9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 383 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.3 Rozrywka i animacje
    • 8.6 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.7
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.7 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.2 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.3 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Szczecina All Inclusive
    2 049 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 145 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,4 / 10

    Ania i Seweryn
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety - Bardzo czysto, panowie chodzą po hotelu ze zmiotkami - 20 basenów przez co nie odczuwa się ilości ludzi i można swobodnie pływać - Bardzo dobre jedzenie - Obsługa rozumie nasz ojczysty język - Woda w basenie idealnie schładzana - Obsługa nie wyłudza napiwków - Drinki robione w shakerach, duży wybór i mocne. - Dużo atrakcji dla dzieci - Fajna dyskoteka i muzyka
    • Wady - Aquaparki nie działały cały dzień tylko w wyznaczonych godzinach - Animacje nie powalały na nogi aczkolwiek działo się

    Właśnie wróciliśmy z wycieczki. Jesteśmy bardzo zadowoleni, oczywiście zawsze można się do czegoś przyczepić ale Hotel zdecydowanie godny polecenia.

    Opinia dodana: 18 lipca 2014
  • 9,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marta Biniek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel jest super polecam!!!!

    Warto jechać z dzieciakami .Dzieciaki to mają tam raj na ziemi ,no i oczywiście dla rodziców pełen odpoczynek polecam.Co tu dużo pisać trzeba samemu to zobaczyć.

    Opinia dodana: 16 lipca 2014
  • 9,3 / 10

    Jola
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety świetna obsługa całego hotelu oraz piękny i zadbany teren.
    • Wady Nie znalazłam :)

    To był piąty wyjazd do Egiptu i drugi pobyt w tym hotelu i jak dla mnie było chyba lepiej niż 2 lata temu .Przecudowna obsługa w całym hotelu! Nie narzucają się, nie czekają na napiwki (ale za taką obsługę warto dać), zawsze mili i pomocni.Posiłki urozmaicone i bardzo dobre.Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.Jest więcej zjeżdżalni i "punktów gastronomicznych",a ściślej mówiąc przy plaży postawiono 6 budek, w których są :pizza, sandwiche, hot-dogi, gofry i napoje.Gofry do popołudniowej kawy rewelacja:) Duża ilość basenów i leżaków.O każdej porze dnia można było znaleźć wolne miejsca bez potrzeby rezerwowania rano.Z czystym sumieniem polecam ten hotel!

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 9,7 / 10

    scellen1
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Fajny czysty, miła obsługa. Wiele atrakcji dla dzieci, jedzenie całkiem dobre. Obiekt ogromny aczkolwiek nie ma tłoku ludzi (byłem na przełomie czerwca lipca)
    • Wady Wad brak, choć upierdliwi ludzie zawsze cos znajdą.

    Hotel godny polecenia. Myśle ze jest to wpadniale miejsce na wypoczynek we dwoje jak i dziećmi. Nie ma sie co martwić niedalekiego położenia od lotniska, samolotów nie slychac a co pare min. mozna podziwiać jakis samolocik :). w morzu przy hotelu jest niewielka rafa wiedz warto zabrac ze soba okulary/gogle i rurke :)

    Opinia dodana: 13 lipca 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Justyna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety duży, zadbany, spełniający wszystkie oczekiwania urlopowiczów.
    • Wady BRAK

    Hotel przepiękny, czysto, obsługa bardzo miła, jedzenie wyśmienite, dużo basenów i aktrkcji, aquaparki dodatkowym atutem. Nie było problemów ze znalezieniem leżaka przy basenach.Transfer z lotniska 15 minut, możliwość korzystania ze wszystkiego po wykwaterowaniu (ważne przy powrotach nocnych), WiFi miało bardzo duży zasięg. Polecam ten hotel pomimo, że był cały czas odpływ i morze nie było atrakcją, ale przy takiej ilości basenów nie ma to znaczenia!

    Opinia dodana: 12 lipca 2014
  • 8,8 / 10

    Anna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety bardzo czysto - pokoje, baseny, Wieczorami wszystko było sprzątane, baseny, leżaki, podłogi przed basenami.Bardzo miła obsługa ze strony Egipcjan,pomocni itd. pyszne jedzenie, dużo zjeżdżalni, Egipcjanie są szczególnie przyjaźnie nastawieni do dzieci, co jest bardzo miłe.
    • Wady recepcjonistka Klaudia, wymieniła nam pokój z widokiem na ogród, na widok na baseny za kwotę 50euro, pieniądzę wręczaliśmy jej, tłumaczyła nam, ze to dopłata do kasy hotelu za lepszy pokój, w umowie mieliśmy superior, więc powinien być ok...Klaudia myśląc, ze tego nie widzimy, podzielila się pieniądzmi ze swoim kolegą z recepcji. Za zamianę pokoju i tak dostałaby od nas jakiś napiwek, ale po co tak bezczelnie kłamać i to swoich rodaków. Pod koniec naszego pobytu podeszła do nas i poprosiła o dobrą opinie w ankiecie:)

    Każdego dnia zostawialiśmy w pokoju 2 dolary i kartkę, że prosimy o wodę, nie było problemu.Egipcjanie uwielbiają konwersację z turystami, za co później odwdzięczają się dobrymi radami np, dot.podrózy do Hurgady. Z pewnością wrócimy do tego hotelu, dla nas miejsce godne polecenia, oczywiście bez pani Klaudii, proponuję inną Polkę

    Opinia dodana: 11 lipca 2014
  • 9,8 / 10

    Marcin
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety 1) Klaudia, polska recepcjonistka 2) blisko lotniska 3) przesympatyczna obsługa 4) wielkosc hotelu 5) ilosc basenow 6) jedzenie 7) czystosc

    Bylem w wielu hotelach w Egipcie, to byl nasz 8 pobyt w KRAJU FARAONOW. Jak do tej pory - hotel NAJLEPSZY. Jedzene SUPER tylko w glownej restauracji strasznie tloczno, szczegolnie w godzinach szczytu, no ale czego mozna sie spodziewac w SRODKU SEZONU... Obsluga NA NAJWYZSZYM POZIOMIE, wszyscy usmiechnieci, pomocni, poczynajac od menadzerow a konczac na tych chlopaczkach, co tak naprawde najwiecej pracuja a zarabiaja grosze..... POKOJE fajne. To fakt, ze za lepszy pokoj trzeba doplacic, ale tak jest WSZEDZIE. NIE WKLADAJCIE PIENIEDZY W PASZPORTY, BO TO NIC NIE DAJE! najpierw sprawdzcie jaki pokoj dostaliscie, czesto nie ma sensu zmiany. Ale jak chcecie to dopiero wtedy idzcie o tym gadac w recepcji. Kase w paszportach traktuja jako napiwki... KLAUDIA! CUD, MIÓD, ORZESZKI! Mielismy troche problemów z żoną i córką, pochorowały mi się dziewczyny a my ni w ząb po angielsku. Klaudia latała z nami do lekarza nawet, coby tlumaczyc, BAAAAAARDZo nam pomogła. Nie tylko w chorobie, latalismy do niej z kazda pierdołą! I udzielila duzo ciekawych informacji, ktorych udzielic moze tylko osoba mieszkajaca tam, takze pytajcie ja o wszystko! Skarbnica wiedzy! Minusem hotelu jest ze tylko jedna butelka wody przysluguje w pokoju. Ale dowiedzialem sie, ze takie kontrakty maja BIURA PODROZY podpisane z hotelem... Minusem jest tez dyskoteka i animacje... slabiutko... Z internetem tez slabo, tylko 150 MB jest darmowe, potem trzeba dokupic, 250 MB 10 EURO!!!!! MASAKRA! Ale! (dowiedzialem sie od klaudi) W vodafonie mozna kupic karte sim do telefonu i zaladowac tam internet i wtedy taniutko wychodzi i dziala! nie tak jak ten hotelowy internet... Niedaleko hotelu jest bazar, gdzie kupicie wszystko, ale trzeba sie targowac! strasznie to DENERWUJACE. KAwalek dalej jest CLEOPATRA bazar, tam juz sa ceny takze targowac sie nie trzeba. Generalnie obsluga w hotelu FANTASTYCZNA, wszedzie pozartuja, pomoga, nikt NIGDY o pieniadze nie pytal!!!! a z tym tyle razy sie juz w egipcie spotkalismy...

    Opinia dodana: 05 lipca 2014
  • 9,6 / 10

    Andrzej
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo dużo basenów. Położony w pierwszej linii brzegowej.
    • Wady Minusem jest to, że przysługuje tylko jedna butelka wody na dwa tygodnie. Trzeba zostawiać tzw. bakszysz by codziennie dostawać wodę mineralną. W słabszych hotelach każdy dostawał codziennie bez problemów mineralną. Następnym minusem jest to, że podczas mego pobytu ginęły ręczniki plażowe, najprawdopodobniej obsługa hotelowa zabierała, a następnie kazali słono płacić za kartę lub ręcznik. Jeszcze jedna uwaga to opłata za wyposażenie lodówki. Obsługa hotelowa sama bez pytania wyposaża lodówkę w napoje i słodycze, następnego dnia podczas sprzątania pokoi zabierają część wyposażenia lodówki a następnie przy rozliczeniu z hotelem każą sobie płacić nawet po kilkadziesiąt dolarów. Jeszcze jeden minus dla hotelu to jest zakwaterowanie. Obsługa kwateruje gości w najsłabszych pokojach, czekając na łapówkę. Przy kwocie 40$ można dostać lepszy pokój.

    Kompleks hotelowy bardzo ładny i duży. Hotel posiada 3 aquaparki. Morze przy hotelu jest bardzo płytkie, można chodzić po wodzie nawet kilkaset metrów od brzegu.

    Opinia dodana: 05 lipca 2014
  • 9,3 / 10

    Ania i Jacek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety piękny hotel, świetna obsluga, bardzo dużo zieleni, mimo tego że jest to ogromny obiekt nie ma tłoku, dobre jedzenie, duzo wolnych leżaków, kilkanaście basenów
    • Wady praktycznie nie da się pływać w morzu - kilkaset m wgłab woda ma głebokośc kilkudziesięciu cm.

    świetny, piekny hotel z super obsługą. Same pozytywy, poza brakiem mozliwosci popływania w morzu przy samym hotelu.

    Opinia dodana: 01 lipca 2014
  • 7,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Adam
    Singiel
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czysty, przyjemny
    • Wady Brak

    Bylem poraz drugi w tym hotelu. Pierwszt raz z dzieciakami w 10.2012 i teraz bez dzieciakow 06.2014 i jakosc jeszcze wzrosla przyjade napewno jeszcze raz. Hotel czysty zadbany, obsluga uprzejma. Duzy plus to ze gosci z rosji mozna policzyc na palcach jednej reki, sami Polacy, Niemcy, Angole, Holendrzy. Cale 7 dni przelezane na lezaku nad basenem :). Naprawdę polecam!

    Opinia dodana: 01 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 39
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi