Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: oddzielny brodzik, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (za opłatą).
Własny aquapark.
Atrakcyjna lokalizacja: centralne przy głównym deptaku, przy promenadzie, ok. 7 km do Nessebaru, ok. 32 km do lotniska w Burgas.
Tylko 200 m do długiej i szerokiej, łagodnie opadającej do morza plaży.
Hotel w miarę Ok, ale jak przyjedzie się przed 14 ani Cię nie zameldują, ani opasek nie dostaniesz.
Dużo atrakcji. Piękne widoki z pokoju na morze. położony bardzo blisko plaży. Pyszne jedzenie. Miła obsługa.
Dużo atrakcji. Piękne widoki z pokoju na morze. położony bardzo blisko plaży.
Hałas w nocy.
Polecamy w 100% osobą szukającym rozrywki, ale również rodziną z dziećmi dużo atrakcji, zabawy. Duży plus dla obsługi, w restauracji w barach, animatorów, Pań sprzątających. Na pewno tam wrócimy. Dziękujemy za super spędzony czas.
Bardzo dobre jedzenie, pomocna i miła obsługa. Hotel położony w samym centrum, blisko do morza, sklepików, barów.
W naszym przypadku brak wad.
Uroczo, wszystko to co w zaletach hotelu, miło wspominamy i nie gwarantujemy, że tam nie wrócimy. Zabójczy, fantastyczny i super taras na 4 piętrze z 30 leżakami i widokiem na basen, a na dodatek \\\"własny barek\\\" z przemiłym PANEM - pozdrawiam.
Doskonała lokalizacja hotelu przy głównym deptaku blisko do morza i całego nocnego życia ?? Hotel doskonały dla osób młodych albo mających dobry sen ponieważ zabawa trwa tu 24h co nam wcale nie przeszkadzało. Dużo rodzin z dziećmi, fajne baseny. Mało leżaków trzeba z rana sobie zarezerwować ale rotacja duża na basenie wiec można było rano spędzać czas na plaży a po obiedzie już spokojnie dostać leżak. Pokoje czyste standardowe wyposażenie, obsługa miła. Napiwki maja \\\"moc\\\". Jedzenie bardzo smaczne i u nas na grupę 14 osób, w tym 5 dzieci w wieku 2-13 lat wszyscy byli bardzo zadowoleni z serwowanych posiłków.Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Moje wnuki były zachwycone, w domu problem z każdym posiłkiem, a tam zjadały wszystko co sobie przygotowały. Właśnie było mi bardzo wstyd za Polaków, którzy przynosili na stół duże ilości jedzenia i zostawiały większość nie zjedzone, była to duża rodzina, więc i zostawiała duże ilości jedzenia. Szkoda bo tak pisali opinię o Polakach. Na naszym stole zostawały tylko okruszki po bułkach. Obsługa zmieniała serwetki po każdym gościu, fakt że czasem za wcześnie zabierała talerze, ale my wytłumaczyliśmy sobie to tym, że dbają o czystość, zawsze można wziąć nowy talerz. My w liczbie 14 osób przyjechaliśmy się po prostu bawić i wypoczywać, a nie narzekać. Nam się udało mimo rozpiętości wieku od 2 do 68 lat, bawiliśmy się fantastycznie. Brawo dla naszej rezydentki Pani Kamili, uczynna i serdeczna, ma wiele taktu i empatii, TUI zatrudnia fantastycznych ludzi, więc może jakaś premia?
Przyjechaliśmy się bawić i wypoczywać, a nie szukać \\\"dziury w całym\\\". Byłam w Turcji i 2 razy w Egipcie, w Hiszpanii i Grecji, również na Chorwacji, wszędzie można znaleźć \\\"ale\\\", tylko po co.
Hotel położony blisko plaży i centrum Słonecznego Brzegu. Dużo atrakcji dla dzieci oraz dobry standard hotelu. Polecam rodzinom z dziećmi.
Za takie pieniądze co się było na wakacjach :) to było super. Tylko uważajcie na taxi i na panów co bryczkami jeżdżą oszuści!!!!!
Co tu opisywać. Mój pokój był super :) obsługa super :) Jedzonko super :) Polecam.
Wady to tylko Animacje dla dzieci porażka. Wymienił bym tych animatorów.
Pobyt średnio zadowalający . Bardzo słabe animacje . Wieczorem nie można posiedzieć przy basenach . Centrum rozrywkowe, bardzo dużo klubów i restauracji. Dobre jedzenie i czyste baseny , dla dzieci zjeżdżalnie nie za duże , ale są atrakcją. Teren przy basenach dość mały dla takiej liczby gości . Problem z leżakami jak w większości hoteli. Pokoje wymagają gruntownego remontu , pleśń w narożnikach wanny . Hotel raczej dla młodych , którzy lubią się bawić w klubach .
usytuowanie dogodne komunikacyjnie
Nie odnowione stare pokoje.
byliśmy ze znajomymi w lipcu 2017 . Bardzo mały parking dla samochodów . Animacje co wieczór takie same 7 dniu śpiewasz piosenki dla dzieci i znasz ich kolejność puszczania . Taras vip z barem polecam nie tylko wieczorami .Jedzenie - każdy coś znajdzie dla siebie . Pobyt uważamy za udany .
połozenie w centrum
animacje
fajne położenie hotelu blisko morza i centrum miasta typowo miejsce dla ludzi którzy lubią się bawić
centru miasta
windy
Daleko mu do 4*! Mocno naciągane 3*! I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby było to proporcjonalne do ceny!
Jakość nie adekwatna do ceny!
Aby zejść na śniadanie czy jakikolwiek posiłek trzeba nastać się około 15minut na windę , jak już ta winda przyjedzie to cała sie trzesie. W hotelu jest ogólny zakaz palenia papierosów pod rygorem kary 100euro ale wszędzie są popielniczki na papierosy centralnie pod kamerami. Obsługa wogóle nie umie rozmawiać w języku bułgarskich , pani odwraca sie dupą jak się do niej mówi. Nie ma wogóle rezydenta polskiego (miał byc od pierwszego dnia przyjazdu) . Basen zupełnie inny na zdjęciach niż w rzeczywistości , połowa zjeżdzalni nie działa albo wogóle jej nie ma(ale na zdjeciu jest) . Hotel miał być 4* okazało się że ma słabe 3* . Po posiłkach przynamniej 30minut spędzasz w toalecie( dodają lagsigen??) Na wodę ciepła trzeba poczekać około 15minut . Panie które maja sprzątać nie sprzątaja tylko dokładają papier toaletowy nic po za tym może jeszcze ręcznik wymienią (jak zostawi się kartę proszę posprzątać) Siedzisz w łazience i nagle kanałem wody masz pełna Pod nogami. Klimatyzacja wieje tylko i wyłacznie ciepłem dodatkowo jest cała zagrzybiała. ABSOLUTNIE NIE POLECAM NIGDY!!!! OMIJAĆ HOTEL!!!!!!!!!!!!
Brak !!
Jedzienie zimne codziennie , jedynie zupa jest ciepła i to też nie zawsze.
Hotel poniżej oczekiwań.Jeśli ktoś nastawia się na całonocne zabawy-a te trwają do 6-7rano, to będzie miał jak w raju. Jeśli chcemy odpocząć to nie tu. Jedzenie choć trochę monotonne- w dostatecznej ilości, trzeba by się mocno uprzeć żeby chodzić głodnym , ale szału nie ma. Co do pań sprzątających to nie mam zastrzeżeń, przynajmniej na moim piętrze. Bez problemu wymieniały ręczniki i , na życzenie sprzątają pokoje, są miłe i uśmiechnięte. Radzę też skorzystać z porad Pani Rezydentki. Przemiła osoba, zawsze punktualna, konkretna, rzeczowa,cierpliwa. W pełni należy jej się pochwała.Radzę też przed wyjazdem sprawdzić jaką ilość bagażu możecie Państwo przewieźć, bo tu już biuro podróży dało plamę. Szkoda.że nikt się tym nie zainteresuje zanim podał swoim klientom takie bzdury na kartkach.Wracając z Bułgarii można mieć 32kg w walizce a nie 20. Plus oczywiście bagaż podręczny. Jeśli ktoś zarezerwował sobie pokój od strony deptaku to radzę wziąć coś na sen bo drzwi w niektórych pokojach się nie domykają.Ogólne wrażenie pokoju i samego hotelu na tróję.Co do osławionego aqua parku to już kompletna pomyłka. Hotel stawia na ilość a nie jakość. Na baseny może wejść za opłatą każdy z ulicy, więc tłum zniechęcał do korzystania z nich. Acha ! I proszę pamiętać o zarezerwowaniu sobie miejsca przy basenie najlepiej przed śniadaniem bo potem nie znajdziecie już Państwo nawet wolnego krzesła. A jeśli myślicie, że animatorzy zorganizują Wam lub Waszym dzieciom jakąś rozrywkę- to nic z tego. Byłam tam tydzień i dłużej bym nie wytrzymała. Jak dotąd najgorszy hotel w jakim byłam
Dobre umiejscowienie, praktycznie wszędzie blisko
Hotel brudny. Wyjeżdżaliśmy o 7-mej rano a hol przy recepcji wyglądał jak śmietnik , po nocnej imprezie.Do podłogi omal się nie przykleiłam. Z toalety w ogóle nie można było skorzystać tak była brudna. Pani w recepcji wyglądała tak jakby hulała całą noc i zamiast 4 porcji prowiantu wydała nam dwie.Co prawda nie ma czego żałować.
Ogólnie polecam hotel. Jedzenie było dobre, alkoholu pod dostatkiem, obsługa hotelowa bez zastrzeżeń, pobyt w tym hotelu zaliczamy do udanych.
blisko centrum, blisko do plaży
głośno w nocy jeśli ktoś jedzie z małymi dziećmi