9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 446 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.4 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Rzeszowa All Inclusive
    2 149 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    2 149 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 8,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ania
    Para
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Baseny, czystość,mila obsluga na terenie hotelu oprócz recepcji
    • Wady mało urozmaicone jedzenie , tlok w restauracjach za dużo dzieci

    Hotel duzy ladny, przy basenach nieciekawe menu, w niektórych psedorestauracjach w stroju kąpielowym nie wejdziesz w trakcie dnia a sa to bary na plazy... tlok w restauracjach pelno biegających dzieci a bylam poza sezonem. Ogolnie fajnie ale nie jest to jakiś mega luksus, najwięcej Polakow

    Opinia dodana: 21 grudnia 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    terra
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel na rozległym terenie, czysty, z wypielegnowana roslinnoscia. Bardzo mila i uczynna obsluga. Pozytywnie oceniam ten hotel, tak jak większość zamieszczonych opinii dot. tego hotelu. Nic dodac, nic ująć.

    Opinia dodana: 18 grudnia 2014
  • 7,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Dokr
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Miła obsługa, duża ilość basenów w tym podgrzewane i ze zjeżdżalniami. Czyste wygodne pokoje.
    • Wady Kiepskie jedzenie nawet jak na warunki Egipskie

    Hotel byłby prawie idealny gdyby nie wyżywienie. Ciężka mało urozmaicona kuchnia. Mało owoców. Potrawy często zimne. Tłok w restauracjach. Praktycznie codziennie te same potrawy. Jeden punkt z goframi i z wieczne zakręconą kolejką. Soki tylko z automatu zostawiające pomarańczowy ciężki do zmycia kolor na ustach. Głodnym się tu nie będzie ale trzeba się nagimnastykować żeby zjeść coś sensownego.

    Opinia dodana: 11 grudnia 2014
  • 9,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Beata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety wakacje z dziećmi - strzał w dziesiątkę
    • Wady brak

    Wakacje z pięciolatkiem w drugiej połowie listopada 2014 r. Temperatura w dzień ok 27 - 28 stopni, słonecznie, ale dość wietrznie (radzę zabrać dla dzieciaka szlafrok), wieczorem i rano chłodno, posiłki - dla każdego coś miłego, napoje kiepskawe, natomiast woda jest wszędzie mineralna, ani podczas pobytu ani po powrocie do kraju nie dopadła nas \"zemsta faraona\", codzienne sprzątanie w pokoju, codziennie butelka wody mineralnej do pokoju, w pokoju czajnik herbata i kawa w cenie, zawartość lodówki do zapłaty przy wyjeździe (po konsumpcji rzecz jasna), przez cały pobyt nie widziałam nawet połowy robaczka, obsługa miła i nie nachalna, sporo animacji - jeśli ktoś lubi. Można się przyczepić jedynie do plaży..ale jest za to chyba 18 basenów o różnych temperaturach - od lodowatej do \"wannowej\" - można siedzieć godzinami i nie zmarzniesz. Oprócz posiłków głównych: śniadanie od 7 do 10:30, obiad od 12:30 do 14:30, kolacja od 18:30 do 22, przy plaży i w barach od 12 można zjeść: pizzę, hot doga, gofra, ciasteczka, przekąski, napić się soku (czyli barwnika wymieszanego z wodą i dużą ilością cukru), drinka (słabiutkiego), piwo (słabiutkie), jest też możliwość zjedzenia późnego śniadania ale tego nie próbowaliśmy (od 10:00). Organizowane są dyskoteki dla dzieci i dorosłych. Goście to głównie Niemcy, Anglicy, Norwegowie, Holendrzy, Rosjanie, Polacy. Polecam Jaz Aquamarine dla osób poszukujących spokoju.. Oczywiście różne wycieczki też są.

    Opinia dodana: 02 grudnia 2014
  • 8,4 / 10

    heniek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Potezny obiekt razem z Blue Marine Hotel bardzo czysty obsluga bardzo sie stara Obsluga super do lezakow drinki przynosza
    • Wady slabe animacje jedzenie moglo by byc lepsze

    Hotel godny polecenia jeden z lepszych w Hurghadzie , inne hotele z samego wygladu nie ciekawe. Jedzenie jak dla mnie nie powalilo na kolana dla mnie w turcji duzo lepiej, ale nikt tam glodny nie chodzi i ja osobiscie polecam bar przy basenie gdzie serwuja do stolu obiadki i tam mi najbardziej smakowalo codziennie inne skromne male menu . Napoje ogolnie cola sprite itd ok soki bardzo slodkie , w automatach super zimna woda gazowana. Drinki calkiem ok jak na ich alkohol, piwo slabiutke nawet to lane z butelki. Wino mi nie podchodilo ale to kwestia gustu Morze dla malych dzieci super bo plytka woda tylko bez butow sie nie obejdzie a jak chce ktos poplywac po lewej stronie to jest glebiej. Rafa slaba bardzo zniszczona. Super warunki do nauki Kite Surfingu Hotel po lewej Aquamarine jest zamkniety wiec dostep do morza od strony tego hotelu jest wolny tam jest gleboka woda. Na terenie hotelu duzo basenow basenikow i 3 aquaparki wiec jest co robic. Minusy : Animacje slabe w dzien pratycznie nie istnieja a jak sa to kiepskiej jakosci wieczorne show lokalnej grupy animacyjnej tandetnej jakosci . Muzyka na zywo byla ok Duzy plus dla abarmana zona zostawila przy barze wieczorem aparat fotograficzny, na drugi dzien byl do odbioru w tak zwanym lost room . Zadnej zemsty faraona pilnuja zeby nikt nie wynosil jedzenia ze stolowki

    Opinia dodana: 02 grudnia 2014
  • 10 / 10

    Kasia
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Piękny, doskonale utrzymany, ogromny - ale nie czuć przy tym tłoku. Każdy typ gościa - czy jest to grupa znajomych, czy rodzina z dziećmi, będzie z niego zadowolony. Bardzo kulturalna obsługa. Ogromny wybór posiłków.
    • Wady Trudno się do czegoś przyczepić, takie drobiazgi - nie warto pić soków z automatów, to barwiona woda z dużą ilością cukru. Były po prostu za słodkie i sztuczne. Morze jest bardzo płytkie - nie popływamy, ale można nadrobić w basenach - jest ich bodajże 16. :)

    Pełen luksus. Pokoje spore, fajnie wyposażone, codziennie sprzątane - pan sprzątacz codziennie zostawia kawkę, herbatkę i butelkę 1,5 wody niegazowanej, które są darmowe. Kompleks jest ogromny, podzielony na dwie części - poza częścią Aquamarine jest też Bluemarine - podobno droższa, sprzedawana raczej Niemcom i Anglikom, niż Polakom, ale ze wszystkich znajdujących się tam basenów i restauracji można swobodnie korzystać! basenów jest 16, ale tylko kilka podgrzewanych zimą. W tych niepodgrzewanych woda jest lodowata. Bardzo fajne są też aquaparki - w sumie 3, oblegane. Chyba największą zaletą tego hotelu jest obsługa. Miłak, kulturalna, znająca języki, dba o najdrobniejsze detale. Jest czysto i lśniąco. Bardzo dobre jedzenie, piliśmy napoje z lodem, jedliśmy surowe owoce - i wszystko było ok!

    Opinia dodana: 26 listopada 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel czysty, zadbany.Jedzenie do wyboru, do koloru.
    • Wady Kłamliwa obsługa-dotyczy panów pokojowych.

    Polecam hotel, bo warto.Jeden z najlepszych w Hurghadzie.Dzieci na pewno nie będą się nudzić.Ogólnie obsługa pomocna. Na co trzeba uważać-a mianowicie na sprzątających pokoje.Wypijają napoje z lodówki, które doliczane są do naszych rachunków!!!

    Opinia dodana: 18 listopada 2014
  • 8,6 / 10

    Bożena
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel czysty , zachwyca dobrze utrzymana zieleń.
    • Wady W basenach zimna woda , nie ma takiej radości z kąpieli jak w lecie , może rozwiązaniem byłoby więcej podgrzewanych basenów.

    Ogólnie je stem zadowolona z hotelu i polecam go przyszłym turystom.Ja osobiście nie lubię wracać do tych samych hoteli , lubię zmiany , ale nigdy nie mów nigdy.

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ANEK2005
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Przepiekny hotel bardzo urozmaicony dla kazdego cos milego,piekne baseny plaza, trawa ,beton co kto chce tam sie kladzie strefy spokojne i rozrywkowe wszedzie wolne lezaki bez walki o nie.Jedzenie jak to w Egipcie duzo moze byc.Czysto,doskonala obsluga jeden z najlepszych hoteli Egipskich
    • Wady Bron Boże nie nabierzcie sie na\" beauty center\"katastrofa.Brod smrodi ubustwo.Za to SPA ale to zupelnie 2 rozne instytucje.Morze w tym rejonie 200-300 metrow plycizny.Jedzenie duzo,ale po Egipsku kto lubi to lubi .Ja nie przepadam ale tam nie jedzie sie zrec

    wspanialy ,olbrzymi kompleks hotelowy z piekymi wielkimi,niezliczonymi basenami zjezdzalniami .Czysto,dobra obsluga,przyjemny pobyt.Powinni wygonic ten nibybeaty center bo to wstyd.Jednym slowem- POLECAM w listopadzie.Pogoda AKURAT.

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Krzysztof
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel super.Jedyny problem to odwołanie samolotu z Hurghady i jazda autokarem do Mars alam (4,5godz.)by wrócić do Warszawy.

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
1 2 3 4 5 ... 45
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi