5,9 / 10

Dobry
Chaika Resort
Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Chaika Resort

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 14 opinii

Stosunek jakosci do ceny: PONIŻEJ OCZEKIWAŃ

Szczegółowe oceny
  • 4.6
    Hotel

    • 6.1 Basen
    • 4.9 Obsługa
    • 4.0 Rozrywka i animacje
    • 3.8 Sport
    • 4.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 4.8
    Pokoje

    • 4.2 Czystość
    • 4.6 Łazienka
    • 6.1 Wielkość
    • 4.2 Wyposażenie
  • 8.5
    Położenie

    • 9.1 Atrakcje w okolicy
    • 5.6 Ciche i kameralne położenie
    • 9.4 Możliwości komunikacyjne
    • 9.5 Odleglość od plaży
    • 9.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 5.4
    Posiłki

    • 6.6 Ilość
    • 5.3 Jakość i smak
    • 5.6 Obsługa/serwis
    • 4.2 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Duży wybór atrakcji w okolicy
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic śniadania i obiadokolacje
    1 259 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia śniadania i obiadokolacje
    1 289 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
  • 4,6 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Zalety Ładnie wygląda z zewnątrz,super położony, fatalny w środku.
    • Wady Brud smród i przepych

    Ogólnie chcę złożyć reklamację dot. pobytu w tym hotelu i potrzebuję kontaktu z osobami, które tak samo jak ja są niezadowolone (biuro best reisen, którego również nie polecam ). Mój kontakt: monikaplachta@poczta.fm. Bardzo dziękuję za pomoc. Hotel tragiczny, ja dwa dni nie mogłam dojść do siebie, że wydałam tyle kasy a śpię w brudzie i smrodzie. !!!

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 4,9 / 10

    Leszek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety Lokalizacja
    • Wady Brud

    Hotel z wyglądu piękny. Pokoje brudne, na stołówce, na stolach ceraty, jedzenie zimne (trzeba brać jak przyniesie kucharz - póki jest ciepłe). Hotel wymaga remontu, winda w stanie tragicznym, łazienki wyglądają jak by miały 20 lat. Hotel dla niewymagających, którym nie przeszkadza brud. Ręczniki mieliśmy wymieniane co dwa dni.

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 4,9 / 10

    Leszek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety Położenie - tuż przy pięknej plaży
    • Wady Brud, brud i jeszcze raz brud!!!

    Odwiedziłem hotel CHAIKA w dniach 05.09.2014 - 12.09.2014r. Na wstępie napiszę tak - nie wierzyłem w krytyczne opinie przed wyjazdem - uwierzyłem jak przyjechałem. Brud, brud i jeszcze raz brud (szyba windy, witryna stołówki opluta - ten obrazek widziałem przez cały tydzień, winda bez barierki - powinna być zamknięta ze względów bezpieczeństwa), w pokojach pajęczyny, w kątach kurz zalegał nie wiadomo jak długo, windy. Jedzenie przyzwoite (szkoda, że ciepłe tylko po przyniesieniu). Na podsumowanie - hotel wymaga remontu i konkretnego kierownika.

    Opinia dodana: 13 września 2014
  • 5,1 / 10

    privmen
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Położenie
    • Wady Wszystko zniszczone i brudne.

    Hotel lata swojej świetności ma już dawno za sobą, W pokojach śmierdzi , czasem są sprzątane ale kiepsko. Korytarze straszą, windy ledwo zipią. 2 gwiazdki to max dla tego hotelu bo takiego syfu nie ma nawet w Egipcie.

    Opinia dodana: 05 września 2014
  • 7,7 / 10

    super
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Witam wróciliśmy z wakacji i musze powiedzieć ze nam sie super podobało :) hotel elegancki, duży wybor jedzenia i napoji a także alkoholi. Sprzątaczki mijaliśmy cały dzień i cały czas pracowały na korytarzach na jadalni w pokojach absolutnie nie mamy im nic do zarzucenia ze było brudno:) Naprawdę można polecić ten hotel. takie jest moje podsumowanie wszyscy obco krajowcy zachwyceni ale jak to Polak trzeba zawsze ponarzekać ...

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2014
  • 5,4 / 10

    Alicja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety bliskość plaży i promenady
    • Wady stary wymagający remontu hotel którą swą świetność ma za sobą, stare brudne ręczniki szara pościel zapach wilgoci w pokoju brudne okna

    Hotel rewelacyjnie położony w samym centrum Słonecznego Brzegu, z zewnątrz fajnie wyglądający, jednak wymagający remontu, pokoje z przechodzonym wyposażeniem co można przeżyć ale dla mnie najgorsza była szara, brudnawa niedoprana pościel i tak samo brudne ręczniki....w łazience wszędzie obecny grzyb. Pokój fajnie położony z widokiem na morze i dużym tarasem niestety w pokoju panował cały czas zapach wilgoci pomimo wietrzenia i zakupu odświeżacza cały czas czuć było ten zapach. Strasznie obniżało to komfort pobytu.... Co do obsługi w recepcji to fatalna na moją prośbę o umycie okna (zafajdanego przez mewy) usłyszałam że nie jest to w zakresie zadań Pań sprzątających.. ...jedzenie dość smaczne ale stoliki z ceratą i niedomyte kubki..

    Opinia dodana: 09 lipca 2014
  • 8,8 / 10

    dorcia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety cudownie,polecam wszystkim

    wróciliśmy dzisiaj, ewelacja,ludzie.klimat - wspaniały , pogoda wymarzona,hotrl super,pokój widokiem na morze nie do opisania,jedzenia full,bary rewelka szczególnie ten na plazy polecam wszystkim, tui dzieki

    Opinia dodana: 08 lipca 2014
  • 8,7 / 10

    Edyta Zwolińska
    Para
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Hotel połozony przy plaży.B miła obsługa.Jedzenie dość urozmaicone.B dobra komunikacja.Fajne miejscowości do zwiedzania.Blisko do Turcji.Ludzie sympatyczni i życzliwi.B ciepla woda-można kąpać się cały dzień-co też nie jest bez znaczenia ,jeżeli ktoś lubi pływać .
    • Wady W zasadzie brak animacji...chociaż nie wiem czy jest ona w tym przypadku niezbędna-mam na myśli swoją osobę.

    Czytam opinie,oglądam zdjęcia i mam wrażenie że nie byłam w tym hotelu.Być może miałam szczęście.Pokój był z widokiem na morze,codziennie sprzątany itd.Obsługa w barze czy restauracji przemiła.Nie tylko serwowano wódkę i piwo,ale także gin-każdy znalazł coś dla siebie.Lubię czynnie wypoczywać.Można korzystać z atrakcji na plaży i poza nią.Super tereny na piesze,rowerowe wycieczki np do światyni-ok 7km.Zaznaczę iż nie jestem osobą zadowalającą się popularnie pisząc byle czym. Co do restauracji wspomnę jeszcze iż obrusy były zmieniane,nie jadłam plastikami,zastawa czysta.Nie oglądano się na napiwki.Kelnerzy nie mieli czasu.Biegali między stolikami.Wystarczy,że coś się rozlało natychmiast było sprzątnięte.Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.Wyjeżdżaliśmy z biurem Sun Fun.Na pewno nie rozczarowaliśmy się .-to co zamówiliśmy było zrealizowane w 100 procentach.Byliśmy w lipcu bieżącego roku.Prawdopodobnie w przyszłym roku też się tam wybierzemy.Polecam wyjazdy z tym biurem

    Opinia dodana: 09 grudnia 2013
  • 6,3 / 10

    Ania
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki

    witam hotel położony blisko plaży co jest wygodne dla rodzin z dziećmi.bar przy plaży otwarty tylko do 17:00.Jedzenie beznadziejne same "papki"totalny brak ryb,a obrusy te same (czyli brudne)przez cały tydzien.Obsługa bardzo miła jak dostawała napiwki.To na temat hotelu. A co do biura Sun@Fun to jesteśmy bardzo mile zaskoczeni ponieważ wcześniejsze negatywne oceny na temat rezydentów są całkowicie bezpodstawne, a do tego biuro opłaciło nam jeszcze dodatkowo dwa dni pobytu z powodu upadku lini OLT..(tak jesteśmy jednymi z niewielu co na tym zyskali:))

    Opinia dodana: 15 sierpnia 2012
  • 7,2 / 10

    aaaaaa
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2011

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 14 sierpnia 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi