9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 459 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.2
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.4 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.6 Czystość
    • 9.5 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 9.6 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.5 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 304 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    2 325 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 4,7 / 10

    Daria i Paweł
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Zalety Położony na rozległym terenie z pięknym ogrodem niskiej zabudowy hotel.
    • Wady Wiele nie działajacych urządzeń w pokoju. Bardzo duzo turystów lokalnych Egipcjan. Słaby serwis.

    Chyba mieliśmy pecha spędzając ferie w okresie kiedy Egipcjanie tez mieli okres wakacyjny. W hotelu 60-70% to lokalni turyści co miało olbrzymi wpływ na czystość i serwis w hotelu. W restauracji bardzo głośno duzo ludzi w efekcie na śniadaniu okres oczekiwania w kolejkach po jajecznice do 15 minut. Dzieci egipskie chyba nie przyzwyczajone do sprzątania jesli jadły loda papierek po lodzie lądował na ziemi chociaż kosz był o metr dalej. A w basenie Egipcjanki kąpały sie w szatach ktore unosiły sie na wodzie wiec basen wyglądał na balie z moczoną sie pościelą. W pokoju telefon do recepcji działał od 7 rano do 10 wieczór wiec jesli chciałeś sie do dzwonić trzeba sie było przespacerować. Internet w recepcji pływa raz jest a raz nie ma a jest extra płatny. Ferie luty 2015

    Opinia dodana: 28 lutego 2015
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    grzegorz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety podgrzewane baseny
    • Wady baseny otwarte tylko do 17 godz

    wada oszukał nad rezydent najpierw zabrałna wycieczkę a potem wywiózł do jakiegoś drogiego sklepu wydaliśmy 35 EUR a w Hurghadzie na miejscu zapłacićli byśmy 10 euro kupiliśmy szisze za 75 eur a była warta 30 euro i była zepsuta wycieczki u rezydenta drosze o połowe biuro wezyr się nie nadaje a przynajmiej obsługa czyli rezydenci

    Opinia dodana: 21 lutego 2015
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    kasia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety świetne położenie, podgrzewane baseny

    12.02.2015 wróciliśmy z udanych ferii w tym hotelu. Ogromny kompleks - podgrzewane baseny, mnóstwo zjeżdżalni, placów zabaw i atrakcji dla dzieci. Jedzenie dobre ale przez 7 dni trochę monotonne . Za to przy każdym basenie oraz na plaży restauracja oraz bar (nie trzeba było biegać na obiad do głównej restauracji). Wszędzie czyściutko - hotel bardzo zadbany !!! Polecam dla rodzin !!!

    Opinia dodana: 15 lutego 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wojciech Krom
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Dużo zajęć z Animatorami - każdy znajdzie cos dla siebie - ja osobiście codziennie grałem w siatkówkę - Animator Joo po prostu wymiatał, duża dawka dobrego humoru nie opuszczała nas ;) Polecam każdemu ten Hotel.

    Dużo zajęć z Animatorami - każdy znajdzie cos dla siebie - ja osobiście codziennie grałem w siatkówkę - Animator Joo po prostu wymiatał, duża dawka dobrego humoru nie opuszczała nas ;) Polecam każdemu ten Hotel.

    Opinia dodana: 13 lutego 2015
  • 9,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    klient \\
    Seniorzy
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety świetny hotel
    • Wady Rezydentka była okropnie niegrzeczna Byłam w 22 stczenia

    Ogólnie suer hotel Byłam już w kilkanaście hotelach w Egipcie a ten szczególnie fajny Byłam z Wezyrem i oczywiście nie dostała takiego pokoju za jaki zapłaciłam Rezydentka nie pomogła w zamianie Po interwencji w recepcji dostaliśmy lepszy pokój Gdy zapytałam przed wyjazdem o której jest wylot do Gdańska to usłyszałam "wszystko jest napisane ,ja nie pamiętam"Dobrze że umiem czytać Rezydentce proponuję lecytynę podobno usprawnia pamięć POLECAM TEN HOTEL W pażdzierniku byłam w Jungle Aqua Park Też świetny hotel Byłam z innym biurem podróży nie z Wezyrem i rezydentka była świetna hotel też wspaniały

    Opinia dodana: 07 lutego 2015
  • 9,2 / 10

    Urszula Kisielińska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Duży, rozległy hotel, przepięknie utrzymana zieleń, bardzo czysto. Szesnaście basenów i brodziki dla dzieci ( byliśmy w styczniu - 50% basenów z podgrzewaną wodą ) Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna. Pokoje czyste i zadbane, codziennie nowe dekoracje na łóżkach z ręczników. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Każdy znajdzie coś dla siebie (byliśmy 6 razy w Egipcie i pierwszy raz wołowina była miękka i smaczna )

    Opinia dodana: 07 lutego 2015
  • 10 / 10

    Dorota
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety LUKSUS
    • Wady SŁABY INTERNET

    http://www.eioba.pl/a/4qbg/egipt-hotel-jaz-aquamarine-styczen To link do mojego opisu, bardzo szczegółowego. życzę wszystkim takich wakacji, jak ja miałam w tym hotelu.

    Opinia dodana: 03 lutego 2015
  • 7,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Damian
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel położony dosyć daleko od centrum miasta , pokoje o różnych standardach , (osoby które chciały lepszy pokój dopłacały) jedzenia bardzo dużo ale po trzech dniach stawało się monotonne, Baseny ogrzewane , ciekawe zjeżdżalnie.Bardzo dużo rodzin z dziećmi.Dla osób szukających nocnych rozrywek nie polecam dla osób z dziećmi i szukających spokoju jak najbardziej.Obsługa hotelu bardzo przyjazna , napiwki mile widziane .Byłem pierwszy raz w Egipcie i nie mam porównania lecz egipski rezydent twierdził że to jeden z najlepszych hoteli w Hurghadzie.

    Opinia dodana: 31 stycznia 2015
  • 10 / 10

    Dorota
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Wszystko na najwyższym poziomie!
    • Wady Nie znalazłam

    Według opinii miejscowych, to hotel z pierwszej trójki najlepszych. Jeśli ktoś na niego narzeka, to narzekałby także w raju. Hotel dla każdego, dla rodzin z dziećmi, nawet najmniejszymi, dla samotnych, czy dla par, Cudowny!

    Opinia dodana: 30 stycznia 2015
  • 9,0 / 10

    Krystyna z Kudowy Zdroju
    Para
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Ogromny hotel , pieknie zadbany ogrod, kazdy znajdzie sobie ustronne miejsce jesli takie potrzebuje, baseny z podgrzewana woda, zjezdzalnie dla doroslych i dzieci,czystosc, uprzejmosc zarowno w recepcji jak i calego personelu .
    • Wady Duzy odplyw w morzu , brak mozliwosci kapieli dopiero po wejsciu na molo ( w duzej odleglosci trzeba dojsc do molo ok 800m) oraz tylko jeden kanal TV polskojezyczny TV POlonia to porazka!!!Troszke za malo wody butelkowanej na jeden pokoj tylko 1,5 l, przy rodzine 4 osobowej to zbyt malo.

    Z ogromnym strachem po raz kolejny (bylam 10 lat temu w czerwcu w innym hotelu) jechalam ponownie do Egiptu ale teraz w STyczniu pobyt od 8.01 do 22 Stycznia, obawialam sie chlodnej pogody, wietrznej i nawet zimnej. Owszem przez pierwsze 2 dni byl zimny wiatr(nawet mrozny), nawet Egipcjanie sie dziwili co sie dzieje , natomiast slonce swiecilo i po znalezieniu ustronnego miejsca w hotelu byla mozliwosc przyjemnego lezakowania. Po dwoch dniach jak reka odjal wszystko wrocilo do normy tzn. sloneczna ciepla pogoda w dzien od 24 nawet przy wyjezdzie do 26 st (w cieniu), wiatr jesli byl to juz cieplutki, mozliwosc kapieli zarowno w basenach jak i przy zjezdzalniach woda podgrzewana. Jedzenia na dobrym poziomie, drinki troche dziwne w plastikowych butelkach i dla mnie niesmaczne.Pilam wino rozowe, natomiast maz PIna Colade z rumem. Reszta nam nie smakowala.Ogromna dbalosc o klienta,kultura i uprzejmosc. Bylismy z biurem Rainbow Tours i jestem bardzo zadwolona nwet z uwagi jakim dysponuja ubezpieczeniem, poniewaz niestety z uwagi na zmiane flory bakteryjnej dopadly nas z mezem 1 dniowe dolegliwosci gastryczne. Wystarczy jeden telefon do COl CEnter w Warszawie (24 na dobe) i pod hotel podjezdza samochod i zawozi nas do umowionego lekarza. Dostalismy zastrzyk, tabletki i po 1 dniu bylo super. Nie kupowalismy zadnych tabletek Egipskich w aptekach , poniewaz wtedy kuracja sie przeciaga a szkoda wczasow i pieniedzy. Za cala usluge wlacznie z przyjazdem po nas samochodem placi ubezpieczyciel i nic nas to nie kosztowalo!!!!Hotel spelnil nasze oczekiwania, swietna zabawa zarowno dla dzieci jak i dla doroslych w korzystaniu z 3 akwaparkow.Mile widziane naiwki zarowno dla bagazowych, sprzatajacych z osob ktore przynosza parawany i nawet rozkladaja reczniki , gdyz zarabiaja grosze ok 100 dol na miesiac i tylko licza na dodatkowe doplaty. Sa przy tym bardzo wdzieczni az do przesady. Nie trzeba rezerwowac wczesniej recznikami lezakow(jest nawet zakaz do godz 8 rano) gdyz teren ogromny

    Opinia dodana: 27 stycznia 2015
1 2 3 4 5 ... 46
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi