7,7 / 10

Dobry
77%
poleca ten hotel
Titanic Palace
Egipt / Hurghada

Titanic Palace: zjeżdżalnia

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 175 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.9
    Hotel

    • 8.8 Basen
    • 7.8 Obsługa
    • 7.5 Rozrywka i animacje
    • 7.6 Sport
    • 8.2 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.2
    Pokoje

    • 8.0 Czystość
    • 7.7 Łazienka
    • 8.7 Wielkość
    • 8.5 Wyposażenie
  • 7.9
    Położenie

    • 7.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.0 Ciche i kameralne położenie
    • 8.5 Możliwości komunikacyjne
    • 8.8 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 6.9
    Posiłki

    • 7.5 Ilość
    • 6.8 Jakość i smak
    • 7.1 Obsługa/serwis
    • 6.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Aquapark ze zjeżdżalniami, basen z falami, sztuczna rzeka i statek piracki ze zjeżdżalniami.
  • Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
  • Część pokoi z bezpośrednim wyjściem na basen.
  • Na terenie hotelu 7 restauracji a la carte.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 849 zł 4 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 856 zł 4 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
  • 5,7 / 10

    Władek
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Zalety Ładny robi wrażenie połączony z drugim hotelem
    • Wady Jedzenie jest okropne i nie strawne Chamska obsługa Brak Higieny

    Sam hotel jest ładny , dużo prowizorki no ale tak duzy teren ciężko ogarnąć . Jedzenie jest okropne , z tego co widzieliśmy to ponad połowa gości jadła FRYTKI ustawiały sie gigantyczne kolejki po nie no i ciągle ich brakowało . Jedzenie co dzień to samo i tak nie strawne że nawet Alkohol nie pomaga na trawienie można sie po prostu zatruć !!! z All inclusive to nie ma nic wspólnego jak ktoś już po świecie pojeździł będzie bardzo zawiedziony !!! głodny nie chodziłem ale najedzony też nie i w dodatku z napompowanym brzuchem i boleściami co dzień i to 4 osoby !!! Obsługa jest chamska , jak sie da dolara napiwku to odpowiedzą ze teraz daje sie 5 dolarów !!! a za dwa dolary to umarło !!! plaża fajna , daleko można iść w cieplutkiej wodzie do kolan !!! Rafa zaśmiecona nawet opony i śmieci sa w wodzie , ogólnie ta rafa umiera z syfu jaki tam panuje !!! Animacje wieczorne masakra na 5 które widziałem tylko raz ludzie nie wyszli w połowie !!! Rezydent z Wezyra bardzo fajny i co ciekawe bardzo pomocny i ty duze zaskoczenie !!! Sumując nigdy więcej Egiptu i Tego przereklamowanego Hotelu zasługuje na 3 gwiazdki a nie 5 !!!

    Opinia dodana: 09 lipca 2015
  • 4,1 / 10

    KRZYSIEK
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety WIELKI MOLOCH A TAKIE LUBIĘ
    • Wady NIE WLICZAJĄC POKOI TO PRAWIE BRAK KLIMY W CAŁYM HOTELU, COŚ DELIKATNIE DMUCHA ALE TO ZAMAŁO, DUCHOTA I DUCHOTA .

    BYŁEM TU CZWARTY RAZ, ALE TAK JAK W TYM ROKU TO KLIMATYZACJI, NIGDY NIE OGRANICZALI , W POKOJACH KLIMA OK, ALE POZA TYM MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE DUCHOTA. JEDZENIE MONOTONIA, ALE JA WYBREDNY NIE JESTEM. POKOJE - PIĘĆ PUNKTÓW NA DZIESIĘĆ. MUŚLAŁEM ŻE TYLKO RUSKIE ZACHOWUJĄ SIĘ JAK BYDŁO AE W TM ROKU ZOBACZYŁEM JAK SIĘ MYLIŁEM, POLACY BIJĄ ICH O GŁOWĘ, OCZYWIŚCIE NIE WSZYSCY.

    Opinia dodana: 27 czerwca 2015
  • 8,8 / 10

    sylwia
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo duży obiekt, dużo basenów, możliwość korzystania z hotelu titanic beach
    • Wady Częste odpływy morza, ogólnie morze beznadziejne

    Tygodniowy pobyt bardzo udany. Zaczynając od lotniska rezydent neckermanna naciągał turystów na droższe wizy !!! żądał od każdego turysty 27 dolarów przy czym wiza kosztuje 25 dolarów, na pytanie dlaczego ? powiedział, ze nie zna polskiego i prosił o mówienie po angielsku. Po krótkiej wymianie zdań obrażony wręczył nam karteczki do wypełnienia na wizę i kupiliśmy je w okienku za 25 dolców. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !!! nie chodzi tutaj o 2 dolary tylko o pewne zasady i nie robienia z ludzi baranów. Przy wyjściu z lotniska czekał na nas inny rezydent, który mówił po polsku, co nas zaskoczyło nie pojechał z nami do hotelu, akurat dla nas nie był to problem, ale osoby które odwiedziły Egipt po raz pierwszy mogły być trochę zakłopotane. Rezydent Eckermanna był codziennie w hotelu. Hotel bardzo piękny, przepiękna recepcja, lobby, ogród i bardzo dużo basenów. Nie było problemu z leżakami. Bardzo dużo Polaków, dużo rodzin z dziećmi. Pokoje sprzątane co dziennie, uzupełniana lodówka o wodę, pepsi lub sprite. Dwa razy na pobyt skorzystaliśmy z oferty Ala carte, bardzo dobre jedzenie we włoskiej i meksykańskiej (polskie menu do wglądu po lewej stronie w głównym holu – niektóre restauracje tez mają po polsku menu – włoska nie ma). W ultra All inclusive 20 minut masażu gratis – trzeba wcześniej rezerwować . Można korzystać ze stołówek w palace i Beach, korzystaliśmy tylko z jednej Antonio w palace. Posiłki prawie takie same co dziennie, ludzie narzekali, ale można przeżyć, każdy znajdzie cos dla siebie. W disco piwo nalewane prosto z puszki. Obsługa miła uprzejma i uśmiechnięta. Najgorszą cechą hotelu jest morze, które często odpływało , jak już była woda to średnio po kolana, na głębszą trzeba było iść (lub jechać busikiem) pomostem. Myślę, że wrócę do tego hotelu

    Opinia dodana: 22 czerwca 2015
  • 9,1 / 10

    Jowita
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety - aquapark - przemiła obsługa - zawsze można znaleźć miejsce przy leżaku - pokoje z basenem zamiast balkonu - sprawna klimatyzacja - centrum handlowe - wiele przepysznych owoców i deserów do wyboru
    • Wady - mało wieczornych animacji

    Hotel jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania, po wejściu do hotelu tzw "kopara" nam opadła. Rzeczywiście hol wzorowany na titanicu, ogromna ilość basenów, zadbany teren wokół, aquapark działający przez cały dzień i to codziennie, brodziki dla dzieci, każdy znajdzie cos dla siebie. Ogromnym plusem są ręczniki wydawane koło basenu i plaży, które codziennie można zwrócić a rano wziąć nowe. Obsługa w hotelu przesympatyczna, zwłaszcza dla Polaków (rosjan nie lubią jak wszędzie), gdy akurat brakowało wolnego stolika zawsze starali się coś zorganizować (restauracja na lewo od ruchomych schodów), polecam meksykańską i libańską restauracje ala carta, jedzenie palce lizac! w restauracji hotelowej najlepsze zdecydowanie były śniadania, kilkanaście rodzajów pysznego pieczywa, malutkie pancakes i ogromny wybór dżemów do tego, omlety, jajka, najlepsze na świecie żółte sery, pyszne i różnorodne warzywa. Obiady troszke gorszę, ale zawsze dało się coś wybrać, a to makaron robiony na naszych oczach z sosem, a to frytki i jakiś kurczaczek, ryże, potrawki. Na kolację dodatkowo jakiś grill na dworze, dwa razy zdaje się były kraby, raz robili sushi, jakieś rybki z grilla często i dodatkowy stół przed restauracją gdzie krojono przesłodkie arbuzy (polecam!). Napoi nigdy nie brakowało, ani razu nie zdarzyło się, że brakowało czegoś w dystrybutorze, piwo bardzo dobre, w barze w lobby robiono świetne, kolorowe drinki na hasło "one cocttail please" ;) alkoholu do drinków nie żałowali, gin z tonikiem i limonką też bardzo dobry. Lokalizacja dobra, centrum handlowe w środku hotelu i zaraz za jago bramą, po drugiej stronie ulicy także wiele sklepów, taksówkę lub busik można złapać i za grosze dojechać do centrum (kilka dolarów za całą taksówkę). W hotelu dyskoteka (nocny klub), salon gier i amfiteatr (minidisco dla dzieci). Serdecznie polecam ten hotel parą, większym grupą znajomym a także rodziną z dziećmi! W tym roku wybieram sie tam ponownie ;)

    Opinia dodana: 11 czerwca 2015
  • 5,1 / 10

    irena
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2015

    • Zalety duże i czyste pokoje ,łazienka też bez zastrzeżeń codziennie czyste ręczniki ,napoje codziennie uzupełniane
    • Wady brud i syf na stołówkach jedzenie okropne

    nie polecam tego hotelu ze względu na wyżywienie i obecność Rosjan

    Opinia dodana: 18 maja 2015
  • 3,1 / 10

    ja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Zalety Duży kompleks, luz na basenach. Na tym koniec. Trochę czyściej w restauracji jest w Titanic Beach.
    • Wady Mój 7 pobyt w Egipcie i najgorszy: poza śniadaniem chodziliśmy głodni, na każdym posiłku ryż i gulasz, owoce to brudne jabłka i pomarańcze, resztę można sobie kupić na straganie wychodząc z restauracji, zabieranie szklanek podczas posiłków, płukanie w zimnej wodzie i stawianie jako czyste, w restauracji brudno, trzeba prosić o nakrycie czy sztućce, nie mówiąc o sprzątnięciu brudnych naczyń, 1 restauracja zazwyczaj zamykana ok 1 godz, przed końcem a goście mają jeść w drugiej, bo tu już sprzątają, potrafią podejść do jedzącego gościa i powiedzieć, że ma 2 minuty bo zamykają, przy barze na basenach obsługa nieprzyjemna, rzucająca drinkami, wydzielająca jedzenie, woda w basenach zimna, Animacje prze cały tydzień to samo, te same piosenki, Ci sami animatorzy robią show time a jak jest coś innego np fakir to już płatne, w recepcji mówią, że złe jedzenie to norma a turyści jedzą w mieście. Nigdy w życiu nie byłam w tak beznadziejnym hotelu, wszystko zniszczone, brudne, obsługa robiąca łaskę. Z całą pewnością to nie jest 5 gwiazdek, nie wiem jak wyglądają hotele 3 gwiazdkowe ale myślę, że lepiej, Szkoda pieniędzy i nerwów, można wybrać dużo lepszy np: Junge, Jazz itp.

    Zdecydowanie nie polecam! Najgorszy hotel w jakim byłam, pierwszy raz chodziłam głodna i brzydziłam się cokolwiek pić bez słomki! Żadne 5 gwiazdek!

    Opinia dodana: 15 maja 2015
  • 10 / 10

    Aleksandra
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety - dużo basenów - miła obsługa - dużo miejsca - pyszne jedzenie - pokoje z bezpośrednim dojściem do basenów -czysto, schludnie

    Ogólnie hotel rewelacja! To już moja trzecia podróż do Egiptu, ale ten Hotel spełnił moje wszelkie oczekiwania. Czysto, schludnie, miła i ekspresowa obsługa, jedzenia dużo, często, różnorodnie, baseny codziennie czyszczone. Do hotelu nie mogę doczepić się w ogóle. Jedynie przestrzegam przed sytuacją na lotnisku. Opłata za vizę wynosi 50 dolarów - taką dostaliśmy informację w biurze podróży. Jednak podchodząc do okienka z wyliczoną kwotą rezydent z Neckermanna zażądał 54 dolary (z jakiej racji?). Taka opłatę pobrał od wszystkich podróżnych, chyba, że się nastawił i wiedział wcześniej, żeby nie dać się zrobić w konia. Jak się okazało te 4 dolary to dla niego napiwek który sam sobie ustalił odgórnie nie ustalając tego z nikim. Nie dajcie się nabrać. Ciekawe, czy firma Neckermann o tym wie? Wcześniej na wyjazdach płaciliśmy vizę w biurze i tak chyba byłoby lepiej.

    Opinia dodana: 09 maja 2015
  • 8,0 / 10

    krzysik
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Każdy znajdzie coś dla siebie. Dla ceniących rozrywki - dobry aquapark, dyskoteka na terenie hotelu, animacje. Dla ceniących spokój - w związku z tym, ze hotel tworzy jeden kompleks z Titanic Beach mamy do dyspozycji dziesiątki basenów z dala od animacji i hałasu, Piękna plaża. Dla rodzin z dziećmi - zjeżdżalnie dla dzieci, basen z podgrzewana wodą, animacje.
    • Wady Czytałem wcześniej wpisy \"maruderów\" o niskiej jakości obsługi w restauracjach.. Myślałem co za ludzie, tylko narzekać potrafią. Niestety to prawda, takiego syfu w Egipskich hotelu jeszcze nie widziałem (podobnie było tylko w 3* w Tunezji). Oczekiwania na sztućce to codzienność. Idąc do restauracji głównych czułem się intruzem dla obsługi.

    To był nasz 12 pobyt w Egipcie. - kwiecień 2015 r. 2 osoby dorosłe + dziecko 4 lata. - AlfaStar. Hotel Titanic Palace i Titanic Beach to jeden wielki kompleks. Jedzenie: Możecie korzystać z 2 restauracji głównych Palace i 2 restauracji głównych części Beach.Do tego po 4 restauracje tematyczne w każdej z części hotelu. W ramach All 2 kolacje gratis. podobały się nam na tyle, że chciałem dokupić dodatkowe wejścia i okazało się, że obłożenie było na tyle małe i dostaliśmy dodatkowe darmowe kupony :) Jakość jedzenia w restauracjach głównych porównywalna do innych egipskich hoteli. W części Beach lepsza obsługa i tam też polecam chodzenie na posiłki. Obsługa w restauracjach części PALACE to totalna porażka. Przy basenach wydawane frytki, burgery, napoje gazowane i lokalne alkoholowe, wieczorem dla dzieci lody. Lobby bar czynny 24h. 1 bar na plaży - trochę mało, jak zaczynali wydawać burgery to ok. 20 min. czekania Brak baru i WC w części aquaparków trzeba było chodzić do baru na plaży. Bar w aquaparku w czasie naszego pobytu był dopiero w budowie. Sok ze świeżych owoców - 4$, lody dla dzieci (poza darmowymi po kolacji) płatne 2$, taca owoców od 4$ do 10$. Ogólnie: Pięknie.Ogromny kompleks, Wspaniała plaża, niezliczona ilość basenów, aquapark, sztuczna fala.Na terenie hotelu pomoc medyczna, sklepiki, sala rozrywek, bilard gry wideo itd. Internet płatny dzień - 9euro, tydzień 35euro, 2 tyg. 50 euro. tips & tricks ;) 1 Internet - kup zaraz po przylocie, przy wyjściu z terminala przylotów po lewej stronie stoisko Vodafone czynne 24h (karta SIM 3GB - 9$ ważna 30dni hsdpa+) 2 W drodze powrotnej możesz zabrać napoje i wodę na lotnisko - nie zabierają ich przy kontroli. Inaczej mineralna w terminalu 0.5l - 5$ ;( 3 Dzień przed wylotem zamów box breakfast - będziesz miał sniadanko na lotnisko. 4 Zakupy za 1/4 cen sklepów hotelowych, po wyjściu z hotelu w lewo PO DRUGIEJ STRONIE ULICY w ciągu handlowym. 5 Za 20$ dostaliśmy pokój z basenem. Krzysztof (krzysikk@o2.pl)

    Opinia dodana: 26 kwietnia 2015
  • 1,6 / 10

    Marta
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Zalety brak zalet
    • Wady brud, grzyb .......

    2 raz w tym hotelu ...po kilku latach tu wrocilam i to nie jest ten sam hotel, brud, walka o jedzenie ktore jest byle jakie .Restauracje zamienione w stolowki z brudnymi obrusami ,brakujacymi sztucami . Tragedia --- nie polecam...

    Opinia dodana: 24 kwietnia 2015
  • 9,3 / 10

    Michał
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety -Aquapark -Baseny -Molo -Obsługa
    • Wady -Brak

    Fantastyczny hotel. Mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Świetny aquapark, bardzo dobra obsługa, jedzenie o.k. restauracje tematyczne bardzo dobre, mnóstwo basenów. Morze jest bardzo płytkie takie dla małych dzieci ale z mola można dostać się na głębszą wodę.

    Opinia dodana: 31 marca 2015
1 2 3 4 5 ... 18
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi