9,2 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Jaz Aquamarine
Egipt / Hurghada

Jaz Aquamarine: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 476 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.2
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.5 Rozrywka i animacje
    • 8.8 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.6
    Pokoje

    • 9.6 Czystość
    • 9.6 Wielkość
    • 9.6 Wyposażenie
    • 9.5 Łazienka
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.5 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
  • 8.7
    Położenie

    • 7.6 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 9.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Piękny i rozległy kompleks hotelowy
  • Aquapark składający się z 11 zjeżdżalni o maksymalnej wysokości 12 metrów
  • Rafa koralowa przy hotelu
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 783 zł 4 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 882 zł 4 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 10 / 10

    Pyton
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Wszystko było rewelacyjne, byłem już w Egipcie kilka razy, ale ten hotel jest niesamowity !
    • Wady Brak

    Rewelacyjna podróż poślubna. Hotel został nam polecony przez znajomego, który ma prężnie działające biuro podróży. Nie zawiedliśmy się. Byliśmy parę razy w Turcji, Bułgarii, i Egipcie, ale ten hotel był zdecydowanie najlepszy !!! Jedynie kąpiele w morzu są utrudnione.

    Opinia dodana: 27 maja 2015
  • 10 / 10

    Ania
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety jedzenie, obsługa, widoki, zjeżdżalnie, baseny

    rewelacyjna obsługa! wszyscy bardzo życzliwi, uśmiechnięci :) jedzonko pyszne! Drinki też niczego sobie, a widoki na terenie hotelu przepiękne. Baseny duże, przestronne, zjeżdżalnie też super, niektóre bardzo hardcorowe, niektóre mniej, dla każdego coś się znajdzie. polecam!

    Opinia dodana: 20 maja 2015
  • 9,7 / 10

    Ania
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety baseny oraz wyżywienie
    • Wady brak

    Naprawdę wspaniały hotel, przepyszne jedzenie, urozmaicone, bardzo dużo basenów, pokoje czyste i przestronne!

    Opinia dodana: 19 maja 2015
  • 9,7 / 10

    Tadeusz
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Ilość basenów i atrakcji dla dzieci oraz dorosłych niepoliczalna. Super obsługa gotowa służyć pomocą.

    Hotel wybraliśmy z polecenia wielu osób które tam były. Ich zachwyt hotelem nie był przesadzony, Mnogość basenów oraz zjeżdżalni dla dzieci oraz dorosłych jest niepoliczalna, place zabaw dla dzieci jak się zbyt mocno opalą, animacje dla dorosłych aqua aerobik, nauka tańca, fitnes itp. Jedzenie bardzo urozmaicone 2 sale z kolacjami, drinki regionalne, gofry przy plaży itd . Polecam !!!

    Opinia dodana: 18 maja 2015
  • 10 / 10

    SABINA
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety elegancki, dobra lokalizacja, wi-fi
    • Wady brak

    Przed ostatecznym wyborem Jaz Aquaamarine sporo naczytałam się opinii. Hotel bardzo przypadl nam do gustu już na zdjęciach, a w rzeczywistości okazało się to nie tylko potwierdzeniem , ale także niezapomnianym urlopem. Hotel czysty, zadbany, zasługuje na 5*. Z reklamacjami nie ma problemu, załatwiane są bez zbędnego "ale". Obsługa miła, pomocna, jedzenie naszym zdaniem urozmaicane, spędziliśmy dwa tygodnie w tym hotelu, oczywiście potrawy powtarzały się, ale mimo tak ogromnego wyboru - każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorem czas spędzic można na animacjach w hotelu lub wyjść na spacer przed hotel. Po zmroku hotel z zewnątrz prezentuje sie nawet jeszcze lepiej. Jeżeli chodzi o zwiedzanie, nie było jeszcze takich upałów więc zdecydowaliśmy się na Kair i Luksor. Wycieczki wykupiliśmy w polskim, lokalnym biurze 3MTours. Serdecznie polecamy, ceny dużo niższe niż u rezydentów, wycieczki ubezpieczone, w języku polskim. Polecamy!!!

    Opinia dodana: 07 maja 2015
  • 9,0 / 10

    Angela
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu

    Bylam w tym hotelu rok temu z rodziną.....hotel jest NIESAMOWITY ! , ogromny,bardzo czysty, codziennie rano i wieczorem byly czyszczone baseny i podłoga na dworze, pokoje czyste i bardzo ładne, jedzenie-duży wybór, wiele atrakcji i mnóstwo basenów, !!!

    Opinia dodana: 30 kwietnia 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Basia z Gdańska
    Seniorzy
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Bardzo czysty i jeszcze raz bardzo czysty hotel, Moc atrakcji dla turystów w każdym wieku ! Przestrzeń hotelu zapewnia odpoczynek mimo dużej liczby gości.

    Opinia dodana: 29 kwietnia 2015
  • 8,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Grzegorz
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Wspaniałe baseny, ładne oświetlenie, duży , dobrze utrzymany ogród. Pokoje przestronne, czyste, łazienka bez zarzutu. Największą zaletą hotelu jest rewelacyjna obsługa: zawsze uśmiechnięta, życzliwa. Bakszysz mile widziany ale nikt się go nie domagał ani nie uzależniał od niego jakości usług. Świetna kuchnia.
    • Wady Mimo, że hotel położony przy samej plaży kąpiel wykluczona ze względu na rafę ciągnącą się ok.1,5 km wgłąb morza. Można tylko pospacerować po kostki w wodzie.

    Luksusowy i bardzo przyjazny hotel ze świetną obsługą i kuchnią. Czysto i bezpiecznie. Niezłe animacje. Polecam

    Opinia dodana: 25 kwietnia 2015
  • 7,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Zbyszek
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Pomocna i uczynna obsługa restauracji i basenów.Alkohole all incl. -dobre.Szczególnie rum,whisky i gin.Soków nie polecam,słodkie.Zakaz rezerwacji lezaków na terenie.O godz 1100 duzo wolnych miejsc.Obsługa chętnie przyjmie ,,tipsy\\\'\\\'i nie zapomni e o tobie.Dużo zielonych miejsc na odpoczynek.Długa droga z brzegu do głebiny-fajne spacery w wodzie powyżej kolan.
    • Wady Pokój przy budynku głównym to muzyka z lobby do 2330.W ciagu dnia duże zamieszanie i haos muzyczny na basenach. Agenci usług nie dadzą ci spokoju ze swoimi ofertami(trzeba się targować i czytać treść tego co podpisujesz,brak stawiennictwa na usługe np SPA to koszt 45% samej usługi,albo zamiana terminu.Na terenie restauracji głównej w czasie kolacji bardzo dużo ludzi.Ogólne zamieszanie ,bardzo głośno i czasami brak filiżanek i szklanek.Duzo dzieci które krzycza i płacza.Zapomnij o kolacji w spokoju....Dla rodzin z dziecmi powinna być oddzielna sala restauracyjna.Restauracje alacarte trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem.Zamówionego melexsa ,,nr tel 6\\\'\\\' dla pewnośi potwierdz 2 razy.Ja zamówiłem (zona po operacii nogi),a kiedy nie przyjechał to po ponownym telefonie usłyszałem ,,że maja dużo pracy\\\'\\\'.Uwaga na złodziei posród gości hotelowych.Żona zostawiła okulary marki Fendi na stoliku w lobby recepcji.Wyszła a po 5 min. już ich nie było.Kamera w recepcji nie ma zasiegu do stolika oddalonego o 15 m.Złodziej nie wykryty.Koszenie trawników ,,nad głową\\\'\\\'przy basenie o godz 1100. Basen podgrzewany dla mnie pachniał ludzkim potem.Mało osób korzysta z wcześniejszego natrysku przed wejsciem do wody.(!!!!)Nie podgrzewany basen o wiele lepszy z bardzo rześką wodą :)Rafy brak.

    Dla osób szukających wyciszenia i spokoju nie polecam.

    Opinia dodana: 09 kwietnia 2015
  • 9,3 / 10

    Ewelina
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel ładny, olbrzymi obiekt, zadbany,miła obsługa, dużo atrakcji na terenie hotelu. Grupa animacyjna the best.
    • Wady Nikt niestety nie pisze o morzu, którego niestety nie ma, a plażą nie da się iść dalej ponieważ strażnik pilnuje i nie puszcza.Był to nas dwudziesty trzeci pobyt w Egipcie więc mogę coś na ten temat powiedzieć. Trochę szkoda ponieważ plaża super, na której skorzystać można z jakuzzi, a chodzić po pięknej,zielonej trawie.

    Nasz tygodniowy pobyt w tym hotelu oceniam dobrze. Dla nas szkoda,że nie było naszego ukochanego morza. Proszę o dobre zrozumienie moich intencji, ponieważ nieopodal Jazzu jest Sun Rise Select Garden Resort & Spa, gdzie morze jest i rafy także są i to jeden z ładniejszych w Hurgadzie. Dzieci w hotelu nie mają czasu na nudę, a śmiem się obawiać,że dla nich doba jest za krótka.

    Opinia dodana: 30 marca 2015
1 2 3 4 5 ... 48
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi