9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 401 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.3 Rozrywka i animacje
    • 8.6 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.7
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.7 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.3 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 999 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 999 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 10 / 10

    jm
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety SUPER, SUPER i JESZCZE RAZ SUPER
    • Wady BRAK

    Hotel super, wszytko świetne nawet obsługa mówiąca po polsku. Uważajcie na biuro podróży SUN&FUN nam skróciły pobyt zamiast wylecieć z Warszawy o 6.00 wylecieliśmy o 12.00, a z powrotem jeszcze gorzej wylot miał być o 22.00, a był o 5.30 z hotelu. Wieć odpadły 2 dni z 7. !!!! Oszuści. Nigdy więcej z tym biurem...

    Opinia dodana: 16 września 2014
  • 9,7 / 10

    PatrycjaWiaterek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel super. Na wejsciu rozczarowala nas sytuacja z pokojami. Jak tylko przyjechalismy do hotelu, usiedlismy, zeby wypelnic dokumenty, podszedl do nas milutki chlopaczek z recepcji i powiedzial nam na ucho, ze za dobry pokoj mamy mu dac 80$. Z racji, ze zarezerwowalismy superior, nie zgodzilismy sie na to, bo to jest lepszy pokoj. Odszedl. Jak podszedl zeby zabrac dokumenty, poinformowalismy go, ze jestesmy tu w 3 pary, 3 pokoje, takze chcemy pokoje obok siebie. Bo zagwarantowanio nam to w biurze podrozy. Takze chlopaczysko zazyczylo sobie 30$. Stwierdzilismy, ze damy, Bo zalezalo nam na pokojach obok siebie bardzo. Wyciagam mu 30$ a on na to, ze on chce 30$ od pokoju! Tylko, zeby byly obok siebie. 90$! To jakas granda! Nie dalismy. I oczywiscie dostalismy pokoje w 3 roznych zakatkach hotelu. Po zlosci!!!!!! Poszlam do recepcji, znalazlam Klaudię i ona nam to zalatwila - ZA DARMO!Przy okazji pokazala nam cennik podnoszenia standardu pokoju - 5 euro za dobe, bylismy na tydzien, to 35 euro. Za co ten chlopak chcial od nas z poczatku 80 dolarow?????? Rozumiem, ze oni sobie dorabiaja w ten sposob, ale bez przesady!!!!!! Na szczescie zalatwilismy to bez problemu z Klaudia, takze szybko o tym zapomnielismy i korzystalismy z wakacji do konca bez rozczarowan. Hotel naprawde zasluguje na piec gwiazdek. Czysty, jedzenie dobre, animacje bardzo srednie, za bardzo naciskali zeby uczestniczyc w tych wszystkich aerobikach, no ale to ich praca. Obsluga prze prze prze mila, serdeczna, usmiechnieta, szczegolnie w barze przy recepcji. Raz nad morzem kelner na nas warczal, ale moze mial gorszy dzien ;) Pokoje codzienie wysprzatane na slysk. Codziennie zmieniane reczniki posciel. Codziennie w pokoju butelka wody. Internet faktycznie slaby, ale mowili tam ze za jakis czas maja zmieniac system i bedzie lepiej. Takze jak wrocimy to sie doczekamy porzadnego intenetu :))) Naprawde polecam ten hotel, tylko uwazajcie w recepcji na tych chlopaczkow co kase chca wyciagnac!!

    Opinia dodana: 13 września 2014
  • 8,0 / 10

    Maslanooka
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety wielkosc
    • Wady slaby internet

    Hotel bardzo przyjemny. Porownywalny z innymi hotelami 5* w ktorych bylam w Egipcie. Moge sie nawet pokusic o opinie, ze jeden z lepszych. Ma kilka minusow, ktore wynikaly z przepelnienia hotelu, no ale czego spodziewac sie w sierpniu jak nie tloku i braku lezakow. Generalnie teren hotelu piekny, jedzenie jak na Egipt bardzo dobre i urozmaicone. Duzo basenow do wyboru. Przez tydzien nie da sie tam nudzic. Codziennie da sie jesc i pic w innym miejscu. Sprzatanie pokoi - 1 klasa. Ale koniecznie korzystajcie z sejfów. Słyszelismy o kradziezach. Niestety nieprzyjemnosci spotkaly nas przy powrocie do domu - Eurolot mial problemy z samolotami. Przedluzali nam dobe w hotelu, dwa razy, ale to bylo tylko siedzenie na walizkach, Bo rezydent nie mial zadnych informacji, bo za pozno biuro podrozy wysylalo dokumenty, bo za duzo niedopowiedzen. Na szczescie w recepcji jest polka - Klaudia, ktora nam bardzo pomogla. W kontaktowaniu sie z rezydentem, w przekazywaniu informacji. Bo rezydent zawiodł.

    Opinia dodana: 13 września 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Agusia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Piękny nowoczesny hotel
    • Wady Plaża, morze

    Wspaniały nowoczesny hotel, przebywałam w nim dwa razy, na przestrzeni dwóch lat, nic się nie zmieniło, oprócz tego że wybudowali trzeci aquapark , jedzonko smaczne, urozmaicone, obsługa przemiła. Pokoje nowoczesne, sprzątane codziennie, płyciznę morza rekompensują baseny, ogromna ilość 17-18 Naprawdę polecam ten hotel,ja z moją rodziną czuliśmy się komfortowo, dlatego wybrałam ten hotel po raz drugi

    Opinia dodana: 13 września 2014
  • 9,0 / 10

    emilio
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dużo atrakcji, bardzo fajna obsługa na stołówce, szczególnie kelner Zaki:)
    • Wady mały wybór owoców podczas posiłków

    piękny hotel przede wszystkim dla rodzin z dziećmi, dużo atrakcji tzn, zjeżdżalnie typu "wąż" i "żaba" ulubione przez moje dzieci.Pokoje czyste, chodź dostaliśmy pokój z widokiem na mur i na egipskiego ochroniarza. Chcieliśmy zmienić na widok basenów, zapytałem więc w recepcji czy jest to możliwe, odpowiedział nam pan że no problem proszę zapytać jutro i zamienimy. Następnie zapytaliśmy Klaudynkę o zamianę pokoju i oczywiście problem nie do przejścia.Jest to możliwe powiedziała ale za dopłatą 5 euro za dzień.....Za namową żony daliśmy spokój... Generalnie całkiem fajny obiekt

    Opinia dodana: 12 września 2014
  • 8,7 / 10

    Ela
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety -dużo basenów - obsługa
    • Wady -plaża - brak dyskoteki

    Byliśmy w Egipcie pierwszy raz , ten hotel na pewno będziemy polecać. Hotel piękny przestronny wszędzie czysto i zadbanie, piękne lobby i dużo basenów. Pomimo dużej liczby gości , wcale się tego nie odczuwa. Dużo polaków , niemców i tych pań w turbanach. Baseny piękne za to plaża nie bardzo jak jest odpływ to trzeba iść z 2 km w głąb żeby w ogóle wejść do wody , Polecam pójście bardziej w lewo tam już jest ciut głębiej i gdy wrzucimy do wody kawałek pizzy to można obejrzeć fajne rybki. Animacje takie sobie jeśli ktoś jedzie żeby potańczyć to nie polecam za to fajny jest aerobik w wodzie można się trochę poruszać. Jedzenie dobre wszystkiego dużo, bardzo smaczne ciasta ( pozdrawiamy chłopaka z restauracji Zakiego któremu pomimo ciężkiej pracy nigdy nie schodził uśmiech z twarzy), na plązy i przy barach liczne przekąski .Obsługa bardzo miła pracują jak mróweczki . Na basenie chodzi śmieszny gość Mahmud (przedstawia się jako Michał z Radomia )nawija po polsku jak najęty ma niezłe teksty. W recepcji jest polka Klaudia bardzo pomocna w razie jakiś problemów. Ogólnie hotel nw pełni zasługuje na 5 *

    Opinia dodana: 10 września 2014
  • 9,7 / 10

    Jola
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Pyszne Jedzenie, bardzo miła i profesjonalna obsługa, czystość , Aqua park dla dzieci i dorosłych, kulturalni goście, fajne baseny, piękne ogrody,
    • Wady Jedynie brak typowej dyskoteki, Dj grał w pomieszczeniu gdzie odbywały sie animacje. Fajnie grali też na tarasie przy barze gdzie turyści świetnie się bawili.

    Hotel godny polecenia, atmosfera wspaniała, naprawdę świetnie się w nim czułam otoczona zewsząd komfortem

    Opinia dodana: 07 września 2014
  • 9,1 / 10

    TIGERRR
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety CZYSTOŚĆ, POSIŁKI I ŚWIETNA OBSŁUGA
    • Wady BEZNADZIEJNI ANIMATORZY, PRZEZ 14 DNI MALTRETOWALI TYMI SAMYMI NUDNYMI PSEUDO UKŁADAMI TANECZNYMI DO DWÓCH KIEPSKICH UTWORÓW NA PRZEMIAN.

    Hotel bardzo rozległy, nie było problemów ze znalezieniem wolnych leżakow nawet koło południa.Obsługa bardzo miła i pomocna, denerwujące było jedynie sprzątanie talerzy ze stołów podczas posiłków. Wystarczyło na moment odwrócić swoją uwagę od talerza i momentalnie znikał ze stołu, pomimo że był jeszcze pełen. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór.

    Opinia dodana: 05 września 2014
  • 8,4 / 10

    Adrian
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dużo basenów miła obsługa dużo atrakcji dla dzieci
    • Wady - zjeżdzalnie czynne tylko kilka godzin ( duże kolejki) - kolejki na wszystko co dobre ( po gofry czekałem 30 min w kolejce) - meksyk na restauracji (odejście od stolika po coś co picia konczyła sie zabraniem jedzenia przez sprzątaczy po zatym za głośno) - ogolnie nie polecam dla osób bez dzieci

    to mój drugi wyjazd do egiptu wcześniej byliśmy w stella di mare to tutaj było gorsze jedzenie i nie tak kameralnie. Podobno to najlepszy hotel w hurghada ale dla mnie to hotel jest za duży a restauracje nie dostosowane do ilości gości. Polecam dla rodzin z dzieckiem bo warto ale dla samych par odradzam.

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    mariusz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu

    To naprawdę super miejsce fantastyczne wakacje.Bylismy tam 2 raz. Lux. Wszystko.A aquapark zrobili juz trzeci. Dobra zabawa:)

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 41
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi