8,0 / 10

Dobry
82%
poleca ten hotel
Titanic Palace
Egipt / Hurghada

: /

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 104 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.2
    Hotel

    • 9.1 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 7.7 Rozrywka i animacje
    • 7.8 Sport
    • 8.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.6
    Pokoje

    • 8.3 Czystość
    • 8.3 Łazienka
    • 9.1 Wielkość
    • 8.9 Wyposażenie
  • 8.3
    Położenie

    • 7.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.3 Ciche i kameralne położenie
    • 8.9 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 7.3 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.4
    Posiłki

    • 8.0 Ilość
    • 7.2 Jakość i smak
    • 7.6 Obsługa/serwis
    • 6.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Rafa koralowa przy hotelu
  • Część pokoi ma bezpośrednie wejście do basenu
  • Kompleks z hotelem Titanic Beach Spa & Aquapark
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 700 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 700 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Martyna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Wszystko!!!!!! :)
    • Wady Pleśń w łaźenkach :(

    Ogulnie wspaniały Zapraszam na się tak spodobał że wyjerzdzamy 21 czerwca o ile nam nie przełożą :) :(

    Opinia dodana: 06 kwietnia 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Robert
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Cześć zalety są takie że jest dużo jedzenia fajni animatorzy bary i dużo atrakcji dla dzeci.:)
    • Wady Wady są takie że pod prysznicem są miejscami pleśni. :(

    Ogulnie chotel jest wspaniały polecam go rodzinom i parą z dzećmi . Jeszcze raz bardzo bardzo polecam i zapraszam do wyjazdu nam się tak ten chotel że wyjeżdzamy jeszcze raz do niego 20 czerwca .Pozdrowienia i zapraszam

    Opinia dodana: 06 kwietnia 2014
  • 9,6 / 10

    Kasia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Styczeń 2013

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Duży hotel z ogromną ilością basenów. Z części pokoi możliwość wejścia do basenu wprost z pokoju.Dużo wolnych leżaków, brak kolejek do baru i w restauracji. Pokój ogromny, tv z polskimi kanałami, sejf bezpłatny w pokoju, minibar codziennie uzupełniany w butelkę Coca Coli 1L i fanty 1L + 2 butelki wody. Codzienne sprzątanie. Jeśli chodzi o alkohol w all to lali do szklanki ile się chciało, nawet pełną. Napój nalewało się samemu z dystrybutora.
    • Wady Jedyna wada, to że nie były podgrzewane baseny. Ale prawdopodobnie było to spowodowane przerwami w dostawie gazu, które miały miejsce w Egipcie przez zamieszki. Jeszcze ewentualnie można się doczepić do braku polskich animacji.Chociaż w bliźniaczym hotelu była jakaś animatorka mówiąca po polsku

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Byłam w styczniu 2013. Jedzenie pyszne, codziennie wieczorem grill z przysmakami, np kraby, sushi night, chiński wieczór.Pokazy tańców arabskich itd. Dużym udogodnieniem jest możliwość korzystania z atrakcji i restauracji z bliźniaczego hotelu Titanic Beach. Akurat wolałam lobby bar w Beach`u ciekawsze wieczory tematyczne i więcej stolików.

    Opinia dodana: 03 marca 2014

  • 7,3 / 10

    be
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel przeznaczony dla Rosjan, wygodny, dwa połączone ze sobą resorty, kilka restauracji codziennych, kilka tematycznych, w tym wyborna restauracja hinduska (jedna kolacja w pakiecie), "nadaktywni" pracownicy SPA GOLD (trzeba odgradzać się od nich czerwonymi chorągiewkami).

    Opinia dodana: 26 lutego 2014
  • 9,2 / 10

    Paula
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Styczeń 2013

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Hotel ma super dyskoteke, zjeżdżalnie i pyszne jedzenie.

    Hotel jest zadbany, fajnych animatorów, którzy dbają o każdego gościa. Posiada bardzo dużo zjeżdżalni wodnych dla dzieci i dorosłych. Ratownicy sa uprzejmi i służą pomocą. Obsługa jest miła. Restauracja jest bardzo ładna i ma pyszne jedzenie. Bar na plaży równiez serwuje kilka szybkich smacznych potraw. Kelnerzy z wyjątkiem tych w lobby sa przesympatyczni. Wieczorne animacje dla dzieci a następnie dorosłych są dobrze zorganizowane jednak powtarzają się. Podsumowując hotel polecam dla rodzin, par i grup przyjaciół. Jest świetny.

    Opinia dodana: 17 lutego 2014
  • 8,3 / 10

    Łukasz
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety -fajne pokoje z tarasikiem -all inclusive 24 h -czystość -plaża z rafą -wygląd hotelu
    • Wady -monotonne jedzenie (ale w Egipcie to prawie tak wszędzie) - brudne szklanki i czasami talerze

    Byłem w tym hotelu już 2 razy i teraz wybieramy się po raz 3 do tego hotelu (chodzi głownie o łapanie słońca i wypoczynek). Jeśli chodzi o jakoś co do ceny to jest adekwatna. Polacy wiecznie niezadowoleni bo dziwi mnie, że za 2600 za 2 tyg chcą nie wiadomo czego. Jak ludzie chcecie prawdziwego luksusu to czemu wybieracie hotel za tą cenę? Jak was stać są hotele za 5000 lub 6000 tys za tydzień i tam można wymagać dopiero :D Hotel ogólnie jest ok i wydaje mi się że każdy znajdzie coś dla siebie.

    Opinia dodana: 31 stycznia 2014
  • 5,3 / 10

    kiś
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    jak wysiadziecie przed hotelem pamietajcie o kupnie odrazu antinalu i zazywanie go od 1 do ostatniego dnia!!! po przyjezdzie recepcjonistka wyciagnela od nas 30 $ za zmiane pokoju na jaki hcielismy bo nam proponowany byl zdala od wszystkiego... najlepiej pokoje na parterze z wejsciem do basenu przy barze zeby nie trzebabylo latac po napoje itp...polecam 5001 (hyba najlepsze polozenie-najblizej do restauracji). pokoje ladne, hodz slabo sprzatane (hyba ze sie codziennie zostawia napiwek servis room to jakos go ogarniaja), w lazienkah mroweczki...lodoweczki tez uzupelniane,ale tylko dla wybranyh oczywiscie za drobnym upominkiem $...podczas tyh 2 tyg w egipcie ogladnelismy wiecej tv PULS niz przez cale zycie w Polsce... baseny ok, bo co nam pozostalo jak morza brak...odplywy...woda po kostki z 1 km albo wogule... aqua park fajny, najlepsza zjezdzalnia w ksztaucie U. wrazenia niezapomniane...ale coz z tego jak jest walka o pontony i wiecej sie czeka jak korzysta... jedzenie....nienajgorsze...ale wydzielane te smaczniejsze i z laska podawane i trohe brak higieny(dlubie burak w zebah palcami przy tobie i zaraz ci pizze podaje)... zdazaja sie braki nakryc i sztucców w restauracji i ciepla cola z dystrybutorow do obiadu-niezapomniane gaszenie pragnienia...oczywiscie za $ jestes fajnie ugoszczony i tam... al carte - wloska godna polecenia... dyskoteka fajna, ale coz z tego jak dj gra hyba tylko pod siebie... strasznie duzo rosjan i sie trohe panosza, a na kolacji rewia mody..wiec panie bierzcie suknie i szpile... animatorzy oczywiscie niemowia po polsku, czasem cos wydukaja...i raczej wkolko to samo...przymilaja sie tez do wybranyh bo lubia prezenciki... z wycieczek godne polecenia safari ( jazda dzipkiem po pustyni swietna-moze i dlatego ze mielismy kubice za kolkiem-lysy z przerwa miedzy jedynkami) i paradaise(naprawde tam mozna poczuc wczasy) ogolnie miasto hurghada fajnie to wyglada w nocy tylko... jezeli cos hcecie kupic to najlepiej i najtaniej w bezclowce i na lotnisku przed wylotem -najlepsze ceny. bierzcie tylko $

    Opinia dodana: 21 września 2013
  • 6,5 / 10

    szcze_nka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    Problem już po przybyciu- nie wiem jak, ale brak miejsc w Titanic Palace (2010r), dostaliśmy pokój w Titanic Beach (2007r). Następnego dnia porównaliśmy pokoje- tej samej jakości, żadna różnica, mimo, że Palace budowany trzy lata później. Pościel niby czysta, ale tak niezbyt czysta, łazienki niby sprzątane codziennie, ale raczej niezbyt czyste (pozabijane komary na ścianach, mrówki na podłodze w łazience, ściany w kabinie zalepione cementem), ręczniki wymieniane codziennie na czyściutkie. Na usterki obsługa reagowała szybko- naprawa klimatyzacji, czy też spłuczki w toalecie (poprzez uderzenie w zbiornik- potem radziliśmy sobie sami). Wybraliśmy hotel ze względu na Aqua park dla dzieci. Fajny okazał się pokój na parterze - wyjście przez taras przez trawnik na brzeg basenu. Te chyba " lepsze pokoje" na parterze mają zejścia z tarasu bezpośrednio do basenu. Goście z pięter muszą przemierzać korytarze. Aqua Park fajny, ale zawiódł naszego 6-latka, bo na część zjeżdżali obsługa go nie wpuszczała. Poza tym zjeżdża się na hotelowych dmuchanych kołach, których ciągle brakowało- trzeba było czekać, aż ktoś zjedzie, odda lub wydrzeć mu z ręki. Na najszerzej zjeżdżali były dwa pontony. Taki ponton trzeba sobie zataszczyć po schodach na górę, więc na jednym razie zakończyłam przygodę. Rampa jest świetna. Morze w sierpniu odpływa, więc zostaje po nim "pusta plaża". Na końcu molo można popływać super i pogapić się w masce na rybki. Po molo jeździ busik. Animacje- jakoś słabo widoczne za dnia, ale może nie szukałam. Wydaje mi się, że bardzo słabe wieczorem- po krótkiej zabawie dla dzieci, pól godziny dla dorosłych i nuda. Jedzenie- obsługa nie jest w stanie wydolić. Polak recepcjonista Wojtek w Titanic Beach (bardzo przychylny i pomocny) powiedział, że akurat było 3 tys. gości. Dlatego wszędzie kolejki- mięso z grilla, czy frytki na pól surowe, zapisy do restauracji tematycznych niemal celebrowane- od 10:00 i ani minuty wcześniej. Leżaki- rezerwacja od 06:00. Aptek kilka przed hotelem. Mój 5-ty pobyt w Egipcie- nie wrócę tu.

    Opinia dodana: 04 września 2013
  • 10 / 10

    Kasia

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających luksusu, szukających rozrywki

    Wróciłam z tego hotelu ponad tydzień temu i jestem bardzo zadowolona! to mój drugi pobyt w Egipcie i ten jest zdecydowanie lepszy. Rezydent z Ecco Holiday rewelacja, przy przyjeździe kazał nam usiąść na sofach i pani do nas podeszła załatwiając wszystko (chcieliśmy pokój z zejściem do basenu). Oczywiście wszystko ma swoją cenę, ale z tym trzeba się liczyć wybierając Egipt. Spędziliśmy tam tydzień nie ruszając się z hotelu (poprzednie wakacje spędziliśmy na zwiedzaniu, więc nie było potrzeby ruszania się, zwłaszcza że był to czas protestów i wzburzenia ludzi). I nie nudziliśmy się. Dzieci miały wiele atrakcji, my także. Jedzenie super! Zero klątwy czy innych rzeczy. A pojechałam z nastawieniem na próbowanie wszystkiego! Szynkę i jajka mam u siebie więc tam jadłam same egipskie potrawy. Pokój dostał nam sie trochę mały ale nie przyjechałam tam siedzieć w pokoju, więc jestem zadowolona bo dostałam to co chciałam. Nie było brudu, pleśni czy robaków. Dokuczały nam jedynie komary. Obsługa i animatorzy rewelacja! Mogłabym tam zamieszkać! Klimat super - dla mnie :) Polecam wszystkim!

    Opinia dodana: 13 sierpnia 2013
  • 8,9 / 10

    Michał
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel ogółem naprawdę ładny i przede wszystkim bardzo duży. Jedzenie całkiem smaczne, obsługa także miła. Basen był super! byłem z żoną i dwójką dzieci (6,10 lat) i im się naprawdę podobało. Ogólnie to wakacje udane, a hotel jest wart polecenia. Więc polecam :D

    Opinia dodana: 25 lipca 2013
1 2 3 4 5 ... 14
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi