Zgłoś uwagi do strony Zamknij
Twoje pytanie zostało przesłane do osoby odpowiedzialnej w biurze wakacje.pl za jej sprzedaż przez Internet. Odpowiedź zostanie udzielona Państwu (e-mail'em lub telefonicznie) tak szybko jak to możliwe.

W przypadku niejasności prosimy o kontakt:

tel. 0 801 455 401, (58) 325 29 00
Już teraz życzymy Państwu udanego wypoczynku.
Dziękujemy za wysłanie formularza!
Doradca Wakacje.pl skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub e-mailem!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Twoje zapytanie właśnie trafiło do jednego z wakacyjnych doradców.
W najbliższym czasie nasz specjalista skontaktuje się z Tobą w celu udzielenia odpowiedzi.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji pod numerami 801 455 402 oraz 58 325 29 00

Dziękujemy za kontakt i już teraz życzymy udanych podróży z Wakacje.pl

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Potwierdzam zapoznanie się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez Enovatis S.A. w celu:

Wyślij
+ Dodaj swoją opinię
Europa Afryka Azja Ameryka Północna Ameryka Środkowa Ameryka Południowa Australia i Oceania

Opinie - Dominikana

3.8
    Jakość i smak4
    Basen4
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Hotel w którym głównie wypoczywają Rosjanie i Francuzi, z tym, że Rosjanie to chyba są wszędzie. Standard pokoi taki sobie. Nam trafiła się łazienka z kapiąca wodą z sufitu, ale przecież nie mieszka się w łazience ;-))) Wykupiłem w Polsce pokój z widokiem na morze. Oczywiście pierwszy pokój był daleko od morza. W recepcji udawali zaskoczonych, ale po chwili dali klucze do innego pokoju (5408). Budynek najbliżej oceanu. Widok z balkonu bajka. Plaża bardzo ładna i tak jak i cały ośrodek, ciągle sprzątana. Korzystnie wyróżnia się na tle innych hoteli. Lubię fotografować życie podwodne, ale to niestety nie Egipt, za bardzo nie ma co oglądać. Jedzenie OK, na wyjazdach często mam problemy żołądkowe, a tu piłem napoje z lodem, sorbety (dostępne w każdej chwili, jadłem wszystko i nic :-))) Codziennie na śniadania wyciskane soki z różnych owoców i warzyw. Dziwne, że dla mnie najlepszy był sok z marchwi ;-))) Owoce dostępne w każdej chwili. Super ananasy i marakuja (czyli po naszemu męczennica). Radzę posłodzić przed spożyciem! Wycieczki załatwialiśmy w firmach dostępnych w lobby. Np. wycieczka z Blue na Saonę za 69 $ a do tego gratis wstęp do Manati Park (cenę biletu 35 $). Polecam safari. Pozdrawiam

kupiłem w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

• Riu Bambu

• ocena 4.4
    Możliwości komunikacyjne3
    Basen4
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Byłam w tym hotelu dwa tygodnie i w sumie resort bardzo fajny i ogromny plaża przy hotelu genialna powiem szczerze że chyba najładniejsza ze wszystkich w okolicy, co do jedzenia to smaczne natomiast śniadania i obiady wogule nie urozmaicone co do kolacji to były ok. Hotel położony dośc daleko od centrum więc jest się skazanym na leżenie na plaży ewentualnie na spacery po plaży bo jeśli chodzi o spacery do miasta to dla bardzo odważnych bo najbezpieczniej to tam nie jest.

Autor: Weronika

• 2012-03-04, 14:29
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Opinie o tym hotelu są bardzo podzielone,dlatego mielismy pewne obawy wybierajac go z mezem.Nam bardzo przypadl do gustu,ale nie jestesmy jakimis super wymagajacymi klientami. .POŁOŻENIE Hotel lezy przy najpiekniejszej plazy w okolicy!Woda miala chyba wszystkie odcienie zieleni i blekitu, a piaseczek byl bielusienki!W dodatku idac plaza w lewa strone-ku zachodowi-po ok. 30-minutowym spacerku dochodzi sie do dzikiej plazy,czesto bezludnej i wtedy naprawde mozna sie poczuc,jakby sie bylo na rajskiej,bezludnej wyspie :-)POKOJE Ladnie urzadzone i przestronne.Jedynie lazienka byla w gorszym stanie-wygladala na starsza(glownie wanna),ale byla czysta i zadbana.Panie codziennie sprzataly i uzupelnialy napoje w lodowce.Klima dzialala bez zarzutow,duzy balkon,my mielismy akurat widok na sasiedni hotel,ogrod i morze.POSILKI Rewelacyjne koktajle ze swiezo wycisnietych owocow!Jedzenie urozmaicone i smaczne.Alkohole nie rozrabiane z woda,duzy wybor drinkow w restauracjach i na plazy.HOTEL Fajne baseny, duzo zieleni dookola,teren hotelu bardzo zadbany.Rewelacyjne animacje-caly dzien trwaly jakies wystepy,konkursy,nauki jezyka,aerobik i roznego rodzaju atrakcje,nie sposob sie bylo nudzic! Wieczorami nauki tanca i popisy taneczne w amfiteatrze hotelowym-swietne!MINUSY Na mnie negatywne wrazenie zrobila lazienka w pokoju,bo nie pasowala strandardem do reszty,ale np. moj maz absolutnie na to nie zwrocil uwagi.W restauracji hotelowej czasem krazyly jakies muchy,ale w sumie widzielismy je tylko 2 razy-wieczorami-w ciagu 14-dniowego pobytu.Na poczatku byl problem z recznikami plazowymi-przez pierwsze 3 dni czesto ich brakowalo, ale potem bylo ok. Lezaki zajmowane juz o 6-7 rano, ale nawet jak sie szlo o 12 na plaze to zawsze sie jakies 2 znalazly, gorzej przy basenie-po 10 praktycznie wolnych juz nie bylo.Ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni z wyjazdu, biuro Summerelse swietnie sie spisalo, rezydentka w hotelu bardzo pomocna i mila.Hotel ma 4 gwiazdki ale nalezy pamietac,ze to 3-ci swiat i maja inne standardy niz nasze.

kupiłam w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

Autor: Ela
    Termin wyjazdu: Luty 2010

• 2012-03-02, 18:55
  • ocena 4.9
    Ogólne wrażenie5.0
  • kupiłam w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

Autor: ela

Ilość4
    Jakość i smak4
    Udogodnienia dla dzieci4
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Wakacje wraz z 4 letnią córką były udane. Wieczorne animacje dla dzieci to niezapomniane wrażenia i piękna zabawa. Animatorzy w pełni oddani swojej pracy.Hotel rzeczywiście nie jest luksusowy,ale cena wycieczki z TUI jest adekwatna do rzeczywistości. Pokój typu Deluxe jest duży,przestrzenny, łóżko szerokie nawet na 3 osoby. Łazienka przestrzennie duża,ale mocno wyeksploatowana-cieknąca non stop woda z toalety.Przy przyjeździe mieliśmy zatkaną toaletę i obsługa walczyła z przetkaniem 36h(poprzednicy wrzucili do środka szczoteczkę do zębów).2 dni bez toalety były utrapieniem,w pierwszym dniu nie chcieli wymienić pokoju,w drugim stwierdziłem,że jak mi tego nie wykonają to wyjeżdżam-chodzenie do ogólnej toalety jest mało atrakcyjne.Problem pojawił się również przy ulewnym deszczu trwającym około 4-5h,wówczas zaczął przeciekać dach-drobne krople kapały w kilku miejscach.Szczęśliwie tak ulewny deszcz wystąpił tylko raz.Tego typu problemami obsługa nie przejmuje się.Takie były mankamenty,reszta moim zdaniem w stosunku do ceny jak najbardziej w porządku.Z jedzenia korzystałem wyłącznie z bufetu-moim zdaniem wybór duży, przez 2 tygodnie trudno było wszystkiego spróbować.Problemy żołądkowe nie wystąpiły.Plaża szeroka z pięknym piaskiem.Zajęcie miejsca pod parasolem wymaga pojawienia się przed 7 rano.Bez parasola jednak trudno wytrzymac cały dzień na słońcu.Tuż przy plaży bar oferujący ciepłe i zimne dania+owoce+ciasta+drinki bez i alkoholowe bez ograniczeń.Woda w oceanie permanentnie ciepła z umiarkowaną wysokością fal.Baseny czyste,korzystaliśmy głównie z tego położonego najbliżej plaży i przyległego baru,ale zdobycie miejsca pod parasolem wymaga podobnej akcji jak parasol na plaży.Ze względu na cenę hotel moim zdaniem ma cały czas pełne obłożenie.Ludzi jest dużo-duża liczba gości z Rosji,ale ich towarzystwo nie było uciążliwie.Pokój mieliśmy oddalony od części z występami,wieczorem było cicho i spokojnie.Klimatyzacja sprawna i efektywna,ze względu na hałas trzeba było ją wyłączać w nocy,pracował tylko wiatrak stropowy.

Autor: marek

• ocena 4.9

• Barcelo Bavaro Palace

Autor: mira

Komu polecasz hotel: z osobą towarzyszącą
    Stosunek jakości do ceny: powyżej oczekiwań

• 2012-02-11, 23:10
    Łazienka5
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Myślę,że jest to jeden z najlepszych hoteli na Punta Cana- jesli nie najlepszy.Opinię swoja opieram nie tylko na swoim zdaniu,a także na komentarzach polaków przebywajacych z nami oraz rezydentki.Nie ma się do czego doczepić- wszystko super.Jest to olbrzymi obiekt, ale to nie stanowiło problemu.Jesteśmy zachwyceni.Polecam.

Autor: Elżbieta Pestka
    Termin wyjazdu: Styczeń 2010

• 2012-02-06, 19:52
    Ciche i kameralne położenie4
    Łazienka5
    Udogodnienia dla dzieci3
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Byliśmy 2 tygodnie w styczniu w tym hotelu. Wszystko było dla nas wielką niespodzianką, cieszyliśmy się przede wszystkim piękną przyrodą, bardzo miłą obsługą.Pokoje ok., fajne, szerokie łóżka, balkon, telewizor i jak chcesz to i internet.Łazienka niezbyt duża, ale czysta. Baseny również czyste i miło można było sobie popływać. Wokół basenów dużo miejsca do opalania na leżakach. Jedzenie urozmaicone, można sobie naprawdę wybrać co się lubi, nigdy niczego nie zabrakło.Polecamy wycieczkę fakultatywną,,Karaibska Przygoda\\\'\\\' Super!!! Rezydentką naszą była tam świetna Pani Monika, która mieszka na Dominikanie. Jest to młoda, miła, bardzo kontaktowa osoba. ( SERDECZNIE POZDRAWIAMY)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 73