9,1 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 470 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.5 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.6 Czystość
    • 9.6 Wielkość
    • 9.6 Wyposażenie
    • 9.5 Łazienka
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.5 Ilość
    • 8.9 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.5 Atrakcje w okolicy
    • 9.0 Ciche i kameralne położenie
    • 9.1 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 906 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 955 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 8,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Grzegorz
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Wspaniałe baseny, ładne oświetlenie, duży , dobrze utrzymany ogród. Pokoje przestronne, czyste, łazienka bez zarzutu. Największą zaletą hotelu jest rewelacyjna obsługa: zawsze uśmiechnięta, życzliwa. Bakszysz mile widziany ale nikt się go nie domagał ani nie uzależniał od niego jakości usług. Świetna kuchnia.
    • Wady Mimo, że hotel położony przy samej plaży kąpiel wykluczona ze względu na rafę ciągnącą się ok.1,5 km wgłąb morza. Można tylko pospacerować po kostki w wodzie.

    Luksusowy i bardzo przyjazny hotel ze świetną obsługą i kuchnią. Czysto i bezpiecznie. Niezłe animacje. Polecam

    Opinia dodana: 25 kwietnia 2015
  • 7,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Zbyszek
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Pomocna i uczynna obsługa restauracji i basenów.Alkohole all incl. -dobre.Szczególnie rum,whisky i gin.Soków nie polecam,słodkie.Zakaz rezerwacji lezaków na terenie.O godz 1100 duzo wolnych miejsc.Obsługa chętnie przyjmie ,,tipsy\\\'\\\'i nie zapomni e o tobie.Dużo zielonych miejsc na odpoczynek.Długa droga z brzegu do głebiny-fajne spacery w wodzie powyżej kolan.
    • Wady Pokój przy budynku głównym to muzyka z lobby do 2330.W ciagu dnia duże zamieszanie i haos muzyczny na basenach. Agenci usług nie dadzą ci spokoju ze swoimi ofertami(trzeba się targować i czytać treść tego co podpisujesz,brak stawiennictwa na usługe np SPA to koszt 45% samej usługi,albo zamiana terminu.Na terenie restauracji głównej w czasie kolacji bardzo dużo ludzi.Ogólne zamieszanie ,bardzo głośno i czasami brak filiżanek i szklanek.Duzo dzieci które krzycza i płacza.Zapomnij o kolacji w spokoju....Dla rodzin z dziecmi powinna być oddzielna sala restauracyjna.Restauracje alacarte trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem.Zamówionego melexsa ,,nr tel 6\\\'\\\' dla pewnośi potwierdz 2 razy.Ja zamówiłem (zona po operacii nogi),a kiedy nie przyjechał to po ponownym telefonie usłyszałem ,,że maja dużo pracy\\\'\\\'.Uwaga na złodziei posród gości hotelowych.Żona zostawiła okulary marki Fendi na stoliku w lobby recepcji.Wyszła a po 5 min. już ich nie było.Kamera w recepcji nie ma zasiegu do stolika oddalonego o 15 m.Złodziej nie wykryty.Koszenie trawników ,,nad głową\\\'\\\'przy basenie o godz 1100. Basen podgrzewany dla mnie pachniał ludzkim potem.Mało osób korzysta z wcześniejszego natrysku przed wejsciem do wody.(!!!!)Nie podgrzewany basen o wiele lepszy z bardzo rześką wodą :)Rafy brak.

    Dla osób szukających wyciszenia i spokoju nie polecam.

    Opinia dodana: 09 kwietnia 2015
  • 9,3 / 10

    Ewelina
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel ładny, olbrzymi obiekt, zadbany,miła obsługa, dużo atrakcji na terenie hotelu. Grupa animacyjna the best.
    • Wady Nikt niestety nie pisze o morzu, którego niestety nie ma, a plażą nie da się iść dalej ponieważ strażnik pilnuje i nie puszcza.Był to nas dwudziesty trzeci pobyt w Egipcie więc mogę coś na ten temat powiedzieć. Trochę szkoda ponieważ plaża super, na której skorzystać można z jakuzzi, a chodzić po pięknej,zielonej trawie.

    Nasz tygodniowy pobyt w tym hotelu oceniam dobrze. Dla nas szkoda,że nie było naszego ukochanego morza. Proszę o dobre zrozumienie moich intencji, ponieważ nieopodal Jazzu jest Sun Rise Select Garden Resort & Spa, gdzie morze jest i rafy także są i to jeden z ładniejszych w Hurgadzie. Dzieci w hotelu nie mają czasu na nudę, a śmiem się obawiać,że dla nich doba jest za krótka.

    Opinia dodana: 30 marca 2015
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Maja
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety duża ilość basenów, leżaki w basenach, czyste pokoje, przemiła obsługa, dobre jedzenie, pyszne drinki ;)
    • Wady nie znalazłam żadnej wady :) jedynie to minus plaży a właściwie kąpieli w morzu. Żeby to zrobić trzeba iść ok.2km w głąb morza, ponieważ przy plaży znajduje się martwa rafa. Jednak nie uważam żeby była to stricte wada hotelu ;)

    Spedziłam z moim chłopakiem naprawdę wspaniały tygodniowy urlop! Hotel ogromny, goście różnej narodowości, na każdym kroku bar, koło basenu przy plaży mnóstwo mini budek z przekąskami serwującymi gofry, pancakes, pizze, hot dogi, burgery, kanapki i inne przekąski, lody, napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Obsługa sympatyczna, pomocna. W recepcji pracuje Polka Klaudia, co jest znacznych ułatwieniem dla osób, które mają problem z językiem obcym. Pokój standart duży, dobrze wyposażony, w każdym pokoju czajnik plus herbatki, kawa, śmietanka oraz codziennie donoszona świeża duża butelkowana woda. Polecam pokoje od strony ogrodu - cicho i spokojnie ;) Gorąco polecam ten hotel i z pewnością kiedyś jeszcze tam wróce ! :)

    Opinia dodana: 29 marca 2015
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Janusz i Anna
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety czysty, elegancki z uprzejmą obsługą, dużo miejsca na plaży i przy basenach
    • Wady brak

    Byliśmy w tym hotelu po raz czwarty i jak zwykle wyjechaliśmy bardzo zadowoleni. Polecamy ten hotel dla osób lubiących spokojnie w dobrych okolicznościach wypocząć

    Opinia dodana: 29 marca 2015
  • 8,7 / 10

    Iza
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Super baseny, leżaki w wodzie, aquapark, dobre jedzenie,czystość.
    • Wady Plaza, a w zasadzie jej brak

    Spędziliśmy 2 udane tygodnie w maju'14. Hotel bardzo ładny, czysty, jedzenie ok, na obiad nie chodziliśmy do restauracji, bo w barach przy basenie możnana było sie spokojnie najeść,pizza, hamburgery, frytki, rybki, sałatki kanapki na ciepło, gofry i naleśniki (dzieci happy!) teren bardzo duży , ale dobrze bo przez 2 tyg by nie było co robić, bo dookoła 2 kiepskie sklepy, wiec codziennie można iść na inny basen , zjeżdżalnie czy leżaki w wodzie- super! Niewiem, jak teraz ale w zeszłym roku na recepcji była Polka Klaudia, wiec dla nieznających języka duże udogodnienie, z pokojami troche naciągają bo z góry jest założone ze Polacy dostają pokoje na mury sąsiednich hoteli, dopłacaliśmy 400 zł zeby mieć widok na baseny bo byliśmy na 2 tyg z dzieckiem i codzienne wieczory na balkonie z widokiem na mury titanica byłyby słabe. Największym minusem hotelu jest plaża i morze, a w zasadzie morza brak, przynajmniej w maju i do 15 jest odpływ. Plaza fatalna zwirkowa, jeśli ktoś nastawia sie na plażowanie to będzie zawiedziony, dzieci sie nie pobawią, nie da sie wbić nawet łopatki , nie mówiąc o budowaniu zamków, dlatego w tym roku jedziemy do Marsa Alam, ze względu na to ze wybieramy sie ze znajomymi z 1,5 rocznym dzieckiem, a oni potrzebują piaszczysta plaże zeby nie motać sie z mała, ale hotel polecam z czystym sumieniem i na pewno tam kiedys wrócę.

    Opinia dodana: 14 marca 2015
  • 9,4 / 10

    Artur
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Ogromny teren hotelowy, Bardzo dużo basenów (także podgrzewanych), dobre All inclusive, czyste pokoje i każdego dnia butelka zaplombowanej wody, czysto w pokojach i na zewnątrz, bardzo dbają o klientów.

    Super miejsce, trudno do czegoś się przyczepić, dla mega wymagających może być wadą część dań, które się powtarzają, ale każdego dnia można spróbować czegoś nowego. Alkohol przy basenach i plaży lżejszy, a w barach wewnętrznych mocniejszy (i na życzenie bez kłopotu dodają mocy). Na pewno jeszcze tam wrócę.

    Opinia dodana: 08 marca 2015
  • 3,4 / 10

    Kacper
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Posiłki zdecydowanie na plus
    • Wady Nie mam żadnych oprócz jedzenia

    Rozczarowanie. Hotel masówka. Generlanie zdecydowanie dla rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana: 03 marca 2015
  • 5,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Katarzyna Zielinska
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Zalety zadbana roślinność , dobrej jakości usługi spa
    • Wady zapłaciliśmy extra za lepszy pokój i widok i niestety byliśmy bardzo rozczarowani

    Byliśmy bardzo zawiedzeni pokojem i widokiem na zniszczony budynek , pozatym było głośno ponieważ po drugiej stronie codziennie były dyskoteki doplacilismy a okazało sie ze inni goście bez dopłaty dostali pokój o tym samym standardzie w dodatku z lepszym widokiem

    Opinia dodana: 02 marca 2015
  • 10 / 10

    Tomek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Klimat hotelu, duża ilość podgrzewanych basenów, zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, super obsługa, piękne ogrody, fajne pokoje, smaczne jedzonko.
    • Wady Kiepski internet.

    Byliśmy w tym hotelu 21-27 luty, obiekt naprawdę olbrzymi, jest gdzie pospacerować. Obsługa i osoby proponujące różnego rodzaju imprezy nie nachalni. Duża ilość podgrzewanych basenów, zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, super obsługa, piękne ogrody, smaczne jedzonko sprawia, że człowiekowi nie chce się wracać do szarej Polski. Mnogość ludzi z Polski i innych krajów sprawia możliwość nawiązania nowych, fajnych znajomości. Polecam wszystkim.

    Opinia dodana: 01 marca 2015
1 2 3 4 5 ... 48
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi