7,5 / 10

Dobry
83%
poleca ten hotel
Bone Club Svs
Turcja / Riwiera Turecka

Bone Club Svs: obiekt, plaża

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 50 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.3
    Hotel

    • 8.1 Basen
    • 7.7 Obsługa
    • 6.8 Rozrywka i animacje
    • 6.6 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.2
    Pokoje

    • 7.7 Czystość
    • 6.5 Łazienka
    • 7.1 Wielkość
    • 7.5 Wyposażenie
  • 7.6
    Położenie

    • 6.4 Atrakcje w okolicy
    • 7.4 Ciche i kameralne położenie
    • 8.5 Możliwości komunikacyjne
    • 8.9 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.3
    Posiłki

    • 8.8 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.5 Obsługa/serwis
    • 7.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Świetne możliwości komunikacyjne
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    853 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    853 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Irena
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Wszystko Ok
    • Wady Brak

    Bardzo fajny Hotel godny polecenia , ładna plaża , pyszne posiłki , dobre drinki

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 9,7 / 10

    Damian
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo dobre jedzenie, blisko plaża, sporo atrakcji dla dzieci
    • Wady Bardzo słabe połączenie internetowe, brak w lobby automatu do kawy

    Ogólnie hotel zasługuje na swoje cztery gwiazdki, nawet jestem w stanie powiedzieć, że to 4+. Na pewno każdy znajdzie jakieś mankamenty, lecz spokojnie mogę polecić ten hotel szczególnie rodzinom z dziećmi. Bardzo czysto i w pokojach i w hotelu, na basenach i w restauracji. Co się rzadko zdarza w opcji all incl. w tym hotelu codziennie o godzinie 16 dla wszystkich gości serwowane są lody.

    Opinia dodana: 29 czerwca 2015
  • 8,6 / 10

    MARZENA
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaża, bar na plaży, smaczne jedzenie, dużo animacji dla dzieci
    • Wady brak dyskoteki

    Własnie wróciłam z tego hotelu. Pokoje skromne ale czyste, dziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre. Kelnerzy bardzo mili i uczynni. Baseny czyste, tylko leżaki trzeba już sobie o 7 rano rezerwować. Blisko plaża i morze, tylko przejście pod tunelem. Z jednej strony morze, z drugiej uliczka z mnóstwem sklepów i kawiarni. Brak jakiekolwiek życia nocnego w hotelu. O Godz 22 30 można tylko iść do pokoju, bo po animacjach są sprzątane krzesełka. Brak dyskoteki w hotelu, mimo że pisze w ofercie że jest. Jest tylko autokar który zawozi do Alanyi, Przyjemność taka kosztuje 10 usd. Ogólnie jestem zadowolona. Jedynym minusem jest brak życia nocnego. Dużo animacji dla dzieci.

    Opinia dodana: 14 czerwca 2015
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Arleta
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety standard hotelu i pokoju odpowiedni do ilości gwiazdek, korzystna cena, posiłki przystosowane do dzieci
    • Wady daleko od lotniska

    standard hotelu i pokoju odpowiedni do ilości gwiazdek, korzystna cena, posiłki przystosowane do dzieci

    Opinia dodana: 22 maja 2015
  • 7,7 / 10

    Marcin
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie - Hotel faktycznie leże bardzo blisko plaży.

    Lokalizacja - Hotel faktycznie jest położony przy samej plaży - należy tylko przejść przez ulicę, co ułatwia tunel, który prowadzi bezpośrednio z terenu hotelu. Hotel jest położony na skraju miasteczka, aczkolwiek przy głównej ulicy. W pobliżu sklepy, w których można kupić dosłownie wszystko. Jedzenie - bardzo dobre, bardzo dużo, aczkolwiek mało urozmaicone Drinki - Jeśli colę z wódką można nazwać drinkiem - to owszem. Poza tym barman nie dysponował nawet słodkimi syropami czy świeżymi owocami. Ciężko było czasem nawet o cytrynę do "drinka". Pokoje - Spoko. Telewizor, lodówka, klimatyzacja, suszarka do włosów - jest i działa. Baseny - są dwa. Małe, czyste, najgłębiej 1,8m. Ogólnie przy obu nie za wiele miejsca, więc nawet przestawienie parasola, tak by choć trochę być w cieniu stwarza problemy. Obsługa - W restauracji: super - bardzo komunikatywni, chętni do pomocy. Recepcja hotelowa: DNO DNA - kto zatrudnia na recepcję hotelową ludzi, którzy nie znają podstawowego angielskiego? Goście hotelowi - Dużo rosjan, sporo polaków, trafiają się też i niemcy. P.S. Pierwsze zdjęcie z oferty to fikcja - Hotel wcale tak nie wygląda. Owszem w tym miejscu jest basen, ale nie wygląda tak jak na zdjęciu.

    Opinia dodana: 14 maja 2015
  • 8,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wojtek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży, 2 baseny, dużo jedzenia, napoje przez całą dobę w barach i przy wejściu na plaże
    • Wady Brak wi-fi poza recepcją (mi to nie przeszkadzało), plaża niestety bardziej skalista niż piaszczysta (i taka dominuje na całej linii brzegowej)

    Hotel składa się z 3 oddzielnych budynków każdy wybudowany w innym czasie. W starszej części pokoje większe (tak mówił Pan z recepcji). Sprzątanie co dziennie tyle że o różnych godzinach do mnie docierali 14-16-ta. Stary telewizor CRT i nie działająca lodówka. Brak jednego i drugiego mi nie przeszkadzał. Jedzenie i picie było w barze, Tureckiego nie znam i TV nie oglądałem (bo nie miałem na to siły, ochoty i czasu po całych dniach na plaży, basenie i spacerach) Dużo Rosjan jak wszędzie, ale to Polacy byli słyszani i widziani w barach częściej mimo mniejszości. Walka o leżaki na basenie mnie dziwiła i śmieszyła. Ja przychodziłem z synem kładliśmy gdzieś ręcznik i do wody do zabawy. Plaża z dnem bardzo kamienistym kontuzja, rozwalenie nogi to norma. Widziałem kilka osób z bandażami na rękach i nogach, sam z dzieckiem też byłem po turbowany przez fale. Przez 3 dni fale tak duże że na strzeżonej plaży nie pozwalali się kąpać, ale walka przy brzegu z takimi falami to też frajda. Pogoda we wrześniu wyśmienita !!! Temperatura wody ponad 26 stopni powietrza po godz. 9-tej też już około 30 stopni dla mnie bomba !! Czapka z daszkiem, na plaży krem z filtrem i mogę tam resztę życia przeżyć. Tureccy "kupcy" nachalni gotowi do targu, mnie denerwowało podawanie zaporowej ceny i targuj się lub giń. Ze strony biura podróży Wezyr żadnych zastrzeżeń poza nagonką opiekuna podczas powrotu na lotnisko na zakupy do "zaprzyjaźnionego" sklepu na przepłacone ostatnie zakupy. Wstyd. Każdy normalny człowiek tam wypocznie, ale widziałem i głównie słyszałem takich (Polaków i Rosjan) nic nie odpowiadało. Rosjanie mnie zaskoczyli jako normalni turyści a nie wrzeszczący i pijani gburzy.

    Opinia dodana: 12 września 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wojtek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety 2 baseny, obsługa, lokalizacja
    • Wady denerwujący POLACY

    Hotel naprawde OK> Ja byłem z dzieckiem we wrześniu 2014. wróciłem dzisiaj zmęczony godzinami podróży. Jedzenia bardzo dużo FULL. Rosjan więcej niż innych gości razem wziętych, druga "siła:" to Polacy. Przy barach częsciej widziałem i słyszałem naszych niż Rosjan. Nie lubie Ruskich, ale nie mogę złego słowa powiedzieć. Zachowywali się przyzwoicie. "Nasi" pili więcej co nie znaczy że były burdy, czy cokolwiek innego. Po prostu stereotym Rosjan, a rzeczywistość. Jak powiedział rezydent to "Dbają o tych którzy zostawiają pieniądze" Pokój miałem nie duży ze stolikami przy łóżkach, szafą, WC z prysznicem i TV. Ludzie Wakacje w d.... mam kolor ścian, kolor zasłon, w pokoju nocowałem a nie mieszkałem. Sprzątali co dziennie i bylo mi głupio że w łązience pod prysznicem zostawimy co dzień drugą plaże. TV co mnie ochodzi czy ma 1 czy 100 kanałów jak po dniu na plaży, basenie, zwiedzaniu nie miałem siły i ochoty nic oglądać. Nie stety ludzie sugerują się opiniami innych a tych nie zadowolonych z zimnego lodu, upałów, słonej wody w morzu nie brakuje.

    Opinia dodana: 08 września 2014
  • 4,8 / 10

    bubo5
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Zalety nie znalazłam

    dla turystów z Polski nie polecam,dominuje język rosyjski który da się słyszeć w windach,przy basenie, animacje wieczorne po rosyjsku,muzyka przy basenie głośno po rosyjsku, jedzenie malo urozmaicone ale dużo.Nie można posiedzieć przy basenie dłużej , gdyż obsługa zbiera leżaki,składa parasolki.przejście na plażę po godż.19-tnastej zamykane jest na kratę wieczorne spacery po plaży owszem ale przejść należy przez ruchliwą dwupasmówkę.Po przyjeżdzie dostaliśmy pokój w skrzydle A , niestety brudno, nieudolnie odrestaurowane zagrzybiałe fugi,brudne zasłony,wypalona wykładzina.Nie było problemu ze zmianą pokoju do skrzydla C lepiej ale to na pewno nie są 4 gwiazdki.Hotel przed sezonem zapełniony turystami ze wschodu , dużo czasu zajmowało znalezienie miejsca przy stoliku.Niestety hotel jest usytuowany daleko od lotniska.Jada z lotniska do hotelu trwała ok 3 godz. bardzo męcząca.

    Opinia dodana: 16 maja 2014
  • 8,2 / 10

    bogdan rogalka
    Seniorzy
    Pobyt: Kwiecień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety mila obsluga
    • Wady nie zauwazylem

    dla nas się bardzopodobalo ,a ze dużo Rosjan nam nie przeszkadzalo z ludzmi trzeba się dogadywac czy to Rosjanin czy wegier.ogolne wrazenie bardzo dobre

    Opinia dodana: 24 kwietnia 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Katarzyna
    Para
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie

    właśnie wróciłam z 2 tyg. wypoczynku. I powiem szczerze że mam mieszane uczucia. Po pierwsze pokoje są bardzo małe tylko do spania ... dobre są jak jest pogoda i cały dzień spędza się na opalaniu. Pani sprzątająca często gęsto czegoś zapomina zrobić np dołożyć papieru czy ręczników. Po drugie mięsożerni nie bardzo będą mieli co posmakować. Z alkoholi piwo wino białe i czerwone dżin whisky wódka i rakia. Do tego zarówno hotel jak i okolica łącznie ze sklepami jest opanowana przez Rosjan. Po angielsku ciężko się dogadać a o Polskim to można zapomnieć tylko : jak się masz i dobrze. Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki raczej na 2,5 lub 3. Mimo tego wszystkiego polecam hotel dla nie wymagających. Osobiście wypoczęłam i po zwiedzałam sporo.

    Opinia dodana: 13 maja 2013
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi