9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: drink bar

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 432 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.4 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    2 032 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 099 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 10 / 10

    Anna
    Para
    Pobyt: Październik 2012

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Dobre miejsce na wypady fakultatywne, szczególnie polecam nurkowanie na wyspę El Gouna - pięknie. Bardzo dobre jedzenie, czyste pokoje, duże łazienki, piękny duży teren, wiele rozmaitości. Hotel polecam wszystkim bo każdy znajdzie coś dla siebie.

    Fantastyczny pobyt jeśli będę wyjeżdżała to fotel Jaz Aquamarine będę brała pod uwagę w pierwszej kolejności.

    Opinia dodana: 24 października 2014
  • 9,0 / 10

    Artur
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Świetnie, dużo basenów oraz zjeżdżalni wodnych, bardzo dużo zieleni, wszystko zadbane, położenie kompleksu nad samym morzem, mnóstwo jedzenia - uważam że każdy znajdzie coś dla siebie. Trudno mi porównać poniewasz to nasza pierwsza wizyta w egipcie, ale hotel godny polecenia.

    Opinia dodana: 22 października 2014
  • 9,1 / 10

    AGATA
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety czysty zadbany ogród kuchnia dobra obsługa na jadalni o.k. jak na Egipt bardzo miła choć czasami brakowało czystości i talerzy natomiast w recepcji obsługa okropna czekająca tylko na kasę ja wiem że tak jest w Egipcie ale jeśli się ma coś zapłacone extra to klient powinien to otrzymać a co do pani Klaudii czy Gosi nie pamiętam teraz ale Pani będąca cały czas na hotelu mówiąca po polsku która jest niby do pomocy turystom zamiast coś zareagować to po co przyjechali to co mnie to obchodzi czy ktoś będzie zadowolony czy nie zresztą co tu więcej mówić , ma jeszcze dużo czasu do zrozumienia może ona będzie kiedyś takiej sytuacji czego nie życzę
    • Wady kupiłam dwa razy wyjazd do tego hotelu za dodatkową opcją pokój superior i co w maju za pierwszym razem dosyć że dostałam pokój na ogrodzenie zamknietego budynku to na dodatek przy wyjezdzie przedłużyłam pokój za 30Euro po czym wyrzucono mnie po 45 minutach przedlużenia gdyż pokoj był potrzebny a miałam go opłacony do 15:00 kiedy zwróciłam karty od pokoju i zrobiłam mocną dyskusję z opiekunką tego hotelu z Polką PANI podeszła do recepcji wytłumaczyła i co odpowiedziała że możemy wrócić do tego pokoju po godzinnym siedzeniu w holu skandal zapłacony pokój i na dodatek wypad za własną kasę taką samą sytuację miałam teraz we wrześniu z pokojem superior i co znowu chaszcze i ogrodzenie niczym się nie różnił pokój tylko ceną moi znajomi mieli taki sam pokój a mieli opłacony standard przeliczyliśmy kafelki wzdłuż i wszerz Łazienka taka sama rozmiarem i wyposażeniem i balkon tez dlatego ostrzeżenie dla innych nie dopłacajcie do superiora bo szkoda kasy lepiej ją przepuścić na co innego niŻ dawć za coś czego Polak nigdy nie dostanie KPINA

    obejście wokół hotelu super ogród baseny barki restauracja o.k. pyszne gofry hamburgery na plaży sałatki lody o.k. obsługa pokojowa i restauracji o.k. fitness o.k. recepcja wielki minus

    Opinia dodana: 22 października 2014
  • 9,0 / 10

    qaz
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Przepiękny hotel, super animacje, przemiła obsługa
    • Wady brak!

    Najlepszy hotel w jakim byliśmy. Bardzo ładny i czysty. Obsługa bardzo miła i uczynna. Jedzenie dobre. Na pewno tam jeszcze wrócimy!

    Opinia dodana: 22 października 2014
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Dominika Skrobisz
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo duzy , sporo atrakcji , świetne jedzenie w restauracji , zjeżdżalnie
    • Wady Niestety morze w tym miejscu bardzo płytkie, nie da sie popływać . Obok opuszczony hotel, ktory psuje widoki

    Hotel godny polecenia. Na pewno tam kiedyś wrócimy.

    Opinia dodana: 19 października 2014
  • 9,2 / 10

    Andrzej
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety pokoje, czystosc, obsluga, jedzenie i brak zapachow na stolowce :)
    • Wady w ciagu dnia malo animacji

    Polecam wszystkim nawet tym najbardziej wymagajacym :) Jedzienie dobre, poza stolowka glowna mozna wybierac potrawy z karty. Drinki dobre i duzy wybor, alkohol nie oszukany !!!!

    Opinia dodana: 19 października 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Piotr Dobrowolski
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Super hotel, miła obsługa. Spot pod kątem Kite słaby bo przy odpływie robi się bardzo płytko i skoki są obarczone sporym ryzykiem. Generalnie godny polecenia.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,2 / 10

    Agnieszka
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży rozległy teren, nie trzeba wychodzić z hotel żeby zagospodarować sobie czas
    • Wady hotel powolutku... będzie potrzebował remontu, w szczególności łazienki, byłam w nim dwa lata temu, niestety hotel się ,,posunął\\\'\\\'

    Piękna, rozległa wioska hotelowa, trzy aquaparki, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,9 / 10

    emikk
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czysto, grzeczna, pomocna obsługa, dobre jedzenie, naprawdę dobry standard.
    • Wady Rozlegly teren, do basenów, czy na plaże to daleko jak jest się z małymi dziećmi, plaża przez 1 km ma 30 cm głebokości, nie da się pływać, brzydki szary piach.

    Bylismy bardzo zadowoleni. w zimniejsze miesiące proście o pokoje z oknami na wschód, z widokiem na hotel Titanic, dzięki czemu już o 8 rano na tarasie macie cieplutkie słonce i dzieci moga się bawić w krótkich rękawkach od samego rana. W tym samym czasie znajomi, którzy zaplacili za pokoj z widokiem na morze - trzęsli się z zimna w cieniu, miotani porywami wiatru na swoim tarasie. Nikt nie chorował na biegunki, bylismy z 2 letnim synem i 6 letnią corka. Pobyt wspominam wspaniale, bo hotel ma naprawdę przyzwoity standard, bardzo dobre jedzenie. Dodatkowo pierwszy ra z w Egipcie spotkałam się z tym, że obsługa na dziecinnym basenie ze zjezdzalniami, dmuchała dzieciom zabawki, nie wyciagajac co chwila rąk po napiwek. Rozwazam ten hotel ponownie na wyjazd w styczniu:).

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Cezary
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo przestronny hotel, duże zainteresowanie gośćmi, obsługa większości mówi w języku polskim, bark rosjan,
    • Wady bardzo płytka plaża przy hotelu, bark pomostu

    Hotel uważam na dzień dzisiejszy za najlepszy w Egipcie . Obsługa miła i uśmiechnięta, nie narzucająca się. Większość z nich potrafi komunikować się w języku polskim. Pokoje czyste, przestronne, starannie sprzątane, codziennie świeża butelka wody do picia. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, nawet dla wybrednych. Nikt z nas nie zachorował nawet małe dzieci. W barach na plaży i przy basenach, różnorodność napoi i przekąsek. Wypoczywać można było bezpośrednio na plaży i przy basenach jest ich kilkanaście ? raj dla małolatów. Żadnych problemów z leżakami i miejscem na basenach. Warto było tam być i warto tam wrócić, polecam ten hotel to jeden z lepszych w Egipcie, Bardzo duży, przestronny.

    Opinia dodana: 16 października 2014
1 2 3 4 5 ... 44
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi