7,8 / 10

Dobry
85%
poleca ten hotel
Phaedra Beach
Grecja / Kreta

Phaedra Beach: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 97 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.0
    Hotel

    • 8.0 Basen
    • 7.6 Obsługa
    • 6.7 Rozrywka i animacje
    • 5.7 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.5
    Pokoje

    • 8.2 Czystość
    • 7.1 Łazienka
    • 7.4 Wielkość
    • 7.4 Wyposażenie
  • 8.0
    Położenie

    • 6.6 Atrakcje w okolicy
    • 9.2 Ciche i kameralne położenie
    • 7.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.8 Odleglość od plaży
    • 7.5 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.4
    Posiłki

    • 8.9 Ilość
    • 8.5 Jakość i smak
    • 8.4 Obsługa/serwis
    • 7.9 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża przy hotelu, piaszczysta, publiczna
  • Ciche i kameralne położenie
  • Obfite posiłki
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 969 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 969 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 7,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    iza
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Restauracja całkowicie nowa, baseny i bary po renowacji , parasole na plaży bezpłatne

    Opinia dodana: 29 czerwca 2014
  • 4,7 / 10

    Adam
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Blisko do plaży , hotel położony wmiare spokojnej okolicy jak na Malie.
    • Wady Słabe monotonne jedzenie, brak zainteresowania przez obsługe, Brzydkie pokoje z okropnymi łazienkami rodem z PRL\'u. Plaża może i blisko ale za to zanieczyszczona

    Byliśmy w 4 osoby (2 pary) mimo duzych negatywnych opinni postanowilismy jechac i tu był nasz błąd. Jeśli spodziewacie się spokojnych wakacji i dobrego wypoczynku to nie w tym hotelu. Zwiedziłem już kawałek świata, bywałem w róznych hotelach, ale ten to cos innego, max 2 gwiazdki. Obsługa niezbyt miła, jedzenie monotonne. Całość hotelu robi złe wrażenie. Uwaga na złodziei.

    Opinia dodana: 07 maja 2014
  • 4,6 / 10

    Ewka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży, cisza, spokój.
    • Wady Małe pokoje, kolejki po posiłki, basen mały, niewystarczającą ilość leżaków na basenie-codzienna poranna walka o leżaki.

    Wakacje spędziłam w tym hotelu w lipcu 2013. Lokalizacja bardzo dobra dla osób lubiących ciszę i spokój. Spory kawałek od centrum. Bardzo dużym plusem ładna piaszczysta plaża przy hotelu, leżaki dodatkowo płatne. Basen natomiast mały,a leżaki pozajmowane już od 7 rano. Nasz pokój został okradziony i nie było jakielkowiek reakcji ze strony hotelu.

    Opinia dodana: 15 kwietnia 2014
  • 8,0 / 10

    kirke
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Byłam z mężem i parą znajomych wrzesień 2013 i serdecznie polecam. Hotel stoi przy samej plaży. Okolica spokojna, do samej Malii dłuższy spacer. Obok hotelu dwa markety i knajpki. W hotelu oi najb;liższej okolicy brak bankomatu ( dopiero w MAlii). W opcji ALL naprawdę smaczne jedzenie, zwłaszcza obiady oraz desery. Miejscowe alkohole i napoje do oporu, ale w plastikowych kubkach. Brak ręczników plażowych, mało leżaków i parasoli przy basenach (wiecznie zarezerwowane), na plaży dwa leżaki i parasol 3 EU za dzień. Więcej na gochnawik@poczta.onet.pl

    Opinia dodana: 17 września 2013
  • 9,2 / 10

    Anna

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Świetny wypoczynek lato 2013. Hotel położony nad samym morzem. Widoki świetne. Klimat rewelacyjny - kojący lekki podmuch wiatru nad morzem. Wyżywienie bardzo dobre. Rozrywki wieczorne- codzienne coś nowego. Sympatyczny, rodzinny (hotel-własność rodziny, prowadzony przez dziadka, synów i wnuki)klimat hotelu. Polecam dla rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana: 14 września 2013
  • 9,8 / 10

    Irena Skarbek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Super wakacje cisza i spokój, plaża czysta, obsługa bardzo miła bardzo polecam ten hotel i to miejsce super!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 13 września 2013
  • 7,9 / 10

    darek
    Para
    Pobyt: Maj 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Miejsce bardo ładne spokojne blisko do plaży basen jedzenie smaczne . Minus to wystrój pokoju w budynku obok a w tym odnowionym spoko zależny jak kogo zakwaterują ale przecież nie przyjechało się tam mieszkać tylko zwiedzać i kąpać, opalać.Obsługa taka sobie dwa bary .

    Opinia dodana: 12 lipca 2013
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Piotr

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2012
  • 10 / 10

    kaja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Właśnie wróciłam z wakacji na Krecie w hotelu Phaedra Beach i czytając opinie poprzedników jestem zdziwiona , bo ja nie mam żadnego zastrzeżenia do hotelu, obsługi, jedzenia.Wyjeżdzając byłam pełna obaw a tu bardzo mile się rozczarowałam,pokoje sprzątane codziennie w godzinach 12-13,hotel naprawdę bardzo czysty,z ręczników robione motylki,zostawiłam napiwek ale panie sprzątaczki nie zabrały,jedzenie tez uważam za dobre, nawet moja wybredna córka miała co wybrać:)była tez polska animatorka która prowadziła codziennie aqua aerobic w basenie...no może jeden minus dla starego barmana w barze na plaży-taki jakiś wiecznie niezadowolony.Z mojej strony wielki plus dla tego hotelu.

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2012
  • 3,1 / 10

    K
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    Hotel dobrze położony-bardzo blisko plaży. Piękne widoki- morze i góry. Niedaleko miasteczko Malia- bardzo rozrywkowe miejsce, polecam szczególnie młodym osobom. Mówi się, ze Malia to mała Ibiza. Na tym niestety koniec pozytywów :( Jedzenie monotonne, codziennie to samo. W restauracji straszne kolejki, trzeba czekac na stolik, klimatyzacji nie włączają,każdy szybko je, bo nie da się tam długo wysiedziec.Leżaki na plaży płatne, a przy basenie ciężko jakiś zdobyc.Mimo że przy innych basenach (małych, ze słoną wodą) stoją wolne leżaki obsługa hotelowa nie pozwala przenosic ich w okolice głębokiego basenu. Jeśli zauważą, że leżak jest innego koloru niż te stojące przy danym basenie, zrzucają rzeczy z leżaka i wynoszą go na miejsce. Pozostają plastikowe krzesełka. Nie wszystkie pokoje są sprzątane codziennie. Nie ma szans na wyspanie się, od godziny 7 sprzątaczki trzaskają drzwiami, przesuwają meble, tłuką sie niemiło siernie. I tak codziennie nas budziły. Obsługa bardzo niemiła( z wyjątkiem osób w recepcji, pana z ochrony i animatorki). W szczególności gwiazda hotelu- barman Elvis. Koleś żągluje butelkami i myśli, że jest tam bogiem. jest cwany i bardzo niesympatyczny (dla wszystkich klientów, no może z wyjątkiem ładnych Rosjanek, które są zachwycone jego żąglerką). Każdy kubek z napojem jest wyliczany i człowiek podchodząc do baru czuje się jak jakiś intruz. Nie wiadomo, czy łaskawie naleją Ci 2 napoje, czy twoja osobą towarzysząca będzie musiała podejśc do baru osoboście. O 22.01 nie ma szans nawet na wodę, nieważne, że stałeś w kolejce od 20 minut.MASAKRA!!! Nie polecam wyjazdu do tego hotelu. Strata pieniędzy (wakacje w Phaedra nie są tanie)i nerwów, a przecież wakacje są po to żeby odpocząc i naładowac "baterie". W tym hotelu jest to niemożliwe!!!

    Opinia dodana: 30 lipca 2012
1 2 3 4 5 ... 10
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi