9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 465 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.4 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.6 Czystość
    • 9.5 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 9.6 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.5 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.5 Ilość
    • 8.9 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    2 325 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    2 325 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 8,7 / 10

    Iza
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Super baseny, leżaki w wodzie, aquapark, dobre jedzenie,czystość.
    • Wady Plaza, a w zasadzie jej brak

    Spędziliśmy 2 udane tygodnie w maju'14. Hotel bardzo ładny, czysty, jedzenie ok, na obiad nie chodziliśmy do restauracji, bo w barach przy basenie możnana było sie spokojnie najeść,pizza, hamburgery, frytki, rybki, sałatki kanapki na ciepło, gofry i naleśniki (dzieci happy!) teren bardzo duży , ale dobrze bo przez 2 tyg by nie było co robić, bo dookoła 2 kiepskie sklepy, wiec codziennie można iść na inny basen , zjeżdżalnie czy leżaki w wodzie- super! Niewiem, jak teraz ale w zeszłym roku na recepcji była Polka Klaudia, wiec dla nieznających języka duże udogodnienie, z pokojami troche naciągają bo z góry jest założone ze Polacy dostają pokoje na mury sąsiednich hoteli, dopłacaliśmy 400 zł zeby mieć widok na baseny bo byliśmy na 2 tyg z dzieckiem i codzienne wieczory na balkonie z widokiem na mury titanica byłyby słabe. Największym minusem hotelu jest plaża i morze, a w zasadzie morza brak, przynajmniej w maju i do 15 jest odpływ. Plaza fatalna zwirkowa, jeśli ktoś nastawia sie na plażowanie to będzie zawiedziony, dzieci sie nie pobawią, nie da sie wbić nawet łopatki , nie mówiąc o budowaniu zamków, dlatego w tym roku jedziemy do Marsa Alam, ze względu na to ze wybieramy sie ze znajomymi z 1,5 rocznym dzieckiem, a oni potrzebują piaszczysta plaże zeby nie motać sie z mała, ale hotel polecam z czystym sumieniem i na pewno tam kiedys wrócę.

    Opinia dodana: 14 marca 2015
  • 9,4 / 10

    Artur
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Ogromny teren hotelowy, Bardzo dużo basenów (także podgrzewanych), dobre All inclusive, czyste pokoje i każdego dnia butelka zaplombowanej wody, czysto w pokojach i na zewnątrz, bardzo dbają o klientów.

    Super miejsce, trudno do czegoś się przyczepić, dla mega wymagających może być wadą część dań, które się powtarzają, ale każdego dnia można spróbować czegoś nowego. Alkohol przy basenach i plaży lżejszy, a w barach wewnętrznych mocniejszy (i na życzenie bez kłopotu dodają mocy). Na pewno jeszcze tam wrócę.

    Opinia dodana: 08 marca 2015
  • 3,4 / 10

    Kacper
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Posiłki zdecydowanie na plus
    • Wady Nie mam żadnych oprócz jedzenia

    Rozczarowanie. Hotel masówka. Generlanie zdecydowanie dla rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana: 03 marca 2015
  • 5,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Katarzyna Zielinska
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Zalety zadbana roślinność , dobrej jakości usługi spa
    • Wady zapłaciliśmy extra za lepszy pokój i widok i niestety byliśmy bardzo rozczarowani

    Byliśmy bardzo zawiedzeni pokojem i widokiem na zniszczony budynek , pozatym było głośno ponieważ po drugiej stronie codziennie były dyskoteki doplacilismy a okazało sie ze inni goście bez dopłaty dostali pokój o tym samym standardzie w dodatku z lepszym widokiem

    Opinia dodana: 02 marca 2015
  • 10 / 10

    Tomek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Klimat hotelu, duża ilość podgrzewanych basenów, zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, super obsługa, piękne ogrody, fajne pokoje, smaczne jedzonko.
    • Wady Kiepski internet.

    Byliśmy w tym hotelu 21-27 luty, obiekt naprawdę olbrzymi, jest gdzie pospacerować. Obsługa i osoby proponujące różnego rodzaju imprezy nie nachalni. Duża ilość podgrzewanych basenów, zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, super obsługa, piękne ogrody, smaczne jedzonko sprawia, że człowiekowi nie chce się wracać do szarej Polski. Mnogość ludzi z Polski i innych krajów sprawia możliwość nawiązania nowych, fajnych znajomości. Polecam wszystkim.

    Opinia dodana: 01 marca 2015
  • 4,7 / 10

    Daria i Paweł
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Zalety Położony na rozległym terenie z pięknym ogrodem niskiej zabudowy hotel.
    • Wady Wiele nie działajacych urządzeń w pokoju. Bardzo duzo turystów lokalnych Egipcjan. Słaby serwis.

    Chyba mieliśmy pecha spędzając ferie w okresie kiedy Egipcjanie tez mieli okres wakacyjny. W hotelu 60-70% to lokalni turyści co miało olbrzymi wpływ na czystość i serwis w hotelu. W restauracji bardzo głośno duzo ludzi w efekcie na śniadaniu okres oczekiwania w kolejkach po jajecznice do 15 minut. Dzieci egipskie chyba nie przyzwyczajone do sprzątania jesli jadły loda papierek po lodzie lądował na ziemi chociaż kosz był o metr dalej. A w basenie Egipcjanki kąpały sie w szatach ktore unosiły sie na wodzie wiec basen wyglądał na balie z moczoną sie pościelą. W pokoju telefon do recepcji działał od 7 rano do 10 wieczór wiec jesli chciałeś sie do dzwonić trzeba sie było przespacerować. Internet w recepcji pływa raz jest a raz nie ma a jest extra płatny. Ferie luty 2015

    Opinia dodana: 28 lutego 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    BP
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Obiekt bardzo zadbany

    Hotel godny polecenia-zasługuje na 5 gwiazdek. Jeden z lepszych w Hurghadzie/a byłam w podobnych/. Obiekt bardzo duzy bardzo zadbany. Zdecydowanie polecam!!!!

    Opinia dodana: 28 lutego 2015
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    grzegorz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety podgrzewane baseny
    • Wady baseny otwarte tylko do 17 godz

    wada oszukał nad rezydent najpierw zabrałna wycieczkę a potem wywiózł do jakiegoś drogiego sklepu wydaliśmy 35 EUR a w Hurghadzie na miejscu zapłacićli byśmy 10 euro kupiliśmy szisze za 75 eur a była warta 30 euro i była zepsuta wycieczki u rezydenta drosze o połowe biuro wezyr się nie nadaje a przynajmiej obsługa czyli rezydenci

    Opinia dodana: 21 lutego 2015
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    kasia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety świetne położenie, podgrzewane baseny

    12.02.2015 wróciliśmy z udanych ferii w tym hotelu. Ogromny kompleks - podgrzewane baseny, mnóstwo zjeżdżalni, placów zabaw i atrakcji dla dzieci. Jedzenie dobre ale przez 7 dni trochę monotonne . Za to przy każdym basenie oraz na plaży restauracja oraz bar (nie trzeba było biegać na obiad do głównej restauracji). Wszędzie czyściutko - hotel bardzo zadbany !!! Polecam dla rodzin !!!

    Opinia dodana: 15 lutego 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wojciech Krom
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Dużo zajęć z Animatorami - każdy znajdzie cos dla siebie - ja osobiście codziennie grałem w siatkówkę - Animator Joo po prostu wymiatał, duża dawka dobrego humoru nie opuszczała nas ;) Polecam każdemu ten Hotel.

    Dużo zajęć z Animatorami - każdy znajdzie cos dla siebie - ja osobiście codziennie grałem w siatkówkę - Animator Joo po prostu wymiatał, duża dawka dobrego humoru nie opuszczała nas ;) Polecam każdemu ten Hotel.

    Opinia dodana: 13 lutego 2015
1 2 3 4 5 ... 47
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi
First MinuteDo30%taniej jeszcze przez:dnigodzinminutsekund