015

    Zdecydowanie nie polecam wakacji z Grecos! Hotel inny niż,w katalogu...Hotel poprosu był koszmarny! Ciężki kontakt z rezydentkami,jak j z firma po powrocie z nie udanych wakacji:(

    Opinia dodana: 17 maja 2015
  • 9,5 / 10

    AsiaRok

    Pobyt: Maj 2015

    Polecamy wakacje z Grekosem... Nasza opinia jest taka że warto wybrać się na wakacje z tego biura. Z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni.

    Opinia dodana: 14 maja 2015
  • 4,3 / 10

    Aneta

    Pobyt: Maj 2015

    Loty do Grecji nie w sezonie to porażka ... bo lata się przez Poznań (wylot z Katowic niby)

    Opinia dodana: 12 maja 2015
  • 5,5 / 10

    Sławomir

    Pobyt: Maj 2015

    Odradzam wyjazd z GRECOS! Lot z międzylądowaniem na Kos to porażka firmy i dla jej klientów.... lepiej już lecieć na wyspy kanaryjskie jak ma się lecieć z Katowic 5 godzin przez ... Poznań. Oczywiście Grecos jest z Poznania i lecieliśmy po 20 wczasowiczów z Katowic do Poznania! Szok a na pokładzie mnóstwo rodzin z dziećmi. To samo powrót ... zazwyczaj biura robią to sprawiedliwie ... ale nie Grecos - najpierw wszyscy do Poznania a potem dalej. Zero logiki w działaniach Grecosa - i dlatego NIE POLECAM.

    Opinia dodana: 12 maja 2015
1 2 3 4 5 ... 47
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią