9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 393 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.3 Rozrywka i animacje
    • 8.6 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.7
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.7 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.3 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.3 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Rzeszowa All Inclusive
    1 883 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Krakowa All Inclusive
    1 883 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,4 / 10

    Adrian
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dużo basenów miła obsługa dużo atrakcji dla dzieci
    • Wady - zjeżdzalnie czynne tylko kilka godzin ( duże kolejki) - kolejki na wszystko co dobre ( po gofry czekałem 30 min w kolejce) - meksyk na restauracji (odejście od stolika po coś co picia konczyła sie zabraniem jedzenia przez sprzątaczy po zatym za głośno) - ogolnie nie polecam dla osób bez dzieci

    to mój drugi wyjazd do egiptu wcześniej byliśmy w stella di mare to tutaj było gorsze jedzenie i nie tak kameralnie. Podobno to najlepszy hotel w hurghada ale dla mnie to hotel jest za duży a restauracje nie dostosowane do ilości gości. Polecam dla rodzin z dzieckiem bo warto ale dla samych par odradzam.

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    mariusz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu

    To naprawdę super miejsce fantastyczne wakacje.Bylismy tam 2 raz. Lux. Wszystko.A aquapark zrobili juz trzeci. Dobra zabawa:)

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 9,5 / 10

    Roman z Gdańska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czystość, Obsługa, Wielkość kompleksu, Różnorodność atrakcji, Rafa koralowa, Animacje. Kuchnia.
    • Wady Dla mnie/nas Brak wad!!!

    Wspaniałe 2 tyg. spędzone w tym hotelu z rodziną (4 osoby, 2 dorosłych+ 2 dzieci.) Hotel bardzo czysty z uprzejmą obsługą - szczególne pozdrowienia dla Pani Klaudii z recepcji. Duża ilość basenów i atrakcji wodnych (możliwe codzienne s-nurkowanie przy rafach koralowych znajdujących się w bezpośredniej bliskości plaży hotelowej - ok 300 m od brzegu) Jedzenie ok - dla każdego coś się znajdzie. Polecam wszystkim ten hotel !!!!! Jeśli planujecie swoje wakacje w Hurghadzie to tylko w tym HOTELU.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Gosia i Marek
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety W hotelu czysto. Luźno - zawsze można znaleźć stolik, choć leżak nie koniecznie. Plaża piaszczysta.
    • Wady Brak morza,

    Jesteśmy zadowoleni z wyjazdu! Hotel, jedzenie i baseny w porządku. Brakowało nam morza - uciekało. Wrażenia zepsuł WEZYR. W dniu wyjazdu, gdy okazało się, że nie przyleciał nasz samolot (awaria), chcieli się nas pozbyć - kazali się odprawiać. Na szczęście w grupie znaleźli się tacy, którzy wiedzieli, że nie musimy się na to godzić! Wywalczyliśmy przewóz do hotelu, pokoje i korzyści wynikające z pobytu w nim! Mało brakowało a siedzielibyśmy na lotnisku całą dobę! Trochę nieładnie!

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 9,3 / 10

    Bogumiła ze Słupska
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo dobre warunki i obsługa hotelu, blisko plaży, wiele barów serwujących smaczne przekąski i drinki, nie ma kolejek mimo pełnego obłożenia hotelu i środka sezonu (sierpień 2014), wiele atrakcji dla dzieci m.in aquapark i różnorodne zjeżdżalnie a w ramach all również lody w restauracji i w barach nie tylko dla dzieci, bardzo dobre kawy z automatu rozmieszczone w wielu miejscach i wiele innych pozytywów np. 16 basenów z ciepłą wodą latem i w wydzielonych zimą.
    • Wady Jedyną niedogodnością w hotelu było zbyt mała ilość parasoli-wiat przy basenach, które chroniły przed słońcem, co skutkowało rezerwowaniem leżaków pod daszkami już od godz. 5 rano. Nie sposób opalać się i przebywać w otwartym słońcu przez cały dzień. Przy basenach jest wiele wolnego miejsca do dostawienia daszków chroniących gości przed otwartym i dość ostrym słońcem.

    Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z hotelu, był to nasz drugi pobyt w tym hotelu i już zadatkowaliśmy na kolejny pobyt w lutym 2015. Polecamy z czystym sumieniem.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Angelika
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety czysty, miła obsługa
    • Wady brak

    bardzo fajny hotel adekwatny do ceny, na pewno do niego wrócimy.

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2014
  • 8,1 / 10

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Jedzenie Obsluga Aquapark
    • Wady Fatalna organizacja w przypadku pojawiających się problemów

    To był nasz trzeci pobyt w Egipcie. I hotel też mial okazać się najlepszy. Niestety... Dwie sytuacje sprawiły, że wakacje nie okazały sie udane w 100% -ach. Po pierwsze...turyści z Niemiec ukradli nam 3 ręczniki plażowe, zajmując nasze leżaki wtedy kiedy my byliśmy na śniadaniu...jeden udało się nam odzyskać dzięki charakterystycznej plamy. Koszt jednego ręcznika to 80 L.E. lub ok.12$. Mimo posiadanego świadka i konfrontacji wraz z tłumaczami, pani Klaudia stwierdzila,że mamy też ukraść brakujące nam ręczniki i sytuacja się wyrówna, bo z zajętych leżaków i nie zrzuci. No i dalej...menager hotelu stwierdził z rozbrajajaca szczerością, że nie odpowiada za swoich gości. Zresztą takiej samej formułki użył wtedy kiedy okazało się, że baseny są zanieczyszczone przez ludzkie fekalia. I tj. druga sytuacja... W takim przypadku procedury nakazują zamknąć basen na min.2h. Jako, że obiegi wody były połączone oznaczało to zamknięcie dwóch z czterech dostępnych basenów znajdujących się w naszej części hotelu. I taka sytuacja miała miejsce 10/12 dni pobytu. Przy czym nie byly to sytuacje jednokrotne, ponieważ w/w mialy miejsce kilka razy w ciągu dnia. Zarząd hotelu zdecydowanie nie radzi sobie z pojawiajacymi się problemami, za każdym razem "umywajac ręce". Widać, że przerasta ich komplet gości w ilości 4 tysięcy. Ale są też plusy... różnorodne jedzenie...na szczególną pochwałę zasługuje restauracja Four Corners...w ktorej każdy znajdzie coś dla siebie z 4 kuchni świata. Poza jednorazowym podaniem nieświeżego mięsa z kurczaka, nie byłoby się do czego przyczepić. No i pokoje...mieliśmy pokoj idealnie umiejscowiony, w części zaczynającej się na 3000. Bardzo miła obsługa, nie wyciaga ręki po napiwki. Aquapark to duży plus i ogromna atrakcja nie tylko dla dzieci.

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Piotrek
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czysto , cicho , pyszne jedzenie .
    • Wady Brak

    Za 1 Dolca zostawionego na biurku codziennie nowa woda w pokoju . Baseny czyste zjeżdżalnie extra. Fajni animatorzy nie nachalni. Polecam siatkówkę grałem codziennie i miło sie bawiłem ( Ps. pozdrowienia dla Masakra Tim ) Reasumując idealny hotel za rozsądną cenę i na pewno jeszcze tam wrócę.

    Opinia dodana: 09 sierpnia 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Paula
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie, obsługa, aquapark.
    • Wady Jedzenie.

    Ogólnie jesteśmy zadowoleni z naszych wakacji. Na pierwszy rzut oka hotel wydał się najlepszy spośród wszystkich tych, które znajdowały się w okolicy. Rzeczywiście w hotelu zapewniono nam wszystko tak, abyśmy czuli się bezpiecznie i mogli spokojnie wypocząć. Wg nas jedynym minusem, a aczkolwiek dość sporym było jedzenie- brak zmiany menu doprowadziły do tego, że człowiek po 3 dniach miał już dość jedzenia tego samego i wówczas zdarzało się również, że było poprostu niesmacznie. Poza tym super. Piękny hotel oraz widoki i duży, duży spokój. Polecamy tym, którzy chcą oderwać się od szarej rzeczywistości.

    Opinia dodana: 25 lipca 2014
  • 6,9 / 10

    Asia
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Aquapark, ogromna ilość basenów, darmowy internet, smaczne przekąski
    • Wady Plaża, jedzenie w restauracjach

    Generalnie polecam hotel, zwłaszcza miłośnikom wodnych atrakcji, bo basenów jest mnóstwo i jest całkiem niezły aquapark. Hotel jest położony na bardzo dużym terenie. Dzięki temu nie ma problemu z wolnymi leżakami - jeśli nie z jednej strony hotelu, to z drugiej. Jest to jednocześnie okazja do spacerów. Słabą stroną hotelu jest jedzenie - monotonne i niesmaczne (był to mój 4 raz w Egipcie, więc mam porównanie). Śniadania ok - typowe. Obiady i kolacje właśnie słabe, ale miłym zaskoczeniem był fakt, że w szczycie sezonu, przy ogromnej ilości gości, zawsze były miejsca na stołówce i nie było kolejek. Tylko stoły trochę brudne... Dodam, że w kwestii jedzenia byłam bardzo zadowolona z przekąsek w barach przy basenie - podawanych z karty i przygotowywanych na świeżo. Mieli też pyszne lody na patyku. Napoje typu coca-cola, fanta, sprite. Obsługa na ogół pomocna i uprzejma. Wymienili nam pokój bez problemu z parteru na drugie piętro. Poza stroną kulinarną, wszystko było bardzo udane :) Chyba, że ktoś lubi spędzać czas na plaży i kąpać się w morzu - wtedy nie polecam tego hotelu, bo woda w morzu jest ciągle w odpływie i sięga do kostek. Aha, można korzystać z kafejki internetowej za darmo - internet wolny, ale rano daje radę :) Jest też centrum fitness, czynne od rana do wieczora - można poćwiczyć na orbitreku lub na bieżni :)

    Opinia dodana: 24 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 40
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi