9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: drink bar

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 438 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.4 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 920 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 920 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 8,6 / 10

    Bożena
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel czysty , zachwyca dobrze utrzymana zieleń.
    • Wady W basenach zimna woda , nie ma takiej radości z kąpieli jak w lecie , może rozwiązaniem byłoby więcej podgrzewanych basenów.

    Ogólnie je stem zadowolona z hotelu i polecam go przyszłym turystom.Ja osobiście nie lubię wracać do tych samych hoteli , lubię zmiany , ale nigdy nie mów nigdy.

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ANEK2005
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Przepiekny hotel bardzo urozmaicony dla kazdego cos milego,piekne baseny plaza, trawa ,beton co kto chce tam sie kladzie strefy spokojne i rozrywkowe wszedzie wolne lezaki bez walki o nie.Jedzenie jak to w Egipcie duzo moze byc.Czysto,doskonala obsluga jeden z najlepszych hoteli Egipskich
    • Wady Bron Boże nie nabierzcie sie na\" beauty center\"katastrofa.Brod smrodi ubustwo.Za to SPA ale to zupelnie 2 rozne instytucje.Morze w tym rejonie 200-300 metrow plycizny.Jedzenie duzo,ale po Egipsku kto lubi to lubi .Ja nie przepadam ale tam nie jedzie sie zrec

    wspanialy ,olbrzymi kompleks hotelowy z piekymi wielkimi,niezliczonymi basenami zjezdzalniami .Czysto,dobra obsluga,przyjemny pobyt.Powinni wygonic ten nibybeaty center bo to wstyd.Jednym slowem- POLECAM w listopadzie.Pogoda AKURAT.

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Krzysztof
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel super.Jedyny problem to odwołanie samolotu z Hurghady i jazda autokarem do Mars alam (4,5godz.)by wrócić do Warszawy.

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Aleksander
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Obsługa hotelu Polski rezydent Różnorodność restauracji Baseny Własna plaża Drink bary czynne długo ... :)
    • Wady Jak komuś nie odpowiada to brak piaszczystej plaży

    Pobyt bardzo udany, dziękujemy ekipie wakacje.pl z Katowic za polecenie tego Hotelu, był to najlepszy urlop na jakim byliśmy, podróż z niespełna 2 letnim dzieckiem w taki hotelu to sama przyjemność, atrakcje dla najmłodszych, multum basenów i atrakcji, pyszne posiłki, polecamy każdemu !

    Opinia dodana: 27 października 2014
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anita
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Nie znajduje , żadnej rzeczy do której mogła bym się doczepić. Polecam bardzo :)

    Nie znajduje , żadnej rzeczy do której mogła bym się doczepić. Polecam bardzo :) Super jedzenie , jakość obsługi, czystość- wszystko na najwyższym poziomie.

    Opinia dodana: 26 października 2014
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anita
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety - pyszne jedzenie - czyste, urządzone w nowoczesnym stylu pokoje - bardzo miła obsługa - SUPER animacje (dla dorosłych i dzieci) - mnóstwo basenów
    • Wady - nie znalazłam

    Polecam to miejsce wszystkim osobą, które zastanawiają się nad wakacjami w Egipcie!. Zdecydowaliśmy się na ten hotel po rekomendacji znajomych, miałam obawy może nie przed samym hotelem, ale przed wyborem celu podróży jakim był Egipt, byłam tam z rodziną kilka lat wcześniej, na przełomie lip-sie i hotel na który trafiliśmy (Hilton w Hurghadzie) bardzo nas rozczarował (czystość, jedzenie, animacje), podczas tamtego pobytu wybraliśmy wycieczkę do Kairu, która była BARDZO męcząca (klika godzin w autobusie), samo miasto oraz widok piramid nie zrobił na nas tak ogromnego wrażenia jakiego się spodziewaliśmy, byliśmy w lipcu i temperatura była po prostu zabójcza, wiem że obecnie jest możliwość przelotu samolotem wiec polecam wszystkim osobą pragnącym zobaczyć stolicę Egiptu właśnie to rozwiązanie. Ale do sedna,tegoroczny wyjazd uważam za bardzo udany!, sam hotel jeżeli chodzi o wystrój to połączenie nowoczesności z egipską stylistyką, pokój jaki otrzymaliśmy w pełni spełnił nasze oczekiwania, było czysto, przestronnie, nowocześnie, jedyne do czego mogłam się przyczepić to do łazienki, niby wszystko ok, ale wydawało mi się, że momentami była kiepska wentylacja, mogliby zwrócić przy jej sprzątaniu uwagę na detale:-), ale może nie każdy je zauważa, mojemu chłopakowi nic nie przeszkadzało:-). Jedzenie w JAZ było po prostu super, różnorodne, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, nie ma mowy o żadnych niestrawnościach(bardzo dbają o czystość podczas serwowania posiłków). Mnóstwo basenów, zjeżdżalnie, snack bary proponują różne przekąski, ja polecam ten przy głównym basenie, drinki, szczególnie te zamawiane przy barach hotelowych naprawdę dobre. Super obsługa, bardzo sprawna, pomocna, często kontrolowana przez przełożonych, nas też managerowie pytali o opinie, wg mnie bardzo zależy im na tym, aby goście czuli się dobrze. Z wycieczek polecam: Sunset paradise/Giftun/Mahmya, my płynęliśmy jeszcze katamaranem. Oczywiście ogromny plus dla Animatorów, byli po prostu SUPER!!!.

    Opinia dodana: 26 października 2014
  • 10 / 10

    Anna
    Para
    Pobyt: Październik 2012

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Dobre miejsce na wypady fakultatywne, szczególnie polecam nurkowanie na wyspę El Gouna - pięknie. Bardzo dobre jedzenie, czyste pokoje, duże łazienki, piękny duży teren, wiele rozmaitości. Hotel polecam wszystkim bo każdy znajdzie coś dla siebie.

    Fantastyczny pobyt jeśli będę wyjeżdżała to fotel Jaz Aquamarine będę brała pod uwagę w pierwszej kolejności.

    Opinia dodana: 24 października 2014
  • 9,0 / 10

    Artur
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Świetnie, dużo basenów oraz zjeżdżalni wodnych, bardzo dużo zieleni, wszystko zadbane, położenie kompleksu nad samym morzem, mnóstwo jedzenia - uważam że każdy znajdzie coś dla siebie. Trudno mi porównać poniewasz to nasza pierwsza wizyta w egipcie, ale hotel godny polecenia.

    Opinia dodana: 22 października 2014
  • 9,1 / 10

    AGATA
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety czysty zadbany ogród kuchnia dobra obsługa na jadalni o.k. jak na Egipt bardzo miła choć czasami brakowało czystości i talerzy natomiast w recepcji obsługa okropna czekająca tylko na kasę ja wiem że tak jest w Egipcie ale jeśli się ma coś zapłacone extra to klient powinien to otrzymać a co do pani Klaudii czy Gosi nie pamiętam teraz ale Pani będąca cały czas na hotelu mówiąca po polsku która jest niby do pomocy turystom zamiast coś zareagować to po co przyjechali to co mnie to obchodzi czy ktoś będzie zadowolony czy nie zresztą co tu więcej mówić , ma jeszcze dużo czasu do zrozumienia może ona będzie kiedyś takiej sytuacji czego nie życzę
    • Wady kupiłam dwa razy wyjazd do tego hotelu za dodatkową opcją pokój superior i co w maju za pierwszym razem dosyć że dostałam pokój na ogrodzenie zamknietego budynku to na dodatek przy wyjezdzie przedłużyłam pokój za 30Euro po czym wyrzucono mnie po 45 minutach przedlużenia gdyż pokoj był potrzebny a miałam go opłacony do 15:00 kiedy zwróciłam karty od pokoju i zrobiłam mocną dyskusję z opiekunką tego hotelu z Polką PANI podeszła do recepcji wytłumaczyła i co odpowiedziała że możemy wrócić do tego pokoju po godzinnym siedzeniu w holu skandal zapłacony pokój i na dodatek wypad za własną kasę taką samą sytuację miałam teraz we wrześniu z pokojem superior i co znowu chaszcze i ogrodzenie niczym się nie różnił pokój tylko ceną moi znajomi mieli taki sam pokój a mieli opłacony standard przeliczyliśmy kafelki wzdłuż i wszerz Łazienka taka sama rozmiarem i wyposażeniem i balkon tez dlatego ostrzeżenie dla innych nie dopłacajcie do superiora bo szkoda kasy lepiej ją przepuścić na co innego niŻ dawć za coś czego Polak nigdy nie dostanie KPINA

    obejście wokół hotelu super ogród baseny barki restauracja o.k. pyszne gofry hamburgery na plaży sałatki lody o.k. obsługa pokojowa i restauracji o.k. fitness o.k. recepcja wielki minus

    Opinia dodana: 22 października 2014
  • 9,0 / 10

    qaz
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Przepiękny hotel, super animacje, przemiła obsługa
    • Wady brak!

    Najlepszy hotel w jakim byliśmy. Bardzo ładny i czysty. Obsługa bardzo miła i uczynna. Jedzenie dobre. Na pewno tam jeszcze wrócimy!

    Opinia dodana: 22 października 2014
1 2 3 4 5 ... 44
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi