8,0 / 10

Dobry
80%
poleca ten hotel
Titanic Palace
Egipt / Hurghada

Titanic Palace: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 156 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.1
    Hotel

    • 9.1 Basen
    • 7.9 Obsługa
    • 7.6 Rozrywka i animacje
    • 7.8 Sport
    • 8.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.5
    Pokoje

    • 8.2 Czystość
    • 7.9 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 8.8 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.2 Ciche i kameralne położenie
    • 8.9 Możliwości komunikacyjne
    • 9.2 Odleglość od plaży
    • 7.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.3
    Posiłki

    • 7.9 Ilość
    • 7.1 Jakość i smak
    • 7.5 Obsługa/serwis
    • 6.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Rafa koralowa przy hotelu
  • Część pokoi ma bezpośrednie wejście do basenu
  • Kompleks z hotelem Titanic Beach Spa & Aquapark
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 650 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 650 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,3 / 10

    Jaroslaw i Agnieszka
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Mnóstwo barów i basenów ładna rafa całkiem niezłe alkohole jak na egipt i podawane w szklanych dość duźych szkankach a nie jak to spotykałem w plastikowych kubeczkach. All czynny całą dobę.
    • Wady Troche monotonne jedzenie

    Wlaśnie wróciliśmy z tygodniowych wakacji w titanic pallace. Jesteśmy pod wraźenie m tego hatelu jak i wszyscy z kim rozmawiałem w czasie pobytu. Prawdziwym fenomenem są pokoje z basemi wychodząc na taras zamiast trawnika jest basen coś wspaniałego . Za 20 dolarów nam taki dali. Równieź bar w środku duźego basenuteź fajna sprawa z krzesełkami w wodzie. Teren hotelu ogromny i bardzo czysty mnóstwo ogrodników . Do dyspozyscy dwa hotete . Moźe bardzo czyste i ładna rafa. Jedzenie jak w egipcie nie mw wędlin i głównie kurczak i ryby śniadania dobre posilki co 3 godziny więc nie moźna być głodnym. Super dyskoteka jak na hotelową to byłem zaskoczony jak prawdziwy disco klub. Ogólnie wszechobecny przepych ja w pałacu.hotel sąsiaduje z aquamarine ale u nas była lepsza plaźa. Polecam wszystkim i czytajcie złych opinii to nieprawda my tqm nqpewno wrócimy. Obsługa bardzo miła a jak się da raz nq czas dolara to by na rękach nosili. Pokoje bardzo duźe ładne i czyste jest darmowy sejf lodówka codziennie uzupełniana oczywiście w cenie pobytu klima tylko wifi płatne. Aha całkiem duźe zjeźdzalnie moźna się chwilami wystraszyć.

    Opinia dodana: 18 października 2014
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    kasiao
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Mnóstwo basenów, aquapark

    W maju 2014 spędziliśmy w Titanicu 2 tygodnie. Był to nasz 4 pobyt w tym hotelu i zdecydowanie najgorszy. Po przylocie problem w recepcji z pokojem, ciągłe problemy ze sprzątaczem ( nie sprzątał, zapominał o wymianie ręczników i uzupełnianiu barku i kradł papierosy :) ) jedzenia jakoś mniej niż zwykle. Bardzo lubiliśmy spędzać tam wakacje, ale to był z pewnością nasz ostatni wyjazd do Titanica. Być może nam już się ten hotel po prostu "przejadł", ale mimo wszystko polecam.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,8 / 10

    Wioleta Kaczmarek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Super baseny i zjeżdżalnie, miła obsługa, All Inclusive 24/dobę, przestronne pokoje z tarasem, bezpłatny mini bar i sejf w pokoju, rafa koralowa
    • Wady Prysznice w łazienkach proszą się o odświeżenie

    Bardzo polecam ten hotel. Czysty, bezpieczny z przepięknymi basenami ,zjeżdżalniami a pomiędzy nimi dużo zieleni. Z jedzeniem nie było problemu - duży wybór, więc każdy wybierze coś co mu będzie smakowało. Rafa koralowa przy molo. Pokoje codziennie sprzątane, mimo iż nie zawsze zostawiałam 1 dolara. W toaletach w hotelu, przy basenach czy przy plaży zawsze czysto i nigdy nie brakowało papieru toaletowego. Obsługa miła, pomocna , zawsze uśmiechnięta i nie prosząca się o napiwki. Niezapomniane wrażenia z wycieczki do Luksoru.

    Opinia dodana: 12 października 2014
  • 4,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Adam
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Zalety Dużo basenów, aquapark.
    • Wady Beznadziejne jedzenie, animacje nie istnieją, jakaś porażka. Nie ma nic dla dzieci i dorosłych.

    Hotel typowy moloch. Plusem jest duża ilość basenów, ale juz leżaków przy nich brakuje. Uwaga na czarne dzieci, wysyłane przez rodziców, by kraść ręczniki z pozostawionych leżaków, później masz problem, bo nie masz jak rozliczyć się z ręczników. Kuchnia i bary beznadziejne. Robią łaskę, że nalewają ci drinka. Najgorszy kelner to w sąsiednim Beach podobny do Presleya, cham jakich ze świecą szukać. Wykupiliśmy wycieczkę i mimo, że mieli to zgłoszone, zapomnieli przygotować suchy prowiant. Pojechało nas 8 osób bez prowiantu na cały dzień, dobrze że chociaż wodę mieliśmy. Jedyny plus to biuro Neckermann, że zapłaciło za nas cenę wizy. Na pięć gwiazdek to ani Palace ani Beach nie zasługują. Wieczory nie istnieją, nic się nie dzieje, tylko można się alkoholizować. Nuda jak cholera. Po pewnym czasie nawet ich alkohol już nie smakuje, lepszy już jest Desert Rose, bo piwo z butelki leją. O posiłkach nie chce mi się pisać, bo porażka, bar przy plaży to wieczne kolejki i niedosmażona ryba, frytki, itp. Hot dog wygląda tak, że parówkę na pół kroją i dają jakieś buły, syf. Nie polecam hotelu w żadnym razie! Za tą cenę można mieć inne lepsze pięć gwiazdek.

    Opinia dodana: 11 października 2014
  • 6,9 / 10

    sabina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pierwsze wrażenie-wow...!!!recepcja -przepych w marmurze. baseny ok dosyc dużo,zjeżdzalnie też fajne-dla maluszków ok 2,3 latka oraz dla całkiem duuużych dzieci(dorosłych),posiłki-najlepsze śniadanka-ciepłe pączki ,naleśniki...,automaty nescafe z kawami i nesquikiem dla dzieci, do kolacji i obiadu jedzonko z grilla,uzupełniany barek w pokoju codziennie-sprite,cola,woda,sejf-gratis;rest .carte chińska-pyszna!ręczniki plażowe-gratis,największym plusem jednak jest pani Magda,pracująca w holu recepcji,przyjmująca wszelkie skargi i zażalenia-chylę czoło przed Pania za trud i poświęcenie w pracy z urlopowiczmi w tym dzikim kraju jakim jest Egipt.
    • Wady zjeżdzalnie troche nie zadbane,można się skaleczyc,jedzenie monotonne,zawsze to samo-przerabiane z dnia na dzień,w restauracji czasem brak miejsc i klimy-koszmar w upał! brudne sztućce,stoliki,kelnerzy nie zawsze mili-pracują za karę chyba! no i jeszcze te muchy siadające na jedzeniu..brrrr. rest .carte mexico-ohyda-wydzielane porcje! nachalni sprzedawcy, rozwodnione napoje niby cola ,fanta w automatach,kubki plastikowe przy barach ledwo płukane po klientach-po ty własnie są biegunki i inne rewolucje żoładkowe,animacje żałosne

    byłam w sierpniu na dwa tyg. do paszportu wiadomo trzeba włożyc gratisik ( aż im się oczy błyszczą przy recepcji na to) pokój bardzo duży ,łazienka w marmurze,kosmetyki gratis. ,wielki tv na ściane, łozka duże bardzo wygodne,pożściel zmiana często,prywatny basen czyli - wyjście z tarasu wprost do basenu( -głębokośc 110 cm.)--bajka-żyć ,a nie umierać!!!!(nie trzeba było rezerwować leżaczków o 6 rano jak większość gości przy głównych basenach).klima działa-nieco głośno ale można sie przyzwyczaić tak samo jak do mrówek wędrujących nocą po pokoju.... Ogólnie daję 8/10 może bym i tam wróciła ale wyłącznie dla pokoju z prywatnym basenem!

    Opinia dodana: 14 września 2014
  • 8,9 / 10

    Polak_R
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duża ilość basenów. Niektóre pokoje mają zejście bezpośrednio do basenu.
    • Wady Napoje na plaży i przy basenie podawane w plastykowych szklankach ( pewnie ze względu na dzieci )

    Hotel ogólnie bardzo przyzwoity. Niektóre wykończenia w basenie czy w łazienkach ( silikon, kleje ) zrobione trochę niechlujnie ale jeżeli ktoś już był parę razy w Egipcie to wie, że na pewne kwestie trzeba zwyczajnie przymknąć oko.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 3,9 / 10

    Ada
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety odległość od plaży, aqua prak, możliwość korzystania z 2 siostrzanych hoteli palace i beach, infrastruktura, zagospodarowanie, OBSŁUGA- to znaczy osoby zatrudnione w recepcji, w barach super. Śniadania ok- ciepłę pączki z konfiturami specjalnością restauracji- rewelacja, naleśniki
    • Wady jedzenie, animacja, CZYSTOŚĆ POKOI, łazienka, brak aktualnej komunikacji,

    W hotelu byłam od 04.07-18.07.2014 r. Opcja all inclusiv. Jedzenie- monotonne, ,,żyjące 3 dni np ryba w różnych postaciach,, nie do zjedzenia. Dla dzieci: spaghetti dramatyczne, frytki niedosmażone. Po za tym nic. Hotel kompletnie oprócz aqua parku nie ma oferty dla dzieci. ANIMATORZY nie mają zielonego pojęcia o swojej robocie- huk komercyjnej muzyki od 9.00 do 12.00, codzienny bellydance i po za tym NIC. NIC dla dzieci od animatorów- nie chce im się pracować, nie mają pomysłów, nie mają programu na tydzień- informacje są nieaktualizowane i bardzo, bardzo, bardzo stare. Konkursy dla turystów żadne. AMFITEATR i animacja wieczorna- koszmarna, nieinteresująca,zrobiona bardzo amatorsko a i amatorskie są lepsze. CZYSTOŚĆ pokoi: brud na podłogach- jak myją myją po łebkach, pełno włosów poprzedników; wszędzie kurz nieścierany, ŁAZIENKA- absolutnie nie ma nic wspólnego z 5* hotelem....BRUD narastający grzyb na podłodze scianach prysznicu, kabina bardzo brudna- po prostu nie myta kilka sezonów- piszę to z pełną odpowiedzialnościa, ponieważ ktoś tych panów powinien nauczyć sprzątać. |Na zewnątrz skrzynka z zasilaniem elektrycznym otwarta całkowicie można wyłączyć cały hotel bez konsekwencji, gorzej jak dziecko włoży rękę i coś się stanie. BARY PLAZOWE- obsługa ok, pracują szybko, ponieważ pewnie muszą, natomiast kolejki do baru- normalne wiem, ale można pomyśleć o usprawnieniach, ponieważ wykupując opcję all inclusiv czekając na hamburgera i frytki 45 minut to chyba trochę za długo, nie po to kupuję tą opcję, żeby błagać o jedzenie jak żebrak. PLAŻA- tak zgadza się opis jest bllisko do plaży to duży plus, ale PLAżY NIE MA- to znaczy jest piasek parasole ręczniki- to jest, niestety woda płytka do kostek około 800m potem rafa. Hotel wymaga natychmiastowego gruntownego remontu. Absolutnie nie znajduje się w standardzie minimalnym 5* a nawet i 4*. Dużo jeżdżę ale to nie jest 5*! Wezyr- ok, brak zastrzeżeń, Rezydent- brak zastrzeżeń bardzo kompetentny,wycieczki fakultatywneok

    Opinia dodana: 07 sierpnia 2014
  • 7,0 / 10

    esiu82
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety Bliskość od lotniska Obsługa na dobrym poziomie Pani Magda uzupełniany mini barek za free
    • Wady Brak morza Praktycznie brak animacji Jedzenie-ilość a nie jakość Słabe drinki-a praktycznie ich brak

    Witam Jeżeli chodzi o hotel to napewno nie zasługuje na 5 gwiazdek. W ofercie pisze że prze morzu-ale nie wspominają że morze ma praktycznie cały czas odpływ:) Animatorzy "pracują" od 10 rano do 12:30 potem jest przerwa(kompletnie nie ma nawet muzyki)do 15:00 a koniec 17:00 Wiecznie zacinające się automaty z kawą,jeżeli chodzi o obsługe to dbają o turystów jak sie należy. Jeżeli chodzi o posiłki to robione na jedne kopyto,ale raczej bez kolejek w restauracji-i zawsze było gdzie usiąść. Jeżeli chodzi o piwo i napoje przy basenach to naprawde pozostawało wiele do życzenia. Jeżeli chodzi o czystość czy to w hotelu czy w pokojach to na wzorowym poziomie.

    Opinia dodana: 30 lipca 2014
  • 7,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kris34
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Zaleta hotelu jest możliwość korzystania z 2 hoteli Titanic Palace i Beach. Ładna plaża i rafa przy molo (z prawej strony molo ładniejsza! Mało kto o tym wie .) Sporo posiłków przez prawie 24H ponadprzeciętne. Fajne pokoje. W Lipcu było najwięcej Polaków!!!
    • Wady Wielkość Hotelu, razem 2 hotele to około 5ha więc troche spacerów jest z pokoju do restauracji lub odwrotnie na plaże, zależy kto gdzie ma pokój...

    Ogólnie hotel polecam, sam wróciłem tam 2 raz! I komu poleciłem był zadowolony. Jest rafa jesli ktoś lubi snurkować, z molo na prawą stronę proszę! :). Widziałem tam ogończe, murenę i skrzydlice, oraz wiele innych ciekawych rybek. Większość pływa po lewej stronie i tam rafa jest zniszczona. Polecam wycieczke na Giftun, rajska plaża. nosi 4 nazwy i jest to ta sama wyspa tylko inne plaże, wszystkie fajne. Sporty wodne, płytki brzeg dla niektórych to plus dla innych minus. Wg mnie minusy hotelu to powierzchnia, duży! głośno na basenach bo sporo dzieci ze względu na aquapark, łazienki-ale w Egipcie to raczej wszędzie są zaniedbane 3+/5. Ogólnie polecam! Byłem już 2 raz i może skorzystam 3 raz ;) Biuro podróży: Sunshine Holiday wszystko było ok i mieli najtańszą ofertę do Titanic.

    Opinia dodana: 22 lipca 2014
  • 8,9 / 10

    rav
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Mnóstwo mnóstwo basenów, zejście do basenu bezpośrednio z tarasu naszego pokoju (za dodatkowe 10euro dziennie ale warto zapłacić), dużo restauracji, obsługa nie była nachalna- nikt nie prosił o napiwki, w pokoju darmowa cola i sprite w all inclusive,
    • Wady do 11 woda w morzu była a potem odpływała , z mola owszem można było oglądać rafę i rybki ale ta rafa to raczej jakby obumarła a rybek też jak na lekarstwo- to w sumie Hurgada. Kiedy byłem w Sharmie rafa była dużo lepsza a rybki pływają 2 m od brzegu i to olbrzymie i bardzo kolorowe. pierwszej nocy do pokoju wleciał nam jeden komar i mnie ugryzł w... w dobrze ukrwione miejsce...

    Nie rozumiem narzekań innych na jedzenie. każdego dnia inne danie główne kraby, sushi, małże, mięska, warzywka. jak się chce mieć nie wiadomo co to jedzcie do europy za dwa razy tyle pieniędzy możne będzie lepiej. Super zjeżdżalnie dla dużych i małych. denerwują rezerwacje leżaków dokonywane przez gości hotelowych już o 3 rano, ja raz wstałem o 4 bo klątwa mnie dopadła i połowa leżaków już była zajęta a potem przez cały dzień i tak nikogo na nich nie było. Polecam biuro sunshine holiday. najtańsze, porównywaliśmy ceny z ludźmi korzystającymi z innych biur i my mieliśmy najtaniej- nawet o 20 dolarów od osoby. wycieczki na miejscu można wykupować u kogo się chce więc polecam rekonesans w biurze sunshine holiday. Do zjeżdżalni owszem trzeba było stać w niedużych kolejkach ale jak to w każdym aquaparku. W restauracjach owszem zdarzało się że w godzinach szczytu nie było stolika ale zaraz wtedy obsługa kieruje do następnej restauracji tuż obok- a było ich 5. W tych hotelu all inclusive 24H!

    Opinia dodana: 22 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 16
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi