7,3 / 10

Dobry
79%
poleca ten hotel
Bone Club Svs
Turcja / Riwiera Turecka

Bone Club Svs: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 43 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.1
    Hotel

    • 8.0 Basen
    • 7.7 Obsługa
    • 6.6 Rozrywka i animacje
    • 6.3 Sport
    • 6.8 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.0
    Pokoje

    • 7.7 Czystość
    • 6.1 Łazienka
    • 6.8 Wielkość
    • 7.4 Wyposażenie
  • 7.4
    Położenie

    • 6.1 Atrakcje w okolicy
    • 7.0 Ciche i kameralne położenie
    • 8.4 Możliwości komunikacyjne
    • 8.8 Odleglość od plaży
    • 6.7 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.0
    Posiłki

    • 8.6 Ilość
    • 7.9 Jakość i smak
    • 8.3 Obsługa/serwis
    • 7.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 500 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 550 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 4,8 / 10

    bubo5
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Zalety nie znalazłam

    dla turystów z Polski nie polecam,dominuje język rosyjski który da się słyszeć w windach,przy basenie, animacje wieczorne po rosyjsku,muzyka przy basenie głośno po rosyjsku, jedzenie malo urozmaicone ale dużo.Nie można posiedzieć przy basenie dłużej , gdyż obsługa zbiera leżaki,składa parasolki.przejście na plażę po godż.19-tnastej zamykane jest na kratę wieczorne spacery po plaży owszem ale przejść należy przez ruchliwą dwupasmówkę.Po przyjeżdzie dostaliśmy pokój w skrzydle A , niestety brudno, nieudolnie odrestaurowane zagrzybiałe fugi,brudne zasłony,wypalona wykładzina.Nie było problemu ze zmianą pokoju do skrzydla C lepiej ale to na pewno nie są 4 gwiazdki.Hotel przed sezonem zapełniony turystami ze wschodu , dużo czasu zajmowało znalezienie miejsca przy stoliku.Niestety hotel jest usytuowany daleko od lotniska.Jada z lotniska do hotelu trwała ok 3 godz. bardzo męcząca.

    Opinia dodana: 16 maja 2014
  • 8,2 / 10

    bogdan rogalka
    Seniorzy
    Pobyt: Kwiecień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety mila obsluga
    • Wady nie zauwazylem

    dla nas się bardzopodobalo ,a ze dużo Rosjan nam nie przeszkadzalo z ludzmi trzeba się dogadywac czy to Rosjanin czy wegier.ogolne wrazenie bardzo dobre

    Opinia dodana: 24 kwietnia 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Katarzyna
    Para
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie

    właśnie wróciłam z 2 tyg. wypoczynku. I powiem szczerze że mam mieszane uczucia. Po pierwsze pokoje są bardzo małe tylko do spania ... dobre są jak jest pogoda i cały dzień spędza się na opalaniu. Pani sprzątająca często gęsto czegoś zapomina zrobić np dołożyć papieru czy ręczników. Po drugie mięsożerni nie bardzo będą mieli co posmakować. Z alkoholi piwo wino białe i czerwone dżin whisky wódka i rakia. Do tego zarówno hotel jak i okolica łącznie ze sklepami jest opanowana przez Rosjan. Po angielsku ciężko się dogadać a o Polskim to można zapomnieć tylko : jak się masz i dobrze. Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki raczej na 2,5 lub 3. Mimo tego wszystkiego polecam hotel dla nie wymagających. Osobiście wypoczęłam i po zwiedzałam sporo.

    Opinia dodana: 13 maja 2013
  • 9,8 / 10

    Dawid
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Hotel fantastyczny! Spędziliśmy z dziewczyną tydzień w Bone Clubie i jesteśmy bardzo zadowoleni! Gorąco polecamy!

    Opinia dodana: 14 września 2012
  • 8,2 / 10

    Karo
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    w hotelu faktycznie większość osób to rosjanie, więc obsługa mówi głównie po rosyjsku, ale bez obaw, po angielsku też da się tam dogadać. trzeba przyznać, że obsługa jest tam naprawdę uprzejma, bardzo się starają, nawet jak nie mówią po angielsku to zawsze coś zagadają, są uśmiechnięci mimo pracy po 12 h w upałach. mieszkałam w budynku C i z pokoju byłam zadowolona. 2 łóżka, szafa, lustro, półka, balkon, tv, klima. w łazience prysznic, suszarka do włosów. jedzenie dobre i spory wybór, ale pod koniec tygodnia już troszkę miałam dosyć tych mięs ;) nakładają kucharze, ale nie ma żadnego wydzielania. czasem tworzyły się kolejki, ale niezbyt długie, zazwyczaj wszystko było dostępne od razu. do plaży bliziutko, tunelem z hotelu i już się jest na plaży :) uwaga: od tego roku działa bar na plaży! można tam dostać ciepłe i zimne napoje oraz piwo. hotel posiada 2 baseny, jeden większy przy barze i stołówce, drugi mniejszy ze zjeżdżalnią przy budynku c. bezpłatny internet w lobby w budynku A, więc skomputeryzowani nie będą zawiedzeni. w budynku A jest również Anatolia Bar, który działa do 24. All in pod dostatkiem. oprócz 3 głównych posiłków, są przekąski typu: różnego rodzaju placki smażone przez przemiłe panie turczynki, ciasteczka, lody i dla osób, które lubią posiedzieć dłużej - nocna zupa. warto wspomnieć o paniach sprzątających, bo są naprawdę przecudnie uśmiechnięte i solidnie wykonują swoją pracę. animacje to ich najsłabszy punkt, głównie są po rosyjsku, bo biorą w nich udział głównie rosjanie. jest mini disco dla dzieci o 21 (codziennie to samo), a potem do 23 animacje dla dorosłych, które nie są niestety najwyższych lotów. sam Mahmutlar raczej spokojny, jest sporo kawiarenek i bazarów, ale jeśli dyskoteki to raczej w Alanyi. plaża żwirkowa, jak byłam były całkiem spore fale, więc buty do wody warto zabrać. do Alanyi blisko, dolmusem około pół h do portu, gdzie można popłynąć sobie stateczkiem lub wjechać/wejść na zamki. piękne widoki gwarantowane :) ogólnie jestem zadowolona z pobytu i mogę polecić ten hotel :)

    Opinia dodana: 03 czerwca 2012
  • 7,3 / 10

    panicz
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    generalnie hotel jest nie najgorszy. jezeli ktos chce miec fajny pokoik to na recepcji prosic w budynku C( warto polozyc z 5euro). jezeli chodzi o jedzonko to praktycznie w kazdym hotelu serwuja ta samo i zawsze mozna cos wybrac (jedyny mankament to maly wybor owocow). bardzo duzy minus to ilosc rosjan. opanowali ten hotel doszczetnie. bylismy z zona czwarty raz w turcji ale takiej ilosci tej nacji i takich chamow to nie spotkalismy. w poprzednich hotelach. sama miejscowosc fajna i przyjemna. warto pojsc na bazar w sobote (po warzywa , owoce i przyprawy). ogolnie jezeli ktos jedzie w dobrym towarzystwie to napewno bedzie mial co robic.

    Opinia dodana: 01 czerwca 2012
  • 8,0 / 10

    Mirek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, aktywnych, ceniących spokój

    Jeżeli mieszkać to tylko w segmencie C. Segmenty A i B maja standard akademików. Po pierwszym noclegu w segmencie B przeprowadziłem się do segmentu C i tam był już inny świat.

    Opinia dodana: 24 października 2011
  • 8,4 / 10

    Julia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki, rodzin z dziećmi

    W hotelu byliśmy całą rodziną. Bardzo nam się podobało, przyjemna atmosfera, zabawy dla dzieci, wieczorne animacje, tańce narodowe, pokazy magików, impreza na plaży z fajerwerkami i innymi bajerami. Co do pokoi można mieć zastrzeżenia, bo są naprawdę malutkie, ale nam nie sprawiło to kłopotu, bo w pokoju tylko spaliśmy :) Jedzenie dobre, co wieczór grill z bardzo smacznymi potrawami typu kebab, warzywa z kurczakiem, filety z kurczaka itd. Widać, że hotel naprawdę się stara, także pokojówki robiąc łabędzie, serduszka itp z ręczników i pościeli i to wszystko posypując płatkami róż. Polecamy !

    Opinia dodana: 04 sierpnia 2011
  • 7,9 / 10

    Kasia l.
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    ogólnie jesteśmy z 7letnią córką bardzo zadowolone,hotel w dosyć dobrym stanie, chociaż pokoiki malutkie,polecam łaźnie turecką właśnie w tym hotelu-super córka załapała się gratis na opienienie,fajne baseny,dosyć dobre animacje dla dzieci( chociaż co wieczór to samo) i dorosłych(tu trochę słabiej),plaża bardzo blisko,niestety kamienisto żwirkowa.Bardzo fajny all do 24,jedzenie trochę mało urozmaicine,ale nam smakowało. Okolica spokojna,do imprezowej alanyi 10-15 min (nocne wyjazdy do klubów były organizowane z hotelu).minusem jest wszechobecny rosyjski(recepcja, restauracja,bar,basen) i Rosjanie, którzy okazywali sie w większości miłymi ludźmi. ogólnie polecam szczególnie osobom z dziećmi :-)

    Opinia dodana: 03 sierpnia 2011
  • 3,1 / 10

    reno
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    Witam,wlaśnie wróciłam z Turcji,byłam z biurem podróży WEZYR Magiczna Turcja i dodatkowo tydzień pobytu.Co do wycieczki nie mam żadnyxh zastrzeżen ,poza jedną pilot nie rozliczył sie z biletów wstępu [a na początku powiedział,że kwota 150USD to orientacyjna cena biletów wstępu i rozliczenie będzie na koniec},poza tym ok.Natomiast co do hotelu Bone svs to ODRADZAM 99% to rosjanie,pokoje ponizej standardu,bardzo brudne łazienki czesto wanna tak brudna,że trudno wziąć prysznic,pokoje ciemne - brak górnego oswietlenia a lampki nocne z ciemnymi kloszami (co daje mało swiatła),brak lodówek i szklanek w pokojach.Jedzenie monotonia śledzie albo smażone albo grilowane i kurczk w warzywach (kurczak był co dzienie)

    Opinia dodana: 03 sierpnia 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi