7,6 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 69 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,8
    Ocena
    Organizatora

  • 6,8
    Ocena
    rezydentów

  • 7,2
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,3
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 190 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania All Inclusive
    1 760 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Albania śniadania i obiadokolacje
    2 870 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 5,5 / 10

    onon

    Pobyt: Lipiec 2014

    NIE POLECAM biura podróży GRECOS !!!! pierwszy i ostatni raz ! spóżniony lot o jakies 10 godzin ! Po reklamacji na zwrot pieniędzy za cały dzień za 5 osób czekaliśmy 3 miesiące z czego otrzymaliśmy voucher w wysokości 400 zł na wszystkich!!! a voucher oczywiście obejmuje tylko i wyłącznie kolejne wakacje z tym biurem !!! NIE POLECAM !!!! p.s. obsługa hotelowa za to była bardzo miła ! :) Grecja - wyspa Kos, hotel Mitsis Norida Beach

    Opinia dodana: 20 listopada 2014
  • 2,0 / 10

    Elżbieta Szymańska

    Pobyt: Maj 2014

    Biuro beznadziejne, rezydenci również nie wykonują swoich obowiązków i nie liczą się z klientem absolutnie. Wszystko jest OK do momentu wykupu skierowania. Mam bardzo złe wrażenia z tego biura, jak również moja koleżanka. Sprzedają skierowania na czas kiedy jest jeszcze zimno do hoteli bez ciepłej klimatyzacji w skutek czego w pomieszczeniach jest zimniej aniżeli na dworze. W hotelu niektórzy nie dostali nawet kocy bo zabrakło. Hotel miał być z basenem był BEZ. I jeszcze olewający rezydencji- SZOK. Tak było na Korfu zarówno w moim przypadku jak i koleżanki.Nie polecam.

    Opinia dodana: 13 listopada 2014
  • 2,0 / 10

    dycia10

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Tragiczne biuro podróży. Jedno wielkie nieporozumienie. Zmiana hotelu na gorszy, brak opieki rezydenta, kontakt z biurem pozostawia wiele do życzenia. Terminy rozpatrywania reklamacji zdecydowanie wydłużone. Z wakacji wróciliśmy pod koniec czerwca a rekompensatę od biura za: 17 godzin opóźnienia lotu, zmianę hotelu, całkowity brak opieki rezydenta, komplikacje przy powrocie (zapomniano o nas i nie przyjechał autokar na lotnisko)otrzymaliśmy na 3 osoby w sumie 240 zł!!! Tragedia, zdecydowanie nie polecam, pierwszy i ostatni raz z tym biurem

    Opinia dodana: 06 listopada 2014
  • 2,5 / 10

    ducatia

    Pobyt: Czerwiec 2014

    nigdy więcej wycieczek z tym biurem. Oszuści!!! Omijać szerokim łukiem.

    Opinia dodana: 28 października 2014
  • 10 / 10

    Pppp

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Bylismy z rodzina na Rodos z biurem Grecos. Jesteśmy bardzo zadowoleni Hotel Mirki Poli gorąco polecamy. Rezydent oraz polskie animacje wielki, wielki Plus !! Nic dodać nic ująć. Wakacje na piątek !

    Opinia dodana: 21 października 2014
  • 2,0 / 10

    DFDFDFD

    Pobyt: Maj 2014

    NIE POLECAM GRECOS HOLIDAY!!!!!!!! OFERTA SIĘ NIE ZGADZAŁA Z OFERTA KATALOGOWĄ ZGŁOSIŁEM REZYDENTCE TO KAZAŁA MI BYĆ CICHO BO MNIE WYRZUCA Z HOTELU. SMIESZNE BIURO PO PROSTU. WRÓCIŁEM DO POLSKI ZGŁOŻYŁEM REKLAMACJE BIURO PRZYZNAŁO SIĘ DO BŁEDU ZAPROPONOWALI MI 5% RABATU NA NASTĘPNE WAKACJE HAHAHA ZGŁOSIŁEM SPRAWĘ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA PO JEGO INTERWENCJI BIURO ZGODZIŁO SIĘ NA ZWROT 130pln WYCIECZKA KOSZTOWAŁA 3800ZŁ URLOP POPSUTY I 130ZŁ NIE CHCIALEM ROBIC WIECEJ PROBLEMOW WIEC SIE ZGODZILEM NO I TUTAJ ZASKOCZENIE MIJA 4 MIESIAC A BIURO NADAL NIE WYPŁACIŁO 130PLN POWIEDZIALEM ZE NIE DARUJE I WNIOSŁEM POZEW DO SĄDU.

    Opinia dodana: 20 października 2014
  • 5,0 / 10

    Halka

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Byliśmy we wrześniu na Korfu.Hotel w porządku, ale na pewno nie zasługiwał na 5* jak to u u siebie podawał Grecos.Obsługa rezydentów słaba.Chodziło głównie o sprzedaż wycieczek, na których zarabiali, a te same wycieczki można było w miejscowym biurze kupić znacznie taniej.Kiedy potrzebowaliśmy pomocy lekarskiej rezydent był raczej przestraszony, że będzie musiał się czymś zająć.Zapomniał nas poinformowć, że w Grecji apteki wieczorem raczej nie są otwarte co naraziło nas na bezsensowne jej szukanie do późnych godzin. Firma oszukała nas i wielu innych klientów odlatujących do Poznania, ponieważ zmieniła godzinę odlotu z 16.30 na 10.00.Praktycznie cały dzień.Ciekawe, że klienci do innych miast odlatywali normalnie i to nawet wieczorem. Jeszcze dziwniejsze, że mała grupa klientów o tej wcześniejszej godzinie odlotu wiedziała jeszcze przed rozpoczęciem imprezy, większość natomiast poinfomowano o tym dopiero w przeddzień wylotu.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,0 / 10

    małżeństwo 45-50

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Byliśmy we wrześniu z Alfa Star w hotelu Kolymbia San .All inclusive ful wypas,obsługa super.czysto.Rezydent z Grecosa pan Marcin Szymocha bardzo miły a przede wszystkim kompetentny i zawsze służący radą i pomocą.(rezydentka z Alfa Star miała wszysko w d....e.I Nigdy jej nie było w hotelu,kontakt jedynie tel.)

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 2,5 / 10

    Maciej

    Pobyt: Październik 2014

    Biuro kompletnie nie godne polecenia nikomu. Brak organizacj,nikt nie czeka na turystów na lotnisku o czym zapewniają w biurze podróży, rezydenci nieuprzejmi, nie pomagają w zakwaterowaniu bo i jak mają pomóc jak ich nie ma w dzień przyjazdu!!! Pani Aleksandra S. kompletnie nieuprzejma osoba, nie chcąca załatwić niczego w imieniu urlopowiczów. Na pytanie dotyczące standardu pokoju nie odpowiedziała na pytanie,udając że go nie słyszy. Brak łóżka małżeńskiego tłumaczyła że w Grecji nie ma takich łóżek. w Folderze dostępnym w biurze Grekos jednak takie łóżko jest.Przed wyjazdem do kraju brak informacji bieżących na temat wylotu. Zdjęto tablicę, wywieszając w to miejsce kompromitującą Was zwykłą,pogniecioną,napisaną odręcznie kartkę. Następnego dnia kartka zniknęła,nikt nie wiedział co się z nią stało,nie poinformował nikogo o zmianach dotyczących odlotu!!!Skandal. Dopiero późnym wieczorem została przyniesiona do pokoju informacja o zmianie godziny lotu. W żaden sposób nie polecimy Waszego biura nikomu. Biuro i rezydenci nie interesują się swoimi podopiecznymi ŻENADA

    Opinia dodana: 14 października 2014
  • 9,5 / 10

    Grażyna Helbin

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Voucher (20 euro od osoby ) we wczesnej rezerwacji nie mogłam zrealizować. W umowie nic nie pisał że wycieczkę na Meteory nie obejmuje dopłata. Reklamacje którą złożyłam wyjaśniła że to była wycieczka morska i w tym przypadku nie przysługuje voucher.

    Opinia dodana: 13 października 2014
1 2 3 4 5 ... 45
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią