9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 490 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.2
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.5 Rozrywka i animacje
    • 8.8 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.6 Czystość
    • 9.5 Łazienka
    • 9.6 Wielkość
    • 9.6 Wyposażenie
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.5 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
  • 8.8
    Położenie

    • 7.6 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.4 Odleglość od plaży
    • 8.5 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 712 zł 4 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 188 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 9,7 / 10

    Krzysiek
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety obsługa, baseny, pokoje
    • Wady brak

    Świetny hotel z naprawdę dbającą obsługą oraz mnóstwo basenów gdzie nie trzeba się tłoczyć. Polecam każdemu kto się wacha.

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2015
  • 9,8 / 10

    Kisiek
    ""
    Pobyt: Grudzień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety wielkość ilość atrakcji , animacji , świetne wodne parki
    • Wady zbyt dużo rozrabiających Polaków

    Polecam dla rodzin z dziećmi ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2015
  • 9,6 / 10

    Ela
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży kompleks położony przy plaży, z basenami i zjeżdżalniami, leżaków nie brakowało. Posiłki urozmaicone i smaczne, miła uczynna obsługa, ciesząca się za napiwków, ale niewyciągająca co chwilę ręki na bakszysz
    • Wady Szukałam i nie znalazłam

    Restauracji było kilka, można też za dopłatą zarezerwować stolik i zjeść np. owoce morza, czy dania włoskie, ale naprawdę było w czym wybrać w ramach oferty, że nawet nie zdążyliśmy. Było też sporo dodatków z kuchni arabskiej. W pokojach czajnik i kawa/herbata, woda w butelkach. Bardzo fajne animatorki, które zajmowały się dziećmi (doliczyłam się 3 kids klubów), chociaż głównie Rosjanki i Ukrainki, ale kumały też po polski i były bardzo miłe i uśmiechnięte. Hotel jest w ogóle idealny dla rodzin z dziećmi, dla młodych i rozrywkowych może być dość nudno. Animatorzy co wieczór organizowali jakieś show, szału może nie było, ale też nie ma się do czego przyczepić. Czysto w pokojach i na terenie całego kompleksu. Codziennie z przewijał się managment hotelu i pytał o wrażenia, zastrzeżenia itp., czego w Egipcie nigdy wcześniej nie spotkałam. Dla jadących wczesną wiosną uwaga tylko taka, że woda w morzu jest zimna i wieje mocny wiatr, więc snorkling odpada. Woda w części basenów jest podgrzewana.

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ewelina
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety bardzo dużo basenów , duży aqua park ,plaża przy hotelu, blisko rafa, super czysto , jedzenie rewelacja
    • Wady brak

    Byliśmy w hotelu w połowie czerwca na 10 dni z ośmiolatkiem , jesteśmy pod wrażeniem czystości w hotelu i na całym obiekcie (filtry w basenach codziennie zmieniane, bardzo dbają o bezpieczenistwo na zjeżdżalniach) szkoda że w Polsce tak ludzie nie pracują :( Pokoje bardzo przestronne z dużym balkonem,bardzo dużo basenów nie sposób na wszystkich być,jedzenie zróznicowane każdy znajdzie coś dla siebie nawet nasz niejadek dał radę :) po między głównymi posiłkami otwarte bary na plaży i przy basenach ( gofry , pizza hot dogi i rybka).Morze przez 500m bardzo płytkie ale dalej piękne rafy i można snurkować .Super animacje dla dzieci i dorosłych nie można się nudzić.Ogólnie hotel najlepszy w jakim byliśmy napewno tam wrócimy :)

    Opinia dodana: 09 lipca 2015
  • 10 / 10

    Marcin
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe.
    • Wady Żadnych

    MEGA WYPAS!!! Brak słów, dech w piersiach zatyka ,zwłaszcza rafa przy hotelu.

    Opinia dodana: 27 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Sławek
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Bardzo dobry hotel
    • Wady Brak

    Duża ilość basenów, super zjeżdżalnie. Pokoje czyste z indywidualną klimatyzacją. Jedzenie urozmaicone i dobre. Obsługa bardzo miła i pomocna.

    Opinia dodana: 23 czerwca 2015
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Przemysław
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Zalety Wielkość i brak problemu ze znalezieniem leżaków przy basenie czy na plaży.
    • Wady Insekty w pokoju. Słabe jedzenie. Pełno naciągaczy na dodatkowo płatne usługi hotelu którzy nie dają w ogóle spokoju. Podejście do Polaków przyjeżdźających na wakacje.

    Witam. Kilka dni temu wróciłem z wakacji w tym hotelu. Pierwsze wrażenie hotelu rewelacyjne. Pięknie oświetlony wjazd, czysty i elegancki hotel. Przy zameldowaniu się też wszystko pięknie i fajnie. Pierwsza niemiła niespodzianka spotyka nas jednak przy zwiedzaniu pokoju. Pokój ładny całkiem spory, ale jak tylko podszedłem do balkonu i zobaczyłem że zamiast ładnego widoku będę patrzeć na ścianę innego hotelu i okna do ich pokoi od razu nie spodobał mi się. Co się później okazało wszyscy Polacy dostali pokoje z takim widokiem, podczas gdy Niemcy czy Ruscy dostali pokoje z pięknym widokiem na baseny. Kolejna niemiła niespodzianka czekała na Nas już następnego dnia. Inwazja mrówek. Było ich tak dużo że ciężko było je wszystkie zabić. Powchodziły wszędzie gdzie się tylko dało (do walizek, ubrań itp.). Całe szczęście że jak już je wybiłem to nie wróciły. Z tego co wiem to nie tylko my mieliśmy taki problem ale inni Polacy również. Kolejnym tematem jest jedzenie. W pierwszym dniu uważałem że ludzie którzy piszą opinie o słabym jedzeniu w tym hotelu przesadzają, ale już na następny dzień byłem tego samego zdania. Bywało tak że jakaś potrawa ze śniadania pojawiała się później też na obiedzie. Nie wiem jak w tych innych restauracjach tematycznych (płatne 8 Euro od osoby, nie chodzę do nich bo z doświadczenia wiem że nawet się nie najesz w nich), ale w restauracji głównej nie było szału. A w dodatku słyszałem że w restauracji jakieś dziecko się zatruło i większość czasu spędziło w szpitalu i hotelowym pokoju. Oczywiście nikt się nie poczuwał do winy bo przecież jak jedzie się do Egiptu to norma że się dostaje "klątwę faraona".

    Opinia dodana: 21 czerwca 2015
  • 9,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Mirek
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Super obsługa ,czystość , jedzenie , zjeżdżalnie ,napoje,
    • Wady brak rafy i słaby internet

    Hotel położony blisko lotniska , obsługa bardzo miła i pomocna nie wyciąga ręki po dolary , wyżywienie super ,oryginalne napoje ,zawsze wolne leżaki. Dużo polaków , piękne baseny ,zjeżdżalnie ,jacuzzi na plaży itp. Na plaży pizza,gofry,hot dogi,lody,napoje ,piwko,drinki itp. wszystko fantastyczne. Polecam wycieczki z polskiego biura sfinks tanie i w polskim towarzystwie(wystarczy napisać im maila z numerem pokoju i nazwą hotelu -sami zadzwonią do Was :) u rezydenta oczywiście drogo., blisko hotelu są sklepy. Taksówki za 1-2 dolary. Był to nasz 4 pobyt w Egipcie wszystkie w 5*hotelach i Jaz Aquamarine jest zdecydowanie najlepszy :)

    Opinia dodana: 20 czerwca 2015
  • 10 / 10

    niki
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety strefa ciszy ,bez muzyki,animacji,krzyczących dzieciaków,leżaki w basenie!! bajka!
    • Wady dla poszukującuych \\\\\\\"wrażeń\\\\\\\" nurkowych polecam Tiran lub Ras.. tam płynie się po takie wrażenia,w hotelu rafy brak

    najwiekszą wada było znalezienie w tym hotelu wad,dla ewentualnych malkontentów polezm już tylko Barona w Hurghadzie,ale to juz poziom 6 tys + ;-)

    Opinia dodana: 19 czerwca 2015
  • 9,8 / 10

    Agnieszka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pokoje, posiłki, czystość, baseny, odległość do morza, muzyka na żywo, czysta plaża, wszystko było super
    • Wady słabe wi-fi, ale nie po to jedziemy na wczasy, żeby na necie siedzieć

    Byłam tam w zeszłym roku. Gorąco polecam, wakacje marzeń. Pokoje sprzątane, obsługa przemiła, baseny rewelacja, posiłki bardzo smaczne i różnorodne. Bogaty wybór- dla niejadka zawsze coś się znajdzie. Byłam z dziećmi. Z animacji nie korzystały, nie dlatego, że były nieciekawe,wolały bawić się w basenie. Z animacjami jest tak,że wszystko zależy od zespołu animatorów, a co roku może być inny skład i nie sugerowałabym się tym w ogóle, podczas wyboru wczasów. W pokojach woda do picia dostarczana codziennie, dobrze zostawić 1 euro, to jeszcze do lodówki włożą. Łazienka czysta, ręczniki regularnie wymieniane. Nie było kradzieży w okresie kiedy my byliśmy. Muzyka na żywo wieczorem przygrywała. Bardzo dobrze wspominam ten hotel i na 100% wrócę tam jeszcze, jak nie w tym roku to może w przyszłym. Zazdroszczę, tym którzy spędzą tam swoje wakacje. Polecam wschód słońca- przepiękny, trwa krótką chwilę, ale warto zobaczyć.

    Opinia dodana: 11 czerwca 2015
1 2 3 4 5 ... 50
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi