7,5 / 10

Dobry
86%
poleca ten hotel
Palais Des Iles
Tunezja / Djerba

: /

Ocena na podstawie 7 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 5.9
    Hotel

    • 9.2 Basen
    • 6.3 Obsługa
    • 6.0 Rozrywka i animacje
    • 4.9 Sport
    • 3.6 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.6
    Pokoje

    • 8.7 Czystość
    • 8.3 Łazienka
    • 8.9 Wielkość
    • 8.5 Wyposażenie
  • 7.8
    Położenie

    • 6.8 Atrakcje w okolicy
    • 8.3 Ciche i kameralne położenie
    • 8.3 Możliwości komunikacyjne
    • 8.6 Odleglość od plaży
    • 7.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.4
    Posiłki

    • 8.9 Ilość
    • 8.9 Jakość i smak
    • 7.1 Obsługa/serwis
    • 8.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ładny basen
  • Przestronne pokoje
  • Obfite posiłki
  • Czyste i przyjemne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 579 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Bydgoszczy All Inclusive
    1 579 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 10 / 10

    Dariusz

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    byłem spędziłem tam cudowne 8 dni absolutnie na nic nie narzekałem po prostu hotel super obsługa super jestem bardzo zadowolony polecam jak najbardziej :) pozdrawiam

    Opinia dodana: 25 października 2013
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    gosik
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Hotel godny polecenia, miła obsługa, wspaniałe posiłki. Program anmiacyjny rewelacja!!. Dyskoteka na terenie hotelu godna polecenia, super muzyka, do każdego zamówionego piwa czy drinka przekąski gratis!!! Polecam bardzo.

    Opinia dodana: 28 września 2013
  • 8,8 / 10

    camela2
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Byłam z wnukiem w lipcu 2013.jestem bardzo zadowolona.Dziecko miało istny raj w basenie otwartym i krytym.Plaża sprzątana każdego dnia.Bardzo polecam.Wprawdzie hotel jest na uboczu ale nic nie brakuje.Jeżeli wykupi się Al Inclusiwe to nawet nie potrzeba kasy.Za mały napiwek można nawet napić się dobrego alkoholu jeżeli ktoś lubi.Ogólnie oceniam na bardzo dobry.Atutem jest bar na plazy i napoje orzeźwiające. Bardzo polecam zwłaszcza tym którzy mają problem z upałem,ponieważ to wyspa i nie odczuwa sie gorąca aż tak bardzo ,bo ciągle wieje orzeźwiający wiatr.

    Opinia dodana: 02 sierpnia 2013
  • 7,2 / 10

    Józef Lurka

    Pobyt: Grudzień -0001

    Oferta niezgodna z kategorią hotelu 4*,już po przylocie na lotnisku rezydentka poinformowała nas o warunkach panujących w hotelu.Brak pitnej wody w pokojach , woda płatna w barze, wybór alkoholi bardzo słaby, nigdzie się nie spotkaliśmy z tak słabo oferowanymi alkoholami, mimo iż nie jesteśmy bardzo wymagajacymi klientami.Kawa i herbata na słonej wodzie po lekkim ostudzeniu niedające się do spozycia. Brak barów przekąskowych między głównymi posiłkami. Animatorzy bardzo sympatyczni i pozytywnie nastawieni do Polaków, dziwią nas opinie innych ludzi.Plaża ogólnie brudna, ale woda w morzu ok.Na pewno tam nie wrócimy.

    Opinia dodana: 06 lipca 2013
  • 8,5 / 10

    JSZ
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Nie jest prawdą, że nie można brać udziału w animacjach, które jednak prowadzone są po włosku (Vera Club) oraz po francusku lub angielsku (Maxi Club). Uczestniczyliśmy w zajęciach (np. aqua areobik) prowadzonych przez jednych i drugich animatorów i nie zdarzyła się sytuacja, by ktoś spotkał się z wyproszeniem z zajęć. Dodatkowo animatorzy Maxi Club zapraszali każdego dnia na wieczorne spektakle do sąsiadującego hotelu (Negresco), w którym również z baru i basenu (jednak dużo mniejszego) mogliśmy korzystać. Animatorzy zapraszali również do gry w boule itp. Jednak dominujący język w tych animacjach to francuski, ale po angielsku też coś się działo... Większym problemem jest fakt, że obsługa hotelu (bar, recepcja, restauracja) nie mówi prawie w ogóle po angielsku. Jedzenie, basen, dojście do morza, atmosfera bez zarzutu. Jednakże morze akurat wyrzucało wodorosty, więc trzeba było pojeść na inne plaże....

    Opinia dodana: 30 lipca 2012
  • 8,0 / 10

    Aga

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel ładny, czysty, schludny. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa miła, chociaż nieznająca języka angielskiego. Animacje są przeznaczone tylko dla turystów Włoskich. Polacy spotykają się z odmową chcąc wziąć udział w zabawach. Traktowani są również jak powietrze. Wprowadza to niemiłą atmosferę. 3 minuty na plażę piękną promenadą. Plaża duża i ładna, bezpłatne leżaki. 15 minut do stolicy ( ok 6 dinarów ) , do Midun ok. 7 minut = ok 3 dinarów, minuta do klubów nocnych - ok. 1 dinar, na terenie hotelu jest jeden klub który świeci pustkami, nie ma tam baru, krótko czynny.

    Opinia dodana: 13 lipca 2012
  • 7,3 / 10

    Agnieszka
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel dobry, jedzenie dobre , bardzo miła obsługa która nie posługuje się językiem angielskim . Ładna promenada do morza z piękną i szeroką plażą. Niestety animacje są wyłącznie dla Włochów, a Polacy są traktowani jak powietrze ! Chcąc wziąć udział w zabawach za każdym razem można było się spotkać z odmową. Przez to panowała w hotelu niemiła atmosfera. Blisko do klubów nocnych - 2 minuty - ok. 1-2 dinary . Niedaleko hotelu 3 supermarkety. 15minut do stolicy ( ok.6 dinarów ) i do Midun ( ok. 3 dinarów ).

    Opinia dodana: 13 lipca 2012
  • 6,1 / 10

    ELA
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    hotel jest dedykowany w 70% Włochom; animacje i wszystkie atrakcje są przewidziane TYLKO I WYŁĄCZNIE dla Włochów i są w języku włoskim, tylko 1 osoba mówiła po angielsku> gdyby nie pozostali Polacy, nie mielibyśmy co robić, zajmowaliśmy się sami sobą; w opisie hotelu był sejf w pokoju, ale o tym, że jest płatny nie było mowy - na przyszłość proszę umieszczać takie informacje; bardzo mały wybór alkoholi w ramach all inclusive

    Opinia dodana: 13 lipca 2012
  • 6,2 / 10

    Andrzej
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    Hotel w porządku, wrażenie psują animatorzy Vera CLub, którzy zajmują się tylko włoskimi klientami. Klienci z innych krajów (głównie polacy i francuzi) nie mają prawa brać udziału animacjach ani w grach zespołowych> Animatorzy kategorycznie odmawiają. Wszystkie animacje są organizowane na terenie hotelu więc powoduje to nie przyjemne uczucie. Odradzam rodzinom z dziećmi, bo oczywiście zajęcia dla dzieci które są organizowane na dziedzińcu nie są dostępne dla klientów Itaki.

    Opinia dodana: 11 lipca 2012
  • 6,1 / 10

    Michal
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    Hotel ogólonie jest w porządku: pokoje, basen, promenada na plażę i jedzenie. Brak animacji dla turystów z Polski i Francji. W hotelu przebywają animatorzy Vera Club (więkoszość gości jest włochami) i organizują animacje i obsługę dla klientów z włoch, klienci z innych firm nie mogą brać udziału w wieczorach, ani w animacjach podczas dnia (tańce, karaoke, strzelanie z łuku, zabawy w basenie). Wszystkie animacje i atrakcje odbywają się w salach które są ogólno dostępne, a ponieważ nie można brać w nich udziało (animatorzy stanowczo odmawiają) więc nie pozostaje nic innego jak posiedzieć na plaży lub w pokoju. Dodatkowo nie można korzystać z innych udogodnień sportowych (np. tenis...) w hotelu ponieważ wszystkie są zarezerwowane przez Vera Club. Odradzamy rodzinom z dziećmi ! (Dzieci klientów np. Itaki nie mogą brać udziału w ciągu dnia w zabawach które są organizowane w hotelu na widoku wszystkich gości)

    Opinia dodana: 09 lipca 2012
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi