7,8 / 10

Dobry
86%
poleca ten hotel
Carolina Mare
Grecja / Kreta

Carolina Mare: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 105 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.1
    Hotel

    • 8.1 Basen
    • 7.7 Obsługa
    • 6.7 Rozrywka i animacje
    • 5.8 Sport
    • 7.2 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.5
    Pokoje

    • 8.1 Czystość
    • 7.1 Łazienka
    • 7.4 Wielkość
    • 7.4 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 6.8 Atrakcje w okolicy
    • 9.0 Ciche i kameralne położenie
    • 7.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.8 Odleglość od plaży
    • 7.5 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.5
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.6 Jakość i smak
    • 8.4 Obsługa/serwis
    • 8.0 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża przy hotelu, piaszczysta, publiczna
  • Ciche i kameralne położenie
  • Obfite posiłki
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 750 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 810 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,0 / 10

    magda
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie w cichej okolicy, profesjonalny personel
    • Wady Nie wszystkie pokoje w odpowiednim standardzie, bardzo głośny agregat w razie awarii prądu

    Zakwaterowano nas początkowo w koszmarnym, starym pokoju, brzydka łazienka z pękniętą umywalką i malutkim brodzikiem (woda zalewała całą łazienkę !) stare zniszczone meble w pokoju- każdy z innej parafii. Dodatkowo włączył się agregat, pod samymi oknami i spaliny i hałas nie pozwoliły nam spać po nocy w samolocie. Dopiero po interwencji w recepcji (bez znajomości języka ang. byłoby ciężko - rezydent mało pomocny) udało się zmienić pokój, który okazał się ładny i o standardzie przyzwoitym (łazienka nowa) Sprzątanie codziennie, wymiana ręczników też. Nowy pokój blisko plaży i basenu spełniał nasze oczekiwania i zatarł nieprzyjemne wrażenie z początku pobytu. Jedynie wadą była zbyt słaba informacja na temat atrakcji w najbliższej okolicy -my lubimy zobaczyć wszystko co warto, nie tylko wylegiwać się na plaży. Jedzenie bardzo dobre i dużo, oprócz normalnych posiłków w restauracji dodatkowe zakąski zimne i ciepłe serwowane w barach przy basenach poza godzinami posiłków(oczywiście bezpłatne w ramach all in.)

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ala, doświadczona turystka
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Bezpośrednio przy plaży, all inclusive na plaży, świetne jedzenie (dużo i bez ograniczeń), dobra organizacja, łatwa i miła komunikacja z obsługą, udogodnienia dla dzieci i niepełnosprawnych.
    • Wady Głośny, mało kameralny, część pokoi ciemnych i ponurych

    Osobom , którym trafi się kiepski pokój hotel rekonpensuje pobyt świetnym jedzeniem i ładną plażą. Kto woli basen, ma ich kilka do wyboru. W opcji all inclusive wszystko w cenie: leżaki na plaży, piwo , wino (3 rodzaje do wyboru) i inne napoje do posiłków i na plaży bezpłatnie i bez ograniczeń. Również lody, sorbety, owoce w różnych postaciach. Osobna kuchnia dla dzieci i wydzielone miejsce na stołówce. Hotel głośny , mało kameralny, więc nie polecam go osobom szukającym ciszy i spokoju. Położony ok. 2 km od miasteczka, ale łatwo można tam dojść spacerkiem. Komunikacji brak, można wypożyczyć samochód, motorek, rower itp. Ale po tak dobrym jedzeniu warto trochę się przespacerować! Pokoje czyste, lecz część z nich ma takie położenie, że naprawdę nie chce się w nich przebywać. I tylko to psuje ogólne bardzo dobre wrażenie o tym hotelu. Dlatego polecam go osobom aktywnym, które wolą spędzać czas poza pokojem hotelowym.

    Opinia dodana: 11 października 2014
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    CHODOR
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety ogólne wrażenie pozytywne, jadalnia super, sprzątanie pokoi dobre, zaletą bliskość do morza, i basenów
    • Wady bardzo akustyczne pokoje słychać co dzieje sie w pokoju obok i na korytarzu, a ze względu na to że goście nie raz zachowują się głośno w godzinach nocnych, jak i to że przyjazd lub wyjazd z hotelu jest w różnych godzinach/często nocnych

    za ręczniki plażowe zbyt wysoka kaucja, wystarczyło by jak na stanie pokoju były by te ręczniki. Pokój /229/zbyt blisko ciągu klimatyzacyjnego zewnętrznego /hałas/ Zbyt wysoka cena pobytu w którą nie wliczono żadnej wycieczki.

    Opinia dodana: 26 września 2014
  • 9,4 / 10

    Agnieszka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    jak dla mnie super hotel adekwatny do ceny :) jestem zadowolona .polozenie super plaze, super piaszczyste,czyste oczywiscie piekne widoki .Hotel godny polecenia! Pokoje czyste zadbane lazienka czysta i przyjemna ,jedyny minus w pokoju zero szklanek i czajnika gdzie bedac z malym dzieckiem to akurat niezbedne ;/

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 8,7 / 10

    Krzysztof Zalewski
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych

    Bardzo dobry hotel, godzien polecenia. Sądząc z obserwacji, znaczenie może mieć, w którym z budynków znajduje się pokój. Z powodu położenia poza miastem (2km), dla osób nastawiających się wyłącznie na zabawę może być mniej atrakcyjny, ale wtedy takie osoby mają zafundowany spacerek dla zdrowia :)

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2014
  • 9,1 / 10

    Tusia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Hotel jest czysty po remoncie, 7 basenów do dyspozycji gości 2 bary i piękna, szeroka piaszczysta plaża- leżaki bez opłaty. Dobre jedzenie.
    • Wady Wadą są niestety pokoje - nieco małe i łazienki też nie bardzo komfortowe jak się trafi na prysznic z zasłonką ma to ma się ją na ciele :-) Niestety w hotelu nie ma animacji dla dorosłych- hotel nie jest nastawiony na zabawianie gości więc trzeba trafić na fajnych ludzi i organizować sobie czas w gronie rodaków i nie tylko.

    Ogólnie doskonała infrastruktura i wyżywienie Hotel jest czysty ilość basenów i piękna plaża tuż przy hotelu rozładowuje tłok i Uwaga! nie ma walki o leżaki - na plaży i przy basenie leżaki bezpłatne! Bardzo ładna stołówka i pyszne jedzenie - co pewien czas serwowane kuchnie świata np. chińska z sushi albo włoska lub turecka. Alkohol w all niezły a barmani w 90 % bardzo mili. Przy 2 tygodniowym pobycie trochę doskwiera brak animacji bo hotel nie jest zainteresowany żeby goście bawili się do wieczora. W czasie naszego pobytu były dwa wieczory greckie i jakaś orkiestra - ale nie ma mini disco itp. atrakcji. Niektórzy skarżyli się na pokoje głównie z uwagi na zapachy. Wszystkie niedostatki rekompensuje zachwycające piękno Kret.

    Opinia dodana: 11 sierpnia 2014
  • 8,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    kinia123
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety położony przy samej plaży, w spokojnej okolicy, w pobliżu sklepiki I restauracje, jedzenie dobre, pokoje dosyć duże ,czyste
    • Wady mała łazienka

    Hotel godny polecenia,cudownie położony,z jednej strony góry z drugiej morze. Plaża przy samym hotelu,czysta,długa,piaszczysta,super dla dzieci, leżaki i parasole bezpłatne. Jedzenie bardzo dobre,dosyć urozmaicone, jadalnia całkowicie nowa, bez kolejek, z widokiem na morze. W dużym stopniu odnowiony, zdjęcia na stronach internetowych są niezbyt aktualne. Polecam zwiedzanie na własną rękę samochodem, cudowne widoki. Przejazd z lotniska ok.35 min.

    Opinia dodana: 04 sierpnia 2014
  • 6,8 / 10

    Ela
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety plaża, all również na plaży,
    • Wady bardzo mały basen

    Ogólnie wrażenia z Krety super . Polecam wypożyczenie quadów lub skuterów. Hotel dość skromy ale czysty i zadbany . Mały basen my cały czas spędzaliśmy na plaży ( leżaki płatne 3Euro )Bardzo dobre jedzenie ( jak to greckie ). W hotelu sporo Rosjan. Hotel w Mali polecam tą miejscowoś ludziom młodym i rozrywkowym . W hotelu kiepskie animacje polecam wypad do centrum pełno tam dyskotek i imprez do białego rana. Nie bez powodu nazywają to miejsce drugą Ibizą .

    Opinia dodana: 02 sierpnia 2014
  • 7,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    iza
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Restauracja całkowicie nowa, baseny i bary po renowacji , parasole na plaży bezpłatne

    Opinia dodana: 29 czerwca 2014
  • 4,7 / 10

    Adam
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Blisko do plaży , hotel położony wmiare spokojnej okolicy jak na Malie.
    • Wady Słabe monotonne jedzenie, brak zainteresowania przez obsługe, Brzydkie pokoje z okropnymi łazienkami rodem z PRL\'u. Plaża może i blisko ale za to zanieczyszczona

    Byliśmy w 4 osoby (2 pary) mimo duzych negatywnych opinni postanowilismy jechac i tu był nasz błąd. Jeśli spodziewacie się spokojnych wakacji i dobrego wypoczynku to nie w tym hotelu. Zwiedziłem już kawałek świata, bywałem w róznych hotelach, ale ten to cos innego, max 2 gwiazdki. Obsługa niezbyt miła, jedzenie monotonne. Całość hotelu robi złe wrażenie. Uwaga na złodziei.

    Opinia dodana: 07 maja 2014
1 2 3 4 5 ... 11
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi