6,3 / 10

Dobry
Chaika Resort
Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Chaika Resort

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 21 opinii

Stosunek jakości do ceny: PONIŻEJ OCZEKIWAŃ

Szczegółowe oceny
  • 5.0
    Hotel

    • 6.1 Basen
    • 5.3 Obsługa
    • 4.5 Rozrywka i animacje
    • 4.4 Sport
    • 4.6 Udogodnienia dla dzieci
  • 5.4
    Pokoje

    • 5.0 Czystość
    • 5.3 Łazienka
    • 6.3 Wielkość
    • 5.0 Wyposażenie
  • 5.9
    Posiłki

    • 6.7 Ilość
    • 5.9 Jakość i smak
    • 6.0 Obsługa/serwis
    • 5.0 Urozmaicenie
  • 8.5
    Położenie

    • 8.9 Atrakcje w okolicy
    • 6.4 Ciche i kameralne położenie
    • 9.1 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 9.0 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Świetne możliwości komunikacyjne
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Duży wybór atrakcji w okolicy
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z All Inclusive
    163 zł 1 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic śniadania i obiadokolacje
    1 218 zł 4 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 9,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    jola
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Wspaniałe położenie, blisko promenady, piękny wystrój hotelu i dobrze utrzymana część wokół hotelu, smaczne posiłki
    • Wady wolne wifi

    Wakacje w hotelu Chaika spędziliśmy w lipcu 2015, hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie jak również sam pobyt w Bułgarii, zwłaszcza że naczytaliśmy się negatywnych opinii przed wyjazdem :) Hotel zadbany, bardzo ładny z zewnątrz i w środku, miła obsługa, w pokojach codziennie wymieniane ręczniki, sprzątanie zadowalające, jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Hotel umieszczony jest praktycznie na promenadzie, więc i na plaże było bardzo blisko. Bardzo sympatyczne baseny przy hotelu. Co prawda trafiliśmy na początku do pokoju w którym strasznie śmierdziało papierosami- dla osób niepalących nie do przyjęcia- ale w tym samym dniu na prośbę pokój został bez problemu wymieniony. Byliśmy z biurem podróży Ecco Holiday - wszystko bardzo dobrze zorganizowane bez przykrych niespodzianek, przemiła rezydentka. Polecam jak najbardziej, hotel na wysokim poziomie.

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 8,4 / 10

    Maciej
    ""
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Bliskość plaży oraz w miarę czysto
    • Wady obsługa restauracji nie wyrabia się z dokładaniem świeżych talerzy

    Właśnie wróciliśmy z tego hotelu, nie jesteśmy zbyt wymagający i dlatego spokojnie go polecamy. Jedyny minus to to że obsługa restauracji nie nadąża dokładać czystych sztucców i talerzy. Jedzenie bardzo dobre ,szwedzki stół,dużo ciast,mięs,serów itd. Jajka na bekonie lub kasslerze to standard.Baseny czyste,pokojówki codziennie sprzątały nam pokój.

    Opinia dodana: 08 sierpnia 2015
  • 6,9 / 10

    Irena
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Piękny, blisko plaży
    • Wady moloch, dużo pijanej młodzieży (Anglicy, Rosjanie)

    Wyłam tam z mężem w ub roku. Pokój ładny z głównym budynku, sprzątany. Łazienka też. Z jedzenia byliśmy zadowoleni. Jedynie co nam przeszkadzało to pijana młodzież. Często też windy nie działały, ale to to było wejść na 8 piętro nam młodym ludziom po pięćdziesiątce.

    Opinia dodana: 17 lipca 2015
  • 3,9 / 10

    Robert
    ""
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety bryła i kolor
    • Wady brud smród i tragedia !!!

    hotel położony blisko ścisłego centrum i mega plisko plaży.. tyle dobrego.. wszędzie brudno, sprzątanie pokoi - fikcja , niewymieniane reczniki, łazienka grzyb, jedzenie makabra i monotonia.. hotel- za duży moloch co za tym idzie ogólny bajzel , obsługa dzikie brudasy ( podejście i traktowanie klienta jak za głębokiej komuny ) - szok.. byłem wcześniej w dwóch innych hotelach w tej miejscowości różnica diametralna :O nie polecam !!!

    Opinia dodana: 03 lipca 2015
  • 10 / 10

    Janusz
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety CZYSTY,SUPER JEDZENIE, BLISKO CENTRUM I PLAŻY
    • Wady BRAK

    BYŁEM Z ŻONĄ W CZERWCU (12-26) 2015R. Hotel czysty, zadbany z bardzo dużą ilością dobrego jedzenia. Codzienne odwiedziny sprzątaczek. częsta wymiana ręczników. Personel uśmiechnięty spełniający zachcianki turystów. Dwa baseny z czystą wodą oraz brodziki. Blisko do plaży i morza. Dobry dla wszystkich

    Opinia dodana: 26 czerwca 2015
  • 8,3 / 10

    Paulina Cywińska
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Położenie
    • Wady Mały basen

    Budynek Chaika zdecydowanie najlepszy, czyściej, lepsze pokoje. W stosunku do wielkości hotelu mały basen. Dla dzieci 2 brodziki oraz animacje, kids club. Mocną stroną tego hotelu jest jego położenie, bliskość plaży oraz widok na morze. Warto też dodać, że w części Chaika jest duży wybór jedzenia, które z resztą jest naprawdę bardzo dobre.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2015
  • 2,4 / 10

    Dominik
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety Brak zalet
    • Wady Wymienię tylko część z uwagi na brak czasu. Brud w całym hotelu, zielona narośl na ścianach, tragiczne jedzenie o ile można to nazwać jedzeniem, smród na stołówce, podrabiany alkohol, niekompetentne recepcjonistki, pokojówki nie znające języka angielskiego, chamstwo \"chłopców bagażowych\", oszustwo co do zakwaterowania, daleko do centrum, hałas całą noc, nie da się spać !

    Jak masz jeszcze możliwość to pod żadnym pozorem się tam nie wybieraj ! Wszystko opisane w wadach, złodzieje.

    Opinia dodana: 26 lutego 2015
  • 4,6 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Zalety Ładnie wygląda z zewnątrz,super położony, fatalny w środku.
    • Wady Brud smród i przepych

    Ogólnie chcę złożyć reklamację dot. pobytu w tym hotelu i potrzebuję kontaktu z osobami, które tak samo jak ja są niezadowolone (biuro best reisen, którego również nie polecam ). Mój kontakt: monikaplachta@poczta.fm. Bardzo dziękuję za pomoc. Hotel tragiczny, ja dwa dni nie mogłam dojść do siebie, że wydałam tyle kasy a śpię w brudzie i smrodzie. !!!

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 4,9 / 10

    Leszek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety Lokalizacja
    • Wady Brud

    Hotel z wyglądu piękny. Pokoje brudne, na stołówce, na stolach ceraty, jedzenie zimne (trzeba brać jak przyniesie kucharz - póki jest ciepłe). Hotel wymaga remontu, winda w stanie tragicznym, łazienki wyglądają jak by miały 20 lat. Hotel dla niewymagających, którym nie przeszkadza brud. Ręczniki mieliśmy wymieniane co dwa dni.

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 4,9 / 10

    Leszek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety Położenie - tuż przy pięknej plaży
    • Wady Brud, brud i jeszcze raz brud!!!

    Odwiedziłem hotel CHAIKA w dniach 05.09.2014 - 12.09.2014r. Na wstępie napiszę tak - nie wierzyłem w krytyczne opinie przed wyjazdem - uwierzyłem jak przyjechałem. Brud, brud i jeszcze raz brud (szyba windy, witryna stołówki opluta - ten obrazek widziałem przez cały tydzień, winda bez barierki - powinna być zamknięta ze względów bezpieczeństwa), w pokojach pajęczyny, w kątach kurz zalegał nie wiadomo jak długo, windy. Jedzenie przyzwoite (szkoda, że ciepłe tylko po przyniesieniu). Na podsumowanie - hotel wymaga remontu i konkretnego kierownika.

    Opinia dodana: 13 września 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi