7,2 / 10

Dobry
Mihaljevic
Chorwacja / Dalmacja Środkowa

Mihaljevic

Ocena na podstawie 17 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 5.6
    Hotel

    • 3.8 Basen
    • 7.2 Obsługa
    • 5.7 Rozrywka i animacje
    • 4.8 Sport
    • 5.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.4
    Pokoje

    • 7.5 Czystość
    • 7.5 Łazienka
    • 7.8 Wielkość
    • 6.8 Wyposażenie
  • 8.0
    Położenie

    • 6.3 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 7.5 Możliwości komunikacyjne
    • 9.1 Odleglość od plaży
    • 8.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 6.8
    Posiłki

    • 6.8 Ilość
    • 6.9 Jakość i smak
    • 7.6 Obsługa/serwis
    • 6.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Przestronne pokoje
  • Świetna obsługa kelnerska

Opinie

Dodane przez          
  • 4,5 / 10

    ja
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    hotel ciasny i od dawna nie remontowany - odrapane ściany, pozrywane karnisze itp. wyżywienie okropne - śniadania to w cyklu trzy dniowym na przemian jajecznica, parówki i obrzydliwa kiełbasa oprócz tego codziennie do wyboru ogórki pomidory mielonka ser żółty ser biały miód dżem, obiadokolacje to porażka totalna kucharz Chorwat usiłujący gotować "polską" kuchnię ale kompletnie jej nierozumiejący, mięso jak nie było w jakimś obrzydliwym sosie to było wysuszone w bemarze i to samo dotyczy ryb ( jak może być makrela z grilla z zewnątrz tłusta od oleju a w środku wysuszona na wiór bleeee ) do tego zawsze jakieś obrzydliwe ziemniaki odgrzewane lub piure ziemniaczane również odgrzewane i bez smaku, zupy to jak dania z przedszkolnej stołówki - zupa krem bez smaku i bardzo trudno określić co w niej zblendowano zagęszczona kaszą manną lub rosół w którym trzeba było szukać makaronu, desery to zazwyczaj owoce szkoda tylko że nie świeże których o tej porze roku mają zatrzęsienie a z puszki. Nasza Pani rezydent z Aga Travel pani Katarzyna to niestety również totalna porażka, bardzo ciężko było ją znaleźć nie zainteresowana kompletnie swoimi klientami. Nie polecam również fisch pikniku organizowanego przez nią - owszem urokliwa zatoczka i rybka naprawdę bardzo dobra jednak oprócz wina i wody które otrzymaliśmy do obiadu wbrew zapewnieniom Pani Kasi że picie i jedzenie mamy dowoli w wliczone w cenie za wszystko inne musieliśmy zapłacić i to sporo a Pani rezydent - organizatorka pikniku olała wszystkich i poszła spać na pokład gdyż dzień wcześniej sporo zabalowała

    Opinia dodana: 03 sierpnia 2014
  • 3,3 / 10

    Ania
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    Jestem ogólnie niezadowolona z wypoczynku w tym hotelu.Przejazd autokarem bardzo fajnie przebiegł pomimo takiej ilości godzin, ale na powitanie nie otrzymaliśmy śniadania .Pokoje niskiego standardu,a jedzenie koszmarne za taka cenę spodziewaliśmy się z mężem urozmaicenia,a tylko śniadanie było dopracowane bo cały ten obiad i deser tak wyliczony ze aż śmieszne.Poza tym rezydentka powinna zmienić prace,brak poszanowania do starszych osób,była codziennie rano ale zajęta internetem a przez cały dzień niedostępna bo przebywała na plazy. Nie polecamy tego pensjonatu bo za taka cenę można poszukać sobie czegoś innego i być zadowolonym z wypoczynku

    Opinia dodana: 10 lipca 2014
  • 9,1 / 10

    slazaczka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Idealne miejsce na wypoczynek. Niczego nie brakuje aby spedzic udane wakacje. Spedzilsmy jedne z lepszych wakacji za tak niewielka cene. Jedzenie super. obsluga mila, rezydentka zawsze chetna do pomocy. POLECAMY!!!

    Opinia dodana: 18 sierpnia 2013
  • 6,1 / 10

    jan
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Pensjonat do przyjęcia pomimo opłaty za klimatyzację 5euro/dzień. Miejscowość mała ze swoim klimatem. Chorwacja piękna. Niestety rezydentka z Aga Travel .Katarzyna P. niestety to nieporozumienie.

    Opinia dodana: 26 września 2012
  • 7,7 / 10

    natalia
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Polecam pensjonat dla osob niewymagajacych. Do braku klimatyzacji dalo sie przyzwyczaic po 2 dniach i wystarczal wiatrak. Jedzenie ok, sniadania (w formie szwedzkiego stolu) przez caly pobyt takie same ale duzy wybor produktow. Obiady tez ok, zupy zawsze w formie kremów, drugie dania tez ok, spore porcje. Desery - bez szału. Bardzo mila obsluga. U wlasciciela mozna kupic Rakije z wodorostami za 40 kun za 1 L, likier z limonki za 50 kun za 0,5L oraz pyszne domowe polwytrawne biale winko za 20 kun!!! polecam!!:) Pensjonat polozony na wzniesieniu - do plazy ok. 100 m. Do sklepu ok 20 m, mozna w nim placic karta i nie zostaje pobierana prowizja z banku!!! Piekna i widokowa okolica. Mozliwosc spacerowania np. po malej promenadzie lub do małej miejscowosci Zivogosce oddalonej 2 km lub na fantastyczna dzika plaze, ktora znalezlismy przez przypadek a byla przepiekna!! cisza, spokoj i pelen relax nie do opisania:)

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2012
  • 4,9 / 10

    Dariusz Wozniak
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2011

    Nie polecam tego pensjonatu,pokoje nie sprzatane,brak klimy,tv i basenu,nuda.Kucharz nie umie gotowac(powinnien isc na kurs lub do szkoly gastronomicznej)Posilki nie smaczne,jajecznica sucha a surowki bez sosow niedoprawione.Jedynie rezydentka p.Kasia( ma2corki)jest mila,organizuje rejs statkiem na Hvar i Brac a takze wycieczki do Splitu,Trogiru i Dubrovnika.Polecam hotel Punta i Nimfa all inklusive w Igrane,chcialam wziac ale niestety nie mieli miejsc.

    Opinia dodana: 13 września 2011
  • 3,0 / 10

    goska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2011

    Witam, spędziismy w tym pensjonacie 10 dni, jedzenie to prawdziwa tragedia takiego niskiego standardu nigdzie nie widzielismy,np. mleko rozcieńczone z wodą, sniadanie od godz. 8-9.00 a przed 9 00 brak nawet chleba, kolację obrzydiwe polane tłustymi niejadalnymi sosami, pokoje niesprzatane przez cały czas pobytu, brak tv, klimatyzacja nie działa jednym słowem totalny dramat, raczej nie skorzytam z biura sumada travel w przyszłości a z tego pensjonatu napewno nie, plaże małe i brak miejsca po godz. 12 00, brak jakichkolwiek rozrywek dla dzieci więc rodziną z dziećmi nie polecam.

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2011
  • 6,2 / 10

    gasista
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    miejscowosc i okolica piekna.Pensjonat i pokoje ładne z widokiem na morze.Fatalne wyrzywienie sniadania monotonne a najgoesze obiady większosc niezjadliwa,mimry z mamrami.Polecam miejscowosc,tanio

    Opinia dodana: 10 sierpnia 2010
  • 8,2 / 10

    KatSch
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    spokojna, klimatyczna miejscowośc - dobra baza wypadowa. hotel rodzinny -dbałość właścicieli o klientów. pokoje praktycznie nowe. plaża szeroka jak na ten rejon. przy porcie basen z którego można korzystać;). widoki suuuper:)niektóre pokoje z aneksem kuchennym i sa pokoje rodzinne i klima... wszystko ok - POLECAM

    Opinia dodana: 30 kwietnia 2009
  • 6,7 / 10

    Kylie
    Para
    Pobyt: Maj 2008

    Hotel ładny zarówno w środku jak i na zewnatrz. Ja miałam duży balkon. sniadania raczej monotonne ale dobre. Obiady bardzo blisko plaży i supermarketu. wielkim minusem był brak tv o którym dowiedziałam sie dopiero będąc na miejscu a czesniej informowano mnie i innych że bedzie tv.

    Opinia dodana: 23 grudnia 2008
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi