7,0 / 10

Dobry
85%
poleca ten hotel
Silver
Bułgaria / Złote Piaski

Silver: basen, obiekt

Ocena na podstawie 70 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 6.6
    Hotel

    • 8.2 Basen
    • 7.6 Obsługa
    • 4.8 Rozrywka i animacje
    • 5.2 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.2
    Pokoje

    • 8.5 Czystość
    • 8.0 Łazienka
    • 8.2 Wielkość
    • 8.1 Wyposażenie
  • 6.7
    Położenie

    • 5.5 Atrakcje w okolicy
    • 8.2 Ciche i kameralne położenie
    • 7.1 Możliwości komunikacyjne
    • 6.4 Odleglość od plaży
    • 6.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.0
    Posiłki

    • 7.8 Ilość
    • 6.7 Jakość i smak
    • 7.4 Obsługa/serwis
    • 5.9 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Ciche i kameralne położenie
  • Przestronne pokoje
  • Ładny basen
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy śniadania i obiadokolacje
    1 404 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic śniadania i obiadokolacje
    1 540 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 4,8 / 10

    zoja
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Dość dobre położenie. Cicho i spokojnie. Własny parking samochodowy. Czystość w normie.
    • Wady Adekwatnie do ceny . Nie czepiam się.

    Polecam .Obsługa miła. Na stołówce czysto i schludnie. Czasem brakowało tależy lub filiżanek. Basen nie duży ale woda cieplutka i czysta- codziennie czyszczony, niema ograniczeń czasowych dla chętnych kapieli. Restauracja przy basenie ok. Miła obsługa. Ceny znośne. Dobre miejsce wypadowe na zwiedzania pod warunkiem że ma sie swój samochód. Pobliska plaża czysta i mało zaludniona. Polecam szprotki w barze na plaży. Poleciłbym hotel znajomym i przyjacielom. Może być tylko za daleko do plaży dla dzieci bo ok. 800m . Bylismy w czwórkę swoim samochodem. Wróciliśmy zadowoleni.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2014
  • 6,4 / 10

    Adam

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Najgorsze w tym hotelu były jedzenia, często z poprzedniego dnia w innych wersjach, dziś rybka, jutro z resztek zupa rybna, tak, że wszyscy którzy tam byli mieli ciągłe biegunki. Kelnerzy w jeden dzień wyśmienici, w drugi dzień złośliwcy. Po południu nikt nie miał nad nimi nadzoru a więc posiłki na stole szwedzkim pojawiały się sporadycznie. Ogólnie hotel bardzo miły, ale jak tylko jest możliwe to proszę wykupywać wczasy bez wyżywienia, ponieważ ceny w Bułgarii są przystępne, a w okolicznych restauracjach bardzo smaczne. Do centrum Złotych piasków bardzo blisko. Gdyby nie żywność w hotelu było by wszystko w porządku. Tak, że przez to nie polecam tego hotelu

    Opinia dodana: 10 sierpnia 2013
  • 7,1 / 10

    Rynio
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Świetny hotel,czysty.Miła obsluga.Jedzenie moze mało urozmaicane ale dobre.Ci co nazekaja to niewiadomo co by chcieli za mała cene.Polecam hotel !!!!

    Opinia dodana: 02 listopada 2012
  • 4,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    a
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Absolutnie odradzam wszystkim ten hotel!!! Najgorsze miejsce w jakim kiedykolwiek byłam. Kelnerzy chamscy, bezczelni, aroganccy, totalny brak szacunku dla klienta. Jedzenie nie dobre, często stare, podane w bardzo nieapetyczny sposób. O owocach można tu zapomnieć. Wieczny brak sztućcy i talerzy. Obrusy brudne, w ogóle nie zmieniane. Na pomoc rezydentki nie ma co liczyć. Nie pojawia się w tym hotelu prawie wcale. Zjawiła się dopiero po wielokrotnych telefonach od około 8-miu rodzin twierdząc, że nie widzi problemu a bułgarskiego nie zna więc nie może pomóc. Jest to wręcz nieprawdopodobne! ODRADZAM TEN HOTEL!!!

    Opinia dodana: 25 września 2012
  • 6,1 / 10

    Tom
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2012

    Polacy sami są winni, ze obsługa nas tam nie lubi. Ślązacy i Warszawiacy mają pretensje, że obsługa nie zna języka polskiego skoro to Bułgaria. Zapominając samemu czas przestawić bo strefa czasowa inna sami są zdziwieni, że to już kolację wydają a na ich zegarku dopiero 17.00. Trzeba trochę poczytać o kulturze kraju do którego sie jedzie ażeby wiedzieć, że zamiast suszonej Krakowskiej jest tylko kiełbasa al'a Mortadela czy parówkowa. A to, że właściciel hotelu bardziej tolerują inne post-rosyjskie nacje jest inna sprawą. Mój turnus był odrobinę dłuższy niż innych Polaków. W tym czasie przyjechali Białorusini menu uległo zmianie. Ziemniaki podawali juz osobno, pojawiły sie owoce typu banany, winogrono podczas gdy kilka dni wczesnej byly tylko jabłka. Plaża daleko i brudna . w ostym piasku pety i przerwatywy. Zdecydowanie odradzam ten hotel. Chyba ze ktoś uważa ze za 1000PLN na sobe nei znajdzie nic innego

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2012
  • 6,8 / 10

    franek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel położony w odległości ok. 2.5 kilometra od Złotych Piasków. Chodziliśmy tam piechotką ok. 25minut ale z hotelu dojeżdża darmowy przewóz o 10:00 a powrót ma ok. 16:00. W hotelu pokoje czyste z klimatyzacją. Restauracja główna w środku, możliwość wyjścia na duży taras z posiłkami oraz bar zewnętrzny z napojami i alkoholami czynny w godz. 10:00-23:00. Na terenie hotelu piękny, czysty, duży basen, z którego ciężko mi było wychodzić (lenistwo, piwo, drinki). Do plaży ok. 500 metrów ale występujące tam glony skutecznie odradzały mi pływanie w morzu, ogólne wrażenie hotelu pozytywne, dzielnica spokojna, a jak ktoś potrzebuje atrakcji to tylko w centrum Złotych Piasków-nocne kluby, kasyna, restauracje, karuzela.

    Opinia dodana: 18 sierpnia 2012
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    rutek
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, rodzin z dziećmi, nastawionych na zwiedzanie

    Hotel zadbany i czysty. Obsługa miła i przyjazna. Posiłki oraz napoje w all inclusive całkiem dobre i bez ograniczeń. Basen wystarczający, woda w nim czysta. Do plaży po stromych schodach 300 m, albo 800 m ulicą, ale spoko spacerki są wskazane. Cena za takie wczasy extra, w Polsce nie ma szans. Wszystkie formalności załatwiłem przez "wakacje.pl" szybko i sprawnie.

    Opinia dodana: 10 lipca 2012
  • 0,0 / 10



    Pobyt: Grudzień -0001

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 20 grudnia 2011
  • 7,4 / 10

    rybaj
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    Hotel trudno znalezc, slabo oznakowany dojazd do hotelu.Jedzenie takie sobie, zawsze cos mozna bylo znalezc dla siebie.Morze ok 300m po stromych schodach. W hotelu bardzo czysto, ale okolica zas bardzo brudna.Al inclusiv srednie, wino kiepskie,whiski i rakija straszne, jedynie wodka ok.Piwo cienkie ale ok.Kawa z exspresu bardzo dobra, rowniez i ciasta pieczone.

    Opinia dodana: 05 września 2011
  • 7,1 / 10

    Ada
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel ładny jednak nieklimatyzowany. Jedzenie śniadania dobre, a obiadokolacje za to niejadalne. Obsługa miła i sympatyczna pod warunkiem, że znało się język angielski bądź niemiecki. Jedna Pani mówiła po polsku ale bardzo słabo. Basen ładny, oddzielony brodzik dla dzieci i tu plus na terenie bar z dobrymi drinkami.Z hotelu jedzie bus na plażę ale bardzo brzydką i brudną niby za darmo, ale kierowca tylko czeka żeby sypnąć coś w kieszeń. Jedzenie w knajpach niedobre. Niedaleko hotelu jest taki barek chcieliśmy dla chorego dzieciaka pizze na wynos to zapakowali nam w worek na śmieci, mało tego była niejadalna.

    Opinia dodana: 15 sierpnia 2011
1 2 3 4 5 ... 8
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi