Hotel położony nad brzegiem morza, przy promenadzie, ok. 15 min. spacerem od rozrywkowego centrum Bugibby.
Bogata oferta sportowo-rozrywkowa: basen z tarasem, pokój gier, cykliczne programy sportowo animacyjne, muzyka na żywo.
Dobra baza wypadowa do zwiedzania zakątków wyspy (w sąsiedztwie hotelu przystanek komunikacji lokalnej).
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Wybrałyśmy ten hotel bo ma dobrą ogólną opinie i sporo pozytywnych wpisów, jednak my nie uważamy że jakość była stosowna do ceny i gwiazdek. Zacznę od pierwszego wieczoru: facet o 22 przyszedł i poinformował że będzie nam naprawiał drzwi… trochę nieprofesjonalne, bo niektórzy po podróży chcą wcześniej pójść spać. Co więcej: w łazience pełno mrówek, a nawet KARALUCH. Po zgłoszeniu w recepcji usłyszałyśmy na półśmiejąco „i’m sorry” i że mamy nie otwierać balkonu… zdezynfekowali nam łazienkę i śmierdziało cały dzień… Kolejna rzecz: żeby pójść na basen (który jest tylko małym prostokątem, z tylko kilkoma masującymi dyszami) trzeba wjechać kilka pięter w górę, znaleźć inną windę i zjechać kilka na dół…. Ogólnie labirynt. I jeszcze na ‚recepcji’ basenu cofną cię bo można używać tylko swojego ręcznika lub basenowego za który trzeba zapłacić 10euro depozytu. Zamieszanie z rezerwacją restauracji na kolację- nie działające systemy.
-Jedzenie: smaczne, spory wybór, różniące się od siebie codziennie -Wanna w pokoju - ręczniki zmieniane i pokoje sprzątane codziennie -przystanki w obie strony tuż obok hotelu
-niezbyt pomocny personel -mrówki i karaluch w pokoju -słabo opisane gdzie co jest (hotel jak labirynt) -zamieszanie z rezerwacją restauracji na kolacje
Pokoju 7 na 10 Jedzenie 8 na 10 basen 4 na 10 mały i jedna winda do basenu na - 4 piętrze. Brak parkingu w okół hotelu. Bigubbia wg mnie to złe miejsce do zwiedzenia, trzeba daleko jeździć z tej miejscowości żeby zwiedzać co jest minusem. Samo miadteczko nie ma nic do zaproponowania oprócz akwarium.
Jedzenie
Basen, położenie, pokoje trochę poniszczone
Bardzo fajny hotel jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Sympatyczna obsługa.
Czysto, miły personel, urozmaicone jedzenie, animacje dla różnych grup wiekowych, piękne widoki i super baseny
Brak miejsca parkingowego, problemy z wodą w łazienkach w godzinach porannego „szczytu”
Hotel wart polecenia, pokoje czyste i duże , codziennie sprzątane. Śniadania typowo angielskie ale można coś wybrać, obiadokolacje duży wybór- dodatkowo napoje typu woda i soki oraz wino i piwo. Wieczorne animacje - super zabawa. Sąsiedztwo przystanku tuż przy samym hotelu, ale polecam dworzec oddalony jakieś 300 m od hotelu wtedy jest pewność ,że wejdzie się do busa. Hotel w świetnym położeniu -polecam!
Pokoje, posiłki , czystość oraz lokalizacja (dobra komunikacja)
Jedyny mankament to brak plaży mimo bliskiego sąsiedztwa do morza, ale to chyba urok Malty - brak piasku, jest tylko beton
Polecam hotel , smaczne jedzenie, miła obsługa,blisko do przystanku autobusowego na dalsze zwiedzanie
Miła obsługa
Hotel zadbany, czysty, obsługa przyjazna i miła, siłownia z przemiłym panem Johnem. Minus za rozmieszczenie pokoju z balkonami na zamknięty dziedziniec z którego wszystkie rozmowy się niosą i do pomieszczeń wpada dym z papierosów nawet jak nie palisz to musisz to wąchać, generalnie nie ma szans na ciszę, nawet w nocy. Umiejscowienie wspaniałe dokładnie na przeciwko plaży. Basen na dachu luksusowy. Jedzienie bardzo dobre i sprawnie sporządzane. Animatorzy z poświęceniem wykonują swoją pracę. Barmani bardzo uprzejmi Salvatore z Włoch uśmiechnięty jak nikt! Polecam.
Umiejscowienie tuż przy plaży, restauracje i bardzo dobre jedzenie!
Hałas, blisko siebie balkony z widokiem na golfa, basen w sferze spa grzyb i wilgoć w piwnicach. Niestety zdarzały się prusaki w łazience 😔
Zdecydowanie polecam. Hotel duży, czysty, zadbany, jedzenie smaczne-każdy znajdzie coś dla siebie. Co prawda brak plaży z leżakami ale są baseny. Pogoda na początku lutego 15-17 stopni. Idealna do zwiedzania. 80% gości hotelowych to Polacy ☺️
Mały minus za wczesne wykwaterowanie jeśli ktoś ma lot wieczorny.
Polecam , wyjazd w lutym ciepło i przyjaźnie, piekne widoki. Przystanek autobusowy, market blisko hotelu
Blisko morza, pyszne jedzenie, personel pomocny, basen,
Nie polecam tym osobom ,które oprócz zwiedzania chcą odpocząć. Byliśmy 8 dni z czego cztery noce nie przespane. Inni goście zwłaszcza młodzież imprezowali na podwórku i bardzo głośno się zachowywali. Obsługa hotelu nie reagowała. Posiłki tragedia przez cały nasz pobyt serwowane były jedne i te same potrawy. Zero urozmaicenia.
Położenie . Obsługa hotelu miła i pomocna.
Pokoje bardzo niestarannie sprzątane,łazienki w pokojach to tragedia. Z wentylacji sypały się na głowę paprochy kurzu. W pokoju musiały być cały czas otworzone drzwi balkonowe bo strasznie śmierdziało wilgocią . Wszystko ubrania przesiąkły tym zapachem. Toaleta obok jadalni śmierdząca.
Hotel bardzo przyjemny, dostaliśmy super pokój w nowej części duży z bardzo dużą łazienką, łyżka bardzo wygodne, balkon. Posiłki bardzo smaczne niczego nie można się przyczepić było tyle wszystkiego, że na prawdę każdy wybierze coś dla siebie. Dużym plusem są baseny, super basen zewnętrzny z widokiem na morze. Lokalizacja ok przystanek zaraz przy hotelu co dawało wiele możliwości !!!! Polecamy !!!
Bardzo miła i pomocna obsługa !!! Basen! Przystanek autobusowy pod hotelem! Muzeum aut klasycznym 200 m od hotelu. Duży ładny pokój z balkonem. Obsługa restauracji wspaniała zawsze uśmiechnięta, posiłki pyszne, zawsze na posiłkach dostęp do soków, napojów, kawy do woli !
Świetny hotel, idealne położenie, widok z balkonu na morze (za małą dopłatą). Pokój w porządku :) jedzenie bardzo dobre. Ciekawe animacje wieczorne :)
Lokalizacja - hotel w doskonałym miejscu jeśli ktoś planuje zwiedzanie komunikacją miejską. Blisko na nogach do centrum Buggiby.
Basen w środku miniaturowy. Jeśli nie ma pogody to jest ok ale na prawdę bardzo mały.
Hotel położony przy kamienistej plaży .W pobliżu hotelu przystanek autobusowy,restauracje oraz sklepiki.Urozmaicone menu ,bezpłatne WiFi
Restauracja azjatycka ,duży taras na dachu z leżakami i basenem
Mały basen kryty
Pobyt oceniam jako bardzo udany, pojechaliśmy z żoną celowo w okresie zimowym żeby odpocząć od zimna, cel został zrealizowany. Hotel duży i przestronny, 4 restauracje jedna główna i 3 tematyczne, wszędzie smacznie i różnorodnie, rodacy zwykle narzekają na śniadania że monotonnia i ciągle to samo tyle że w tym hotelu wybór był z kilkudziesięciu pozycji w zasadzie wszystko co można podać na śniadanie (ŕózne rodzaje serów, wędlin, pieczywa, i wiele wiele innych) malutki mankament nie robią omletów. Pokoje hotelowe duże zadbane serwis sprzata codziennie panie uśmiechnięte beż zastrzeżeń. Bogata formuła all (wiemy o co chodzi 😉) wódki dżiny rumy do wyboru. Piekny taras widokowy na 11 poziomie z basenem, silownia, kort do sqosha nic na miejscu nie dokuczało ani przeszkadzało
Bogata formuła all jedzenie i picie - kuchnia różnorodna, żadnych plastikowych kubeczków zawsze czyste szkło i ciepłe tależe, sprawna obsługa restauracji
Żadnych poważnych niedociągnięć pewnie w wysokim sezonie będą koleki w sali restauracyjnej ale to nieuniknione w tak wielkim obiekcie i trudno trafić na basen wewnętrzny ale kto zapyta to znajdzie 🙂
Hotel okej, duży, zadbany. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, wymiana ręczników. Brak wody w pokojach. Śniadania bardzo monotonne i mały wybór. Basen wewnętrzny bardzo mały. Lokalizacja w porządku, blisko przystanku, ładny widok z pokoju na morze. Obsługa bardzo miła.
Ogromny hotel w bardzo dobrym położeniu. Widok z balkonu na morze. Do 4 gwiazdek mu trochę brakuję😉Największym minusem pobytu tam był okropny hałas spowodowany jakimś wentylatorem niewiadomego pochodzenia. W momencie zamknięcia drzwi balkonowych hałas się pojawiał i był na tyle silny, że mieliśmy trudności ze spaniem. Również wywoływał hałas nieszczelny bak w toalecie, woda ciekła cały czas. Śniadania i obiado-kolacje urozmaicone o całkiem dobre.
Położenie.
Uciążliwy hałas w pokoju utrudniający spanie.
Super, wszystko tak jak w ofercie , hotel zasługuje na swoje gwiazdy...
Położenie, wyżywienie, czystość, kultura personelu, obsługi...
Windy, w których można zabłądzić szukając pokoju
Hotel o wysokim standardzie i nadal remontowany, rozpoczęto remont elewacji.
Pokoje i łazienka eleganckie, duże balkony, wyżywienie bardzo dobre, w opcji HB napoje do kolacji oraz wino i piwo - pytałam czy tak można, aby nie popełnić Faux pas (fopa) ale nikt z obsługi nie zabronił i chętnie częstował. Baseny zewnętrzne super - ale to w lato, w lutym dostępny basen wewnętrzny - uroczy z cieplutką wodą. Widok z tarasu na ostatnim piętrze przy basenie - rewelacyjny. Obsługa miła, pomocna i uśmiechnięta. Położenie ok., przestanki autobusowe blisko: wsiadać i zwiedzać.
trochę labiryntu, gdzie co jest w hotelu, po dwóch dniach jednak goście orientują się już dobrze w układzie hotelu
Wszystko w porządku. Polecam. Ładne, duże pokoje, 4 restauracje, Spa, baseny zewnętrzne i wewnętrzne. Dobra baza wypadowa na wycieczki i do zwiedzania.
Hotel-moloch, co szczególnie odczuwa się podczas posiłków - wielka liczba gości. Bardzo duża ilość dań - nie do sprobowania za jednym razem. Z czasem okazuje sie, że powtarzają się i można wybrac te, ktore smakuja najlepiej. Napoje wliczone w cenę w wersji sniadania/ obiadokolacji (nawet piwo czy wino), ale kawa czy soki marnej jakości. Z pewnością każdy sie naje, a nawet przeje, do czego zachęca ilość dań. Pokoje w porządku choć są pewne oznaki starości czy niedoróbek. Codziennie sprzątane. Sa pokoje od ulicy/ morza lub na wewnetrzny dziedziniec. Gdy mam się pokoj od strony studni jest sie pozbawionym prywatności - balkony są obok siebie i trudno z nich korzystać. Gniazdka typu ang więc Konieczny jest adapter. Suszarki nie ma. Oczywiście nie przyjeżdża sie po to, by spedzac czas w hotelu, a jeśli tak to sa do dyspozycji basen na zewnątrz, miejsca do opalania na 11 p.(basen w lecie), ośrodek spa i pływalnia wewnątrz. Przystanek autobusowy niemal.na przeciwko. Można tez wykupić wycieczki objazdowe po części pln, płd i wyspie Gozo, z czego skorzystaliśmy. Malta warta zobaczenia. Miłośnicy zabytków, małych miasteczek, pięknych widokow i egzotycznej przyrody znajdą tu coś dla siebie.
Wyjątkowo duży wybór dań, a nawet możliwość pójścia do jedmej z kilku innych resturacji w hotelu. Dbanie o czystość pokoi, korytarzy, chodnika przed hotelem.
Zbyt duża ilość gości - nawet w godz 9-10 kolejka, by wejść na śniadanie. Zbyt duża bliskość pokoi od strony dziedzińca - konieczność przebywania w pokoju z zasłoniętymi firankami.
Ładnie położony duży hotel, bardzo dobre wyżywienie, codziennie wieczorne występy grupy artystycznej, drinki dla all wiadomo, w sumie czysto, blisko do przystanku komunikacji miejskiej
Czystość w hotelu i w jego otoczeniu bez zarzutu, miła obsluga na jadalni, w recepcji, pracowników obsługi
Ze względu na to, że był to duży hotel to czasami ilość gości na jadalni przytłaczała, ale z czasem można się przyzwyczaić