7,3 / 10

Dobry
Amwaj Abu Soma
Egipt / Hurghada

Amwaj Abu Soma

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 95 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.1
    Hotel

    • 7.9 Basen
    • 7.3 Obsługa
    • 6.9 Rozrywka i animacje
    • 6.5 Sport
    • 6.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.7
    Pokoje

    • 7.7 Czystość
    • 6.6 Łazienka
    • 8.4 Wielkość
    • 8.1 Wyposażenie
  • 6.6
    Położenie

    • 4.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.7 Ciche i kameralne położenie
    • 5.7 Możliwości komunikacyjne
    • 8.9 Odleglość od plaży
    • 5.5 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.4
    Posiłki

    • 7.8 Ilość
    • 7.4 Jakość i smak
    • 7.4 Obsługa/serwis
    • 6.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ładna plaża z rafą koralową przy hotelu
  • Ciche i kameralne położenie
  • Przestronne pokoje
  • Komfortowo wyposażone pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Szczecina All Inclusive
    1 749 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 749 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 8,7 / 10

    Marlena
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety obsługa, czystość, dobre jedzenie

    Hotel naprawdę godny polecenia. Nie pierwszy raz byłam w Egipcie i muszę powiedzieć, że był to najlepszy z hoteli przeze mnie odwiedzonych. Spędziłam w nim 2 tyg. W dodatku trafiły mi się świetne loty i tak naprawdę spędziłam tam 15 dni. Rewelacyjna obsługa, mili, wspaniali ludzie. Jedzenie naprawdę dobre. Może nie jest jakoś super urozmaicone, ale ludzie to jest Egipt. Jak na Egipskie standardy to jest rewelacja. Świetny odpoczynek w świetnym hotelu. Serdecznie polecam! Sama z chęcią jeszcze odwiedzę ten hotel ;)

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wczasowicz
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Cicho, spokojnie, miła atmosfera. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, osób które chcą odpocząć, czysto. Jedzenie dośc urozmaicone
    • Wady Odpływy i przypływy, z plaży do morza trzeba przejść spory kawałek, za zgubienie ręcznika opłata 20$- niestety ludzie kradną sobie wzajemnie ręczniki więc trzeba uważać

    Hotel jak na warunki egipskie ma wysoki standard. jedzenie dość urozmaicone, nie ma kolejek w barach, nie trzeba szukać godzinami leżaków. Niepotrzebnie ludzie wstają o 6 i wbrew regulaminowi rezerwują sobie leżaki.Hotel godny polecenia, na pewno tam wrócimy

    Opinia dodana: 02 lipca 2014
  • 5,4 / 10

    Agnieszka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Piękny ogród, piękna plaża.
    • Wady Jedzenie,brak animacji w języku polskim

    Witam Właśnie wróciliśmy z 2 tygodniowego pobytu z tym hotelu.Hotel położony 70 km od centrum Hurgady.Ogólnie hotel prezentuję się bardzo dobrze aczkolwiek są wiele minusów:jedzenie-mało urozmaicone codziennie to samo,brak polskich animatorów,walka o leżaki-kto pierwszy ten lepszy już o 6 rano już pozajmowane,w barze ciągle czegoś brakowało-lód na napojów od świata. Hotel posiada piękny ogród,oraz piaszczystą plażę. Polecamy wycieczki z biurem podróży:http://www.3mtours.pl/Tanio nie warto przepłacać wycieczek wykupując w hotelu.

    Opinia dodana: 30 czerwca 2014
  • 3,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    EWA
    Seniorzy
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Zalety PRZEŻYŁAM SZOK NA DZIEŃ DOBRY. DOPŁATA DO POKOJU 20 DOLARÓW.PYTANIE Z WIDOKIEM NA MORZE CZY BASEN? A WSZYSTKIE MAJĄ WIDOK NA BASEN
    • Wady W POKOJACH ŚMIERDZI KANALIZACJĄ, REKLAMA HOTELU PRZEDSTAWIA INNE POKOJE NIŻ SĄ NAPRAWDĘ.

    TO BYŁY MOJE NAJGORSZE WAKACJE, WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z MĘŻEM PO 2 TYGODNIACH 27 CZERWCA JEDZENIE BEZNADZIEJNE, BYŁY DNI ŻE NIE BYŁO CO JEŚĆ. OWOCE TO DEKORACJA. KTO PIERWSZY TEN MIAŁ. PRZEZ TO LUDZIE JAK DZICZ ZGARNIALI NA TALERZE JAK LECIAŁO. TO MÓJ 10 POBYT W EGIPCIE WIĘC MAM DUŻE PORÓWNANIE, W LOBBY PORAŻKA, KOLEJKA ZA DRINKAMI.JAK DAŁEŚ 5 DOLARÓW TO BYŁ W SZKLE I PRZYNIESIONY DO STOLIKA. DYSKOTEKA NA PLAŻY SUPER, I ZNOWU WSZYSTKO PŁATNE. GDY PRZYJECHALI EGIPCJANIE TO OBSŁUGA STAŁA PRZY NICH NA BACZNOŚĆ, TO WSZYSTKO BYŁO ŻENUJĄCE DLA NAS PRZECIEŻ MY TEŻ BYLIŚMY GOŚĆMI TEGO HOTELU.

    Opinia dodana: 29 czerwca 2014
  • 9,9 / 10

    Jarek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Obiekt wspaniały, cichy, czysty, zadbany. Jedzenie bardzo dobre! Czyste, duże baseny, dużo leżaków. czasem mieliśmy wrażenie, ze obsługi jest więcej niż gości :)
    • Wady Plaża bardzo ładna, jednak nad zatoką, z której nawet 2 razy na dobę odpływa woda. Efekt? do morza trzeba iść jakieś 150-200 metrów, albo po piachu (jak jest odpływ) albo po wodzie (max po kolana). Dopiero po przejściu wspomnianego dystansu dochodzimy do morza, które jest cudowne. Jest całkiem sporo rafy do podziwiania. Konieczne buty do wody.

    Hotel naprawdę OK, jedyny minus to fakt, że aby popływać, trzeba przechodzić prawie 200 metrów po płyciźnie. Później uznaliśmy to nawet za plus, gdyż nigdy wcześniej nie widzieliśmy czegoś podobnego. Coś innego. Plaża bardzo ładna, polecam szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi - bardzo bezpieczna z uwagi na płytką wodę. Gorzej dla starszych. Jedzenie bardzo dobre, duże urozmaicenie. Niczego nie brakowało. Świetne dania mięsne, codziennie inna ryba, kuchnia włoska. Obiad można zjeść także na plaży. Alkohole lokalne, podstawowe rodzaje. Napoje gazowane (pepsi, sprite, fanta, itp) nalewane z butelek, nie z automatów, jak w innych hotelach, gdzie robią je z wody i proszku. Nie mieliśmy problemów z żołądkiem, hotel podobno ma certyfikat, używają do celów spożywczych wyłącznie dobrą wodę. Ogólnie polecamy na spokojny odpoczynek. Pokoje naprawdę duże i wygodne. Wyposażenie nowe. Sejf bezpłatny w pokoju.

    Opinia dodana: 22 czerwca 2014
  • 10 / 10

    Envie
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety wspaniała obsługa, uśmiechnięci ludzie, bardzo dobra różnorodna kuchnia. ktoś kto pisze o tym że czegoś mało lub brakowało po prostu grzeszy. hotel jest po zmianie managera. Wszystko naprawdę wszystko można dogadać.
    • Wady BRAK

    Sprzątanie, ręczniki plażowe, bary, restauracje, animacje, piękne morze i niezwykły ogród...wszystko to sprawia że tam chce się wracać. W cenie jaka zapłacliśmy z Sun Fun za 2 tygodnie za 2+1 naprawdę jesteśmy prze-zadowoleni.

    Opinia dodana: 21 czerwca 2014
  • 9,8 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety doskonałe położenie, mimo ogromnej liczby gości nie czuje się tłoku. wspaniałe smaczne urozmaicone jedzenie. dużo rozrywek dla najmłodszych ale i dorośli się nie nudzą
    • Wady maleńki minus za łazienkę

    chyba znalazłam idealne miejsce na wypoczynek hotel naprawdę godny polecenia prawdopodobnie będzie tym pierwszym do którego udam się ponownie

    Opinia dodana: 14 czerwca 2014
  • 8,9 / 10

    basia
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety piekne polozenie na uboczu cisza i spokoj duze pokoje swietne jedzenie
    • Wady daleko9 do miasta

    bylam pierwszy raz w egipcie ale moje marzenia o pieknym egzotycznym urlopie sie spelnily wszystkim polecam ja bylam z biurem exim pelna obsluga profesjionalna jestesmy zachwyceni

    Opinia dodana: 09 czerwca 2014
  • 8,5 / 10

    sylwiabartek
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Wady rzecz do ktorej mozna sie przyczepic na sile to stan sprzetu plazowego przydaloby sie wymienic lezaki i parasole ktore lata swietnosci maja za soba

    Wlasnie wrocilismy z tego hotelu po tygodniowym pobycie i jestesmy bardzo zadowoleni. Rzecz dosc istotna zaplacilismy za dwie osoby 3500 i to jest cena w pelni adekwatna do tego co zastalismy. Hotel nie jest luxusowy ale trudno sie takiego za ta cene spodziewac.Jest napewno godny polecenia!! Pokoje duze przestronne lozka ogromne wygodne tv sejf klimatyzacja wszystko dziala w lazience rowniez nic nie brakuje a dla nas problemem nie jest slabo wykonczona glazura na podlodze czy lazienkowe drzwi z odpryskami farby:) Jedzenie wyborne naprawde sniadania jak zawsze mocno urozmaicone obiady i kolacje dwie opcje restauracja z kuchnia srodziemnomorska(makarony pizza owoce morza) i typowo egipska ze wszystkim:) mnostwo swiezych owocow grapeifrut melon pomarancza winogrono swieze i nigdy nie brakowalo. Animacje jak wszedzie disco rowniez jednym odpowiadaja innym nie... ogromna ilosc barow co sprawia ze nie stoi sie w kolejkach a bylismy przy 100% frekwencji. Maly minusik za stan lezakow i parasoli czesc z nich nadaje sie do naprawy chociaz nie stanowia zagrozenia zeby byla jasnosc:) Tradycyjnie zakaz rezerwacji lezakow i tradycyjnie te najlepsze miejscowki sa rezerwowan. Bardzo duzo polakow oczywiscie rosjan ukraincow ale i wlosi niemcy sie znajda. hotel polozony na pustyni wokol pisaek i smieci wiec jesli ktos szuka rozrywek w okolicy odradzam.Obsluga bardzo sympatyczna powiedzialbym ze bardziej niz standardowo ale to oczywiscie tez zalezy od tego czy ktos porusza sie z usmiechem na twarzy i zyczliwoscia czy jest vip-em z kijem w d..:) bo zlaplacil pare zloty i trzeba go w lektyce nosic i skladac poklony:) Plaza zwirowo piaszczysta zejscie do moza dlugie szcatki rafy powoduja ze obuwie ochronne sie przydaje ale nie jest niezbedne. dlugie molo ulatwia zejscie juz na gleboka wode i ogladaje dwoch malych ale urokliwych rafek jesli chcemy wiecej za 40$ z tego mola odplywaja stateczki. taxi z hotelu do hurghady i spowrotem 10$ za osobe jesli ma ktos ochote na zgielk czy zakupy

    Opinia dodana: 08 czerwca 2014
  • 9,6 / 10

    Teresa
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo fajne położenie . Urozmaicone i dobre posiłki.

    Bardzo fajny hotel, godny polecenia.Miła obsługa, smaczne posiłki. Każdy znajdzie coś dla siebie - i lubiący spokój jak i aktywni.

    Opinia dodana: 04 czerwca 2014
1 2 3 4 5 ... 10
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi