Zgłoś uwagi do strony Zamknij
Twoje pytanie zostało przesłane do osoby odpowiedzialnej w biurze wakacje.pl za jej sprzedaż przez Internet. Odpowiedź zostanie udzielona Państwu (e-mail'em lub telefonicznie) tak szybko jak to możliwe.

W przypadku niejasności prosimy o kontakt:

tel. 0 801 455 401, (58) 325 29 00
Już teraz życzymy Państwu udanego wypoczynku.
Dziękujemy za wysłanie formularza!
Doradca Wakacje.pl skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub e-mailem!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Twoje zapytanie właśnie trafiło do jednego z wakacyjnych doradców.
W najbliższym czasie nasz specjalista skontaktuje się z Tobą w celu udzielenia odpowiedzi.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji pod numerami 801 455 402 oraz 58 325 29 00

Dziękujemy za kontakt i już teraz życzymy udanych podróży z Wakacje.pl

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Potwierdzam zapoznanie się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez Enovatis S.A. w celu:

Wyślij
+ Dodaj swoją opinię
Europa Afryka Azja Ameryka Północna Ameryka Środkowa Ameryka Południowa Australia i Oceania

Opinie Electra - Grecja

• Ocena

Autor: kasia
    Termin wyjazdu: Maj 2010

Komu polecasz hotel: z dziećmi
    Stosunek jakości do ceny: poniżej oczekiwań

• 2010-07-12, 09:30
    Obsługa2
    Udogodnienia dla dzieci3
    2.2
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Byłam w czerwcu 2010,hotel zadbany,czyściutki niestety obsługa fatalna opcja all mizerna,jedzenie monotonne głównie warzywa gotowane,mięso twarde i 1 rodzaj.Drinki i napoje wydzielane.Przed hotelem przystanek autobusowy,do Chanii 25 min autobusem,bilet 1.20euro.Dojście na plażę przez ruchliwą ulicę,ale tragedii nie ma.Plaża śliczna,piaszczysta,płytko idealna dla dzieci.Byłam z Triadą, biuro podróży i rezydenci bez zastrzeżeń,przy wylocie z Chanii bardzo pomocni.

Autor: Asia

Wyposażenie5
    Łazienka5
    Urozmaicenie4
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: hotel zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, jedynym mankamentem jest droga którą trzeba ostrożnie przekraczać ponieważ ruch jest duży, ale w żaden sposób ruch samochodów nie zakłóca spokoju i ciszy. Jedzenie bardzo dobre, podobno zmieniono kucharkę w tym roku. Poza śniadaniami bardzo urozmaicone. Pokoje są sredniej wielkości ale czyściutkie, z nowymi oraz nowoczesnymi meblami i dałabym im nawet 5* Do plaży jest blisko, ale plaże są różne i moim zdaniem najlepiej jest w kierunki Kissamos ok 15 min pieszo w zdłuż drogi. Polecam hotel z czystym sumieniem a widoki na Krecie boskie!!!

Autor: Ziutka

Jakość i smak2
    Urozmaicenie2
    2.6
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Hotel godny polecenia ze względu na położenie(możliwość szybkiego dojazdu do pięknych miejscowości) oraz czystość. Jednak posiłki są fatalne, goście którzy oczekują greckich potraw nie powinni wybierać tego hotelu. Śniadania można przeżyć(codziennie to samo: chleb, jajko, pomidor, ogórek, mortadela, żółty ser , muesli, płatki, mleko,marmolada, zwykle są też parówki)ale obiadokolacje to nieporozumienie, przez 2 tygodnie nie było: dolmadas, mussaki,oliwek itd, były natomiast zalane kwasem cytrynowym kalafiory, sałata, szparaga itp, niesmaczna ryba pojawiła się 2x w ciągu 2 tygodni, smaczna nie pojawiła się wcale :) zamiast greckiego souvlaki smakować można było udka z kurczaka lub pieczeń z karczku czy schabu...

Autor: Marek

Jakość i smak2
    Obsługa3
    Basen2
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Co do hotelu, ładny składa sie okołu 50 mikro pokoi , równie małe łazienki z lekkim grzybem w kabinach, co do udogodnień dla osób z dziećmi to - łóżeczko dla niemowląt ..głeboki basen i brodzik 60cm gł..Jedzenie nudaaaaa – śniadania identyczne (no czasami nie było parówek),kolacje też niezbyt ciekawe, poza ogórkami i pomidorami to ciężko tu znaleźć jakieś greckie dania (np. wysuszona ryba(1xtydzień),wątróbka,fasolka,udko z kurczaka,), większość potraw kwaśna-nawet ziemniaki. Lokalizacja hmm.. droga szybkiego ruchu przed wejściem..ciężko przejść na drugą stronę, brak chodników,a jak już są to zajęte przez samochód,słup,śmietnik.Ale ogólnie tragedii nie było blisko do fajnej plaży i do przystanku, 15min do chanii.Bardzo miła obsługa.

Autor: Michu

Jakość i smak4
    Urozmaicenie2
    3.5
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Hotelik - ładny, czysty, z kameralnym klimacikiem. Pokój - całkiem si Łazienka - czysta, niestety mała. Basenik - rewelacyjny. Obsługa - bez zastrzeżeń. Żarełko - śniadanko niestety bardzo monotonne, codziennie to samo menu, do obiadokolacji zastrzeżeń nie mam. Knajpki w pobliżu - byłem dwa razy: pierwszy i ostatni. Jedzonko niezbyt apetyczne, na rachunek czekałem chyba z 15 minut a na koniec jeszcze dopisali mi do rachunku jednego browara gratis. Położenie - blisko ruchliwej ulicy Odległość od plaży - trzeba się trochę przespacerować. Do najbliższej tak 500m, do takiej sympatyczniejszej 1,5 km. Komunikacja - bardzo sprawna komunikacja miejska. Przystanek praktycznie pod samym hotelem.

kupiłem w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

Autor: Grażyna

Urozmaicenie3
    Sport3
    Udogodnienia dla dzieci4
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Hotel bardzo ładny i zrobił na mnie duże wrażenie. Po opiniach napisanych przez niektóre osoby byłam naprawdę przerażona. Z mężem byliśmy zadowoleni zarówno z hotelu, jedzenia i obsługi. Jest oczywiście dość głośno przy basenie, ponieważ jest hotel usytuowany przy basenie.Według mnie to jedyny mankament. Osoby, które narzekają powinny korzystać nie z hotelu 3 a z 5 gwiazdkowego.Moim zdaniem hotel jest wart polecenia.Warto oczywiście skorzystać z wypożyczonego samochodu i zwiedzić okolice. Wypoczęta i szczęśliwa urlopowiczka

Autor: omd

Sport2
    Obsługa1
    2.4
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: głowne zarzuty to basen przy ruchliwej ulicy i niesmaczne jedzenie. Bardzo niesmaczne. Sprzątaczki ok, obsługa w barze i jadalni bardzo słaba. Hotel nowy i czysty. W sypialnianej części miejscowości. Sami goście z bloku wschodniego. Na pozostałe nacje nie mają co liczyć-nie ten standard.

Autor: tomek

Urozmaicenie3
    4.3
    Udogodnienia dla dzieci4
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Ogólnie bylo fajnie, jedzenie, pogoda, wycieczki. Polecam wypożyczalnie samochodów pierwszą od hotelu do \"rynku\"(rynek na zakrecie):)). Samochod wypożyczajcie na kilka dni za jednym razem. Samochód wypożyczcie z kims na spółke, wtedy juz macie Krete za pół darmo. Do Balos prowadzi super droga nad urwiskiem. Nie tylko statkiem mozna tam dotrzec. Widoki, hm... trudno opisac :), jednakże plynąc statkiem nie zobaczycie nawet 30 % tego co mozna zobaczyc schodzac z gory. Unikacie tlumow ktore przyplywaja statkiem! Wypożyczonym samochodem dotrzecie tam gdzie chcecie, na tak długo jak chcecie no i oczywiście duzo taniej!

Autor: leo

• ocena 3.8
    Urozmaicenie5
    Sport2
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: BYłam polecam ten hotel wszystkim. Jest świetny, niedrogi, czysty, jedzenie pyszne i bardzo dobre - a ja jestem wyjątkowo wybredna, nie jem np. mięsa i tam nie głodowałam, wręcz przeciwnie! Cynamonowe ciasto jest nie do podrobienia - przepyszne!Do plaży niedaleko, plaza duża ładna, płytkie zejścia. Ogólnie bardzo bardzo mi się podobało, mimo, że hotel rzeczywiście przy ruchliwej ulicy, jednak dla mnie było to odczuwalne dopiero gdy się stało przed hotelem. Zresztą w tej miejscowości wszystkie hotele niemal leżą przy tej ulicy, a grecy jeżdzą jak wariaci. Acha - uwaga na sprzątaczki! Jadą domestosem po całej łazience, więc jak ktoś zostawi jakiś ciuch - to może mieć wyżarte przez domestosa plamy. Obsługa hotelu na duży plus!