7,6 / 10

Dobry
84%
poleca ten hotel
Sunshine
Turcja / Riwiera Turecka

Sunshine

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 75 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.2
    Hotel

    • 8.7 Basen
    • 8.1 Obsługa
    • 6.6 Rozrywka i animacje
    • 6.0 Sport
    • 6.8 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.5
    Pokoje

    • 7.8 Czystość
    • 6.3 Łazienka
    • 8.0 Wielkość
    • 7.9 Wyposażenie
  • 7.1
    Położenie

    • 5.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.0 Ciche i kameralne położenie
    • 9.1 Możliwości komunikacyjne
    • 8.9 Odleglość od plaży
    • 4.5 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.4
    Posiłki

    • 8.0 Ilość
    • 7.5 Jakość i smak
    • 8.0 Obsługa/serwis
    • 6.2 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
  • Ładny basen
  • Obfite posiłki
  • Pomocna obsługa hotelowa
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 508 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 508 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 6,2 / 10

    Agnieszka
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Zalety W miarę ciekawy basen.
    • Wady Jedzenie, kiepska, brudna plaża na której można wbić sobie w nogę nie tylko kamienie ale haczyk do łowienia ryb.Pełno śmieci - nie polecam!

    Jedyna zaleta hotelu był basen w miarę fajny i serwowane przy nim mini pizze dzięki którym przeżyłam cały tydzień.Nie jestem osobą wymagającą ale do tego hotelu już nie pojadę.Jedzenie kiepskie - monotonne, dodatkowo w łazience można spotkać karalucha tak jak w moim przypadku.

    Opinia dodana: 02 marca 2014

  • 7,6 / 10

    krzysztof
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    hotel polecam tylko dla osob ktore chca miec spokój, nie polecam dla rodzin z dziecmi gdzyz poza disco nic dla dzieci tam nie ma , w hotelu 99% to rosjanie jezyk panujacy w hotelu to własciwie tylko rosyjski polaków mozna policzyc na palcach jedej reki wiec dzieci nie maja sie z kim bawic , jedeznie dobra dojazd do centrym alanyi bardzo dobry za bardzo małe pieniadze miejscowym autobusem -przystanek przy wieździe do hotelu, animacje po rosyjsku, pokoje - na 5 pietrze sa po remoncie bardzo ładne i wygodne. wiecej informacjo moge udzielic na maila krzysztofbak38@wp.pl

    Opinia dodana: 04 listopada 2013
  • 7,6 / 10

    Jacek
    Singiel
    Pobyt: Październik 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, singli

    Hotel za cenę 1400 pln/singla bardzo dobry . Ogólnie wszystko ok. Jedzenie trochę słabe, ale zawsze coś można było wybrać poza śniadaniami - zawsze identycznie to samo. Raz była jajecznica, a tak tylko jajka, ser żółty, feta w dwóch odmianach i kilka sałatek + ogórki i pomidory do tego płatki oraz dla przyjacioł ze Wschodu bigos ( ! ) i smażone ziemniaki :) Obiady i kolacje dobre i i wielosmakowe - z mięsem rybą itp. Do każdego posiłku pakiet kotów :) basen fajny czyszczony codziennie, plaża bardzo fajna - woda super - z barem ALL. Przejście tunelem. Jedyna uciążliwość to poranne modły z pobliskiego meczetu ( 5,30 ) . Temperatura w dzień 30 st. Drinki ok. Czysto, ogólnie bardzo fajnie.

    Opinia dodana: 18 października 2013
  • 8,3 / 10

    buszmenka
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    hotel wart polecenia. pokoje sprzątane codziennie, od pani sprzątającej można dostać wodę butelkową. Nie widziałam żadnych karaluchów, ale niektórzy mówili, że natknęli się w swojej łazience. Mini disco dla dzieci codziennie o 21. Dla dorosłych jednak mało atrakcji, słabe animacje, bar zamyka się o 23, gasną światła i tyle. Organizowane są open disco dla gości hotelowych w hotelu, jednak trzeba zapłacić 5 dolarów. Mało leżaków na plaży czasami nie było gdzie się położyć. Do miasta dobry dojazd. Pracownicy baardzo słabo znają angielski. Hotel nastawiony głównie na turystów z Rosji. Ale obsługa bardzo miła, hotel piękny, plaża nie zatłoczona, a Turcja jedyna w swoim rodzaju.

    Opinia dodana: 02 września 2013
  • 9,6 / 10

    Magda
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Byliliśmy rodziną poczatek sierpienia 2013r. Świetne udane wakacje.Wiadomo Hotel odnowiony w 2001 roku wiec nie pierwszej nowości, lecz czysto schludne i przyjemnie.Obsługa bardzo miła, pokoje sprzątane codziennie, świeża woda butelkowa co rano dostarczana do pokoju.Z tego co zdążyłam sie zoriętować zaczyna hotel od najwyższych pięter remontowany. Jedzenie bardzo pyszne ogromny wybór potraw, ciast, owoce.Ludzie bardzo mili lubią bardzo dzieci- codziennie o 21 mini Disco dla nich.Polecam z czystym sumieniem. Magda

    Opinia dodana: 14 sierpnia 2013
  • 3,7 / 10

    iveta
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    nie polecam-wróciłam wczoraj-łazienki obskurne-sprzątanie po łebkach-wszyscy goście mieli problemy żołądkowe min. 2 dni-biegunki, wymioty i gorączka---koniecznie zabrać leki--brak apteki w poblizu-dopiero w Alanya-jedzenie okropne-mały wybór-kebab najgorszy, jaki jadłam i po nim raczej się zatruliśmy-alkohol to tylko wódka swarowski, gin, ohydne wino białe i czerwone--jedynie dobre piwo efes--jedzenie na ciepło wydziela kopyścią kucharz---nie mam pojęcia, skąd ten pomysł w wersji all!--plaża brzydka i brudna, kamienista-konieczne buty do wody--do pływania małe wejście między skalnymi blokami--jesli ktoś ma jakieś skaleczenia na nogach--gryzą rybki w trakcie kąpieli---najbrzydsza plaża w okolicy dalej od hotelu kryzantem lepiej---plusy to super czysta woda w morzu i cieplutka--na plaży w wc zamiast sedesów dziury w podłodze z ichniejszymi kamiennymi stopami-nawet na lotnisku w Antalya w męskim wc!-to ich chyba dobro narodowe-ohyba!---naprawdę nie polecam---do turcji koniecznie z lekami i uodpornieniem na brud---najgorsze moje wakacje w zycie-aha na przełomie wrzesnia i pazdziernika upal nieznosny jak w egipcie---jęsli ktoś lubi to tak w innym wypadku siedzenie w morzu na okrągło---gdybym przeczytała taki komentarz-nigdy bym tam nie poleciała-tak więc może to pomoże komuś innemu w podjęciu słusznej decyzji, czyli wyborze innego hotelu bądź kierunku najlepiej w ogóle

    Opinia dodana: 09 października 2012
  • 5,7 / 10

    Krzysztof
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Byłem od 12 września, pogoda super (nawet trochę za cieplo od 31 do 40 stopni) woda w morzu ok.25 stopni w basenie bardzo ciepła.Hotel duży widać że czas tam zatrzymał się w latach 90.Potrzebny remoncik i wymiana wystroju( łazienki najgorszy punkt hotelu !!!) Kuchnia jak wszędzie w Turcji dużo warzyw pod każdą postacią, z mięs tylko kurczak i raz na pobyt kebap oraz czasami rybka.Brak wieczornego grilowania przez szefa kuchni dania wieczorne wydaje szef kuchni i najstarsi kucharze i są bardzo skąpi (czułem się czasami jak intruz) taki skromny all.Basen spory i głęboki od 1,6 do 2,9 metra głębokości, dla dzieci brodzik z małą zjeżdżalnia.All w barze obowiazuje od 10 do 23,30 alkohole marnej jakości, ale bez ograniczeń.Piwo, cola,sprite i fanta z tzw.kija.Między posiłkami podaja przekąski (pizza,frytki,spagethi) po 17 ciasto i ciastka.Na plaży bar bezpłatny i podaja piwo i napoje chlodzące.Plaża z leżakami darmowymi, kamienista.Ogólnie pobyt uważam za udany, bardzo fajne towarzystwo, stworzyliśmy sobie miła atmosferę.Hotel polecam ludziom o nie dużych wymaganiach i tylko za niska cenę(ok.1300zł) za wyższą cenę są o wiele lepsze.

    Opinia dodana: 19 września 2012
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Mirek Warszawa
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, rodzin z dziećmi, nastawionych na zwiedzanie

    Witam, byliśmy w tym hotelu we wrzesniu 2012, ogólne wrażenie bardzo pozytywne,jedzenia bardzo dużo, napoje zimne i ciepłe ogólnie dostępne bez ograniczeń,bar mysle że bardzo przyzwoity,wódka swaroski,piwo nie chrzczone, dzin ok, kolejek za bardzo nie było po 3 -4 osoby, basen piekny czysty mało ludzi, plarza przejscie przez tunel o kolo 50 m. piaszczysto rzwirowa jak wiekszosc w Turcji, polecam obówie ochronne do wody, woda przewspaniała,czysta i ciepła.Bylismy też na plarzy kleopatra w centrum ale tam tłumy ludzi,podobno piaszczysta ale to nie piasek tylko drobniutki rzwirek, jednak plaża hotelowa ma swoje plusy...W hotelu nic mi nie zginęło, na plaży też rzadnych kradzierzy,bar miałbyć czynny do 23.00 ale tam jest miła niespodzianka bo open do 23.30 to taka ciekawostka.Minusem może być podróż z lotniska o kolo 3 h po wielu hotelah zanim dotrze na miejsce, troche drogo wycieczki i pamiątki,polecam pośrednika wycieczek w centrum wzdłuż głównej ulicy to Polka swietnie znająca ceny naszych rezydentów, mają 50 procent taniej i przewodnik tez polak, autokar zabiera spod hotelu,polecak tez koniecznie odwiedzic port, wiele fajnych wycieczek statkiem wraz z posiłkiem i zwiedzaniem dosc tanio, autobus 1 za o kolo 1,5 lira lub 1 dolara.Byliśmy z firmy Wezyr było ok,bez zastrzeżeń!!!!Polecam.Niedaleko fajna dyscoteka RED BUL wsrodku naprawde luxus wejscie za darmo ale drinki juz nie np piwo o koło 25 zł na polskie,po lewej stronie hotelu jak sie wyjdzie sa małe sklepiki ceny mają ok, taniej raczej sie w centrum alani nie kupi,napiwków nie trzeba dawać przy zakwaterowaniu, wszystkie pokoje sa podobne, klima spoko,pokoje sprzatane jak sie zostawi 1 lira to wode podaruje pani sprzatająca, chyba tam wrocimy za rok,to tyle Zycze miłych wrarzeń.

    Opinia dodana: 17 września 2012
  • 6,0 / 10

    Jakub Stępnik

    Pobyt: Grudzień -0001

    Słaba obsługa, miny kelnerów i barmanów jakby pracowali za karę. Bardzo słaby standard wykończenia łazienek. Dobry serwis sprzątający.

    Opinia dodana: 15 września 2012
  • 9,2 / 10

    Patryk Kaminski

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Singli, szukających rozrywki, ceniących spokój

    Hotel czysty, 5 pietro odnowione czyli nowa lazienka z nowymi fugami, myśmy mieli pokój na 1 pietrze 128, lepiej bo nie trzeba bylo czekac na winde . Kazdy niejadek znajdzie cos dla siebie , kolega nie moze jeść papryki czy 90 potraw odpada i przeżył 7 dni . Duzy basen . na plazy bar z piwem i sokami. Przy basenie piwo drinki soki , kawa , mozna brac do 3 albo 4 drinki żeby nie chodzic 2 razy. Angielski u nich słabo a z polskim to nici . Nauczyliśmy Turczynka z obsługi polskiego wiec mieliśmy polski srwis . Muzyka przy basenie dyskotekowa calu dzien . Animacje przy basenie przez caly dzien . Wieczorem zabawy na antresoli do 23.30 a potem jak kto chce to wyjazd na dyskoteke za 10 dolarów z animatorami i powrót do hotelu w cenie . Szukac sklepów dla zwyklych ludzi gdyz tam sa ceny normalne czy za duży recznik plazowy 16 lirów a nie 25 . Za 6 kostek mydelka 2 dolary a 8 . za perfumy targować sie nie wiecej niz 10 dolarów . Wziac probiotyki i prebiotyki bo ja mialem problemy z żołądkiem , wychodziło góra i dołem . Ogólnie jestem zadowolony bardzo z pobytu i nie ma co oczekiwac za 1700zł ze beda owoce moza na obiad przez siedem dni .

    Opinia dodana: 11 września 2012
1 2 3 4 5 ... 8
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi