7,7 / 10

Dobry
83%
poleca ten hotel
Mihaljevic
Chorwacja / Dalmacja Środkowa

: /

Ocena na podstawie 15 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 6.1
    Hotel

    • 4.5 Basen
    • 7.8 Obsługa
    • 6.2 Rozrywka i animacje
    • 5.1 Sport
    • 5.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.0
    Pokoje

    • 8.1 Czystość
    • 8.1 Łazienka
    • 8.4 Wielkość
    • 7.3 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 6.1 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 7.6 Możliwości komunikacyjne
    • 9.1 Odleglość od plaży
    • 8.3 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.6
    Posiłki

    • 7.6 Ilość
    • 7.6 Jakość i smak
    • 8.4 Obsługa/serwis
    • 6.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Przestronne pokoje
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy

Opinie

Dodane przez        
  • 9,1 / 10

    slazaczka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Idealne miejsce na wypoczynek. Niczego nie brakuje aby spedzic udane wakacje. Spedzilsmy jedne z lepszych wakacji za tak niewielka cene. Jedzenie super. obsluga mila, rezydentka zawsze chetna do pomocy. POLECAMY!!!

    Opinia dodana: 18 sierpnia 2013
  • 6,1 / 10

    jan
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Pensjonat do przyjęcia pomimo opłaty za klimatyzację 5euro/dzień. Miejscowość mała ze swoim klimatem. Chorwacja piękna. Niestety rezydentka z Aga Travel .Katarzyna P. niestety to nieporozumienie.

    Opinia dodana: 26 września 2012
  • 7,7 / 10

    natalia
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Polecam pensjonat dla osob niewymagajacych. Do braku klimatyzacji dalo sie przyzwyczaic po 2 dniach i wystarczal wiatrak. Jedzenie ok, sniadania (w formie szwedzkiego stolu) przez caly pobyt takie same ale duzy wybor produktow. Obiady tez ok, zupy zawsze w formie kremów, drugie dania tez ok, spore porcje. Desery - bez szału. Bardzo mila obsluga. U wlasciciela mozna kupic Rakije z wodorostami za 40 kun za 1 L, likier z limonki za 50 kun za 0,5L oraz pyszne domowe polwytrawne biale winko za 20 kun!!! polecam!!:) Pensjonat polozony na wzniesieniu - do plazy ok. 100 m. Do sklepu ok 20 m, mozna w nim placic karta i nie zostaje pobierana prowizja z banku!!! Piekna i widokowa okolica. Mozliwosc spacerowania np. po malej promenadzie lub do małej miejscowosci Zivogosce oddalonej 2 km lub na fantastyczna dzika plaze, ktora znalezlismy przez przypadek a byla przepiekna!! cisza, spokoj i pelen relax nie do opisania:)

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2012
  • 4,9 / 10

    Dariusz Wozniak
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2011

    Nie polecam tego pensjonatu,pokoje nie sprzatane,brak klimy,tv i basenu,nuda.Kucharz nie umie gotowac(powinnien isc na kurs lub do szkoly gastronomicznej)Posilki nie smaczne,jajecznica sucha a surowki bez sosow niedoprawione.Jedynie rezydentka p.Kasia( ma2corki)jest mila,organizuje rejs statkiem na Hvar i Brac a takze wycieczki do Splitu,Trogiru i Dubrovnika.Polecam hotel Punta i Nimfa all inklusive w Igrane,chcialam wziac ale niestety nie mieli miejsc.

    Opinia dodana: 13 września 2011
  • 3,0 / 10

    goska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2011

    Witam, spędziismy w tym pensjonacie 10 dni, jedzenie to prawdziwa tragedia takiego niskiego standardu nigdzie nie widzielismy,np. mleko rozcieńczone z wodą, sniadanie od godz. 8-9.00 a przed 9 00 brak nawet chleba, kolację obrzydiwe polane tłustymi niejadalnymi sosami, pokoje niesprzatane przez cały czas pobytu, brak tv, klimatyzacja nie działa jednym słowem totalny dramat, raczej nie skorzytam z biura sumada travel w przyszłości a z tego pensjonatu napewno nie, plaże małe i brak miejsca po godz. 12 00, brak jakichkolwiek rozrywek dla dzieci więc rodziną z dziećmi nie polecam.

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2011
  • 6,2 / 10

    gasista
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    miejscowosc i okolica piekna.Pensjonat i pokoje ładne z widokiem na morze.Fatalne wyrzywienie sniadania monotonne a najgoesze obiady większosc niezjadliwa,mimry z mamrami.Polecam miejscowosc,tanio

    Opinia dodana: 10 sierpnia 2010
  • 8,2 / 10

    KatSch
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    spokojna, klimatyczna miejscowośc - dobra baza wypadowa. hotel rodzinny -dbałość właścicieli o klientów. pokoje praktycznie nowe. plaża szeroka jak na ten rejon. przy porcie basen z którego można korzystać;). widoki suuuper:)niektóre pokoje z aneksem kuchennym i sa pokoje rodzinne i klima... wszystko ok - POLECAM

    Opinia dodana: 30 kwietnia 2009
  • 6,7 / 10

    Kylie
    Para
    Pobyt: Maj 2008

    Hotel ładny zarówno w środku jak i na zewnatrz. Ja miałam duży balkon. sniadania raczej monotonne ale dobre. Obiady bardzo blisko plaży i supermarketu. wielkim minusem był brak tv o którym dowiedziałam sie dopiero będąc na miejscu a czesniej informowano mnie i innych że bedzie tv.

    Opinia dodana: 23 grudnia 2008
  • 9,4 / 10

    Małgorzata Londwig
    Para
    Pobyt: Sierpień 2008

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 06 października 2008
  • 8,7 / 10

    agnieszka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2008

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi. Ceniących ciszę i spokój!! Moje wakacje były super! Polecam biuro Sumada Travel!

    Opinia dodana: 11 września 2008
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi