7,2 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 752 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,9
    Ocena
    Organizatora

  • 7,0
    Ocena
    rezydentów

  • 7,3
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,4
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 180 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania All Inclusive
    2 300 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 10 / 10

    Joanna

    Pobyt: Sierpień 2014

    Wakacje z Biurem Grecos przerosły nasze oczekiwania. Wszystko zorganizowane był super. Żadnych niemiłych niespodzianek, natomiast jedna przemiła niespodzianka!!!! Na dwa dni przed wylotem biuro zaproponowało nam zmianę hotelu na o jedną gwiazdkę lepszy, przy samej plaży w tej samej cenie. Myśleliśmy, że ktoś nas wkręca bo oferta ta była dużo droższa, na nasze szczęście nie był to żart. Spędziliśmy bajeczny tydzień na wyspie KOS.

    Opinia dodana: 14 września 2014
  • 9,8 / 10

    Den_Men

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Po raz pierwszy udałem sie na wycieczkie w firma Grecos. Od samego poczatku do konca sa aktywni, pomocni podczas wycieczki. Odbieraja z lotniska i pomagaja na lotnisku podczas wylotu.. Bardzo dobra opieka ze strony rezydenta. Wszystko jak najbardziej pozytywnie. Jak dla mnie bez zastrzeżeń i mogę zdecydowanie POLECIC firmę GRECOS

    Opinia dodana: 13 września 2014
  • 4,5 / 10

    izabela

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Hotel Gelina Village-Acharavi-Korfu pokoje czyste natomiast zapach stęchlizny z szafek i szuflad-masakra. Zbyt mało leżaków na plaży, jedzenie monotonne.problem ze sztućcami,czystymi talerzami,napoje rozwodnione do granic mozliwosci.Zbyt mało stolików w restauracji.Ręczniki na plaży bezpłatne (kaucja 20 euro!)opieka rezydentow straszna,niezorientowani kompletnie.wylot do Polski mial sie odbyc o 20:05 a został przesunięty na 8:05 (12 h wcześniej)informacja o zmianie na kilka godzin przed wylotem.czujemy sie oszukani przez Grecosa!!! nie polecam

    Opinia dodana: 11 września 2014
  • 7,5 / 10

    Jurek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Witam,byliśmy na wakacjach w sierpniu w Grecji /7 / z objazdem,super,profesjonalnie. Mega profesjonalna pilotka objazdu p.Ilona,miła,opiekuńcza,bardzo pomocna w kazdej sytuacji i dla każdego,ogromna wiedza merytoryczna odwiedzanych przez nas miejsc. polecam ? Porażka powrót z Thessalonik opóżnienie odlotu ok 11h, brak zainteresowania rezydenta, rozbieżność zdobytych informacji dotyczących przyczyn opóznienia, koczowanie na lotnisku do rana bez noclegu gdzie wiadomo było, że odlot przewidywany jest w godz rannych a miał być o 18,05

    Opinia dodana: 08 września 2014
  • 4,5 / 10

    Ewka

    Pobyt: Sierpień 2014

    Zacznę od tego, że w momencie zakupu wycieczki zabrakło istotnej informacji,o tym,że hotel znajduję się na totalnym odludziu na półwyspie, gdzie do miasteczka najbliższego było ponad 10 km i brak jakiegokolwiek transportu tam.Rezydentka na pytania o transport do tego miasta, nie potrafiła nic odpowiedzieć -(nie była poinformowana nawet na temat rozkładu autobusów). Sam hotel był ładny,obsługa w miarę miła, ręczniki wymieniane codziennie,dyskoteki 3 razy w tygodniu, jednak ja polecam hotel dla osób starszych,które chcą odpocząć przy basenie lub na plaży.Jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne to też nie umiała doradzić co warto obejrzeć, a co odpuścić.Pojechaliśmy na wycieczkę za 28euro/os żeby przez 5 sek zobaczyć żółwia Caretta. Porażka. Za takie pieniądze jakie zapłaciliśmy za te wczasy to powinna podpowiedzieć, żeby wykupić wycieczkę u kogoś w miasteczku dużo taniej. Wiem, że Grecos na tym zarabia, ale bez przesady,że cena biletu w Grecos to 32 euro/os a u kogoś prywatnie 14 euro/os.Dlatego wystarczy przejść się po jakiejś miejscowości i miejscowi sami rozdają ulotki o wycieczkach fakultatywnych. Na lotnisku również był chaos i nasz rezydent nie potrafił sprawdzić, w której kolejce mamy się ustawić, ostaliśmy się pół godziny po czym okazało się, że stoimy w złej i musieliśmy iść na koniec innej kolejki. Rezydenci porażka totalna jak dla mnie.Dobrze,że potrafiliśmy sami zorganizować sobie czas bo na pomoc z Grecosa nie ma co liczyć. Z chęcią wybiorę się ponownie do Grecji ale na pewno nie z Grecosem. ( Zakynthos, hotel Miro de Palazzo)

    Opinia dodana: 06 września 2014
  • 9,8 / 10

    andrzej

    Pobyt: Sierpień 2014

    Profesjonalne podejście do klienta!!!Bardzo miła obsługa rezydenta na miejscu w hotelu, super animatorzy!!POLECAM!!!

    Opinia dodana: 05 września 2014
  • 5,8 / 10

    Agnieszka i Tomek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Biuro ogólnie spełniło wymagania moje i mojego chłopaka . Termin powrotu został przesunięty na następny dzień, mimo to zorganizowano nam pięciogwiazdkowy hotel do noclegu. Z Grecosem odwiedziliśmy wyspę Rodos/Faliraki/Hotel Blue Sea. Niestety opieka rezydenta pozostawiała wiele do życzenia. Obiecał, że obniży nam cenę wynajmu auta na wycieczkę, jednak słowa nie dotrzymał. W momencie kiedy nie wiedzieliśmy co z naszym wylotem, nie było go przy nas na lotnisku. Rezydentem był p. Leszek. Jednak wakacje oceniam na plus.

    Opinia dodana: 03 września 2014
  • 9,5 / 10

    grazka szczecin

    Pobyt: Sierpień 2014

    Witam,byliśmy na wakacjach w sierpniu w Grecji 7+7 z objazdem,super,profesjonalnie. Mega profesjonalna pilotka objazdu p.Ilona,miła,opiekuńcza,bardzo pomocna w kazdej sytuacji i dla każdego,ogromna wiedza merytoryczna odwiedzanych przez nas miejsc. polecam

    Opinia dodana: 01 września 2014
  • 9,5 / 10

    Tomek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Byliśmy z Grecosem w hotelu Mitsis Ramira Beach na wyspie Kos.Nie mam zastrzeżeń do biura ani do hotelu.Polecam

    Opinia dodana: 31 sierpnia 2014
  • 2,0 / 10

    Bartłomiej/ Gdynia

    Pobyt: Sierpień 2014

    Odnoszę wrażenie,że tak entuzjastyczne opinie na temat tego biura są tutaj po prostu moderowane przez sam Grecos. Grecos - moje wielkie greckie rozczarowanie od startu aż po lądowanie. PS Zapłaciłem za hotel **** wylądowałem w motelu przy drodze( Caretta Star - dawniej Utopia). Rezydentka=porażka! Hotel = porażka! BArtek Gdynia

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 38
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią