6,1 / 10

Dobry
Chaika Resort
Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Chaika Resort

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 17 opinii

Stosunek jakości do ceny: PONIŻEJ OCZEKIWAŃ

Szczegółowe oceny
  • 4.9
    Hotel

    • 6.2 Basen
    • 5.1 Obsługa
    • 4.4 Rozrywka i animacje
    • 4.2 Sport
    • 4.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 5.0
    Pokoje

    • 4.6 Czystość
    • 6.1 Wielkość
    • 4.6 Wyposażenie
    • 4.9 Łazienka
  • 8.5
    Położenie

    • 8.9 Atrakcje w okolicy
    • 6.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 8.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 5.6
    Posiłki

    • 6.5 Ilość
    • 5.5 Jakość i smak
    • 5.7 Obsługa/serwis
    • 4.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Świetne możliwości komunikacyjne
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Duży wybór atrakcji w okolicy
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z All Inclusive
    162 zł 1 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic śniadania i obiadokolacje
    1 198 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
  • 10 / 10

    Janusz
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety CZYSTY,SUPER JEDZENIE, BLISKO CENTRUM I PLAŻY
    • Wady BRAK

    BYŁEM Z ŻONĄ W CZERWCU (12-26) 2015R. Hotel czysty, zadbany z bardzo dużą ilością dobrego jedzenia. Codzienne odwiedziny sprzątaczek. częsta wymiana ręczników. Personel uśmiechnięty spełniający zachcianki turystów. Dwa baseny z czystą wodą oraz brodziki. Blisko do plaży i morza. Dobry dla wszystkich

    Opinia dodana: 26 czerwca 2015
  • 8,3 / 10

    Paulina Cywińska
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Położenie
    • Wady Mały basen

    Budynek Chaika zdecydowanie najlepszy, czyściej, lepsze pokoje. W stosunku do wielkości hotelu mały basen. Dla dzieci 2 brodziki oraz animacje, kids club. Mocną stroną tego hotelu jest jego położenie, bliskość plaży oraz widok na morze. Warto też dodać, że w części Chaika jest duży wybór jedzenia, które z resztą jest naprawdę bardzo dobre.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2015
  • 2,4 / 10

    Dominik
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety Brak zalet
    • Wady Wymienię tylko część z uwagi na brak czasu. Brud w całym hotelu, zielona narośl na ścianach, tragiczne jedzenie o ile można to nazwać jedzeniem, smród na stołówce, podrabiany alkohol, niekompetentne recepcjonistki, pokojówki nie znające języka angielskiego, chamstwo \"chłopców bagażowych\", oszustwo co do zakwaterowania, daleko do centrum, hałas całą noc, nie da się spać !

    Jak masz jeszcze możliwość to pod żadnym pozorem się tam nie wybieraj ! Wszystko opisane w wadach, złodzieje.

    Opinia dodana: 26 lutego 2015
  • 4,6 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Zalety Ładnie wygląda z zewnątrz,super położony, fatalny w środku.
    • Wady Brud smród i przepych

    Ogólnie chcę złożyć reklamację dot. pobytu w tym hotelu i potrzebuję kontaktu z osobami, które tak samo jak ja są niezadowolone (biuro best reisen, którego również nie polecam ). Mój kontakt: monikaplachta@poczta.fm. Bardzo dziękuję za pomoc. Hotel tragiczny, ja dwa dni nie mogłam dojść do siebie, że wydałam tyle kasy a śpię w brudzie i smrodzie. !!!

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 4,9 / 10

    Leszek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety Lokalizacja
    • Wady Brud

    Hotel z wyglądu piękny. Pokoje brudne, na stołówce, na stolach ceraty, jedzenie zimne (trzeba brać jak przyniesie kucharz - póki jest ciepłe). Hotel wymaga remontu, winda w stanie tragicznym, łazienki wyglądają jak by miały 20 lat. Hotel dla niewymagających, którym nie przeszkadza brud. Ręczniki mieliśmy wymieniane co dwa dni.

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 4,9 / 10

    Leszek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety Położenie - tuż przy pięknej plaży
    • Wady Brud, brud i jeszcze raz brud!!!

    Odwiedziłem hotel CHAIKA w dniach 05.09.2014 - 12.09.2014r. Na wstępie napiszę tak - nie wierzyłem w krytyczne opinie przed wyjazdem - uwierzyłem jak przyjechałem. Brud, brud i jeszcze raz brud (szyba windy, witryna stołówki opluta - ten obrazek widziałem przez cały tydzień, winda bez barierki - powinna być zamknięta ze względów bezpieczeństwa), w pokojach pajęczyny, w kątach kurz zalegał nie wiadomo jak długo, windy. Jedzenie przyzwoite (szkoda, że ciepłe tylko po przyniesieniu). Na podsumowanie - hotel wymaga remontu i konkretnego kierownika.

    Opinia dodana: 13 września 2014
  • 5,1 / 10

    privmen
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Położenie
    • Wady Wszystko zniszczone i brudne.

    Hotel lata swojej świetności ma już dawno za sobą, W pokojach śmierdzi , czasem są sprzątane ale kiepsko. Korytarze straszą, windy ledwo zipią. 2 gwiazdki to max dla tego hotelu bo takiego syfu nie ma nawet w Egipcie.

    Opinia dodana: 05 września 2014
  • 7,7 / 10

    super
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Witam wróciliśmy z wakacji i musze powiedzieć ze nam sie super podobało :) hotel elegancki, duży wybor jedzenia i napoji a także alkoholi. Sprzątaczki mijaliśmy cały dzień i cały czas pracowały na korytarzach na jadalni w pokojach absolutnie nie mamy im nic do zarzucenia ze było brudno:) Naprawdę można polecić ten hotel. takie jest moje podsumowanie wszyscy obco krajowcy zachwyceni ale jak to Polak trzeba zawsze ponarzekać ...

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2014
  • 5,4 / 10

    Alicja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety bliskość plaży i promenady
    • Wady stary wymagający remontu hotel którą swą świetność ma za sobą, stare brudne ręczniki szara pościel zapach wilgoci w pokoju brudne okna

    Hotel rewelacyjnie położony w samym centrum Słonecznego Brzegu, z zewnątrz fajnie wyglądający, jednak wymagający remontu, pokoje z przechodzonym wyposażeniem co można przeżyć ale dla mnie najgorsza była szara, brudnawa niedoprana pościel i tak samo brudne ręczniki....w łazience wszędzie obecny grzyb. Pokój fajnie położony z widokiem na morze i dużym tarasem niestety w pokoju panował cały czas zapach wilgoci pomimo wietrzenia i zakupu odświeżacza cały czas czuć było ten zapach. Strasznie obniżało to komfort pobytu.... Co do obsługi w recepcji to fatalna na moją prośbę o umycie okna (zafajdanego przez mewy) usłyszałam że nie jest to w zakresie zadań Pań sprzątających.. ...jedzenie dość smaczne ale stoliki z ceratą i niedomyte kubki..

    Opinia dodana: 09 lipca 2014
  • 8,8 / 10

    dorcia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety cudownie,polecam wszystkim

    wróciliśmy dzisiaj, ewelacja,ludzie.klimat - wspaniały , pogoda wymarzona,hotrl super,pokój widokiem na morze nie do opisania,jedzenia full,bary rewelka szczególnie ten na plazy polecam wszystkim, tui dzieki

    Opinia dodana: 08 lipca 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi