9,1 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: drink bar

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 393 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.4 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    2 104 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 171 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 9,0 / 10

    qaz
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Przepiękny hotel, super animacje, przemiła obsługa
    • Wady brak!

    Najlepszy hotel w jakim byliśmy. Bardzo ładny i czysty. Obsługa bardzo miła i uczynna. Jedzenie dobre. Na pewno tam jeszcze wrócimy!

    Opinia dodana: 22 października 2014
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Dominika Skrobisz
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo duzy , sporo atrakcji , świetne jedzenie w restauracji , zjeżdżalnie
    • Wady Niestety morze w tym miejscu bardzo płytkie, nie da sie popływać . Obok opuszczony hotel, ktory psuje widoki

    Hotel godny polecenia. Na pewno tam kiedyś wrócimy.

    Opinia dodana: 19 października 2014
  • 9,2 / 10

    Andrzej
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety pokoje, czystosc, obsluga, jedzenie i brak zapachow na stolowce :)
    • Wady w ciagu dnia malo animacji

    Polecam wszystkim nawet tym najbardziej wymagajacym :) Jedzienie dobre, poza stolowka glowna mozna wybierac potrawy z karty. Drinki dobre i duzy wybor, alkohol nie oszukany !!!!

    Opinia dodana: 19 października 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Piotr Dobrowolski
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Super hotel, miła obsługa. Spot pod kątem Kite słaby bo przy odpływie robi się bardzo płytko i skoki są obarczone sporym ryzykiem. Generalnie godny polecenia.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,2 / 10

    Agnieszka
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży rozległy teren, nie trzeba wychodzić z hotel żeby zagospodarować sobie czas
    • Wady hotel powolutku... będzie potrzebował remontu, w szczególności łazienki, byłam w nim dwa lata temu, niestety hotel się ,,posunął\\\'\\\'

    Piękna, rozległa wioska hotelowa, trzy aquaparki, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,9 / 10

    emikk
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czysto, grzeczna, pomocna obsługa, dobre jedzenie, naprawdę dobry standard.
    • Wady Rozlegly teren, do basenów, czy na plaże to daleko jak jest się z małymi dziećmi, plaża przez 1 km ma 30 cm głebokości, nie da się pływać, brzydki szary piach.

    Bylismy bardzo zadowoleni. w zimniejsze miesiące proście o pokoje z oknami na wschód, z widokiem na hotel Titanic, dzięki czemu już o 8 rano na tarasie macie cieplutkie słonce i dzieci moga się bawić w krótkich rękawkach od samego rana. W tym samym czasie znajomi, którzy zaplacili za pokoj z widokiem na morze - trzęsli się z zimna w cieniu, miotani porywami wiatru na swoim tarasie. Nikt nie chorował na biegunki, bylismy z 2 letnim synem i 6 letnią corka. Pobyt wspominam wspaniale, bo hotel ma naprawdę przyzwoity standard, bardzo dobre jedzenie. Dodatkowo pierwszy ra z w Egipcie spotkałam się z tym, że obsługa na dziecinnym basenie ze zjezdzalniami, dmuchała dzieciom zabawki, nie wyciagajac co chwila rąk po napiwek. Rozwazam ten hotel ponownie na wyjazd w styczniu:).

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Cezary
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo przestronny hotel, duże zainteresowanie gośćmi, obsługa większości mówi w języku polskim, bark rosjan,
    • Wady bardzo płytka plaża przy hotelu, bark pomostu

    Hotel uważam na dzień dzisiejszy za najlepszy w Egipcie . Obsługa miła i uśmiechnięta, nie narzucająca się. Większość z nich potrafi komunikować się w języku polskim. Pokoje czyste, przestronne, starannie sprzątane, codziennie świeża butelka wody do picia. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, nawet dla wybrednych. Nikt z nas nie zachorował nawet małe dzieci. W barach na plaży i przy basenach, różnorodność napoi i przekąsek. Wypoczywać można było bezpośrednio na plaży i przy basenach jest ich kilkanaście ? raj dla małolatów. Żadnych problemów z leżakami i miejscem na basenach. Warto było tam być i warto tam wrócić, polecam ten hotel to jeden z lepszych w Egipcie, Bardzo duży, przestronny.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Artur
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety baseny,
    • Wady pole ze szlamem zamiast plaży

    Bardzo rozległy hotel z kilkunastoma basenami - każdy znajdzie coś dla siebie Czysto i spokojnie. Biorąc pod uwagę ilość gości, nie ma kameralnej atmosfery, co dzień nowe twarze. Hotel dla osób które chcą cały urlop przeleżeć na leżaku, z jednej strony hotelu pustynia z drugiej pole szlamu które miało być morzem czerwonym. Po wyjściu z terenu hotelu pasaże sklepów z chińską tandetą i tłum naciągaczy. Z wycieczek warto pojechać na snurkowanie na rafach i wycieczkę łodzią ze szklanym dnem. Podsumowując - przestronny, luksusowy hotel na leniwe wakacje, w kilku restauracjach każdy znajdzie coś smakowitego, dyskretna i uczynna obsługa.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,5 / 10

    słoń
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Pięknie, urokliwie, czysto. Świetna obsługa, hotel na bardzo wysokim poziomie. Obsługa zyczliwa. Mnóstwo atrakcji. Kilka przyjemnych miejsc. Wszystko ok...naprawdę można wypocząć
    • Wady Może ciutkę monotonne jedzenie...jednak ogólnie nie można narzekać

    Hotel na naprawdę wysokim poziomie. Kwestia czystości nie pozostawia NIC do życzenia. Mimo dużego rozmiaru hotelu...wszedzie blisko. Extra zjeżdzalnie, świetne baseny. Naprawdę udało się nam wypocząć (VIII.2014). Gdyby nie zasada, że nie wracamy drugi raz do tego hotelu - chetnie spędziłbym tam jeszcze jeden urlop. Corocznie jeżdzimy w te strony, to był nasz ...nasty wyjazd. Hotel naprawdę odbiega od większości sąsiadujących (na plus oczywiście) Standard...jak wszedzie...ale w JAZ AQUAMARINE...jakoś tak spokojniej, przytulniej, przyjemniej. W hotelu każdy znajdzie coś dla siebie. Organizatorzy starają się urozmaicać wieczory ( śpiew na żywo, przedstawienia...codziennie coś innego). Jesli ktoś chce naprawdę wypocząć...polecam ten hotel.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marcin
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety wielkość kompleksu, położenie, pyszne jedzenie, miła obsługa, schludne pokoje, bardzo czyste.
    • Wady brak

    Najlepszy hotel w jakim byłem do tej pory w Egipcie. Wszystko było na najwyższym poziomie. Położenie hotelu bezpośrednio przy plaży. Mnóstwo basenów. Nic tylko się relaksować..Prawdziwy luksus..:)

    Opinia dodana: 15 października 2014
1 2 3 4 5 ... 43
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi