9,4 / 10

Wspaniały
100%
poleca ten hotel
Ao Prao
Tajlandia

Ao Prao

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 8 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 7.0 Basen
    • 10 Obsługa
    • 8.7 Rozrywka i animacje
    • 10 Sport
    • 8.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.8
    Pokoje

    • 10 Czystość
    • 9.3 Łazienka
    • 10 Wielkość
    • 9.8 Wyposażenie
  • 9.5
    Położenie

    • 8.8 Atrakcje w okolicy
    • 10 Ciche i kameralne położenie
    • 10 Możliwości komunikacyjne
    • 10 Odleglość od plaży
    • 10 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.4
    Posiłki

    • 9.3 Ilość
    • 9.3 Jakość i smak
    • 10 Obsługa/serwis
    • 9.0 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Dużo możliwości uprawiania sportu
  • Świetna obsługa kelnerska
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy śniadania
    6 108 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Gdańska śniadania
    6 607 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez    
  • 9,2 / 10

    jola i janusz

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu, ceniących spokój

    W tym hotelu odpoczywalismy po objazdówce; cisza, spokój, wspaniałe widoki; sympatyczny personel. Wyprawa na drugą stronę wyspy konieczna - tam nocne życie; polecamy!

    Opinia dodana: 29 listopada 2012
  • 9,1 / 10

    Wojtek
    Para
    Pobyt: Grudzień 2008

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, szukających rozrywki, aktywnych

    Wyspa Koh Samet to miejsce do zwieńczenia wycieczki po Tajlandii! Kilka dni spędzone na tej wyspie to wspaniały wypoczynek połączony z mozliwością skosztowania lokalnego "kolorytu" po drugiej stronie wyspy. Cisza Ao Prao i zgiełk drugiej strony wzajemnie się dopełniają. Nie wybierajcie Patayi!! Jedzonko na wyspie na każdą kieszeń, atrakcji wbród! W razie pyatań odpowiem na wszystkie!

    Opinia dodana: 31 stycznia 2009
  • 8,4 / 10

    Barbara

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 15 stycznia 2009
  • 9,2 / 10

    Mateusz cc

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu

    Bungalow z dużym tarasem wychodzącym do ogrodu i widokiem na ocean. Widokowo rewelacja !!!! Na plaży nie ma żadnej wojny o leżaki pomimo że korzystają z niej aż trzy hotele. Niedaleko znajdziemy restauracje z typowymi tajskimi daniami, niektóre z nich tylko dla ambitnych smakoszy!!!! Inaczej mówiąc przeciętne żołądki wysiadają. Spróbowaliśmy też tajskiej zupy, oraz ryżu w najróżniejszych sosach z warzywami. Wycieczki które odbyliśmy to kolej śmierci, szmaragdowa jaskinia. Szkoda że nie udało się zobaczyć więcej, ale też czasu nie było aż tak dużo na większe zwiedzanie. Może w przyszłości uda się tu wrócić. Mateusz

    Opinia dodana: 03 listopada 2008
  • 10 / 10

    Pola cc

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu

    Dla mnie hotel na 5. Jak się jedzie do Tajlandii nie ma co psioczyć na to że jest drogo. Klimat tego kraju jest niesamowity a hotel jest po prostu pierwszorzędny. Mój pokój miał około 25m2! Balkon z widokiem na morze. Jedzenie różnorodne, egzotyczne jak dla mnie i do tego pyszne ! Do wyboru tajskie i zbliżone do kuchni europejskiej. Polecam szczególnie zupy rybne, przygotowują je w sposób wprost fenomenalny. Obsługa też rewelacyjna. Czystość nie podlegała dyskusji. Plaża z białym piaskiem. Na plaży różne atrakcje. Przychylam się do opinii, że po drugiej stronie wyspy ceny są jeszcze przystępniejsze.

    Opinia dodana: 03 listopada 2008
  • 9,6 / 10

    Władysław cc

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu

    Pierwsze co mi się nasuwa to wysokie w okolicach hotelu. Po drugiej stronie wyspy ceny są bardziej przystępne. To tam większość gości udawała się na zakupy lub kolacje. Hotel Bajka. Tropikalny gesty ogród. Czyste duże pokoje. Jedzenie kapitalne. Plaża tuż przy hotelu z możliwością skorzystania z łódek i katamaranów. Obsługa poziom światowy. Poruszanie się po okolicy nie stanowiło problemu. Niedroga taksówka lub wynajęcie skutera rozwiązywało sprawę.

    Opinia dodana: 03 listopada 2008
  • 9,7 / 10

    Dagmara
    Para
    Pobyt: Marzec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, szukających rozrywki, ceniących spokój

    Piękny hotel w bajkowej scenerii. Prywatna plaża, należąca do 3 hoteli - zawsze jest miejsce na leżaku :) Tłumy wycieczek z Pattayi przyjeżdzają na drugą stronę wyspy. Na plaży przy Ao Prao czeka Was tylko niczym niezakłócony komfort nic nierobienia. Najbliższe restauracje pięknie położone i ze smacznym jedzeniem, choć zdecydowanie droższe niż po drugiej strony wyspy. A tam można dostać się wynajetym skuterkiem (uwaga - drogi tylko piaszczysto - żwirowe) lub pick-up'em w ciągu 5 minut. Ogólne wrażenie - cudownie :)

    Opinia dodana: 15 kwietnia 2008
  • 9,7 / 10

    w
    Para
    Pobyt: Listopad 2007

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, szukających rozrywki, rodzin z dziećmi

    Cudowny hotel, nic dodać, nic ująć. Tylko trzeba uważać przy nocnych powrotach, żeby się nie pogubić w tym tropikalnym ogrodzie:) Jest dość drogo, ale można za grosze wynająć skuterek i jeździć na drugą stronę wyspy lub przespacerować się (jakies 20 min). A po drugiej stronie wyspy to dopiero się dzieje. Pięknie, tanio, pełno imprez, barów, przepiękna plaża. Osobiście uważam, że jest to jedna z najpiękniejszych i najbardziej klimatycznych wysp na świecie.

    Opinia dodana: 17 lutego 2008
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi