7,9 / 10

Dobry
86%
poleca ten hotel
Carolina Mare
Grecja / Kreta

Carolina Mare: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 110 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.2
    Hotel

    • 8.1 Basen
    • 7.7 Obsługa
    • 6.7 Rozrywka i animacje
    • 5.9 Sport
    • 7.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.5
    Pokoje

    • 8.1 Czystość
    • 7.1 Łazienka
    • 7.4 Wielkość
    • 7.5 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 6.9 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 7.3 Możliwości komunikacyjne
    • 9.7 Odleglość od plaży
    • 7.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.5
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.7 Jakość i smak
    • 8.5 Obsługa/serwis
    • 8.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża przy hotelu, piaszczysta, publiczna
  • Ciche i kameralne położenie
  • Obfite posiłki
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 960 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 990 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Darek
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko lotniska morza
    • Wady brak

    Fajny hotelik , blisko morza wspaniała obsługa a w tym Joana

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Iwona Jeremicz
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Czystość, kultura personelu, uczciwość, nad samym morzem, piękne pokoje, pyszne, różnorodne jedzenie, wspaniali animatorzy
    • Wady nie ma

    SERDECZNIE POLECAM!!! Pokoje odnowione, gra świateł, nastrój w każdym. Codziennie wymieniane ręczniki i sprzątane pokoje. Obsługa uczciwa i na wysokim poziomie. Widać, że skrupulatnie selekcjonowana. Wspaniała animatorki, szczególnie Asia i animatorzy. Pełno basenów, niektórzy mają własne przy pokoju. Basen dla dzieci osobno, stąd przy basenie dla dorosłych nie ma dzieci i prawie nie ma z nimi kontaktu. Jedzenie różnorodne, pyszne, szaszłyki, żeberka, kuchnia japońska, było nawet sushi. Codziennie między posiłkami bez przerwy lody, owoce, kanapki, tosty, grzanki. Można nieźle przytyć. Basen nad morzem, dużo leżaków nad morzem, plaża ciągnie się spory kawałek i na całej długości są leżaki bezpłatne. Wi Fi w lobby ale ja łapałam przy basenie i na balkonie. Sporo wieczorów tanecznych tematycznych. Dzień hawajski polecam :) Miasteczko 20 minut od hotelu, polecam spacer morzem, szybciej i przyjemniej. Druga część miasta dalej ale też można pójść pieszo. Polecam wynajęcie samochodu. W hotelu miły Pan, który wszystko wyjaśni i doradzi. JESTEM POD WRAŻENIEM I MAM NADZIEJĘ, ŻE HOTEL WKRÓTCE ZDOBĘDZIE 5-TĄ GWIAZDKĘ. NA PRAWDĘ NA TO ZASŁUGUJE!!! Pozdrowienia dla animatorki Asi od Ani :)

    Opinia dodana: 16 sierpnia 2015
  • 9,4 / 10

    EDWIN
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety POLSKIE ANIMACJE, BARDZO DOBRE POSIŁKI, CZYSTO, GRZECZNA OBSŁUGA, DUŻA PLAŻA.
    • Wady MAŁO ZIELENI I MIEJSCA PRZY BASENACH. BRAK STOLIKÓW PRZY LEŻAKACH NA PLAŻY.

    Świetne animatorki z GRECOSA Asia i Sylwia. Dużo gier, zabaw i ćwiczeń . Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone na bieżąco uzupełniane. Lody, napoje alkoholowe oraz przekąski w dwóch barach do godz 23,00. Na plaży wystarczająca ilość leżaków, natomiast brak stolików. Pokoje odnowione. Nowe wyposażenie pokoju i łazienki. Codzienne sprzątanie pokoi - czysto. Bardzo dobrze prowadzone wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych. Widoczna dyscyplina obsługi hotelowej. Do centrum około 20 min drogi.

    Opinia dodana: 31 lipca 2015
  • 8,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Janusz
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Dużo basenów,miła obsługa,dobre wyżywienie,położenie przy samej plaży.
    • Wady Położony 3 km od centrum, brak WC przy plaży,zanieczyszczony piasek na plaży.

    Polecam dobre miejsce na wypoczynek i rekreację , piękna szeroka plaża , dobre rozmaite wyżywienie , miła obsługa , nowoczesny , zadbany hotel !

    Opinia dodana: 15 czerwca 2015
  • 6,7 / 10

    S
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Przy plaży.Względny spokój. Niedaleko sklepiki ,bary, dyskoteki.
    • Wady Jedzenie monotonne szczególnie śniadania i obiady.Dużo Rosjan. Nie wszystkie pokoje wyremontowane, łazienki z zasłoną przy prysznicu,meble z PRL-u.

    Przy plaży.Względny spokój. Niedaleko sklepiki ,bary, dyskoteki.Jedzenie monotonne szczególnie śniadania i obiady.Dużo Rosjan. Nie wszystkie pokoje wyremontowane, łazienki z zasłoną przy prysznicu,meble rodem z PRL-u. Uwaga na panie sprzątające bo zostawiają otwarte pokoje i idą po środki czystości lub coś innego. Zdarzało nam się wejść do otwartego pokoju w godzinach południowych i dopiero po około 10,15 minutach pojawiała się sprzątaczka. W tym czasie każdy mógł wejść do pokoju dlatego polecam wykupienie sejfu.

    Opinia dodana: 05 marca 2015
  • 9,0 / 10

    magda
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie w cichej okolicy, profesjonalny personel
    • Wady Nie wszystkie pokoje w odpowiednim standardzie, bardzo głośny agregat w razie awarii prądu

    Zakwaterowano nas początkowo w koszmarnym, starym pokoju, brzydka łazienka z pękniętą umywalką i malutkim brodzikiem (woda zalewała całą łazienkę !) stare zniszczone meble w pokoju- każdy z innej parafii. Dodatkowo włączył się agregat, pod samymi oknami i spaliny i hałas nie pozwoliły nam spać po nocy w samolocie. Dopiero po interwencji w recepcji (bez znajomości języka ang. byłoby ciężko - rezydent mało pomocny) udało się zmienić pokój, który okazał się ładny i o standardzie przyzwoitym (łazienka nowa) Sprzątanie codziennie, wymiana ręczników też. Nowy pokój blisko plaży i basenu spełniał nasze oczekiwania i zatarł nieprzyjemne wrażenie z początku pobytu. Jedynie wadą była zbyt słaba informacja na temat atrakcji w najbliższej okolicy -my lubimy zobaczyć wszystko co warto, nie tylko wylegiwać się na plaży. Jedzenie bardzo dobre i dużo, oprócz normalnych posiłków w restauracji dodatkowe zakąski zimne i ciepłe serwowane w barach przy basenach poza godzinami posiłków(oczywiście bezpłatne w ramach all in.)

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ala, doświadczona turystka
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Bezpośrednio przy plaży, all inclusive na plaży, świetne jedzenie (dużo i bez ograniczeń), dobra organizacja, łatwa i miła komunikacja z obsługą, udogodnienia dla dzieci i niepełnosprawnych.
    • Wady Głośny, mało kameralny, część pokoi ciemnych i ponurych

    Osobom , którym trafi się kiepski pokój hotel rekonpensuje pobyt świetnym jedzeniem i ładną plażą. Kto woli basen, ma ich kilka do wyboru. W opcji all inclusive wszystko w cenie: leżaki na plaży, piwo , wino (3 rodzaje do wyboru) i inne napoje do posiłków i na plaży bezpłatnie i bez ograniczeń. Również lody, sorbety, owoce w różnych postaciach. Osobna kuchnia dla dzieci i wydzielone miejsce na stołówce. Hotel głośny , mało kameralny, więc nie polecam go osobom szukającym ciszy i spokoju. Położony ok. 2 km od miasteczka, ale łatwo można tam dojść spacerkiem. Komunikacji brak, można wypożyczyć samochód, motorek, rower itp. Ale po tak dobrym jedzeniu warto trochę się przespacerować! Pokoje czyste, lecz część z nich ma takie położenie, że naprawdę nie chce się w nich przebywać. I tylko to psuje ogólne bardzo dobre wrażenie o tym hotelu. Dlatego polecam go osobom aktywnym, które wolą spędzać czas poza pokojem hotelowym.

    Opinia dodana: 11 października 2014
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    CHODOR
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety ogólne wrażenie pozytywne, jadalnia super, sprzątanie pokoi dobre, zaletą bliskość do morza, i basenów
    • Wady bardzo akustyczne pokoje słychać co dzieje sie w pokoju obok i na korytarzu, a ze względu na to że goście nie raz zachowują się głośno w godzinach nocnych, jak i to że przyjazd lub wyjazd z hotelu jest w różnych godzinach/często nocnych

    za ręczniki plażowe zbyt wysoka kaucja, wystarczyło by jak na stanie pokoju były by te ręczniki. Pokój /229/zbyt blisko ciągu klimatyzacyjnego zewnętrznego /hałas/ Zbyt wysoka cena pobytu w którą nie wliczono żadnej wycieczki.

    Opinia dodana: 26 września 2014
  • 9,4 / 10

    Agnieszka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    jak dla mnie super hotel adekwatny do ceny :) jestem zadowolona .polozenie super plaze, super piaszczyste,czyste oczywiscie piekne widoki .Hotel godny polecenia! Pokoje czyste zadbane lazienka czysta i przyjemna ,jedyny minus w pokoju zero szklanek i czajnika gdzie bedac z malym dzieckiem to akurat niezbedne ;/

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 8,7 / 10

    Krzysztof Zalewski
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych

    Bardzo dobry hotel, godzien polecenia. Sądząc z obserwacji, znaczenie może mieć, w którym z budynków znajduje się pokój. Z powodu położenia poza miastem (2km), dla osób nastawiających się wyłącznie na zabawę może być mniej atrakcyjny, ale wtedy takie osoby mają zafundowany spacerek dla zdrowia :)

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 12
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi