7,0 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 449 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,8
    Ocena
    Organizatora

  • 6,8
    Ocena
    rezydentów

  • 7,1
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,2
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 210 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania All Inclusive
    1 870 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Albania śniadania i obiadokolacje
    2 870 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 3,0 / 10

    Empaty

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Zdecydowanie nie polecam biura! Hotel poniżej standardu określonego w ofercie. Na odpowiedź na reklamację czekalam 4 miesiące, rekamacja udokumentowana zdjęciami odrzucona. Zero empatii, chęci przyznania się do niekompetencji, zadośćuczynienia za zepsute wakacje . Bardzo słabe podejście do klienta po powrocie! Przyznana rekompensata poniżej wszystkiego, 100 zł za 5 osób. Zdecydowanie nie polecam! Będę unikać Grecosa jak ognia!

    Opinia dodana: 20 stycznia 2015
  • 3,5 / 10

    Sylwek

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Nie polecam biura podróży Grecos. W 2014 r. wybraliśmy się na Rodos w Grecji. Już sama podróż jest długa a moje dziecko ma chorobę lokomocyjną. Najgorszy jest start i lądowanie samolotu. Jest to bardzo męczące dla wielu ludzi. I dopiero na lotnisku okazało się, że samolot ma międzylądowanie w Katowicach (lecieliśmy z Warszawy). Oczywiście kolsuntanci Grecosa o tym nie wspomnieli ani w inny sposób nie zostaliśmy o tym poinformowani a zależało nam na jak najszybszym i spokojnym locie (jeden start i jedno lądowanie). Wracaliśmy czarterem wynajętym przez inne biuro podróży i nawet załoga samolotu była zdziwiona, że pytam o ewentualne międzylądowanie. Dla nich "oczywistą oczywistością" było to, że lot jest bezpośredni do Warszawy bez żadnych międzylądowań. Kilka razy już latałem na wakacje z innego biura podróży (także z last minute) i nigdy nie spotkała mnie taka "przygoda". Kilka rodzin poznanych na miejscu powiedziało zgodnie, że gdyby wiedzieli o międzylądowaniu to nie wybraliby tej oferty. Nigdy więcej biura podróży Grecos

    Opinia dodana: 16 stycznia 2015
  • 10 / 10

    agnieszka koczenasz

    Pobyt: Maj 2014

    bylo bardzo milo i napewno tam wrocimy.Bioro Grekos bardzo solidnie zadbalo o organizacje naszego wypoczynku i nasze bespieczenstwo

    Opinia dodana: 03 stycznia 2015
  • 2,5 / 10

    STANISŁAW

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Biuro Grecos zawyża gwizdki w hotelach i co za tym idzie ceny (zapłaciłem za wyjazd około 200 EURO więcej niż niemcy czy belgowie}. Dostałem okropny pokój a rezydentka zamiast pomóc to mnie "opieprzyła" pomocy zero ,tylko namawiają do kupna wycieczek bo z tego mają prowizję ,na moja skargę biuro odpisało mi że nie ponosi odpowiedzialności za hotel bo przedrukowuje opis dostarczony przez Greków (ciekawe za co ponosi odpowiedzialność) więc uważajcie bo w Grecji 5* hotel to jak w Europie 3* więc uważajcie.

    Opinia dodana: 31 grudnia 2014
  • 4,0 / 10

    Radek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Bardzo slabe podejscie do kiljenta po reklamacji wakacji za 6200 zlotych za 7 dni ( pokoj z widokiem na smietnik i zaplecze hotelu halas o 6ej rana przez personnel hotelu,zmiana pokoju po 4 dniach) GRECOS proponuje rekompensate w wysokosci 195 zlotych zenada ZAKHINTOS hotel STROFADES pokoj 312

    Opinia dodana: 28 grudnia 2014
  • 8,5 / 10

    Mirek

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Dwukrotnie byłem na wakacjach z biurem Grecos i nigdy nie było żadnego problemu.Rezydencji czekali przy wylocie, na miejscu i byli dyspozycyjni w hotelu, mili grzeczni i pomocni.Wszelkie formalności i informacje przekazywane na bieżąco a wycieczki fakultatywne ciekawe i naprawdę dopięte na ostatni guzik.Polecam

    Opinia dodana: 22 grudnia 2014
  • 5,5 / 10

    onon

    Pobyt: Lipiec 2014

    NIE POLECAM biura podróży GRECOS !!!! pierwszy i ostatni raz ! spóżniony lot o jakies 10 godzin ! Po reklamacji na zwrot pieniędzy za cały dzień za 5 osób czekaliśmy 3 miesiące z czego otrzymaliśmy voucher w wysokości 400 zł na wszystkich!!! a voucher oczywiście obejmuje tylko i wyłącznie kolejne wakacje z tym biurem !!! NIE POLECAM !!!! p.s. obsługa hotelowa za to była bardzo miła ! :) Grecja - wyspa Kos, hotel Mitsis Norida Beach

    Opinia dodana: 20 listopada 2014
  • 2,0 / 10

    Elżbieta Szymańska

    Pobyt: Maj 2014

    Biuro beznadziejne, rezydenci również nie wykonują swoich obowiązków i nie liczą się z klientem absolutnie. Wszystko jest OK do momentu wykupu skierowania. Mam bardzo złe wrażenia z tego biura, jak również moja koleżanka. Sprzedają skierowania na czas kiedy jest jeszcze zimno do hoteli bez ciepłej klimatyzacji w skutek czego w pomieszczeniach jest zimniej aniżeli na dworze. W hotelu niektórzy nie dostali nawet kocy bo zabrakło. Hotel miał być z basenem był BEZ. I jeszcze olewający rezydencji- SZOK. Tak było na Korfu zarówno w moim przypadku jak i koleżanki.Nie polecam.

    Opinia dodana: 13 listopada 2014
  • 2,0 / 10

    dycia10

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Tragiczne biuro podróży. Jedno wielkie nieporozumienie. Zmiana hotelu na gorszy, brak opieki rezydenta, kontakt z biurem pozostawia wiele do życzenia. Terminy rozpatrywania reklamacji zdecydowanie wydłużone. Z wakacji wróciliśmy pod koniec czerwca a rekompensatę od biura za: 17 godzin opóźnienia lotu, zmianę hotelu, całkowity brak opieki rezydenta, komplikacje przy powrocie (zapomniano o nas i nie przyjechał autokar na lotnisko)otrzymaliśmy na 3 osoby w sumie 240 zł!!! Tragedia, zdecydowanie nie polecam, pierwszy i ostatni raz z tym biurem

    Opinia dodana: 06 listopada 2014
  • 2,5 / 10

    ducatia

    Pobyt: Czerwiec 2014

    nigdy więcej wycieczek z tym biurem. Oszuści!!! Omijać szerokim łukiem.

    Opinia dodana: 28 października 2014
1 2 3 4 5 ... 45
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią