9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 486 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.2
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.5 Rozrywka i animacje
    • 8.8 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.6 Czystość
    • 9.6 Wielkość
    • 9.6 Wyposażenie
    • 9.5 Łazienka
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.5 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.6 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.5 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 873 zł 4 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 899 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 10 / 10

    Marcin
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe.
    • Wady Żadnych

    MEGA WYPAS!!! Brak słów, dech w piersiach zatyka ,zwłaszcza rafa przy hotelu.

    Opinia dodana: 27 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Sławek
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Bardzo dobry hotel
    • Wady Brak

    Duża ilość basenów, super zjeżdżalnie. Pokoje czyste z indywidualną klimatyzacją. Jedzenie urozmaicone i dobre. Obsługa bardzo miła i pomocna.

    Opinia dodana: 23 czerwca 2015
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Przemysław
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Zalety Wielkość i brak problemu ze znalezieniem leżaków przy basenie czy na plaży.
    • Wady Insekty w pokoju. Słabe jedzenie. Pełno naciągaczy na dodatkowo płatne usługi hotelu którzy nie dają w ogóle spokoju. Podejście do Polaków przyjeżdźających na wakacje.

    Witam. Kilka dni temu wróciłem z wakacji w tym hotelu. Pierwsze wrażenie hotelu rewelacyjne. Pięknie oświetlony wjazd, czysty i elegancki hotel. Przy zameldowaniu się też wszystko pięknie i fajnie. Pierwsza niemiła niespodzianka spotyka nas jednak przy zwiedzaniu pokoju. Pokój ładny całkiem spory, ale jak tylko podszedłem do balkonu i zobaczyłem że zamiast ładnego widoku będę patrzeć na ścianę innego hotelu i okna do ich pokoi od razu nie spodobał mi się. Co się później okazało wszyscy Polacy dostali pokoje z takim widokiem, podczas gdy Niemcy czy Ruscy dostali pokoje z pięknym widokiem na baseny. Kolejna niemiła niespodzianka czekała na Nas już następnego dnia. Inwazja mrówek. Było ich tak dużo że ciężko było je wszystkie zabić. Powchodziły wszędzie gdzie się tylko dało (do walizek, ubrań itp.). Całe szczęście że jak już je wybiłem to nie wróciły. Z tego co wiem to nie tylko my mieliśmy taki problem ale inni Polacy również. Kolejnym tematem jest jedzenie. W pierwszym dniu uważałem że ludzie którzy piszą opinie o słabym jedzeniu w tym hotelu przesadzają, ale już na następny dzień byłem tego samego zdania. Bywało tak że jakaś potrawa ze śniadania pojawiała się później też na obiedzie. Nie wiem jak w tych innych restauracjach tematycznych (płatne 8 Euro od osoby, nie chodzę do nich bo z doświadczenia wiem że nawet się nie najesz w nich), ale w restauracji głównej nie było szału. A w dodatku słyszałem że w restauracji jakieś dziecko się zatruło i większość czasu spędziło w szpitalu i hotelowym pokoju. Oczywiście nikt się nie poczuwał do winy bo przecież jak jedzie się do Egiptu to norma że się dostaje "klątwę faraona".

    Opinia dodana: 21 czerwca 2015
  • 9,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Mirek
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Super obsługa ,czystość , jedzenie , zjeżdżalnie ,napoje,
    • Wady brak rafy i słaby internet

    Hotel położony blisko lotniska , obsługa bardzo miła i pomocna nie wyciąga ręki po dolary , wyżywienie super ,oryginalne napoje ,zawsze wolne leżaki. Dużo polaków , piękne baseny ,zjeżdżalnie ,jacuzzi na plaży itp. Na plaży pizza,gofry,hot dogi,lody,napoje ,piwko,drinki itp. wszystko fantastyczne. Polecam wycieczki z polskiego biura sfinks tanie i w polskim towarzystwie(wystarczy napisać im maila z numerem pokoju i nazwą hotelu -sami zadzwonią do Was :) u rezydenta oczywiście drogo., blisko hotelu są sklepy. Taksówki za 1-2 dolary. Był to nasz 4 pobyt w Egipcie wszystkie w 5*hotelach i Jaz Aquamarine jest zdecydowanie najlepszy :)

    Opinia dodana: 20 czerwca 2015
  • 10 / 10

    niki
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety strefa ciszy ,bez muzyki,animacji,krzyczących dzieciaków,leżaki w basenie!! bajka!
    • Wady dla poszukującuych \\\\\\\"wrażeń\\\\\\\" nurkowych polecam Tiran lub Ras.. tam płynie się po takie wrażenia,w hotelu rafy brak

    najwiekszą wada było znalezienie w tym hotelu wad,dla ewentualnych malkontentów polezm już tylko Barona w Hurghadzie,ale to juz poziom 6 tys + ;-)

    Opinia dodana: 19 czerwca 2015
  • 9,8 / 10

    Agnieszka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pokoje, posiłki, czystość, baseny, odległość do morza, muzyka na żywo, czysta plaża, wszystko było super
    • Wady słabe wi-fi, ale nie po to jedziemy na wczasy, żeby na necie siedzieć

    Byłam tam w zeszłym roku. Gorąco polecam, wakacje marzeń. Pokoje sprzątane, obsługa przemiła, baseny rewelacja, posiłki bardzo smaczne i różnorodne. Bogaty wybór- dla niejadka zawsze coś się znajdzie. Byłam z dziećmi. Z animacji nie korzystały, nie dlatego, że były nieciekawe,wolały bawić się w basenie. Z animacjami jest tak,że wszystko zależy od zespołu animatorów, a co roku może być inny skład i nie sugerowałabym się tym w ogóle, podczas wyboru wczasów. W pokojach woda do picia dostarczana codziennie, dobrze zostawić 1 euro, to jeszcze do lodówki włożą. Łazienka czysta, ręczniki regularnie wymieniane. Nie było kradzieży w okresie kiedy my byliśmy. Muzyka na żywo wieczorem przygrywała. Bardzo dobrze wspominam ten hotel i na 100% wrócę tam jeszcze, jak nie w tym roku to może w przyszłym. Zazdroszczę, tym którzy spędzą tam swoje wakacje. Polecam wschód słońca- przepiękny, trwa krótką chwilę, ale warto zobaczyć.

    Opinia dodana: 11 czerwca 2015
  • 5,4 / 10

    Gosia
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Zalety niepolecam
    • Wady Obsługa kradnie, zmuszają ludzi do codziennego płacenia za wszelkie usługi.

    Gorąco odradzam hotel Jaz Aquamarine, jedna wielka kradzież, notorycznie obsługa "częstuje" się produktami w mini barku w pokoju. Co wyszliśmy z pokoju na basen lub wyjechaliśmy z pokoju coś nam zabrano. Do wyższego rangą personelu nie dociera fakt iż wieczorem około 20-21 godziny było zapłacone za niby zabrane słodycze, a już o godzinie 7:15 rano znowu zjedliśmy pół barku!!!!!!!!!!! Rosjan jest 70%, czują się jak u siebie, ciągłe pijackie libacje!!!!

    Opinia dodana: 05 czerwca 2015
  • 9,7 / 10

    AGA
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety super hotel, super obsługa, Polecam w 100%
    • Wady odpływy morza, to jedyna wada

    Byliśmy w tym hotelu w maju 2015. Obiekt położony na ogromnej powierzchni, ponad 1000 pokoi, sporo ludzi, ale tak dużo miejsca przy basenach i tak duża ilość leżaków, że momentami wydawało nam się, że obłożenie hotelu to nie więcej jak 10%. Dopiero wieczorem widać było ile jest wczasowiczów. Jedzenie bardzo dobre, powtarzające się, ale sporo potraw , tak że codziennie można było spróbować czegoś nowego. Polecam ten hotel z czystym sumieniem.

    Opinia dodana: 04 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Zadowolony
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety o
    • Wady brak pomostu,kiepska praktycznie nie występująca rafa koralowa. W przypadku chęci nurkowania trzeba wybrać się na wycieczkę statkiem koszt 35 dolarów z obiadkiem na łodzi. kiepski internet

    Bardzo fajny duży kompleks. Pomimo 100 procentowego obłożenia hotelu nigdzie nie ma tłoków (wyjątkiem była kolejka przez ok. 20-30 minut na stołówkę w czasie kolacji, chwilowy brak miejsc), bardzo smaczne jedzenie, czysto w pokojach, przyjazna obsługa. Jest gdzie pospacerować dużo pięknej zieleni

    Opinia dodana: 01 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Ola
    ""
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Same zalety
    • Wady Brak

    Hotel generalnie najlepszy, za te pieniądze nie ma lepszego, byliśmy w nim już trzy razy i wybieramy sie jeszcze po raz kolejny, zarówno dorośli jak i dzieci oraz wszyscy znajomi bardzo zadowoleni, szczerze polecam

    Opinia dodana: 31 maja 2015
1 2 3 4 5 ... 49
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi