6,9 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 543 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,7
    Ocena
    Organizatora

  • 6,8
    Ocena
    rezydentów

  • 7,1
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,2
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 200 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania śniadania i obiadokolacje
    2 180 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Albania śniadania i obiadokolacje
    2 880 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 9,0 / 10

    Ewa

    Pobyt: Lipiec 2015

    Kali mera! Pierwsze wakacje all inclusive w 4 gwiazdkowym hotelu na Krecie- nie wiedzieliśmy czego się spodziewać więc na wszelki wypadek spodzialiśmy się najgorszego;) Przylot do Heraklionu i zakwaterowanie ok północy więc tym większy strach... ale ku naszemu największemu zaskoczeniu przez całe 7 dni pobytu czuliśmy się zaopiekowani i ugoszczeni na 100%. To był dla nas bardzo duży komfort. Nie zawiedliśmy się ani na Grecosie ani na rezydentach ani na hotelu! No i cudowna pogoda oczywiście!!! Polecam!

    Opinia dodana: 29 lipca 2015
  • 7,5 / 10

    MARCIN

    Pobyt: Czerwiec 2015

    WAKACJE REWELACJA ,JEDYNY DUŻY MINUS ZAPŁACONE ZA 7 DNI ,POBYT W GRECJI 6 DNI !!!!!

    Opinia dodana: 28 lipca 2015
  • 8,0 / 10

    MARCIN

    Pobyt: Czerwiec 2015

    WAKACJE SUPER JEDYNY DUŻY MINUS ,ZAPŁACONE ZA 7 DNI POBYT NIESPEŁNA 6 DNI !!!!

    Opinia dodana: 28 lipca 2015
  • 9,5 / 10

    Jarek i Asia + Ola i Karol

    Pobyt: Lipiec 2015

    Pierwszy raz... z Grecosem - i od razu dość udana przygoda :). Kos -wyspa niewielka, ale w sam raz aby w dwa tygodnie wyleżeć się na plaży (i w basenie), ale także zwiedzić ją całą (trzy razy do okoła i w poprzek), odwiedzić okoliczne wulkaniczne wyspy i zaliczyć zakupy w tureckim Bodrum. Sam hotel wygodny (choć na najwyższe partie trzeba wspinać się po licznych schodach),jedzenie bardzo dobre, baseny ze słodką wodą i czyste + niewielki, ale funkcjonalny i bezpieczny aqua park. Dla rodziny z dziećmi polecam - zwłaszcza, że są tam WSPANIAŁE polskie animatorki: Ewelina, Marta i Weronika - które organizowały czas dla tych małych i "dużych" dzieci, i dzięki którym te starsze miały chwilę dla siebie :). Mini klub dla najmłodszych działa od 10.30 do 17 (z 2h przerwą na obiad) i dla naszego 8-letnigo syna stał się codziennym rytuałem. Wieczorem mini-disco i animacje dla rodzin z aktywnym uczestnictwem animatorów z Polski, Czech i Niemiec - wspaniały przykład zjednoczonej Europy - bez ironii. Przy basenie wyraźnie było słychać język polski w komunikatach naszych animatorek, które przypominały o organizowanych atrakcjach (aerobic,gry itp.)- przy barze po polsku zamawialiśmy u p.Renaty i p.Karola drinki. Nigdy za granicą nie byliśmy obięci tak dobrą polską opieką - dziękujemy Wam Dziewczyny.

    Opinia dodana: 27 lipca 2015
  • 10 / 10

    Natalia

    Pobyt: Lipiec 2015

    Powtórzę za poprzednikami, jeśli wycieczka do Grecji to tylko z Grecosem. Rezydenci na Kefalonii niesamowicie oddani pracy, rewelacyjni. Wszystkie informacje z oferty zgodne z prawdą. Polecam bez dwóch zdań.

    Opinia dodana: 27 lipca 2015
  • 10 / 10

    Natalia

    Pobyt: Lipiec 2015

    Nigdy jeszcze nie byliśmy na tak dobrze zorganizowanej wycieczce. Inne biura (bardzo znane z resztą) nie mają wszystkiego tak dobrze dogranego jak Grecos. Wszystko dopracowane, nie ma przypadkowości. Rezydentka Ania na Kefalonii rewelacyjna, pomagała we wszystkim, cierpliwa i zaangażowana. Wszystko, absolutnie wszystko na plus. To były wielkie greckie,udane wakacje :)

    Opinia dodana: 27 lipca 2015
  • 3,3 / 10

    Marta

    Pobyt: Lipiec 2015

    Co innego oferują na stronie, co innego się dostaje. Kompletnie nie mają wpływu na to, co się dzieje w oferowanych przez nich hotelach. Renomowane przez nich wypożyczalnia aut - Grecja - Rodos, dostaliśmy autko na balonach a nie oponach, do tego brak spryskiwacza i benzyny tyle co nic, byle tylko dojechać do stacji benzynowej. Hotel Miraluna Garden - brudne pokoje, walka o ciepłą wodę, woda w basenie zimna. Wyżywienie bardzo kiepskie. Następnym razem już z nimi nie pojadę.

    Opinia dodana: 27 lipca 2015
  • 10 / 10

    Barbara

    Pobyt: Lipiec 2015

    Do Grecji to tylko z Grecosem. Znakomita organizacja. Organizowane wycieczki na wysokim poziomie. Pilotka p. Renata Orkisz posiadała dużą wiedzę którą potrafiła wspaniale przekazać.Opieka pilotki właściwie całodobowa. Wycieczka - objazd klasycznie po Grecji tak zorganizowany , że nie czuliśmy się wyczerpani. Wielkie podziękowania dla p. Renaty Orkisz i p.Ilony. Wspaniałe wycieczki fakultatywne. Wyjazd bardzo polecam.

    Opinia dodana: 24 lipca 2015
  • 10 / 10

    Ewa

    Pobyt: Lipiec 2015

    Do Grecji tylko z Grecosem!!! Rewelacyjny touroperator nic dodać nic ująć.

    Opinia dodana: 24 lipca 2015
  • 8,5 / 10

    Renata

    Pobyt: Lipiec 2015

    To moje pierwsze wakacje z biurem Grecos,możliwe że nie ostatnie.Odpoczywałam z rodziną na wyspie Kos w hotelu Kipriotis Village który bardzo polecam. Wyżywienie super,pokoje duże,czyste jedynie łazienki dają do życzenia,były czyste tylko wanna pomalowana olejną farbą...Rezydentka Marlena bardzo miła i kontaktowa, animatorzy Sara i Mateusz genialni, mili i pomocni.Szef animatorów Rio na 6+ oraz jego ekipa. Animacje na wysokim poziomie. Jedyne czego mi zabrakło to na wykupionej wycieczce fakultatywnej brak przewodnika. Zwiedzaliśmy piękne trzy wyspy i żadnych informacji o tych wyspach.

    Opinia dodana: 24 lipca 2015
1 2 3 4 5 ... 55
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią