Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Ogólnie jesteśmy zadowoleni jeśli ktoś lubi słońce i wodę. Miasteczko turystyczne. Tydzień dla nas był wystarczający.
Basen i plaża blisko hotelu. Dobre jedzenie. Duża ilość posiłków na obiadokolacje i do tego bardzo dobre ciasta. Miła obsługa.
Zbyt krótko dostępny basen bo tylko do godz 19. Bardzo słaby internet. Lazienki potrzebują remontu byjający się sedes i zepsute drzwi od kabiny prysznicowej. Codziennie to samo jest serwowane na śniadania. Bar koło basenu głośna muzyka gdy tam zamówiliśmy picie to muzyką z głośników był hip hop (nie cierpię) prosiłem barmana o ściszenie powiedział że nie ściszy bo można normalnie rozmawiać. Byłem tam tylko raz i nigdy więcej.
lokalizacja nie do zobaczenia gdzie indziej Przepięknie ,trochę górzyście ale wszędzie przepiękne widoki , No i ta woda !!!!! Bajka
widoki, bliskosć plaży ,czysty, Poprostu Super Dla mnie te 3 Gwiazdki to jak 4+ Wymagający niech siedzą w domu i jedzą kotlety,
Hotel trzygwiazdkowy ale osobiście przyznałbym mu cztery. Miejscowość Neum pięknie położona aczkolwiek wszędzie pod górkę. My osobiście korzystaliśmy z miejscowego biura podróży, polecam wycieczkę do Dubrownika oraz miejscowości Ston położonej dwadzieścia kilka kilometrów od hotelu gdzie znajduje się europejski mur chiński o długości ok. 5,5 km który można zwiedzać za opłatą 70 kun chorwackich. Opłata tylko w kunach lub karta płatnicza. Wejście na samą górę jest dość męczące także warto mieć ze sobą butelkę wody i kilka godzin wolnego czasu. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu, ceny w Bośni zdecydowanie mniejsze niż w Chorwacji.
Hotel bardzo ładnie położony, czysty i zadbany, miła obsługa. W każdym pokoju klimatyzacja którą po otworzeniu klapki można było regulować lub wyłączyć. Za naszego pobytu w czerwcu jedzenie smaczne i urozmaicone. Napoje do kolacji miały być płatne ale codziennie mieliśmy do wyboru lampkę wina, piwo lub jakiś napój w butelce gratis.
Tylko dwie małe windy , w sezonie gdy jest więcej ludzi obawiam się, że może być to kłopotliwe. Obiadokolacja mogłaby być trochę wcześniej.
Byłem w lipcu z Biurem Podróży "Martin" tydzień w tym hotelu. Warunki hotelowe bardzo dobre. W pokojach czysto, codziennie sprzątane, klima,ładnie urządzone, łazienki nowiuteńkie, balkon z widokiem na morze, obsługa w restauracji miła,czyściuteńko, jedzenia dużo i dobre (szwedzki stół). W hotelu bar a na parterze przy hotelu pizzeria, bary, dyskoteka. Plaża żwirowa, konieczne obuwie. Do plaży bliziuteńko - windą na parter i juz plaża! Poza tym dosyć tanio, taniej jak w Chorwacji. Nic tylko wypoczywać!
Autor nie dodał opinii tekstowej.
DO UNII MA JESZCZE ZE 100-LAT. BIURO RAINBOW TOURS WCISKA "KIT" SWOIM POTENCJALNYM WCZASOWICZOM