Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Położony przy pięknej piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Dla najmłodszych gości: brodzik, zjeżdżalnia wodna, plac zabaw, animacje, mini club.
W pobliżu Aqua Park Action (możliwy dojazd autobusem podstawionym przez aquapark).
Zlokalizowany w centrum popularnej miejscowości Słoneczny Brzeg z licznymi atrakcjami turystycznymi.
Hotel na pewno godny polecenia czyste pokoje,elegancko urządzone. Fajny basen. Plac zabaw dla dzieci i zjeżdżalnia przy basenie. Blisko plaża i centrum Słonecznego Brzegu z barami,dyskotekami,sklepami i innymi atrakcjami. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi i dla ludzi chcących zażyć życia nocnego. Jedzenie też bdb każdy znajdzie coś dla siebie, jest dużo owoców, ciasta, lody i robiona na bieżąco pizza. My chętnie tam wrocimy za rok.
Czystość.blisko plaży i centrum. Ładny basen. Plac zabaw. Animacje. Bezpieczeństwo.
W jednej części brak windy ale za to pokój z widokiem na morze i basen.
Fajny hotel, chyba najbardziej "ludzki" w okolicy - nie jest molochem. Bardzo miła obsługa dla której nic nie jest problemem. Potrawy niestety się powtarzają ale wybór jest spory. Do plaży 10 min. spacerkiem, sklepy i apteki obok, przystanek autobusowy 10 min. Obok minigolf ? Plaża płatna 10 lev. za parasol lub leżak. Można wziąć np. 1 leżak i 1 parasol (20 lev). Jeździ obok ciuchcia, która jest atrakcją dla dzieci. Mozna przejechać się karetą. Do Nesebaru 20-30 min autobusem. Zdecydowanie polecam ubezpieczyć się w AXA przed przyjazdem. Hotel współpracuje z przychodnią Seni Med, która z kolei pracuje z AXA. Dzięki temu, że skorzystaliśmy z ubezpieczenia w AXA proponowanego przez Wakacje.pl mieliśmy naprawdę wyjątkową obsługę po tym jak syn zachorował. Hotel zamówił tansport do lekarza (przyjechali po 5 min. od wezwania). Z powrotem odwieźli nas pod sam hotel. Transport i wizytę lekarską mieliśmy za darmo. Nie trzeba było nic płacić. Lekarz super, praktycznie bez kolejki. Zapłaciliśmy tylko za lekarstwa.
Dobre położenie co powoduje że nie jest bardzo głośno. Czysto, miła obsługa.
Mały basen, małe windy.
Wszystko nam się podobało. 10/10 POLECAM :) Pokoje, jedzenie, obsługa, położenie bardzo dobre. Nie zauważyłem wad.
Dojechaliśmy bardzo późno do hotelu, restaurację już zamykali, a mimo to Pan z obsługi poprosił nas na kolację i czekali ze wszystkim aż spokojnie skończymy jeść- za to wielki plus, w innych hotelach zdarza się rzadko coś takiego. Pokój w jakim zostaliśmy zakwaterowani był duży. W pokoju duże łoże, sofa rozkładana, toaletka, telewizor LCD, lodówka, duża szafa (właściwie dwie), łazienka, klimatyzacja centralna, ale działała bez zarzutu, każdy pokój posiada balkon. Z balkonu mieliśmy widok na góry i widać było trochę morza :-)Pokoje jak i cały hotel odnowione, basen spory zawsze było miejsce żeby popływać, jednak trochę mało leżaków. Posiłki urozmaicone, duży wybór różnych potraw, naprawdę było w czym wybierać. Obsługa restauracji, hotelu i barów naprawdę się starała, zawsze uśmiechnięci i chętni do pomocy. Mimo że nie prosiliśmy o sprzątanie, pokój mieliśmy codziennie sprzątnięty i wymienione ręczniki. Animatorzy super, już od rana zapraszali do zabawy, zarówno dzieci jak i dorosłych ;-) Polecamy ten hotel każdemu, zasługuje na więcej gwiazdek niż ma. Jedyny minus to rezydent, ale to sprawa biura podróży.
Blisko plaża, blisko do centrum i deptaku z pamiątkami
Ogólne wrażenia na temat hotelu mamy bardzo pozytywne!! Hotel ładny, czysty, obsługa miła, uśmiechnięta i zawsze pomocna! Zdecydowanie warto spędzić urlop właśnie w tym hotelu.
Hotel ładnie odnowiony, czysty, blisko do morza
Zbyt mała restauracja w hotelu, codzienny problem z poszukiwaniem wolnego stolika
Pobyt w hotelu bardzo udany- czerwiec 2018r. Położenie idealne: niedaleko do plaży a jednocześnie w centrum kurortu. Pokój czysty, duży (studio large), urządzony z gustem. Ilość jedzenia zadowalająca, różnorodność też, jednak jakość niektórych produktów na niskim poziomie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych, animator mówił w kilku językach, w tym po polsku. Pobyt w hotelu bardzo udany. Polecam
niedaleko plaży, położenie w centrum kurortu, wygląd elegancki a jednocześnie bez przepychu, czysto, dala fitness
jakość jedzenia
Hotel bardzo ładny, pokoje czyste i zadbane, bardzo miła obsługa. Jeżeli chodzi o jedzenie to zależy kto co lubi. Hotel zlokalizowany dobrze,blisko centrum i plaży. Przy basenie są animatorzy, którzy organizują różne atrakcje dla gości. Brak zastrzeżeń dla hotelu.
Czystość, bardzo miła obsługa
Brak wolnych leżaków przy basenie od godziny 6:00 rana.
Hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi, ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Do centrum Słonecznego brzegu jakieś 10 - 15 min spacerkiem. W okolicy hotelu sporo restauracji i straganów, ale na szczęście w nocy jest cicho i bez problemów można się wyspać :). Pokoje były sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane na życzenie.
Dobre jedzenie, ładne, świeże pokoje, blisko do plaży, miła obsługa
Pool bar bez opcji All inclusive po 18:00 , Animacje bez szału
Tygodniowy pobyt w hotelu uważamy za udany. Cały obiekt robi pozytywne wrażanie, położony w niewielkiej odległości od zatłoczonego deptaku. Odległość od plaży jakieś 400m nie stanowi najmniejszego problemu. Niewątpliwie pozytywnie wspominamy gustownie urządzone pokoje (po remoncie) oraz całkiem dobre jedzenie. Personel bardzo miły i pomocny. Szczególnie sprawnie pracuje obsługa restauracji, która utrzymuje porządek na sali. Generalnie możemy polecić Hotel Baikal.
czyste pokoje miła obsługa spokojne miejsce odnowione pokoje
niewielki teren wokół hotelu
Super hotel, po remoncie, niestety wyżywienie słabe, codziennie to samo, niesmaczne posiłki
lokalizacja, standard oraz czystość
wyżywienie
Ogólnie hotel oceniam dobrze. Ładny, nowe i czyste pokoje. Miła obsługa. Byłam z biura Net Holiday, wszystko oki. Transfer, opieka, zero opóźnień. Hotel - dosyć blisko plaży, w centrum, dużo się dzieje i jest gdzie połazić. W hotelu bardzo mało miejsca koło basenu i prawie brak terenu do zabawy dla dzieci. Plac zabaw to dwie małe zjeżdżalnie i dwie huśtawki. Mało stolików, żeby posiedzieć i wypocząć, dosyć mała stołówka jak na taką ilość gości. Mini disco - codziennie to samo. Leżaków na basenie mało, zajęte nie wiem od której, o 8.00 już wolnych nie było. Trawy prawie nie ma więc czasem trudno się gdzieś położyć. Na szczęście jest plaża nad morzem i to ratuje sytuację.
Bardzo ładne i czyste pokoje, byłam w pokoju 635 Dosyć blisko morza
Zbyt mały teren obok hotelu Mało leżaków Malutki plac zabaw Mało stolików i miejsc do wypoczynku
Wakacje w lipcu 2018, uważam że hotel zasługuje na 5* bo wszystko jest naprawdę na najwyższym poziomie. smaczne i urozmaicone posiłki, czasami trzeba poczekać na stolik ale dosłownie 3-5min. Plaże piękne piaszczyste a woda ciepła- raj dla dzieci! Do morza 3 min. Miejscowość z licznymi atrakcjami, ale jednocześnie hotel umiejscowiony tak że nie było głośno. Jeśli na siłę mam się do czegoś doczepić to leżaki nad basenem zajęte od rana więc ciężko się dobić, a brodzik dla dzieci mimo wszystko dość głęboki. Bardzo udane wakacje, zdecydowanie polecam!
lokalizacja, piękne czyste pokoje, miła uśmiechnięta obsługa, smaczne posiłki, fajny basen
po pierwsze hotel nie wyglada jak na zdjeciach w ofercie,na zywo zdecydowanie lepiej, powinni zamiescic aktualny wyglad budynku.wczoraj wrocilismy z tego hotelu,mega zadowoleni choc jechalismy troche sceptycznie nastawieni poniewaz wczesniejsze wakacje spedzalismy w Turcji i Egipcie,i musze stwierdzic za sie mile zaskoczylismy.pokoj rewelacja,obsluga bardzo mila jak i animatorzy ktorz caly dzien zabawiaja doroslych jak i dzieci, jedzenie bardzo dobre,czasem tylko trzeba bylo zaczekac chwile na stolik,ale panie bardzo szyblo i sprawnie sprzataja stoliki tak ze nie byl to duzy problem,do morza 3 min spacerkiem,plaze piekne.transfer pomoc rezydenta super.po prostu 0 problemow. z czystym sercem polecamy, i bardzo dziekujemy
super polozenie,blisko do plazy,super pokoje,swietni animatorzy,super obsluga
nie znalazlam
Pobyt zaliczam do bardzo udanych , hotel godny polecenia według mojej opinii powinien mieć 4 lub 5 gwiazdki . Obiekt odnowiony pokoje mają bardzo wysoki poziom do tego stopnia ze gdy sie otwiera szafę pachnie nowością , wszędzie bardzo czysto , recepcja służy pomocą . Animacje ok ( byliśmy przed sezonem i animatorzy dopiero przyjeżdżali gdy my byliśmy był jeden po kilku dniach przyjechał drugi i kolejni również mieli przyjechać Jedzenie bardzo dobre . Jednym słowem polecam ten hotel !!
Położenie blisko centrum , blisko plaży, pokoje piękne , czysto w całym obiekcie , jedzenie dobre , na śniadanie ciepły chleb , animacje fajne
Bardzo fajny hotel. Wszędzie czysciutko. Sprzatane non-stop 24h/7. Pokoje duże, przestronne. Ja miałam dwa tarasy. Jedzenie bez zarzutu. Zawsze kilka opcji do wyboru. Każdy znajdzie cos dla siebie. Basen szysciutki. Jedyny minus to zajete leżaki przez wczasowiczów. Kładą wieśniaki z rana ręczniki po czym dopiero przychodzą po południu lub wcale ! Miałam taką sytuację, że cały dzień zajete 4 leżaki ręcznikami i po 18 przyszedł koleś i je po prostu zabrał!!! I jak tu takiego nie... żenada. Animacje fantastyczne, codziennie cos innego. Animatorzy rewelacja. Miałam wrażenie, że urodzili się animatorami. Podejście ich do dzieciaków fantastyczne. Obsługa ok. Rezydenta nie widziałam. Nie miałam potrzeby. Zero skarg. Położenie hotelu ok. Centrum. Polecam szczerze. Warto. Niby 3*** ale na pewno dałabym minimum 4****
5 min na ładną piaszczystą plażę. Super hotel. Animacje. Rewelacja
Zajęte leżaki przy basenie ale to wina wczasowiczów.
Bardzo ładny, czysty obiekt. Przemiła i uśmiechnięta obsługa hotelowa. Spory basen, bardzo ładnie urządzone pokoje. Świetne jedzenie w formie bufetu ? codziennie coś innego, dużo kuchni regionalnej. Idealny hotel do zwiedzania okolicy ? typowej turystycznej miejscowości przepełnionej dyskotekami, restauracjami, sklepikami i punktami usługowymi. Do plaży 10 min spacerem. Wieczorem organizowane karaoke i animacje.
lokalizacja, jedzenie
jedzenie, obsługa
Super hotel dla każdego rodzaju grup. Bardzo ładny, duży basen. Lokalizacja w samym centrum, blisko do plaży, lokali i sklepów. Nawet w 2 połowie września w dzień 30 stopni chociaż noce już dość chłodne.
Duży basen, okolica, nowoczesne pokoje, kantor w hotelu
kiepsko wykonany prysznic, wyłaczająca się suszarka
Super hotel jeśli chodzi o Bułgarię . Przestronny, blisko plaży, straganów i barów. Rozrywkowa okolica, wszystko blisko. Duży basen ,nowoczesne, ladne pokoje. Okolica żyje do późnych godzin . Sympatyczna obsługa. Polecam dla każego
Położenie, basen, wygląd hotelu,
brak windy w 1 skrzydle, źle wykonany prysznic- woda leci po podłodze całej lazienki
Hotel w całości nas zaskoczył- BARDZO POZYTYWNIE. Po zdjęciach sprzed wyjazdy widzieliśmy że pokoje nie są zachwycające ale da się w nich spać. Po przyjeździe okazało się że hotel został odnowiony i całość spełnia najwyższe oczekiwania. Pokoje bardzo ładne i świetnie wyposażone. Łóżka wygodne i czyste. Pościel oraz ręczniki wymieniane codziennie. Lobby zadbane i czyste. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i pogodna. Jedzenie mogło by być troszkę lepsze lecz spełniające standardy dobrego żywienia. Często zmiany menu. Bar bardzo sprawny i bardzo uprzejmy. Bardzo polecam osobom które chcą wypocząć od zgiełku dnia codziennego. Blisko plaża i centrum. Wszystko pod ręką :) Klimatyzacja niezależna dla każdego pokoju przynosi ulgę po gorącym dniu plażowania i zwiedzania. SUPER WYPOCZYNEK:) DZIĘKUJEMY!
Świetna obsługa, położenie hotelu, wystrój pokoi, czystość, administracja hotelu
jedzenie średniej jakości. Trzeba próbować co w danym dniu sie udało dobrze ugotować.