Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Pogoda
Urokliwe wyspy
Żwirkowe plaże
Piękne miasto Dubrovnik
byliśmy w budynku głownym miłym zaskoczeniem była lodówka w pokoju było czysto, ręczniki codziennie wymieniane pościel w połowie pobytu w hotelu ładnie pachniało i było czysto. Winda zawsze działała ogólnie jesteśmy zadowoleni.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Myślę,ze jesli ktos świadomie decyduje sie na hotel z dwiema gwiazdkami to się nie zawiedzie.Pokoje są małe,ale czyste i dość dobrze wyposażone,nam sie udało mieć pokój z widokiem na morze.Sprzataczka codziennie sprząta,wymienia reczniki i posciel.
Duzym plusem hotelu jest urozmaicone wyżywienie,zwłaszcza na obiadokolacje-do wyboru kuchnia regionalna i ogólna.
Basen niezbyt duzy,ale dobrze utrzymany.Do centrum miasteczka 500m,jak dla mnie troche malo atrakcji i sama miejscowość za spokojna,ale zalezy co kto lubi.Podsumowując-za te pieniądze nie należy byc zbyt wymagającym co do hotelu.pozdrawiam!
Spodziewałem się że będzie ciut lepiej , ale bardzo rozczarowany nie byłem , w sumie za te pieniądze to chyba nawet warto , lecz kolejnym razem dopłacę i chcę mieć lepiej
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Nalezy zwrócic uwagę na rozróżnienie w pawilonach strony morskiej i pokoju z widokiem na morze.Mielismy zarezerwowany pokój z widokiem na morze a dostalismy stronę morską bez widoku na morze z widokiem na poprzedni pawilon(usytuowane są jeden za drugim).Udało nam sie po pierwszj nocy zamienic pokój ale nie było to łatwe.