Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.
Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.
Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.
Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.
Najgorszy wyjazd w życiu! Zdecydowanie odradzam ten hotel. Pierwszego dnia po przyjeździe przywitał nas obrzydliwy zapach kanalizacji w pokoju, grzyb pod prysznicem oraz na słuchawce prysznicowej. Po zgłoszeniu problemu odrazu w recepcji, pani powiedziała, ze teraz nikt nie sprząta i mamy przyjść następnego dnia. Noc musieliśmy spędzić w pokoju śmierdzącym kanalizacją. Następnego dnia niechętnie ale zmieniono nam pokój. Jednak kolejnego dnia pani sprzątaczka okradła nas bezczelnie wyciągając pieniądze z torebek i portfela. Oczywiście „ administracja hotelu nie odpowiada za rzeczy pozostawione w pokojach” nawet nie było konfrontacji ze sprzątaczką ani jakiejkolwiek pomocy ze strony hotelu w celu wyjaśnieniu sytuacji. Dramat! Jedzenie niestety odgrzewane, nie dobre i bardzo mały wybór. Czystość ogólna hotelu dramatyczna grzyb w pokojach na korytarzu, na ścianach, w basenie. Animacje praktycznie żadne. Po rozmowie z innymi gośćmi w hotelu okazało się, że potwierdzili zdanie na temat czystości i jedzenia w hotelu. Nie mam pojęcia skąd ten hotel ma 4 gwizdki. Odradzam i nie polecam.
Pobyt bardzo udany. Hotel na wejściu zaskoczył nowoczesnością, ładnym wyglądem lepszym niż na zdjęciach! Bardzo smaczne, urozmaicone jedzenie (no, może trochę za tłuste, ale kwestia gustu). Bufet, jedzenie podają pracownicy, z którymi da się dogadać najlepiej na migi (to, tyle, stop ;) ) Panie sprzątające w restauracji może trochę "upierdliwe" - zabierały talerze jeszcze nie kończąc posiłku. Świetna lokalizacja hotelu: schodkami w dół do miasteczka z licznymi sklepami i stoiskami, kilka kroków dalej plaża. Plaża z dość gruboziarnistym piaskiem, po którym nie chodziło się wybitnie dobrze (ale to już nie zależy od hotelu ;) ). Przy hotelu basen z leżakami - bez problemów z miejscem. Kilka razy w tygodniu animacje dla dzieci, ale też dla dorosłych - fajne urozmaicenie czasu. Drinki podawane bez problemu, jest kilka proponowanych ale bez problemu zrobią dowolne inne z dostępnych alkoholi. Jedynie kawa niezbyt smaczna - typowo z proszku. Pokoje okej - nie wybitne, ale przyzwoite do mieszkania. Niezbyt dokładnie za to sprzątane, można było dostrzec chociażby kilka pająków. Pani sprzątająca ani razu nie zostawiła kosmetyków do mycia bo skończeniu się - trzeba było upominać się. Na szczęście cała obsługa baaardzo miła i pomocna, miejsce godne polecenia! Inaczej trochę sprawa ma się z biurem podróży. Brak polskiego rezydenta, dostaliśmy na lotnisku tylko kilka informacji w kopercie i potem radźcie sobie sami lub kontaktujcie się z anglojęzycznym rezydentem. Do hotelu dowożeni byliśmy małym busikiem jadącym do kilku hoteli po kolei. Gorzej z drogą powrotną - kierowca nie znał nazwy biura podróży (funkcjonuje jakby pod kilkoma nazwami, a przekazywanego wszędzie Sun&Fun nie znał), pomylił kolejność odbioru (przez co był opóźniony kilkanaście minut powodując już trochę stresu). W segregatorze nawet brak numeru do organizatora czy kierowcy, żeby się upewnić, że wszystko okej. Kierowca jechał jakąś okrężną drogą, przez co byliśmy na lotnisku duużo później, niż było to planowane (kolejny stres). Na szczęście ostatecznie skończyło się pozytywnie.
Miła obsługa dobre jedzenie świetna lokalizacja animacje i ciekawe konkursy bez problemu z napojami miło i przyjemnie :)
pokoje nie sprzątane ze zbyt dużą dokładnością upierdliwe panie w restauracji, które szybko chciały sprzątnąć wszystko ze stolików jeszcze jedząc brak uzupełnianych kosmetyków kąpielowych (ale po poproszeniu się dostawało)
Witam! Właśnie wróciłam z tego hotelu. Muszę przyznać, że wypoczynek był wyśmienity. Położenie \"Luny\" idealne - bliziutko morza, przy deptaku (ale nie w samym centrum), wszędzie blisko. Jedzenie wypas - urozmaicone, starannie przygotowane i w dużych ilościach. Obsługa bez zastrzeżeń (większość młodych osób). Ręczniki w łazience codziennie wymieniane. W hotelu przeważali Francuzi, Niemcy, Rosjanie. Z czystym sumieniem gorąco polecam ten hotel.
Hotel duży -7 kondygnacji, położony na końcu miejscowości Złote Piaski.Wg bułgarskich standardów 4*-porównywalnie do znanych mi z Turcji dużych hoteli 3*. Budynek pamiętający poprzednią epokę, ale odnowiony, ogólne wrażenie dobre. Wyposażenie pokoi przyzwoite, jak w opisie. Podobno dopłata do pokoju z widokiem na morze kosztuje 100lewa - info od rezydentki Alfa Star-ile w tym prawdy nie wiem. Stwierdziliśmy, że nie przyjechaliśmy przesiadywać w pokoju, więc widok mieliśmy na las i małą asfaltówkę dojazdową do hotelu,ale nie było to uciążliwe. Jeśli komuś bardzo zależy na widoku na morze-pokoje o nieparzystych numerach.
C. d. Łazienki mają już nieco starszą armaturę, ale są czyste. Pokoje sprzątane porządnie, ręczniki wymieniane raz na 2 dni, pościel zmieniono 1 w tygodniu. Trochę mnie zdziwiło, że panie sprzątające nie słały kap na łóżkach, tak jak sobie zasłaliśmy tak już zostało, może takie zwyczaje w tym hotelu. Windy, czasem jeździły jakby chciały, a nie mogły, ale dało się przeżyć. A jedzonko przepyszne i bardzo różnorodne, spokojnie można każdego dnia dobierać sobie coś innego. A jedzonko przepyszne i bardzo różnorodne, spokojnie można każdego dnia dobierać sobie coś innego. Baseny są dwa - zewnętrzny standard i wewnętrzny - płatny 1 lewa, podpięty pod hotelowe centrum spa. A do plaży bardzo bliziutko.
Jedzenie to totalna porażka. Jedliśmy z mężem na miescie mimo wykupionych 2 posiłków. W ogole ten kraj jest totalna masakra na wakacje! Nigdy wiecej tam nie wrocimy i nikomu nie polece.
Wi fi w pokoju
Smród w toaletach! Jedzenie
Brak animacji. Pokoje nie sprzatane. Alkohole dopiero po 18. Bardzo mały basen, trzeba wstać rano i sobie zarezerwować miejsce. Restauracja- tak jak przy basenie więcej gości niż stolików. Brak Wi-Fi w pokoju, przy basenie. Ogólnie nie spotkałam osoby która byłabym zadowolona z pobytu
Brak zalet.
Świetne jedzenie, dobra lokalizacja blisko plaża
Mieliśmy niemiły incydent wczasie śniadania. Wycisnełam synowi sok z pomarańczy na co wszystko wpadła jakąś nieokszesana bułgarska i zaczęła się wydzierać że tak nie wolno i że zapłacimy za ten sok. Ludzie się gapili jak byśmy zrobili coś strasznego. Złożyliśmy skargę do rezydenta który odrazu zareagował. Obiecano nam że sprawę wyjaśnią i osoba która nas obraziła przeprosi niestety do końca wyjazdu nie doczekaliśmy się odzewu. Moja noga już w tym hotelu nie stanie.
Dobre położenie
Ignorowanie gości
Hotel położony bardzo blisko plaży, polecam dla osób ceniących spokój i rodzin z dziećmi. Ładny basen zewnętrzny i duży basen wewnetrzny jeśli ktos chce schować sie przed słońcem. Pokoje niewielkie ale czyste, sprzątane codziennie. Klimatyzacja bezpłatna sterowana indywidualnie. Duzy wybór jedzenia, w tym ciasta, lody, owoce. Do kolacji bezpłatne napoje w opcji HB również alkohole. Ogólnie świetny hotel za tak niską cenę !
blisko plaży, basen zewnętrzny i wewnętrzny, w opcji HB bezpłatne napoje do posiłków, niska cena
drogi parking przy dojeździe własnym
Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Dobra jakość za przystępną cenę!
Położenie, bliskość morza cicha i spokojna okolica.
Niektóre pokoje wymagają jeszcze remontu,
Hotel oceniam na slaby. Obsluga ponura. Jedzenie tragiczne!!! Ogolnie nie ma tu co robić. Chcąc aktywnie spedzic czas trzeba zabrac ze soba duzo kasy. Lezaki na plazy po 30lv. Nie polecam tego miejsca. Za te same pieniadze mozna poleciec do Grecji
Wifi w pokojach, blisko morza, klimatyzacja
JEDZENIE, zapach z toalety (kanalizacji) brudne talerze, sztućce, szklanki, brudna woda w basenie,
Przed wyjazdem szukałam opinii na temat tego hotelu i były one różne, dlatego też postaram się opisać szczerze moje wrażenia. Na lotnisku przywitali nas rezydenci i dzielili na poszczególne autokary, do hotelu dotarliśmy po 40 min, dostaliśmy piękne pokoje z widokiem na morze, rano budziły nas fale uderzające o brzeg , cudne wrażenie. Jeżeli chodzi o pokój to duży, łóżko duże bardzo wygodne, pościel czyściutka , pachnąca, fakt że z kanalizacji idzie nie miły zapach , radzę wziąć kostki domestosa i wrzucić do kanalizacji, balkon nie był za duży ale wystarczający, stolik, dwa krzesełka, suszarka na pranie. Na holu piękne patio , cztery windy. Jeżeli chodzi o posiłki dla mnie bomba, smakowało mi wszystko, fakt że jedzenie się powtarza, ale jest tego tak dużo że codziennie można jeść coś innego, dużo owoców, a desery palce lizać.Radzę wykupić hb, jak nie zależy Wam na alkoholach, bo do posiłków podawane jest wino w każdej ilości, woda, napoje, kawa, herbata, w hb jest śniadanie i obiadokolacja ale na prawdę nie jest się głodnym to wystarcza. My już wykupiliśmy wczasy do tego hotelu w przyszłym roku, też we wrześniu, bardzo nam się podobało, nie będę się powtarzać , te wszystkie recenzje to prawda jeżeli chodzi o bliskość plaży, stragany, spokój. Jedyną dla nas wadą była puszczana muzyka w barze na basenie i cały czas wyły kocie bełkoty, kocham muzykę ale ta była nie do słuchania.
Byliśmy w Bułgarii w lipcu 2018 dwie osoby dorosłe i dziecko. Jak przyjechaliśmy o 4 rano czekaly na nas kanapki z chleba tostowego sera i pomidora i ogórka, poza tym dziecko nie miało gdzie spać. Po awanturze dali nam łóżko polowe, ale rano okazało się że pokój jest do bani. 20-letnia łazienka z obrzydliwą wanną i kiblem, smrodem, karaluchami - prusakami i odrapanymi drzwiami. Tłok na basenie, tłok na plaży itp. Basen czynny od 8-18, leżaki i parasolki za darmo bili się o miejsca przy basenie. Na plaży płatne leżaki i parasolki. W złotych piaskach duży targ z ciuchami typu addidas, nike, levi\'s, armani, zegarki, jest w czym przebierać - miejscowa atrakcja shopping - przydaje się dodatkowa walizka :) Warto zadbać o dobry pokój dając napiwek przed dostaniem pokoju. Najważniejsze to mieć dobre towarzystwo - dużo polaków. Pozdrawiam wczasowiczów :)
wi-fi w holu, niektóre pokoje po remoncie ale tylko niektóre !!!!, jedzenie różnorodne i dużo, drinki całkiem dobre
większość pokoji w bardzo złym stanie (pokój dwuosobowy) - wymaga remontu, mieliśmy pokój z widokiem na śmietnik
lokalizacja: wspaniala.Obsluga: mila,ale nie mowiaca po angielsku.Posilki: codziennie to samo,ale pojechalam tam nad morze i tylko to bylo wazne i pogoda ze sloncem. Wspanialy rezydent Pan Nikola: jego profesjonalizm i uroczy sposob bycia przyslonil wszystkie wady ,nawet to,ze mimo All Inclusive nie moglam z tego skorzystac.Dziekuje Panie Nikola!!!
czysto,pokoj z widokiem na morze-super
bar All Inclusive w zasadzie zamkniety.Na pytanie obslugi dlaczego? odpowiedz: pracownik baru ma teraz inne zajecia.
Hotel położony bezpośrednio przy promenadzie, która dzieliła nas od piaszczystej plaży.Jest to zdecydowanie największa zaleta tego hotelu.Jest usytuowany ok 15 min od centrum, jednak dla osób, dla których spacer wydaje się być niemalże sportem wyczynowym, wybawieniem stają się kursujące po promenadzie ciuchcie. Zajmowany przez nas pokój był od strony lądu, co dla osób ceniących ciszę i spokój staje się zaletą.Pokój wystarczająco duży lecz nie na tyle by się w nim zgubić. Wyposażenie standardowe, w tym klimatyzacja, lodówka a w łazience suszarka do włosów. Balkon wyposażony w stolik, krzesła oraz suszarkę.Pokój był czysty, sprzątany każdego dnia, ręczniki wymieniane systematycznie. Myślę, że i pokój i łazienka nie pogniewałyby się gdyby zafundowano im odświeżenie. Z obsługi w całym hotelu uśmiechała się tylko Pani, która sprzątała nasz pokój. Panie w recepcji, przynajmniej te na które ja trafiłam raczej mało pomocne, obsługa w restauracji miła i pomocna.Rezydent pojawia się zgodnie z rozpiską z książki informacyjnej biura podróży ( mowa tu o TUI) a nie z informacją otrzymaną w kopercie na lotnisku. Posiłki w miarę smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie jednak trzeciego dnia stają się monotonne, co przy ofercie \"w formie bufetu\" wydaje mi się normalne. Ogólne wrażenie bardzo dobre zwłaszcza za taką cenę.Jechałam spragniona lenistwa,słońca, plaży i morza i wszystko to dostałam więc nie narzekam. Jedyne zastrzeżenie mam do biura podróży TUI, które \"skradło\" mi połowę ostatniego dnia.Z informacji otrzymanych na 48 godzin przed wylotem, powrót był planowany w godzinach mocno wieczornych a w efekcie musiałam opuścić hotel o godzinie 13:00, ponieważ wylot z Warny zmieniono na godzinę 16:00. Reasumując, mogę polecić pobyt w tym hotelu osobom, które szukają wytchnienia za nieduże pieniądze i większą radość przynosi im kąpanie się w słońcu a nie w luksusach.
Bezpośrednio przy piaszczystej plaży tuż przy promenadzie
Hotel ogolnie dobry. Co do samego hotelu pokoje spore dosc przestronne balkony rozne,. sprzatany codziennie, reczniki wymieniane posciel takze.Faktem jest to ze faktycznie czasami smierdzi z kanalizacji co latwo rozwiazalismy wrzucajac kostke do toalety. Jedzenie smaczne obiadokolacje dobre cieple spory wybor sniadania natomiast faktycznie monotonne codziennie to samo wyboru zaspecjalnie nie bylo. Obsluga mila cierpliwa pomocna. Co do rezytenta nie wypowiem sie bo nie korzystalismy z uslug tego pana jedynie pytalem czy moge doplacic za pokoj do wieczora to odpowiedzial zebym zapytal sam. Animacji tak jak w ofercie brak wiec nie ma co narzekac bo hotel zaznacza ze brak animacji. Polozony na uboczu koniec zlotych piaskow do centrum jakies 15 minut spacerem. Hotel jest cichy co uwazam za wielki plus. W porcie kapitalna restauracja rybna swiezo tanio dobrze i duzo, kelnerka zna jezyk polski !! Ogolnie jedyny minus wakacji to przekopana walizka na lotnisku, rozciety zamek bez mojej wiedzy i zgody co podobno staje sie nagminne.
polozenie, cisza,
pogoda super, dostęp do morza bardzo blisko,jedzenie rewelacyjne naprawdę polecam
Pokoje ładne obsługa miła,blisko morza
Hotel bardzo ładny, zadbany i czysty. Restauracja pozostawia wiele do życzenia, obsługa dramat. Posiłki są niezbyt smaczne ale każdy znajdzie coś dla siebie. Tylko, że niestety dużo osób się pochorowalo. Bardzo przykro, że po zgłoszeniu tego ogo faktu do biura (TUI) nie było oczekiwanej reakcji, ani jakiegokolwiek zadośćuczynienia. Na "szczęście" ja miałam wyjęte 2 dni po powrocie, ale znajomi chorowali w trakcie wczasów. Wszyscy na basenie a co niektórzy w pokoju, a raczej toalecie... Żeby nie ten incydent, to wyjazd był super. Na wielki plus zasługuje hotel, i jego obsługa. Ogólnie polecam ten hotel.
Wygląd, położenie, czystość i obsługa.
Zdecydowanie restauracja i jej obsługa!
Hotel położony blisko morza, obok deptaka że straganami, dużo dobrego jedzenia, przyjemna obsługa w recepcji. Ogólnie polecam gdyż można tu świetnie wypocząć.
Blisko do morza, przestronna restauracja, piękny widok na morze, pokój klimatyzowany
Toaleta, w której utrzymywał się zapach z kanalizacji Nie przyjemna obsługa w barze przy basenie