7,1 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 700 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,9
    Ocena
    Organizatora

  • 7,0
    Ocena
    rezydentów

  • 7,3
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,4
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 000 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania śniadania i obiadokolacje
    2 050 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 9,0 / 10

    JB

    Pobyt: Sierpień 2014

    Jeśli do Grecji - to tylko z Grecosem. Dobra organizacja podróży, hotelu, wycieczek fakultatywnych i obsługa rezydenta.Pozdrawiam.

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Paula

    Pobyt: Lipiec 2014

    Wszystko było zgodne z opisem i z tym o czym informował nas pan w biurze podróży. Wakacje przecudowne. Rezydenci uprzejmi, udzielali wielu informacji. Wszystko dobrze zorganizowane, nawet dla osób, które nie znają języków obcych nie powinno być problemu. Biuro podróży Grecos, uważam, że jest naprawdę bardzo dobre. Hotel był czysty, zadbany, nowy i świetne towarzystwo, obsługa również miła i pracowita. Polecam to biuro podróży, które jest wiarygodne. Z usług Grecosa korzystałam wielokrotnie i na pewno jeszcze nie raz skorzystam :) BARDZO POLECAAM!

    Opinia dodana: 16 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Paulina

    Pobyt: Lipiec 2014

    Biuro podróży, z którego jechaliśmy na rodzinne wakacje jest bardzo dobre, wszystkie informacje zostały nam przekazane, o wszystkim zostaliśmy dobrze poinformowani. Wakacje były cudowne,mały, przytulny hotel, blisko do plaży. Obsługa i osoby, które organizowały wyjazd bardzo miłe. Rezydent podczas spotkań zawsze był uprzejmy i udzielał nam odpowiedzi na każde pytania. Dojazd z lotniska do hotelu, dobrze zorganizowany, klimatyzowany autokar. Hotel, w którym byliśmy to świetne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi, ale i nie tylko. Dużo barów, animacji i innych rozrywek. Biuro podróży Grecos ma wiele innych świetnych ofert, bo już wcześniej z nich korzystaliśmy. Bardzo polecamy, wakacje meega udane :)

    Opinia dodana: 16 sierpnia 2014
  • 9,5 / 10

    moth

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Wszystko było zgodne z opisem. Serio! Idealne wakacje, w fajnym hoteliku. Jedynie, jeśli trzeba się czepić, to fakt, że rezydenci nie rozwozili po hotelach - dla nas nie problem, znamy angielski, ale inne osoby mogły mieć problem z tego powodu.

    Opinia dodana: 15 sierpnia 2014
  • 9,5 / 10

    szurka

    Pobyt: Maj 2014

    zwiedziłam kawał świata a nie wiedziałam że Grecja jest bardzo pięknym krajem, szczególnie wyspa Zahyntos jak grecy lubią Polaków jak nas dobrze traktują.pozytywna opinia pobytu łączy się ze wspaniałą organizacją ogromną troską o wypoczywajacego.Jestem zdziwiona negatywnymi opiniami ale wydaje mi się że powodem negatywnej opini o biurze Grekos jest wykupywanie najtańszych ofert a wymagania odnoszą się do iście królewskich traktowań.pytam się za tyle ile płacisz tak jesteś traktowany

    Opinia dodana: 15 sierpnia 2014
  • 9,5 / 10

    Jola i Janusz sosnowiec

    Pobyt: Lipiec 2014

    TO były Wielkie i Piękne greckie wakacje! wykupiliśmy FM w travelplanet W M1 Będzin.10 dni innclusive na ZAKYNTHOS-Kipseli-Tsamis ZANTE -4*.Pozostawałam w zachwycie przez cały pobyt! Kameralnie,czysto,jedzenie,atmosfera-super.Opieka rezydentki NATALII-wyśmienita! wycieczki jedynie powinny zawierać w cenie- lunch.Prośba do organizatorów -więcej informacji po polsku,wszak nie wszyscy znamy języki.Zakochaliśmy sie w Grecji i napewno wrócimy.PS.turyści powinni wiecej czytać o miejscu do którego jadą-jezeli potrzebują zabawy to niech nie wybierają miejsc cichych a potem wylewają pretensje na rezydentki. BIURO GREKOS-POLECAMY

    Opinia dodana: 15 sierpnia 2014
  • 2,0 / 10

    oszukana przez Grecosa Anna

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Najgorsze biuro podróży jakie kiedykolwiek spotkałam - okłamuje ludzi, uchyla się od odpowiedzialności, ignoruje problemy i reklamacje, naraża ludzi na gigantyczny stres i koszty podczas 'wakacji'. NIKOMU NIE POLECAM podróżowania z tym 'biurem'. Oferta w hotelu UTOPIA, który wg Grecosa ma 5 gwiazdek na miejscu okazała się być jedną wielką ściemą - hotel nie ma ŻADNEJ GWIAZDKI! i to nie moja opinia a fakt. Hotel ten zbankrutował 3-4 lata temu i Grecos wykupił go na wyłączność i wozi tam niczego nieświadomych POLSKICH turystów za kwotę 2500-2800zl/os. To co zastaliśmy na miejscu ciężko nazwać jakkolwiek - żałosna namiastka brudnego i rozpapranego remontami? motelu z obsługą w starych spranych T-shirtach z jadłodajnią wielkości 60m2 i 1 barem, w którym podają uozi z sokiem ;] woda butelkowana, internet wifi czy czyste ręczniki to luxus, o którym można zapomnieć wykopując ofertę ALL INCLUSIVE. A regionalni z sąsiedztwa jak słyszą hasło UTOPIA to się jedynie uśmiechają z politowaniem i bardzo chętnie opowiadają historie tego 'hotelu'. Co do rezydentów i obsługi - "OPIEKI", którą mamy w cenie to jeszcze większy DRAMAT. Rezydenci zostawiają Polaczków w hallu, którzy czekają po 4-5h na pokoje i jada do lepszych hoteli na obiadek, kiedy jest zgłaszana reklamacja zwlekają ignorując klienta tak długo jak tylko się da - kiedy już nie ma wyjścia i trzeba porozmawiać z klientem prezentowane są argumenty typu: "to sobie kopiliście wiec musicie tu zostać", "i co ja mam z tym zrobić?", a reklamacje NIE SA ROZPATRYWANE W OGÓLE. Biuro w Poznaniu to kolejna pomyłka tamtejsi 'kierownicy' od wszystkiego stosują spychoterapie naciągając klienta dzwoniącego z Grecji na gigantyczne rachunki za telefon - nie rozwiązując przy tym problemu ani nawet nie starając się jakkolwiek pomoc. Sytuacje zamyka epizod z wynajętymi oczywiście tylko dla Grecosa liniami Smalplanet, którego to samoloty notorycznie nie odlatują, a ludzie lądują w pokojach z karaluchami na 3h - OT WAKACJE Z GRECOSEM ;]

    Opinia dodana: 13 sierpnia 2014
  • 2,0 / 10

    piotr

    Pobyt: Sierpień 2014

    Nigdy wiecej ,ta frma nie zasluguie by istniec .rezydentki?-sory niewiem o kim mowa

    Opinia dodana: 12 sierpnia 2014
  • 8,5 / 10

    Michał

    Pobyt: Lipiec 2014

    Pierwszy raz korzystałem z usług t ego biura i w sumie nic nie mogę negatywnego powiedzieć wszystko odbyło się zgodnie z planem. Jedynie nastąpiło kilkunastominutowe opóźnienie startu samolotu czarterowego i to przy wylocie jak i przy powrocie... Ale to też można byłoby pominąć milczeniem, gdyż pilot w obu przypadkach nadrobił - lądowanie odbyło się o czasie! Czytałem różne opinie o tym biurze - ale w moim przypadku mogę ich śmiało polecić. Powiem nawet więcej, że wszystkie wyjazdy na wycieczki organizowane przez to biuro były realizowane DOSŁOWNIE CO DO MINUTY (! ) co niestety nie we wszystkich biurach podróży jest tak dokładnie realizowane ....

    Opinia dodana: 11 sierpnia 2014
  • 9,8 / 10

    Margot

    Pobyt: Sierpień 2014

    Wakacje na Kefalonii super. Fajny hotel ( Cephalonia Palac) - choć do palacu trochę mu brakuje :) super jedzonko, no i świetna praca animatorów i rezydentów. Pan Bartek - animator the best, świetny kontakt i z dziećmi i z dorosłymi. Poleacm biuro i Kefalonię cudowne wakacje!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 11 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 35
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią