6,9 / 10

Grecos
Biuro podróży

Grecos

Ocena na podstawie 453 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,8
    Ocena
    Organizatora

  • 6,8
    Ocena
    rezydentów

  • 7,1
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,2
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Grecos
  • Grecja własne
    1 030 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania All Inclusive
    1 560 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Albania śniadania i obiadokolacje
    2 870 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Grecos

Opinie

  • 8,5 / 10

    Ola

    Pobyt: Maj 2014

    Byliśmy z Grecosem na Krecie i uważa, że to były nasze najlepsze wakacje. Wszystko było super zorganizowane. Rezydentka na miejscu była bardzo dobrze przygotowana. Polecam każdemu.

    Opinia dodana: 22 kwietnia 2015
  • 9,0 / 10

    ffanka

    Pobyt: Lipiec 2014

    Wszystko ok. Wakacje spędziliśmy bez żadnych problemów z biurem podróży, czy hotelem. Jesteśmy zadowoleni. Polecamy.

    Opinia dodana: 19 kwietnia 2015
  • 2,0 / 10

    Ja

    Pobyt: Kwiecień 2015

    Do wszystkich, którzy kupili wakacje w hotelu SENTIDO Sun Beach na Krecie : HOTEL TEN ZOSTANIE OTWARY DOPIERO WIOSNĄ 2016 a nie w tym roku. Jako, że Grecos nie zamierza informować swoich klientów o tak istotnych kwestiach jak to, że hotel jednak nie zostanie otwarty, robię to ja. Zaniepokoiło mnie to, że ze strony Grecosa zniknęły wszystkie oferty wakacji w tym hotelu. Na infolinii dowiedziałam się, że (uwaga!) zostały już wyprzedane. Oczywiście w to nie uwierzyłam i zadzwoniłam na infolinię sieci Sentido, gdzie okazało się, że zostałam przez Grecos okłamana, a hotel nie zostanie otwarty w tym roku. Po ponownym kontakcie z infolinią Grecosa, kiedy zarzuciłam firmie okłamywanie klientów dowiedziałam się, że Grecos jeszcze nie został poinformowany o przesunięciu otwarcia hotelu na następny rok i dlatego nie przekazał informacji. Skoro nie został poinformowany, to dlaczego wszystkie oferty do tego hotelu zostały usunięte?? Jak to możliwe, że sieć Sentido podała tę informację do wiadomości publicznej, a Grecos wypiera się i dalej twierdzi, że nic nie wie?

    Opinia dodana: 11 kwietnia 2015
  • 2,0 / 10

    Danusia

    Pobyt: Lipiec 2014

    BIURO GRECOS MY ŻĄDAMY OD BIURA GRECOS ODSZKODOWANIA ZA SZKODĘ POWSTAŁĄ W WYNIKU NIEŻETELNOŚCI PRACOWNIKÓW - LUZAKÓW ORGANIZATORA NA RODHOS, A TAKŻE SAMEGO ORGANIZATORA. PREZES BIURA ODSZEDŁ I NIE ODPOWIADA, A BIURO REKLAMACJI PISZE OSZCZERSTWO POD NASZYM ADRESEM, JEST TO SKANDALICZNIE NIE ETYCZNE. LUZAK ORGANIZATORA ZAPOMNIAŁ SOBIE O NAS I NIE DOKONAŁ TRANSFERU NAS ZE STEGNY DO RODHOS. DRUGI HOTEL NA RODHOS MITSIS LA VITA 4*OKAZAŁ SIĘ TOTALNĄ PORAŻKĄ. NIE MIAŁ CZYNNEJ WINDY. ORGANIZATOR USPRAWIEDLIWIA, IŻ WINDA BYŁA NIE DLA GOŚCI,W POKOJU NIE BYŁO TV I RADIA. BALKON NIE NADAWAŁ SIĘ DO UŻYTKU,BYŁO TAK WIETRZNIE I ZIMNO, ALE SPRAEDAJĄC IMPREZĘ NIK NAS O TYM NIE POWIADOMIŁ. ŚNIADANIA- W TYM HOTELU TO TOTALNA PORAŻKA. POMIESZCZENIE ZA MAŁE, STOŁY BRUDNE PRZEŁADOWWANE BRUDNYMI NACZYNIAMI. ŻYWNOŚĆ STARA I ODPADY Z POMIDORÓW. PLAŻA ODDZIELONA OD HOTELU DROGĄ, WIETRZNA I ZIMNA, CZEGO NIE MÓWI SIĘ NAM PRZY SPRZEDAŻY I NIE MA TAKIEJ WZMIANKI W KATALOGU GRECOSA. REZYDENTKA - LUZAK,"..NO SŁUCHAJCIE.."? TAK SIĘ ZWRACAŁA DO KOGO ? MOŻE CZEGO ? ZAMIAST PRACOWAĆ TO ODPOCZYWAŁA ZA NAS I NASZE PIENIĄDZE. GRECOS ZAMIAST ZAPŁACIĆ NAM ODSZKODOWANIE TO PRZYSYŁA NAM PISMA,W KTÓRYCH ŻEBŻĄ O LITOŚC "..A ICH WYJAŚNIENIA ZOSTANĄ PRZYJĘTE Z NASZĄ AKCEPTACJĄ..." TO SKANDALICZNIE NIE ETYCZNE

    Opinia dodana: 24 marca 2015
  • 3,0 / 10

    Empaty

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Zdecydowanie nie polecam biura! Hotel poniżej standardu określonego w ofercie. Na odpowiedź na reklamację czekalam 4 miesiące, rekamacja udokumentowana zdjęciami odrzucona. Zero empatii, chęci przyznania się do niekompetencji, zadośćuczynienia za zepsute wakacje . Bardzo słabe podejście do klienta po powrocie! Przyznana rekompensata poniżej wszystkiego, 100 zł za 5 osób. Zdecydowanie nie polecam! Będę unikać Grecosa jak ognia!

    Opinia dodana: 20 stycznia 2015
  • 3,5 / 10

    Sylwek

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Nie polecam biura podróży Grecos. W 2014 r. wybraliśmy się na Rodos w Grecji. Już sama podróż jest długa a moje dziecko ma chorobę lokomocyjną. Najgorszy jest start i lądowanie samolotu. Jest to bardzo męczące dla wielu ludzi. I dopiero na lotnisku okazało się, że samolot ma międzylądowanie w Katowicach (lecieliśmy z Warszawy). Oczywiście kolsuntanci Grecosa o tym nie wspomnieli ani w inny sposób nie zostaliśmy o tym poinformowani a zależało nam na jak najszybszym i spokojnym locie (jeden start i jedno lądowanie). Wracaliśmy czarterem wynajętym przez inne biuro podróży i nawet załoga samolotu była zdziwiona, że pytam o ewentualne międzylądowanie. Dla nich "oczywistą oczywistością" było to, że lot jest bezpośredni do Warszawy bez żadnych międzylądowań. Kilka razy już latałem na wakacje z innego biura podróży (także z last minute) i nigdy nie spotkała mnie taka "przygoda". Kilka rodzin poznanych na miejscu powiedziało zgodnie, że gdyby wiedzieli o międzylądowaniu to nie wybraliby tej oferty. Nigdy więcej biura podróży Grecos

    Opinia dodana: 16 stycznia 2015
  • 10 / 10

    agnieszka koczenasz

    Pobyt: Maj 2014

    bylo bardzo milo i napewno tam wrocimy.Bioro Grekos bardzo solidnie zadbalo o organizacje naszego wypoczynku i nasze bespieczenstwo

    Opinia dodana: 03 stycznia 2015
  • 2,5 / 10

    STANISŁAW

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Biuro Grecos zawyża gwizdki w hotelach i co za tym idzie ceny (zapłaciłem za wyjazd około 200 EURO więcej niż niemcy czy belgowie}. Dostałem okropny pokój a rezydentka zamiast pomóc to mnie "opieprzyła" pomocy zero ,tylko namawiają do kupna wycieczek bo z tego mają prowizję ,na moja skargę biuro odpisało mi że nie ponosi odpowiedzialności za hotel bo przedrukowuje opis dostarczony przez Greków (ciekawe za co ponosi odpowiedzialność) więc uważajcie bo w Grecji 5* hotel to jak w Europie 3* więc uważajcie.

    Opinia dodana: 31 grudnia 2014
  • 4,0 / 10

    Radek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Bardzo slabe podejscie do kiljenta po reklamacji wakacji za 6200 zlotych za 7 dni ( pokoj z widokiem na smietnik i zaplecze hotelu halas o 6ej rana przez personnel hotelu,zmiana pokoju po 4 dniach) GRECOS proponuje rekompensate w wysokosci 195 zlotych zenada ZAKHINTOS hotel STROFADES pokoj 312

    Opinia dodana: 28 grudnia 2014
  • 8,5 / 10

    Mirek

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Dwukrotnie byłem na wakacjach z biurem Grecos i nigdy nie było żadnego problemu.Rezydencji czekali przy wylocie, na miejscu i byli dyspozycyjni w hotelu, mili grzeczni i pomocni.Wszelkie formalności i informacje przekazywane na bieżąco a wycieczki fakultatywne ciekawe i naprawdę dopięte na ostatni guzik.Polecam

    Opinia dodana: 22 grudnia 2014
1 2 3 4 5 ... 46
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią