Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Niemiła obsługa osoby z allem traktowane jak zło konieczne. Obiad był do 14 A o 14.01 wyprosili nas z restauracji pomimo iż inne osoby jadły... kelner powiedział oni płacą karta wy nie ..... opcja all bardzo licha duży bar do dyspozycji osób płacących karta a all usytuowany w kącie. Brak animacji basen z woda morska w połowie zadaszony basen infiniti płatny! 7 euro
Nowoczesny hotel
Nie polecam nie polecam nie polecam nie polecam nigdy nie polecam nie polecam nie polecam
Nowoczesny hotel ładne widoki i po za tym ani jednej pozytywnej oceny
Osoby wykupując wczasy w wersji all inclusive są traktowani jak drugi gatunek . Obiad do godziny 14.00 a o godzinie 14.02 zostaliśmy wyrzuceni ze stołówki pomimo iż inni goście siedzieli.... ale jak dodał kelner oni płacą karta a my nie. Basen w którym nie można korzystać z małego materaca... bar przy basenie jeśli jest czynny to podaje tylko piwo i napoje. Po drinki trzeba chodzić do baru wyżej. Bar all to mały kącik bar dla gości płacących karta to normalny duży bar. A to dopiero nasz drugi dzień boję się co będzie dalej
Polecam Hotel jako miejsce wypadowe, mimo "nieciekawej " plaży sama miejscowość urokliwa , polecam odwiedzenie Dubrownika, Mostaru , Medziugorje, a w pobliżu Ston, i super plaża w Prapratne ok 25 km od Neum, woda bajka, polecam plażę w 100%. Ogólne wrażenia dobre.
Hotel Grand Neum , dobre miejsce wypadowe do zwiedzania np. Dubrownika, Mostaru , nowoczesne wnętrze, pokoje czyste, basen na dachu, na piętrze ze słoną wodą , brodzik dla dzieci, sauna itp. widok z hotelu na całą zatokę.
zbyt monotomne jedzenie, plaża wąska betonowa, kawałek żwirkowej, tłoczno leżak koło leżaka, woda śmierdząca ściekami przy plaży.