7,8 / 10

Dobry
93%
poleca ten hotel
Golden Yavor
Bułgaria / Złote Piaski

Golden Yavor

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 25 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 6.6
    Hotel

    • 9.4 Basen
    • 6.7 Obsługa
    • 6.0 Rozrywka i animacje
    • 5.2 Sport
    • 5.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.0
    Pokoje

    • 8.8 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 8.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.7 Ciche i kameralne położenie
    • 8.8 Możliwości komunikacyjne
    • 8.6 Odleglość od plaży
    • 8.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.8
    Posiłki

    • 8.8 Ilość
    • 7.6 Jakość i smak
    • 7.9 Obsługa/serwis
    • 6.9 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Przestronne pokoje
  • Ładna łazienka
  • Lagunowy basen zewnętrzny (oraz wewnętrzny), a także brodzik dla dzieci ze słodką wodą
  • Duży wybór atrakcji w okolicy
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Poznania śniadania i obiadokolacje
    1 400 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Bydgoszczy śniadania i obiadokolacje
    1 401 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Elżbieta
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety duży hotel ale też dużo wind, spa w hotelu, duży basen , blisko plaża
    • Wady położenie na niewielkim wzgórzu, na które od promenady trzeba wchodzić dość stromymi schodami,

    bardzo udany pobyt , z tym , że w jednym z pokoi była zepsuta klimatyzacja (mogła działać na max i wtedy bardzo głośno chodziła albo w ogóle nie działać a wtedy w pokoju było bardzo gorąco) obsługa hotelu stwierdziła, że taka klimatyzacja jest w większości pokoi, no i bardzo duża ilość niemieckiej młodzieży , która zachowuje się dość głośno.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 8,6 / 10

    elcia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    HOTEL BARDZO FAJNY .WAKACJE UDANE Z CAŁA RODZINĄ.MOZNA POZNAĆ NAWET BARDZO FAJNYCH LUDZI.BARDZO POLECAM TEN HOTEL.BLISKO WSZĘDZIE.

    Opinia dodana: 22 sierpnia 2013
  • 9,3 / 10

    D
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Bylismy w tym hotelu w czerwcu 2012, bardzo dobry standard, blisko plaży, super kurort, polecam wycieccki na Kaliakrę, Bałczik, i w Złotych Piaskach Monastyr Aładża a takze Warnę

    Opinia dodana: 16 lipca 2012
  • 3,2 / 10

    Aleks

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Nie polecam tego hotelu. Cola oszukana, alkohole byle jakie o żarciu nie wspomnę. Typowa Bułgaria... Lepiej trochę dopłacić i polecieć do Turcji.

    Opinia dodana: 21 października 2011
  • 7,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Jarek Ania
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 27 września 2011
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    turystka
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Spędziliśmy tydzień we wrześniu w hotelu golden yavor, polecam hotel i złote piaski, przepiękna plaża. W hotelu miła obsługa, hotel bardzo czysty, jedzenie bardzo dobre. na pewno jeszcze kiedyś skorzystamy z usług tego hotelu.

    Opinia dodana: 18 września 2011
  • 9,2 / 10

    agnieszka

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    W hotelu przebywaliśmy 2 tygodnie w lipcu z dwójką dzieci 5 i 14 lat. Jedzenie bardzo dobre, każy znalazł coś dla siebie. Basen i brodzik czyste, woda naprawdę ciepła. Nigdy nie brakowało wolnych leżaków i ręczników. Obsługa i barmani mili i uśmiechnięci. Może trochę do życzenia miała czystość w pokojach - sprzątanie szybkie i niedokładne. Okolica syper, mnóstwo atrakcji, sklepików, barów. Nie wiem czego oczekiwali wszyscy niezadowoleni - chyba niewolników z wachlarzami. Jeżeli turysta jest chamski (a uwierzcie takich nie brakowało)to niestety nikt mu się w pas nie będzie kłaniał. Wczasy zaliczaqmy do bardzo udanych i wszystkim polecamy ten hotel i złote piaski.

    Opinia dodana: 13 sierpnia 2011
  • 5,9 / 10

    wczasowicz
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2011

    Po dzisiejszym zajściu na stołówce chciałbym zdecydowanie odradzić ten hotel wszystkim, którzy chcą kupić tu wakacje. Za naleśnikami była dzis kolejka, w której trzeba było czekać ok. 15 minut. Na końcu kolejki stało dwóch chłopaków po 7-8lat. Kiedy nadeszła ich kolejka gość wyłączył piec i kazał im odejść. Była 10.01, a śniadanie trwa do 10.00. Poprosiłęm, żebym zrobił im jeszcze te dwa naleśniki, ale gość powiedział, że nie zrobi . Poprosiłem managera, żeby zobaczył jak olewa się gości, ale on tylko wzruszył ramionami i nawet słowem się nie odezwał. Druga sytuacja, o 9.55 nie było już szklanek do napojów. Poprosiłem obsługę, gość odpowiedział mnie więcej tak: " onoo noo noo"

    Opinia dodana: 12 sierpnia 2011
  • 8,2 / 10

    tatuś
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    termin 18 czerwca 2011 super pogoda, pokoje duże z widokiem na morze i na basen numery nie parzyste pozostałe na parking.Mile widziana znajomość języka ang,niem ,rosyjski.Jedzenie dobre każdy znalazł coś dla siebie.Były animacje dla dorosłych i dzieci.Co do baru drinki nie za mocne ale przy gorącej pogodzie wystarczające ,trochę napiwku kelnerom i jest ok.Na niższych piętrach darmowy internet lub w holu na dole.Zameldowanie od 14 godz ,opuszczenie pokoju do 12.

    Opinia dodana: 18 lipca 2011
  • 6,9 / 10

    ajb
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2011

    Brak miniklubu dla dzieci oraz animacji. Podobno dopiero są od lipca??? Pokoje z aneksami kuchennymi a bez wyposażenia o wszystko trzeba się wyprosić.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi