7,4 / 10

Dobry
81%
poleca ten hotel
Bone Club Svs
Turcja / Riwiera Turecka

Bone Club Svs: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 45 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.1
    Hotel

    • 8.0 Basen
    • 7.8 Obsługa
    • 6.7 Rozrywka i animacje
    • 6.4 Sport
    • 6.9 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.0
    Pokoje

    • 7.6 Czystość
    • 6.1 Łazienka
    • 6.8 Wielkość
    • 7.4 Wyposażenie
  • 7.5
    Położenie

    • 6.2 Atrakcje w okolicy
    • 7.1 Ciche i kameralne położenie
    • 8.4 Możliwości komunikacyjne
    • 8.8 Odleglość od plaży
    • 6.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.1
    Posiłki

    • 8.7 Ilość
    • 8.0 Jakość i smak
    • 8.4 Obsługa/serwis
    • 7.4 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Świetne możliwości komunikacyjne
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 503 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Krakowa All Inclusive
    1 503 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wojtek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży, 2 baseny, dużo jedzenia, napoje przez całą dobę w barach i przy wejściu na plaże
    • Wady Brak wi-fi poza recepcją (mi to nie przeszkadzało), plaża niestety bardziej skalista niż piaszczysta (i taka dominuje na całej linii brzegowej)

    Hotel składa się z 3 oddzielnych budynków każdy wybudowany w innym czasie. W starszej części pokoje większe (tak mówił Pan z recepcji). Sprzątanie co dziennie tyle że o różnych godzinach do mnie docierali 14-16-ta. Stary telewizor CRT i nie działająca lodówka. Brak jednego i drugiego mi nie przeszkadzał. Jedzenie i picie było w barze, Tureckiego nie znam i TV nie oglądałem (bo nie miałem na to siły, ochoty i czasu po całych dniach na plaży, basenie i spacerach) Dużo Rosjan jak wszędzie, ale to Polacy byli słyszani i widziani w barach częściej mimo mniejszości. Walka o leżaki na basenie mnie dziwiła i śmieszyła. Ja przychodziłem z synem kładliśmy gdzieś ręcznik i do wody do zabawy. Plaża z dnem bardzo kamienistym kontuzja, rozwalenie nogi to norma. Widziałem kilka osób z bandażami na rękach i nogach, sam z dzieckiem też byłem po turbowany przez fale. Przez 3 dni fale tak duże że na strzeżonej plaży nie pozwalali się kąpać, ale walka przy brzegu z takimi falami to też frajda. Pogoda we wrześniu wyśmienita !!! Temperatura wody ponad 26 stopni powietrza po godz. 9-tej też już około 30 stopni dla mnie bomba !! Czapka z daszkiem, na plaży krem z filtrem i mogę tam resztę życia przeżyć. Tureccy "kupcy" nachalni gotowi do targu, mnie denerwowało podawanie zaporowej ceny i targuj się lub giń. Ze strony biura podróży Wezyr żadnych zastrzeżeń poza nagonką opiekuna podczas powrotu na lotnisko na zakupy do "zaprzyjaźnionego" sklepu na przepłacone ostatnie zakupy. Wstyd. Każdy normalny człowiek tam wypocznie, ale widziałem i głównie słyszałem takich (Polaków i Rosjan) nic nie odpowiadało. Rosjanie mnie zaskoczyli jako normalni turyści a nie wrzeszczący i pijani gburzy.

    Opinia dodana: 12 września 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wojtek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety 2 baseny, obsługa, lokalizacja
    • Wady denerwujący POLACY

    Hotel naprawde OK> Ja byłem z dzieckiem we wrześniu 2014. wróciłem dzisiaj zmęczony godzinami podróży. Jedzenia bardzo dużo FULL. Rosjan więcej niż innych gości razem wziętych, druga "siła:" to Polacy. Przy barach częsciej widziałem i słyszałem naszych niż Rosjan. Nie lubie Ruskich, ale nie mogę złego słowa powiedzieć. Zachowywali się przyzwoicie. "Nasi" pili więcej co nie znaczy że były burdy, czy cokolwiek innego. Po prostu stereotym Rosjan, a rzeczywistość. Jak powiedział rezydent to "Dbają o tych którzy zostawiają pieniądze" Pokój miałem nie duży ze stolikami przy łóżkach, szafą, WC z prysznicem i TV. Ludzie Wakacje w d.... mam kolor ścian, kolor zasłon, w pokoju nocowałem a nie mieszkałem. Sprzątali co dziennie i bylo mi głupio że w łązience pod prysznicem zostawimy co dzień drugą plaże. TV co mnie ochodzi czy ma 1 czy 100 kanałów jak po dniu na plaży, basenie, zwiedzaniu nie miałem siły i ochoty nic oglądać. Nie stety ludzie sugerują się opiniami innych a tych nie zadowolonych z zimnego lodu, upałów, słonej wody w morzu nie brakuje.

    Opinia dodana: 08 września 2014
  • 4,8 / 10

    bubo5
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Zalety nie znalazłam

    dla turystów z Polski nie polecam,dominuje język rosyjski który da się słyszeć w windach,przy basenie, animacje wieczorne po rosyjsku,muzyka przy basenie głośno po rosyjsku, jedzenie malo urozmaicone ale dużo.Nie można posiedzieć przy basenie dłużej , gdyż obsługa zbiera leżaki,składa parasolki.przejście na plażę po godż.19-tnastej zamykane jest na kratę wieczorne spacery po plaży owszem ale przejść należy przez ruchliwą dwupasmówkę.Po przyjeżdzie dostaliśmy pokój w skrzydle A , niestety brudno, nieudolnie odrestaurowane zagrzybiałe fugi,brudne zasłony,wypalona wykładzina.Nie było problemu ze zmianą pokoju do skrzydla C lepiej ale to na pewno nie są 4 gwiazdki.Hotel przed sezonem zapełniony turystami ze wschodu , dużo czasu zajmowało znalezienie miejsca przy stoliku.Niestety hotel jest usytuowany daleko od lotniska.Jada z lotniska do hotelu trwała ok 3 godz. bardzo męcząca.

    Opinia dodana: 16 maja 2014
  • 8,2 / 10

    bogdan rogalka
    Seniorzy
    Pobyt: Kwiecień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety mila obsluga
    • Wady nie zauwazylem

    dla nas się bardzopodobalo ,a ze dużo Rosjan nam nie przeszkadzalo z ludzmi trzeba się dogadywac czy to Rosjanin czy wegier.ogolne wrazenie bardzo dobre

    Opinia dodana: 24 kwietnia 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Katarzyna
    Para
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie

    właśnie wróciłam z 2 tyg. wypoczynku. I powiem szczerze że mam mieszane uczucia. Po pierwsze pokoje są bardzo małe tylko do spania ... dobre są jak jest pogoda i cały dzień spędza się na opalaniu. Pani sprzątająca często gęsto czegoś zapomina zrobić np dołożyć papieru czy ręczników. Po drugie mięsożerni nie bardzo będą mieli co posmakować. Z alkoholi piwo wino białe i czerwone dżin whisky wódka i rakia. Do tego zarówno hotel jak i okolica łącznie ze sklepami jest opanowana przez Rosjan. Po angielsku ciężko się dogadać a o Polskim to można zapomnieć tylko : jak się masz i dobrze. Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki raczej na 2,5 lub 3. Mimo tego wszystkiego polecam hotel dla nie wymagających. Osobiście wypoczęłam i po zwiedzałam sporo.

    Opinia dodana: 13 maja 2013
  • 9,8 / 10

    Dawid
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Hotel fantastyczny! Spędziliśmy z dziewczyną tydzień w Bone Clubie i jesteśmy bardzo zadowoleni! Gorąco polecamy!

    Opinia dodana: 14 września 2012
  • 8,2 / 10

    Karo
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    w hotelu faktycznie większość osób to rosjanie, więc obsługa mówi głównie po rosyjsku, ale bez obaw, po angielsku też da się tam dogadać. trzeba przyznać, że obsługa jest tam naprawdę uprzejma, bardzo się starają, nawet jak nie mówią po angielsku to zawsze coś zagadają, są uśmiechnięci mimo pracy po 12 h w upałach. mieszkałam w budynku C i z pokoju byłam zadowolona. 2 łóżka, szafa, lustro, półka, balkon, tv, klima. w łazience prysznic, suszarka do włosów. jedzenie dobre i spory wybór, ale pod koniec tygodnia już troszkę miałam dosyć tych mięs ;) nakładają kucharze, ale nie ma żadnego wydzielania. czasem tworzyły się kolejki, ale niezbyt długie, zazwyczaj wszystko było dostępne od razu. do plaży bliziutko, tunelem z hotelu i już się jest na plaży :) uwaga: od tego roku działa bar na plaży! można tam dostać ciepłe i zimne napoje oraz piwo. hotel posiada 2 baseny, jeden większy przy barze i stołówce, drugi mniejszy ze zjeżdżalnią przy budynku c. bezpłatny internet w lobby w budynku A, więc skomputeryzowani nie będą zawiedzeni. w budynku A jest również Anatolia Bar, który działa do 24. All in pod dostatkiem. oprócz 3 głównych posiłków, są przekąski typu: różnego rodzaju placki smażone przez przemiłe panie turczynki, ciasteczka, lody i dla osób, które lubią posiedzieć dłużej - nocna zupa. warto wspomnieć o paniach sprzątających, bo są naprawdę przecudnie uśmiechnięte i solidnie wykonują swoją pracę. animacje to ich najsłabszy punkt, głównie są po rosyjsku, bo biorą w nich udział głównie rosjanie. jest mini disco dla dzieci o 21 (codziennie to samo), a potem do 23 animacje dla dorosłych, które nie są niestety najwyższych lotów. sam Mahmutlar raczej spokojny, jest sporo kawiarenek i bazarów, ale jeśli dyskoteki to raczej w Alanyi. plaża żwirkowa, jak byłam były całkiem spore fale, więc buty do wody warto zabrać. do Alanyi blisko, dolmusem około pół h do portu, gdzie można popłynąć sobie stateczkiem lub wjechać/wejść na zamki. piękne widoki gwarantowane :) ogólnie jestem zadowolona z pobytu i mogę polecić ten hotel :)

    Opinia dodana: 03 czerwca 2012
  • 7,3 / 10

    panicz
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    generalnie hotel jest nie najgorszy. jezeli ktos chce miec fajny pokoik to na recepcji prosic w budynku C( warto polozyc z 5euro). jezeli chodzi o jedzonko to praktycznie w kazdym hotelu serwuja ta samo i zawsze mozna cos wybrac (jedyny mankament to maly wybor owocow). bardzo duzy minus to ilosc rosjan. opanowali ten hotel doszczetnie. bylismy z zona czwarty raz w turcji ale takiej ilosci tej nacji i takich chamow to nie spotkalismy. w poprzednich hotelach. sama miejscowosc fajna i przyjemna. warto pojsc na bazar w sobote (po warzywa , owoce i przyprawy). ogolnie jezeli ktos jedzie w dobrym towarzystwie to napewno bedzie mial co robic.

    Opinia dodana: 01 czerwca 2012
  • 8,0 / 10

    Mirek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, aktywnych, ceniących spokój

    Jeżeli mieszkać to tylko w segmencie C. Segmenty A i B maja standard akademików. Po pierwszym noclegu w segmencie B przeprowadziłem się do segmentu C i tam był już inny świat.

    Opinia dodana: 24 października 2011
  • 8,4 / 10

    Julia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki, rodzin z dziećmi

    W hotelu byliśmy całą rodziną. Bardzo nam się podobało, przyjemna atmosfera, zabawy dla dzieci, wieczorne animacje, tańce narodowe, pokazy magików, impreza na plaży z fajerwerkami i innymi bajerami. Co do pokoi można mieć zastrzeżenia, bo są naprawdę malutkie, ale nam nie sprawiło to kłopotu, bo w pokoju tylko spaliśmy :) Jedzenie dobre, co wieczór grill z bardzo smacznymi potrawami typu kebab, warzywa z kurczakiem, filety z kurczaka itd. Widać, że hotel naprawdę się stara, także pokojówki robiąc łabędzie, serduszka itp z ręczników i pościeli i to wszystko posypując płatkami róż. Polecamy !

    Opinia dodana: 04 sierpnia 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi