7,2 / 10

Dobry
76%
poleca ten hotel
Mihaljevic
Chorwacja / Dalmacja Środkowa

Mihaljevic

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 20 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 5.9
    Hotel

    • 4.9 Basen
    • 7.2 Obsługa
    • 5.9 Rozrywka i animacje
    • 5.3 Sport
    • 5.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.3
    Pokoje

    • 7.3 Czystość
    • 7.4 Łazienka
    • 7.6 Wielkość
    • 6.8 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 6.6 Atrakcje w okolicy
    • 9.0 Ciche i kameralne położenie
    • 7.7 Możliwości komunikacyjne
    • 9.1 Odleglość od plaży
    • 8.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 6.7
    Posiłki

    • 6.6 Ilość
    • 6.7 Jakość i smak
    • 7.3 Obsługa/serwis
    • 6.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
  • Przestronne pokoje

Opinie

Dodane przez          
  • 5,3 / 10

    mir
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Kameralny, rodzinna atmosfera, blisko do plaż, piękne widoki na morze z balkonów.
    • Wady Brak dobrze działającej klimatyzacji.

    Możemy również zaliczyć nasz urlop do jednego z bardziej udanych. Nie mamy zastrzeżeń ani do jedzenia, ani do pokoi ani do Pani Kasi, która była nam bardzo pomocna i dostępna praktycznie "na każde zawołanie". Osoby wypowiadające te swoje śmieszne i chamskie opinie powinny raczej nie wyjeżdzać ze swojej wiochy bo to na każdym kroku słoma z butów im wyłazi..... a zawiść i zazdrość to najgorsza pobudka jaką można się kierować. Cena jaka zapłaciliśmy za wczasy nie była zbyt wygórowana, adekwatna do tego co w zamian otrzymaliśmy.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 7,8 / 10

    eda
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    My spedzilismy najlepsze wakacje. Ludzie ktorzy wypowadaja tego typu opinie jak te ponizej powinni sie nad soba zastanowic. Pani Kasia rezydentka to kompetentna osoba ktory pracuje jak zaden rezydent i daje wiecej niz sie nalezy.mieszka w pensjonacie wiec jest dostpena co dzien i zalatwia wszystko o co sie ja poprosi.nie byl dla niej problem byc z nami noc na pogotowiu a potem noc w szpitalu w Splicie kiedy to nasze dziecko bylo chore. Moze wlasnie o ta balange chodzi????Wycieczka na fish picnic? Nigdy lepeij sie nie bawilismy. Swietna dziewczyna ale naszym zdaniem zbyt ladna i to moze co po niektorym zazdrosnym Pania (w szczegolnosci o swoich mezow) przeszkadzac. Oczernianie tak wspanialej i pomocnej dziewczyny jest nie wyobrazalnie bezczelne. Pozdrawiamy i Polecamy biuro!!!!

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 7,9 / 10

    eda
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Spedzilismy udane wakacje. Bylo cudownie. O ile faktycznie nalezaloby popracowac nad jedzeniem w pensjonacie to obrazenie kogos tak kompetentnego jak Pani Kasia jest nie na miejscu. Mysle ze Pani Kasia jest po prostu zbyt ladna i nie kazdemu to pasuje. Dostepna w kazdej chwili, zawiozla nas do lekarza, spedzila noc w splicie w szpitalu kiedy nasze dziecko bylo chore,zalatwila rzeczy ktore nie nalezaly do jej obowiazku- z dobrego serca. Bez niej nie dalibysmy rady. Mysle ze osoby w ten sposob sie wyrazajace powinny sie nad soba zastanowici pomyslec czy to zabalowanie to przypadkiem nie byla noc soedzona na pogotowiu czy szpitalu.na pewno pojedziemy jeszcze raz.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 4,5 / 10

    ja
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    hotel ciasny i od dawna nie remontowany - odrapane ściany, pozrywane karnisze itp. wyżywienie okropne - śniadania to w cyklu trzy dniowym na przemian jajecznica, parówki i obrzydliwa kiełbasa oprócz tego codziennie do wyboru ogórki pomidory mielonka ser żółty ser biały miód dżem, obiadokolacje to porażka totalna kucharz Chorwat usiłujący gotować "polską" kuchnię ale kompletnie jej nierozumiejący, mięso jak nie było w jakimś obrzydliwym sosie to było wysuszone w bemarze i to samo dotyczy ryb ( jak może być makrela z grilla z zewnątrz tłusta od oleju a w środku wysuszona na wiór bleeee ) do tego zawsze jakieś obrzydliwe ziemniaki odgrzewane lub piure ziemniaczane również odgrzewane i bez smaku, zupy to jak dania z przedszkolnej stołówki - zupa krem bez smaku i bardzo trudno określić co w niej zblendowano zagęszczona kaszą manną lub rosół w którym trzeba było szukać makaronu, desery to zazwyczaj owoce szkoda tylko że nie świeże których o tej porze roku mają zatrzęsienie a z puszki. Nasza Pani rezydent z Aga Travel pani Katarzyna to niestety również totalna porażka, bardzo ciężko było ją znaleźć nie zainteresowana kompletnie swoimi klientami. Nie polecam również fisch pikniku organizowanego przez nią - owszem urokliwa zatoczka i rybka naprawdę bardzo dobra jednak oprócz wina i wody które otrzymaliśmy do obiadu wbrew zapewnieniom Pani Kasi że picie i jedzenie mamy dowoli w wliczone w cenie za wszystko inne musieliśmy zapłacić i to sporo a Pani rezydent - organizatorka pikniku olała wszystkich i poszła spać na pokład gdyż dzień wcześniej sporo zabalowała

    Opinia dodana: 03 sierpnia 2014
  • 3,3 / 10

    Ania
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    Jestem ogólnie niezadowolona z wypoczynku w tym hotelu.Przejazd autokarem bardzo fajnie przebiegł pomimo takiej ilości godzin, ale na powitanie nie otrzymaliśmy śniadania .Pokoje niskiego standardu,a jedzenie koszmarne za taka cenę spodziewaliśmy się z mężem urozmaicenia,a tylko śniadanie było dopracowane bo cały ten obiad i deser tak wyliczony ze aż śmieszne.Poza tym rezydentka powinna zmienić prace,brak poszanowania do starszych osób,była codziennie rano ale zajęta internetem a przez cały dzień niedostępna bo przebywała na plazy. Nie polecamy tego pensjonatu bo za taka cenę można poszukać sobie czegoś innego i być zadowolonym z wypoczynku

    Opinia dodana: 10 lipca 2014
  • 9,1 / 10

    slazaczka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Idealne miejsce na wypoczynek. Niczego nie brakuje aby spedzic udane wakacje. Spedzilsmy jedne z lepszych wakacji za tak niewielka cene. Jedzenie super. obsluga mila, rezydentka zawsze chetna do pomocy. POLECAMY!!!

    Opinia dodana: 18 sierpnia 2013
  • 6,1 / 10

    jan
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Pensjonat do przyjęcia pomimo opłaty za klimatyzację 5euro/dzień. Miejscowość mała ze swoim klimatem. Chorwacja piękna. Niestety rezydentka z Aga Travel .Katarzyna P. niestety to nieporozumienie.

    Opinia dodana: 26 września 2012
  • 7,7 / 10

    natalia
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Polecam pensjonat dla osob niewymagajacych. Do braku klimatyzacji dalo sie przyzwyczaic po 2 dniach i wystarczal wiatrak. Jedzenie ok, sniadania (w formie szwedzkiego stolu) przez caly pobyt takie same ale duzy wybor produktow. Obiady tez ok, zupy zawsze w formie kremów, drugie dania tez ok, spore porcje. Desery - bez szału. Bardzo mila obsluga. U wlasciciela mozna kupic Rakije z wodorostami za 40 kun za 1 L, likier z limonki za 50 kun za 0,5L oraz pyszne domowe polwytrawne biale winko za 20 kun!!! polecam!!:) Pensjonat polozony na wzniesieniu - do plazy ok. 100 m. Do sklepu ok 20 m, mozna w nim placic karta i nie zostaje pobierana prowizja z banku!!! Piekna i widokowa okolica. Mozliwosc spacerowania np. po malej promenadzie lub do małej miejscowosci Zivogosce oddalonej 2 km lub na fantastyczna dzika plaze, ktora znalezlismy przez przypadek a byla przepiekna!! cisza, spokoj i pelen relax nie do opisania:)

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2012
  • 4,9 / 10

    Dariusz Wozniak
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2011

    Nie polecam tego pensjonatu,pokoje nie sprzatane,brak klimy,tv i basenu,nuda.Kucharz nie umie gotowac(powinnien isc na kurs lub do szkoly gastronomicznej)Posilki nie smaczne,jajecznica sucha a surowki bez sosow niedoprawione.Jedynie rezydentka p.Kasia( ma2corki)jest mila,organizuje rejs statkiem na Hvar i Brac a takze wycieczki do Splitu,Trogiru i Dubrovnika.Polecam hotel Punta i Nimfa all inklusive w Igrane,chcialam wziac ale niestety nie mieli miejsc.

    Opinia dodana: 13 września 2011
  • 3,0 / 10

    goska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2011

    Witam, spędziismy w tym pensjonacie 10 dni, jedzenie to prawdziwa tragedia takiego niskiego standardu nigdzie nie widzielismy,np. mleko rozcieńczone z wodą, sniadanie od godz. 8-9.00 a przed 9 00 brak nawet chleba, kolację obrzydiwe polane tłustymi niejadalnymi sosami, pokoje niesprzatane przez cały czas pobytu, brak tv, klimatyzacja nie działa jednym słowem totalny dramat, raczej nie skorzytam z biura sumada travel w przyszłości a z tego pensjonatu napewno nie, plaże małe i brak miejsca po godz. 12 00, brak jakichkolwiek rozrywek dla dzieci więc rodziną z dziećmi nie polecam.

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi