7,2 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 282 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,9
    Ocena
    Organizatora

  • 7,2
    Ocena
    rezydentów

  • 7,4
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,5
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Hiszpania All Inclusive
    1 820 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Albania śniadania i obiadokolacje
    2 580 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 3,5 / 10

    Justyna

    Pobyt: Wrzesień 2013

    Zdecydowanie nie polecam tego biura! Kupując wycieczkę płaci się ,za co innego,niż jest na miejscu....Hotel dostaliśmy okropny!!!!a,za inny płaciliśmy,ale z tego co wiem ,to nie tylko my.Rezydenci na Rodos to totalna Porażka.....Wogóle żadnej pomocy,jak coś się dzieje!Szczególnie nie uprzejma jest Pani Sandra P...i Ewa K....W życiu więcej ,z tym biurem nawet jak ktoś,mi będzie dopłacał!!!!!!!

    Opinia dodana: 10 kwietnia 2014
  • 4,8 / 10

    IL

    Pobyt: Marzec 2014

    Mam tylko jedną uwage, ale bardzo istotną. Byliśmy w 2013 roku na Zakhyntos w hotelu Gardelli Art. Miniaturowe pokoiki, ale ok, o tym wiedzieliśmy, ale nikt nas nie poinformował, że jest to hotel całkowicie zarezerwowany dla Polaków. Sami Polacy w hotelu, zmianiały sie tylko turnusy, Jak w Ciechocinku. Może komuś to odpowiada, ale gdyby mnie uprzedzili o tym wcześniej na pewno nie wybralibyśmy tego hotelu.

    Opinia dodana: 20 marca 2014
  • 2,0 / 10

    Natalia

    Pobyt: Marzec 2014

    Nigdy więcej z Grecos Holiday, sprzedają oferty nie zważając uwagi ile mają dostępnych miejsc w hotelu, potem lokują swoich potencjalnych klientów w miejscach gdzie o ludzkim standardzie nikt nie słyszał. Wraz z innymi przekonałam się osobiście! Odradzam stanowczo!

    Opinia dodana: 08 marca 2014
  • 9,8 / 10

    Darek1962

    Pobyt: Wrzesień 2013

    Biuro godne polecenia, oferta zgodna z opisem, chyba jedno z naszych najlepszych biur jeśli chodzi o oferty wczasów w Grecji. Opieka rezydencka na miejscu bez zastrzeżeń.

    Opinia dodana: 15 lutego 2014
  • 9,5 / 10

    Kasia

    Pobyt: Styczeń 2014

    Czytając zamieszczone tutaj opinie zastanawiam się, czy faktycznie z innymi oranizatorami było tak super? Ja byłam z Grecos'em na Krecie w 2012 r. w hotelu Aquis Bella Beach, hotel super, organizacja ze strony biura super, rezydenci naprawdę fajni - nie pamiętam bodajże Pan Kuba na pierwszym spotkaniu organizacyjnym - i tu Wszystkich zaskoczę - wspomniał tylko o organizowanych wycieczkach fakultatywnych, natomiast większość czasu poświęcił na opowiadania o wyspie, co warto zobaczyć, gdzie, jak itp. Jezeli chodzi o organizację wycieczek fakultatywnych również wszystko na najwyższym poziomie - byliśmy na Santorini i na wyspie Spinalonga - i nic zupełnie nie mogę zarzucić. Jedzenie i trunki w hotelu naprawdę na wysokim poziomie. Animacje głównie w j. francuskim, ale była rownież Polska animatorka, która starała się by goście z Polski równie fajnie się bawili. Godziny lotów faktycznie późne ale bez żadnych opóźnień. Jeżeli chodzi o Grecję, byłam rownież na Peloponezie i Rodos, poza tym zobaczyłam kawałek świata i przyznam, że Grecos'a wspominam najmilej, załuję tylko, że w swojej ofercie mają tylko Grecję (no i Majorkę) bo ja na pewno skorzystałabym z ich usług ponownie.

    Opinia dodana: 24 stycznia 2014
  • 6,5 / 10

    Włodziemierz

    Utrudniony kontakt z przedstawicielem. Rezydent sporadycznie odbierał telefon. Nie potrafił pomóc w sytuacji konfliktowej z obsługą hotelu. Twierdził, że nie ma wpływu na współpracę hotelu z firmą Grecos i bardzo wątpię czy zasygnalizował firmie Grecos, że zdarzają się sytuacje nieuczciwości ze strony hotelu. CAŁE WAKACJE ZEPSUŁA NIEUCZCIWOŚĆ OBSŁUGI HOTELOWEJ. NA KONIEC POBYTU ZOSTALIŚMY ZMUSZENI POD GROŹBĄ ZATRZYMANIA PRZEZ POLICJĘ NA LOTNISKU, DO ZAPŁATY ZA TRUNKI Z POKOJOWEGO BARKU, KTÓRYCH NIE WYPILIŚMY. PRZEZ KILKA GODZIN NIE DOSZLIŚMY DO POROZUMIENIA Z RECEPCJĄ HOTELU. MIMO, ŻE WYRAZILIŚMY CHĘĆ WYJAŚNIENIA NIEPOROZUMIENIA PRZY POMOCY POLICJI, KTÓRĄ NAM GROŻONO, PRZEZ CZTERY GODZINY NIE DOCZEKALIŚMY SIĘ INTERWENCJI. JEDYNĄ ODPOWIEDZIĄ PRACOWNIKÓW HOTELU BYŁO: "WY MUSICIE ZAPŁACIĆ, WY NIE MA CIE WYJŚCIA. INACZEJ NIE POLECICIE".

    Opinia dodana: 02 stycznia 2014
  • 4,0 / 10

    Grzegorz Ramis

    Wakacje były udane, ale skrócenie wakacji o praktycznie jeden dzień, przekładanie w ostatniej chwili wylotu, to jest niedopuszczalne. Najgorsze jest to, że biuro nie chce w takim wypadku oddać nawet złotówki...są uparci, ale kiedyś na tym stracą. Ja już więcej z tego biura nie polecę na wakacje i odradzam wszystkim znajomym.

    Opinia dodana: 25 grudnia 2013
  • 10 / 10

    Darek

    Pobyt: Wrzesień 2013

    Ocena Biura na na "10".Korzystałem z usług tego Biura pierwszy raz. Pobyt w Gracji , rejon Chalkidiki. Organizacja, kontakt z Biurem i opieka rezydenta na miejscu bez zastrzeżeń. Oferta zgodna z opisem. Na miesiąc prze wylotem zaproponowano nam z żona zmianę oferty z hotelu 3* na 5* lub4+* w tej samej cenie. Z pewną obawą (doświadczenia z przeszłości z innymi biurami) wybraliśmy hotel 5*. Na miejscu nasze obawy się nie potwierdziły - oferta zgodna z opisem, wspaniały hotel i obsługa . Serdecznie polecam te Biuro każdemu jedno z lepszych jeśli chodzi o Grecję.

    Opinia dodana: 20 grudnia 2013
  • 2,0 / 10

    Dorota

    Nigdy więcej z tym Biurem! Na pewno nikomu nie polecę Grecos Holiday. Kupiliśmy wycieczkę na Kretę i chcieliśmy koniecznie do hotelu, który nam polecili znajomi, bo byli w nim sezon wcześniej. Kupiliśmy First minut. Gdy zbliżał się termin wylotu otrzymałam informację mailem, że nastąpiła zmiana hotelu i że tamten hotel się nie otworzył jeszcze. Wycieczka nasza była zarezerwowana na 3 czerwca a znajomi przez FB skontaktowali się z Grekami, którzy pracują w tym hotelu i okazało się, że hotel od miesiąca pracuje na pełnych obrotach i co więcej mają już klientów z Polski od początku maja. Wg mnie naciągają ludzi na fajne oferty a gdy jest bliżej wylotu to zapychają dziury tym co się słabo sprzedaje a te dobre i tak ktoś kupi. Pracownica Grecos postawiła mi ultimatum, że albo decyduję się na ofertę po zmianie albo zwracają mi kasę ale nie wartość wycieczki z czerwca tylko ze stycznia. Absurd! Uważajcie! Co ciekawe na wycieczce z nami byli też inni ludzie z innych hoteli, które niby też się nie otworzyły! Przypadek? Na pewno nie!

    Opinia dodana: 19 listopada 2013
  • 2,0 / 10

    UnLuck

    ODRADZAM KORZYSTANIE Z OFERT GRECOS HOLIDAY!!!! WYJECHALIŚMY Z NIMI NA ZAKYNTHOS I NA NIESPEŁNA DOBĘ PRZED WYLOTEM ZMIENILI NAM HOTEL NA DUŻO MNIEJSZY I NIEADEKWATNY DO PIERWOTNIE WYBRANEGO. OFERTĘ KUPILIŚMY JAKO FIRST MINUT A ONI CZEKALI AŻ PÓŁ ROKU ABY NAS POINFORMOWAĆ NA DZIEŃ PRZED WYLOTEM (GDZIE WALIZKI BYŁY JUŻ SPAKOWANE I URLOP ZAKLEPANY), ŻE NASTĄPIŁA ZMIANA HOTELU!!!! DECYDOWALIŚMY SIĘ NA HOTEL Z DUŻĄ ILOŚCIĄ ATRAKCJI DLA DZIECI, Z AQUA PARKIEM, KOMPLEKS 4* A OTRZYMALIŚMY 3*(!!!) HOTEL Z JEDNA MALEŃKĄ ZJEŻDŻALNIĄ I BEZ ŻADNYCH ATRAKCJI DLA DZIECI!!!! PO POWROCIE NAPISALIŚMY REKLAMACJĘ FINAŁ JEJ BYŁ TAKI, ŻE PO 6 MIESIĘCZNEJ KORESPONDENCJI Z GRECOSEM OTRZYMALIŚMY PISMO O NEGATYWNYM ROZPATRZENIU REKLAMACJI! WBREW ICH HASŁU PRZEWODNIEMU - JEŚLI GRECJA TO NIGDY Z GRECOSEM!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 19 listopada 2013
1 2 3 4 5 ... 27
Byłeś w tej miejscowości? Podziel się opinią