7,8 / 10

Dobry
78%
poleca ten hotel
Titanic Palace
Egipt / Hurghada

Titanic Palace: zjeżdżalnia

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 165 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.0
    Hotel

    • 8.9 Basen
    • 7.8 Obsługa
    • 7.5 Rozrywka i animacje
    • 7.6 Sport
    • 8.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.1 Czystość
    • 7.8 Łazienka
    • 8.8 Wielkość
    • 8.6 Wyposażenie
  • 8.0
    Położenie

    • 7.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.0 Ciche i kameralne położenie
    • 8.6 Możliwości komunikacyjne
    • 9.0 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.1
    Posiłki

    • 7.7 Ilość
    • 6.9 Jakość i smak
    • 7.3 Obsługa/serwis
    • 6.4 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Aquapark ze zjeżdżalniami, basen z falami, sztuczna rzeka i statek piracki ze zjeżdżalniami.
  • Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
  • Część pokoi z bezpośrednim wyjściem na basen.
  • Na terenie hotelu 7 restauracji a la carte.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 990 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 990 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,6 / 10

    Lucyna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Duża plaża, mnóstwo basenów, świetny aquapark, animacje, atrakcje dla dzieci,

    Wakacje jak należy. Niezakłócone najmniejszymi niedogodnościami. Obsługa hotelu rewelacyjna, pomogą, obsłużą, pogadają :-) Atrakcji mn?stwo ze nie trzeba wychodzić z Hotelu w poszukiwaniu rozrywek. Animatorzy stają na głowie aby urozmaicić pobyt. Hotel to jeden wielki basen :-) bardzo dużo miejsca, tak samo plaża. Świetnym pomysłem jest mozliwosc korzystania z sasiedniego hotelu. Rodziny z dziecmi napewno nie beda narzekać. Polecam!

    Opinia dodana: 20 marca 2015
  • 2,3 / 10

    Grazyna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Marzec 2015

    • Zalety Aquapark , bliskość Senzo Mall , mała rafa
    • Wady Ochydne jedzenie oraz brud w łazienkach.

    4 raz w tym hotelu i ostatni . Co roku poziom szedł w dół . Gdy był niemiecki menadżer wszystko działało jak w zegarku. Restauracje to poziom speluny takie robotnicze stołówki z PRL-u .. Do braków w widelcach , nożach i łyżkach trzeba się przyzwyczaić . Codziennie walka o byt , brud nie sprzątane stoły . Totalne bezhołowie Smażenie to proces obróbki termicznej stosowany w gastronomii, polegający na ogrzewaniu potrawy w środowisku tłuszczu robi to w tym hotelu kelner nie mający o tym pojęcia , menadzer na zwrócenie uwagi mówi a co mam postawić szefa kuchni odpowiadam pomocnika kucharza . Menadżer od tej paszy bo trudno to nazwać jedzeniem to zwykły analfabeta od zarządzania takim przybytkiem . Zarząd właścicielski powinien to stanowisko obsadzić szybciutko profesjonalistom , który podniósł by ten kulejący hotel do wcześniejszej rangi . Przykro o tym pisać ale nie polecam tego hotelu . Dopóki będzie rządziło to towarzystwo w Titanic Palace moja noga tam nie nie postąpi.

    Opinia dodana: 07 marca 2015
  • 2,4 / 10

    gacek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2015

    • Zalety Piekna bryła architektoniczna w kształcie dużej litery U z basenami ,zjeżdżalniami , sztuczną rzeką oraz molem na którym na samym końcu jest rafa gdzie można ponurkować lub posnurkować .....Obsługa recepcji ok. Sprzatająca na złoty medal bo posprzątać pokoje samą wodą to jest sztuka !
    • Wady Manager of F & B to porażka tego hotelu !!!! Restauracje to stołówki z brudnymi lepiącymi się stolikami ! Walka o sztućce

    Piekna bryła architektoniczna w kształcie dużej litery U z basenami , jeden z falami , super zjeżdżalniami , sztuczną rzeką oraz molem na którym na samym końcu jest rafa gdzie można ponurkować lub posnurkować ..... Obsługa recepcji ok ! Sprzatająca na złoty medal bo posprzątać pokoje samą wodą to jest wielka sztuka !!!!! Z chemii hotel używa wyłącznie H2O . Największą tragedią Titanic Palace jest jego --Manager of F & B --- to totalna porażka tego pięknego hotelu, porównać to można do bitwy pod Waterloo i Stalingradu w jednym wydaniu !!!! On jest Armagedonem lub jak kto woli Har Megiddo tego hotelu ... Jedzenie to inna para kaloszy ! Manager of F & B w ramach oszczędności eksperymentuje na żołdkach gości co można podać do jedzenia -- przysłowiowy prosiak tego by nie wytrzymał .....Polecam ten hotel za aquapark stanowczo nie polecam za jedzenie ! Jaz Aquqamrine obok gdzie byłem jest tym o czym każdy turysta marzy Wybór należy do Was ......jedno co było w tym hotelu dobre to słońce po ,które się leci do Egiptu i tego czytającym opinię z całego serca życzę.....

    Opinia dodana: 07 marca 2015
  • 2,0 / 10

    tosia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Kwiecień 2014

    nie polecam tego hotelu on powinien mieć 3 gwiazdki porazka

    Opinia dodana: 26 lutego 2015
  • 2,6 / 10

    Katarzyna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Luty 2015

    • Zalety Przedszkole, animatorki, animacje, dyskoteka, lobby bar
    • Wady Jedzenie, pokoje, obsługa, jakość hotelu

    Wróciliśmy z tego hotelu w ostatni czwartek. Był to nasz 7my raz w Egipcie, więc mamy porównanie. Jeśli chodzi o zalety to chyba tylko wieczorne animacje (choć też nie wszystkie) i dyskoteka. Znajomi chwalili również przedszkole przy plaży i animatorki, które zajmowały się dziećmi. Jedzenie to mega syf. Ciężko znaleźć coś zjadliwego. Bardzo, ale to bardzo mały wybór. Do wszystkiego kolejki. Jest stanowisko z włoskim jedzeniem, ale jak ktoś zjadł kiedyś spaghetti względnej jakości to na to co tam podają nawet nie spojrzy. Przy obiedzie i kolacji wystawione są tylko sałatki zrobione z resztek z poprzedniego dnia i ze śniadania. Jeśli chce się zjeść świeże warzywa to trzeba stać w kolejce do stanowiska z sałatkami. Ostrzegam przed rybami! Jeszcze nigdy nie schudłam na wyjeździe to Egiptu. A tu po prostu dieta mega cud! Bar przy plaży dramat. Wiecznie śmierdzi spaloną wątróbką. Do jedzenia w porze lunchu kolejki na co najmniej 10 metrów, bo wydaje wszystkie jeden kelner. Obsługa też pozostawia wiele do życzenia. Wszystko z podawane z wielką łaską. Wszędzie widać 'budowlane' niedoróbki, tu coś pęka tam się coś sypie.. Pokoje są sprzątane codziennie i w miarę porządnie. Natomiast pokoje same w sobie to też wszędzie jakieś niedorobione i zaniedbane. Całkiem fajna atmosfera panuje w lobby barze, obsługa jest najmilsza ze wszystkich. Bardzo dużo naganiaczy na tatuaże, wycieczki i masaże. Strasznie natrętni. Psują spędzany czas. Wymeldowanie mieliśmy o 12, a bus na lotnisko o 18:45. Przy wymeldowaniu zabrali nam od razu opaski! Na szczęście obsługa znała nas już z widzenia, więc nikt nas ani z basenu, ani z restauracji później nie wygonił. Jeśli masz jakiegoś wroga, takiego najbardziej znienawidzonego, to proponuje mu zafundować tydzień w tym hotelu! Jak już jechać do Hurgady to polecam hotel obok, Jaz Aquamarine, niby i w Titanicu 5* i w Aquamarine 5*, ale w porównaniu z Aquamarine to titanic ma słabe 3*. Nie polecam go nikomu i na pewno my też tam nie wrócimy.

    Opinia dodana: 22 lutego 2015
  • 8,5 / 10

    Kris
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety wszystko super
    • Wady brak

    6 raz w Egipcie, zawsze dobre hotele, zwiedziliśmy też niemal całą Europę. ten chyba najlepszy, w którym biliśmy (2 osoby + dziecko). oczywiście zawsze znajdzie się ktoś, kto narzeka na wszystko (z reguły ten, kto nigdzie nie był wcześniej) więc ta opinia jest DLA LUDZI NORMALNYCH. hotel bardzo ładny, pokoje przestronne, czyste (jak na Egipt) - daliśmy 10$ i mieliśmy super pokój z widokiem na basek i animacje więc ciągle coś się działo, jedzenie dobre (jak na Egipt - TO NIE POLSKA KUCHNIA!! jakby niektórzy zapomnieli i szukali schabowego i rosołu). Dość duży wybór, zawsze coś nowego dokładają, spokojnie można zjeść i to całkiem smacznie, także dla dzieci. baseny rewelacyjne i dla dorosłych i dla dzieci (muszą mieć 120 cm by zjeżdżać na dużych zjeżdżalniach), ale są też atrakcje dla 2-5 latków. co wieczór animacje dla dzieci, potem dla dorosłych, a w nocy dyskoteka. generalnie bez zastrzeżeń, polecamy!

    Opinia dodana: 13 lutego 2015
  • 9,0 / 10

    Gośka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pełna możliwość korzystania z tytanic beach , dużo basenów ,
    • Wady animacje dzienne

    Hotel ma 5 gwiazdek , nie jest to kurort 5 gwiazdkowy tylko egipskie 5 gwiazdek i trzeba o tym pamiętać , hotel ma również bardzo przystępną cenę więc to tez jest ważnym czynnikiem . Na początku byłam przerażona szczególnie jedzeniem ale z każdym dniem było lepiej , jeżeli ktoś piszę że monotonne to proszę spróbować przez 14 dni robić po 10 innych potraw każdego dnia ... moim zdaniem duży wybór , codziennie grille na zewnątrz , dodatkowo w restauracjach z przekąskami tez było co innego zawsze frytki , bardzo podobało mi sie to że w pełni można korzystać z Tytanic beach nawet nie czuje sie że to inny hotel bo jest połączony korytarzem w lobby tylko ręczniki plażowe są oddzielne , a w beach w chińskiej fajne przekąski w dzień . dodatkowo 2 razy na tydzień restauracje tematyczne więc jest co jeść . Duży przestronny ogród , dzieciaki nie będą się nudzić . Największą wadą były animacje dzienne grupa animatorów to rosjanie którzy raczej nie wykazywali zaangażowanania, ale co jakiś czas się zmieniają więc może my trafiliśmy na słabą ekipę .

    Opinia dodana: 19 stycznia 2015
  • 9,8 / 10

    Aga
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży
    • Wady wielki ;) a le nie największy

    Bardzo przyjemne miejsce.Na pewno jest co robic.Jedzenie różnorodne,obsługa wspaniała .Animacje,występy,pokazy,dyskoteka.Jeszcze tam wrócę.Bardzo nam sie podobało

    Opinia dodana: 20 grudnia 2014
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Syll
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Plaża, baseny, zjeżdżalnie, obsługa, czystość
    • Wady monotonne jedzeine

    Jestem zadowolona. Godny polecenia hotel. Super wakacje.Ja byłam tydzień i kiedyś tam jeszcze wróce. Super obsługa w restauracji jak i na terenie całego hotelu. COdzienne animacje mnie przypadly do gustu. Plaza czysta. Bary ok:))

    Opinia dodana: 15 listopada 2014
  • 7,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pokój, czystość w pokojach, komunikacja z osobami pracującymi w hotelu, baseny, animacje
    • Wady dla mnie!!!! jedzenie i brak morza w ciągu dnia

    Hotel bardzo duży i ładny. Pracownicy hotelu dbają o swoich klientów no może troszeczkę w mniejszym stopniu Ci z recepcji ale i z nimi można się dogadać. Pokoje duże, ładne i czyste (przynajmniej te które widziałam). Basenów i atrakcji dla dzieci bardzo dużo :) nie mają czasu się tam nudzić. Są też i minusy :( a mianowicie brak morza w ciągu dnia co dla mnie i dla mojego dwuletniego dziecka było dość nieprzyjemne ponieważ musiało się bawić w "bajorku" przy plaży a nie po to wybrało się wczasy nad morzem żeby siedzieć przy basenie.

    Opinia dodana: 28 października 2014
1 2 3 4 5 ... 17
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi
First MinuteDo30%taniej jeszcze przez:dnigodzinminutsekund