Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży.
7 basenów zewnętrznych oraz basen kryty.
Centrum spa oferujące liczne zabiegi.
3 restauracje serwujace wyśmienite dania oraz 6 drink barów.
Był to drugi wyjazd do Bulgari, ten hotel był trochę gorszy, dla par raczej odradzam, bardziej dla rodzin z dziećmi, dużo animacji, basenów.
Ładne położony, dużo basenów, cena adekwatna do jakości
Plaża przy hotelu jest nieciekawa
Fantastyczny hotel. Pięknie położony z bardzo wysokim standardem (prysznic i wanna z hydromasażem). Świetna, bardzo sympatyczna i pomocna obsługa. Miejsce nie tylko dla dzieci. Idealne miejsce na leniwy wypoczynek, choc można też wybrać zajęcia sportowe jak tenis czy siatkówka albo animacje w basenie. Tanim miejskim autobusem tylko 25 minut do Nessebaru. Ale wystarczająco daleko od tłocznego, hałaśliwego i imprezowego Słonecznego Brzegu. Polecam wszystkim - ja zamierzam kiedyś wrócić.
Piękne położenie Wysoki standard Smaczne posiłki Duży wybór jedzenia - nawet opcje wegetariańskie i bezglutenowe. Duża ilość basenów o różnych głębokościach. Mnóstwo leżaków "Wszystko" (spa, siłownia, supermarket, sklep z pamiątkami, restauracje) na terenie hotelu. Bardzo miła obsługa. Codzienne sprzątanie. Codzienna wymiana ręczników. Blisko przystanek autobusowy.
Brak napojów do kolacji (nawet w opcji all inclusive), ale było to zaznaczone w ofercie.
Kilkoma słowy mozna powiedziec ze świetne miejsce dla osób ceniących sobie spokoj ciszę i odludzie, piękne budynki, świetne położenie, super obsługa, posiłki tak samo ???? Polecam!
Świetne miejsce na odpoczynek, blisko morza, zamknięty ośrodek do którego niedostanie sie nikt obcy, duzo basenów, co chwile jakis, prawie wszędzie bary, No i oczywiście prywatna plaża
Jedyna to taka ze leży daleko od centrum
Dzięki wielkości hotelu każdy znajdzie w nim ciszę i spokój jak i również miejsce do rozrywki. Dwa bary nad basenami, 3 restauracje, liczne baseny, dróżki do spacerowania wśród zieleni, boisko sportowe. Obsługa miła, jedzenie na plus. Polecam!
Przestronny i zadbany obiekt. Na terenie hotelu znajdziemy wszystko, czego nam trzeba - baseny, restauracje, sklep, a nawet prywatny kawałek plaży. Położony w cichej i przyjemnej miejscowości, idealnej na wieczorne spacery bez zgiełku wokół. Chwila autobusem do większych miejscowości.
Super hotel położony w pięknym ogrodzie,idealne miejsce jako baza wypadowa do kilku kilometrowych spacerów plaża,pokoje o super standardzie a jedzenie pyszne!