6,9 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 582 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,7
    Ocena
    Organizatora

  • 6,7
    Ocena
    rezydentów

  • 7,1
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,1
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 150 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania All Inclusive
    2 370 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 5,5 / 10

    Piotr

    Pobyt: Sierpień 2015

    Uwaga dot. transportu Kos - Polska: - powrót do Krakowa z międzylądowaniem w Gdańsku trwał prawie 6 godzin, a przecież na Kos z Krakowa lecieliśmy nieco ponad dwie... szkoda, że podczas rezerwowania na stronie wakacje.pl ani na stronie biura nie ma informacji o międzylądowaniu, dopiero w pdfie wysyłanym na maila Brak informacji o wczesnym śniadaniu w dniu wylotu, dopiero recepcja hotelu rozwiała wąpliwości

    Opinia dodana: 31 sierpnia 2015
  • 9,5 / 10

    Magda

    Pobyt: Sierpień 2015

    Podróżowałam z biurem Grecos. Wszystko było super, zgodnie z ofertą. Rezydenci byli zawsze dostępni i pomocni. Jedyne zastrzeżenie mam do organizacji przylotu i zameldowania w hotelu. Przyznam, że sama nie zwróciłam na to uwagi przy zakupie wycieczki i później bardzo mnie to rozdrazniło. Chodzi o to, ze przyjechaliśmy do hotelu o 7 rano i do 11:30 musieliśmy czekać na pokój. Po calonocnej podróży to jest to ogromne utrudnienie. Myślę, ze to jest pole do poprawy, do lepszej ogranizacji przez biuro.

    Opinia dodana: 28 sierpnia 2015
  • 6,8 / 10

    krys

    Pobyt: Sierpień 2015

    pierwszy raz korzystałem z usług tego biura .trochę nas powozili po przestworzach bo aby dolecieć na lotnisko w prevezie lecielismy do kalamaty chyba 800km w jedną stronę tam dobierali pasażerów powrotnych i dopiero preweza, Wylot8:20 z katowic w prewezie 13:30.w polsce wczystko na dowód lub wydruk rezerwacji wczasów z grekosa bez przedstawiciela z grekosa w prevezie -przywitanie przez rezydenta i współpraca przez cały pobyt aż do odprawy powrotnej podróży.

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2015
  • 5,5 / 10

    Asik

    Pobyt: Sierpień 2015

    Witam Moja wypowiedź będzie dotyczyć miejscowości LIXOURI na Kefaloni do której wysłała nas firma Grecos. Otóż sama wyspa Kefalonia przepiękna faktycznie dzika i jeszcze nie dokońca odkryta. Ale z całego serca nie polecam miasteczka LIXOURI, główny i wielki minus za brak plaży, która w ofercie firmy Grecos jest niby 450 metrów od hotelu.A w rzeczywistości jej nie ma.Do najbliższej plaży Lepeda są 2 km i jest to plaża mało ciekawa, może na jednodniowe plażowanie ok ale na dłuższe moim zdaniem już nie. Aby się w tej miejscowości nie zanudzić należy liczyć się z tym że trzeba wynająć auto najlepiej na cały okres pobytu i odkrywać wyspę samemu bo jest co oglądać! Więc jeśli ktoś wybiera się do LIXOURI na bierny wypoczynek na plaży to może się bardzo rozczarować.

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2015
  • 10 / 10

    Katarzyna

    Pobyt: Sierpień 2015

    najlepsze wakacje ever, na pewno nie ostanie, organizacja, opieka rezydenta na medal.

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2015
  • 4,0 / 10

    Daniel

    Pobyt: Sierpień 2015

    Witam chcialbym podzielic sie wrazeniami z urlopu z grecosem.nadmieniam ze bylem znimi juz dwa razy ROK temu super.kreta aoilla teraz tylko przecietnie.hotel 5gwiazdek cena ponad 10000 zl Jak dla mnie kiepska 4 nazwa mitsis rodos maris na wyspie rodos.obsluga dobra ,jedzenie Maly wybor soki z plastiku banki 5litrowe,barek raz na 2 dni uzupelniany.zalapalismy sie 3 razy .rezydent tylko Sam DLA siebie wycieczki I auta wypozyczenie to bylo w jego interesie,nie wiedzial nawet owspolnej kolacji grupy taki zorientowany.transfer wylot przekladany conajmniej 4razy z 16 na 0 40 na miejscu o 7rano tragedia z 2 dzieci.nikt rano nami sie nie zainteresowal.pokoje ladne ale z mrowkami.podczas pokazania opisu hotel przed umowa baseny ze slodka woda wszystkie z slona,zjezdzalnie 4 byly 2 kiepskie,7 noclegow w rzeczywistosci 6?alkohole tylko ich cuda da sie przezyc,animacje super,przy plazy I owszem tylko droga nas oddzielala od plazy,ale glowne wejscie przy rurach I smierdzialo ktos powie ze czepiam sie .nie te pieniazki.lot super pole cam aygon serwis za darmo picie ,przekaski.rozumiem ze na tylu ludzi zdarzaja sie wpadki ale mam wrazenie ze w zwiazku z duzym oblozeniem .ludzie wycofali sie z wycieczek turcja,tunezja,egipt Greco's poczol sie pewnie I poszedl masowka a zapomnial ze zadowolony Klient to dwoch kolejnych potencjalnych klientow.a propo widze wiele wpisow krotkich czyli koloryzujacych opinie grecosa aby bylo pieknie kto to???

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2015
  • 7,5 / 10

    AREK

    Pobyt: Lipiec 2015

    WAKACJE SUPER WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM TAK JAK W OFERCIE TYLKO NIESTETY NA FAKTURE ZA WCZASY CZEKAM JUŻ PÓŁTORA MIESIĄCA DZWONIŁEM TRZY RAZY I ZA KAZDYM RAZEM PANI LUB PAN OBIECAŁ MI ŻE JUŻ WYSYŁAJĄ FAKTURE JUŻ ROBIĄ WRÓCIŁEM Z ZAKHYNTOS 14-07-2015 DZISIAJ JEST 24-08-2015 A FAKTURY NIE MA.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2015
  • 5,5 / 10

    eb

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Rosyjska ruletka nadal trwa.Od ach i och po ouuu!!!!Ciekawa jestem jak długo to biuro będzie jeszcze na naszym rynku????Gdyby nie zamieszanie w krajach arabskich i braku alternatywy (Grecja lub Chorwacja,ewentualnie droga Hiszpania,Portugalia,Francja)To co by było????

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2015
  • 6,5 / 10

    Dugazm

    Pobyt: Sierpień 2015

    Kreta, Analipsis w hotelu Kasapakis. Rezydentka pojawiła się RAZ. Podczas wystąpienia organizacyjnego zabrakło wiele. Pani była, tylko i wyłącznie po to aby poinformować o wycieczkach organizowanych przez biuro i wynajmowaniu aut. Pomijając fakt 30%-owych wyższych kosztów wycieczek. Na miejscu można spokojne wybrać atrakcyjniejsze ceny. Przykład? Oferta wycieczki na Santorini to 170Euro, gdzie biuro miejscowe oferuje ja za 104 od osoby. Też z polskim przewodnikiem. Odnośnie okolicy. Pani nawet nie potrafiła wytłumaczyć gdzie dokładnie jest przystanek autobusowy, ale polecała wynajęcie auta za cenę wyższą niż w lokalnych biurach:) Tygodniowy plan wycieczek z firmą (Para z dzieckiem)to 1200Euro. Spokojnie można to ogarnąć za połowę tego. Skandalem jest wyjazd! Bez względu na godzinę odlotu, pokój trzeba opuścić do godz. 12! My mieliśmy transport na lotnisko o godz 15, więc źle nie było. Były jednak rodziny z dziećmi które wylatywały o godz. 23. O tym fakcie biuro informuje już na miejscu.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2015
  • 8,3 / 10

    Anita

    Pobyt: Lipiec 2015

    Bez najmniejszych zastrzeżeń. Na miejscu wszystko to czego się spodziewaliśmy. Bardzo miła rezydentka. Dobry kontakt od momentu pojawienia się na lotnisku.

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2015
1 2 3 4 5 ... 59
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią