8,1 / 10

Bardzo dobry
81%
poleca ten hotel
Titanic Palace
Egipt / Hurghada

Titanic Palace: zjeżdżalnia

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 160 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.2
    Hotel

    • 9.1 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 7.6 Rozrywka i animacje
    • 7.8 Sport
    • 8.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.5
    Pokoje

    • 8.3 Czystość
    • 7.9 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 8.8 Wyposażenie
  • 8.2
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.2 Ciche i kameralne położenie
    • 8.9 Możliwości komunikacyjne
    • 9.2 Odleglość od plaży
    • 7.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.3
    Posiłki

    • 8.0 Ilość
    • 7.1 Jakość i smak
    • 7.5 Obsługa/serwis
    • 6.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Aquapark ze zjeżdżalniami, basen z falami, sztuczna rzeka i statek piracki ze zjeżdżalniami.
  • Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
  • Część pokoi z bezpośrednim wyjściem na basen.
  • Na terenie hotelu 7 restauracji a la carte.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 020 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 072 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,0 / 10

    Gośka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pełna możliwość korzystania z tytanic beach , dużo basenów ,
    • Wady animacje dzienne

    Hotel ma 5 gwiazdek , nie jest to kurort 5 gwiazdkowy tylko egipskie 5 gwiazdek i trzeba o tym pamiętać , hotel ma również bardzo przystępną cenę więc to tez jest ważnym czynnikiem . Na początku byłam przerażona szczególnie jedzeniem ale z każdym dniem było lepiej , jeżeli ktoś piszę że monotonne to proszę spróbować przez 14 dni robić po 10 innych potraw każdego dnia ... moim zdaniem duży wybór , codziennie grille na zewnątrz , dodatkowo w restauracjach z przekąskami tez było co innego zawsze frytki , bardzo podobało mi sie to że w pełni można korzystać z Tytanic beach nawet nie czuje sie że to inny hotel bo jest połączony korytarzem w lobby tylko ręczniki plażowe są oddzielne , a w beach w chińskiej fajne przekąski w dzień . dodatkowo 2 razy na tydzień restauracje tematyczne więc jest co jeść . Duży przestronny ogród , dzieciaki nie będą się nudzić . Największą wadą były animacje dzienne grupa animatorów to rosjanie którzy raczej nie wykazywali zaangażowanania, ale co jakiś czas się zmieniają więc może my trafiliśmy na słabą ekipę .

    Opinia dodana: 19 stycznia 2015
  • 9,8 / 10

    Aga
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży
    • Wady wielki ;) a le nie największy

    Bardzo przyjemne miejsce.Na pewno jest co robic.Jedzenie różnorodne,obsługa wspaniała .Animacje,występy,pokazy,dyskoteka.Jeszcze tam wrócę.Bardzo nam sie podobało

    Opinia dodana: 20 grudnia 2014
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Syll
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Plaża, baseny, zjeżdżalnie, obsługa, czystość
    • Wady monotonne jedzeine

    Jestem zadowolona. Godny polecenia hotel. Super wakacje.Ja byłam tydzień i kiedyś tam jeszcze wróce. Super obsługa w restauracji jak i na terenie całego hotelu. COdzienne animacje mnie przypadly do gustu. Plaza czysta. Bary ok:))

    Opinia dodana: 15 listopada 2014
  • 7,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pokój, czystość w pokojach, komunikacja z osobami pracującymi w hotelu, baseny, animacje
    • Wady dla mnie!!!! jedzenie i brak morza w ciągu dnia

    Hotel bardzo duży i ładny. Pracownicy hotelu dbają o swoich klientów no może troszeczkę w mniejszym stopniu Ci z recepcji ale i z nimi można się dogadać. Pokoje duże, ładne i czyste (przynajmniej te które widziałam). Basenów i atrakcji dla dzieci bardzo dużo :) nie mają czasu się tam nudzić. Są też i minusy :( a mianowicie brak morza w ciągu dnia co dla mnie i dla mojego dwuletniego dziecka było dość nieprzyjemne ponieważ musiało się bawić w "bajorku" przy plaży a nie po to wybrało się wczasy nad morzem żeby siedzieć przy basenie.

    Opinia dodana: 28 października 2014
  • 9,3 / 10

    Jaroslaw i Agnieszka
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Mnóstwo barów i basenów ładna rafa całkiem niezłe alkohole jak na egipt i podawane w szklanych dość duźych szkankach a nie jak to spotykałem w plastikowych kubeczkach. All czynny całą dobę.
    • Wady Troche monotonne jedzenie

    Wlaśnie wróciliśmy z tygodniowych wakacji w titanic pallace. Jesteśmy pod wraźenie m tego hatelu jak i wszyscy z kim rozmawiałem w czasie pobytu. Prawdziwym fenomenem są pokoje z basemi wychodząc na taras zamiast trawnika jest basen coś wspaniałego . Za 20 dolarów nam taki dali. Równieź bar w środku duźego basenuteź fajna sprawa z krzesełkami w wodzie. Teren hotelu ogromny i bardzo czysty mnóstwo ogrodników . Do dyspozyscy dwa hotete . Moźe bardzo czyste i ładna rafa. Jedzenie jak w egipcie nie mw wędlin i głównie kurczak i ryby śniadania dobre posilki co 3 godziny więc nie moźna być głodnym. Super dyskoteka jak na hotelową to byłem zaskoczony jak prawdziwy disco klub. Ogólnie wszechobecny przepych ja w pałacu.hotel sąsiaduje z aquamarine ale u nas była lepsza plaźa. Polecam wszystkim i czytajcie złych opinii to nieprawda my tqm nqpewno wrócimy. Obsługa bardzo miła a jak się da raz nq czas dolara to by na rękach nosili. Pokoje bardzo duźe ładne i czyste jest darmowy sejf lodówka codziennie uzupełniana oczywiście w cenie pobytu klima tylko wifi płatne. Aha całkiem duźe zjeźdzalnie moźna się chwilami wystraszyć.

    Opinia dodana: 18 października 2014
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    kasiao
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Mnóstwo basenów, aquapark

    W maju 2014 spędziliśmy w Titanicu 2 tygodnie. Był to nasz 4 pobyt w tym hotelu i zdecydowanie najgorszy. Po przylocie problem w recepcji z pokojem, ciągłe problemy ze sprzątaczem ( nie sprzątał, zapominał o wymianie ręczników i uzupełnianiu barku i kradł papierosy :) ) jedzenia jakoś mniej niż zwykle. Bardzo lubiliśmy spędzać tam wakacje, ale to był z pewnością nasz ostatni wyjazd do Titanica. Być może nam już się ten hotel po prostu "przejadł", ale mimo wszystko polecam.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,8 / 10

    Wioleta Kaczmarek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Super baseny i zjeżdżalnie, miła obsługa, All Inclusive 24/dobę, przestronne pokoje z tarasem, bezpłatny mini bar i sejf w pokoju, rafa koralowa
    • Wady Prysznice w łazienkach proszą się o odświeżenie

    Bardzo polecam ten hotel. Czysty, bezpieczny z przepięknymi basenami ,zjeżdżalniami a pomiędzy nimi dużo zieleni. Z jedzeniem nie było problemu - duży wybór, więc każdy wybierze coś co mu będzie smakowało. Rafa koralowa przy molo. Pokoje codziennie sprzątane, mimo iż nie zawsze zostawiałam 1 dolara. W toaletach w hotelu, przy basenach czy przy plaży zawsze czysto i nigdy nie brakowało papieru toaletowego. Obsługa miła, pomocna , zawsze uśmiechnięta i nie prosząca się o napiwki. Niezapomniane wrażenia z wycieczki do Luksoru.

    Opinia dodana: 12 października 2014
  • 4,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Adam
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Zalety Dużo basenów, aquapark.
    • Wady Beznadziejne jedzenie, animacje nie istnieją, jakaś porażka. Nie ma nic dla dzieci i dorosłych.

    Hotel typowy moloch. Plusem jest duża ilość basenów, ale juz leżaków przy nich brakuje. Uwaga na czarne dzieci, wysyłane przez rodziców, by kraść ręczniki z pozostawionych leżaków, później masz problem, bo nie masz jak rozliczyć się z ręczników. Kuchnia i bary beznadziejne. Robią łaskę, że nalewają ci drinka. Najgorszy kelner to w sąsiednim Beach podobny do Presleya, cham jakich ze świecą szukać. Wykupiliśmy wycieczkę i mimo, że mieli to zgłoszone, zapomnieli przygotować suchy prowiant. Pojechało nas 8 osób bez prowiantu na cały dzień, dobrze że chociaż wodę mieliśmy. Jedyny plus to biuro Neckermann, że zapłaciło za nas cenę wizy. Na pięć gwiazdek to ani Palace ani Beach nie zasługują. Wieczory nie istnieją, nic się nie dzieje, tylko można się alkoholizować. Nuda jak cholera. Po pewnym czasie nawet ich alkohol już nie smakuje, lepszy już jest Desert Rose, bo piwo z butelki leją. O posiłkach nie chce mi się pisać, bo porażka, bar przy plaży to wieczne kolejki i niedosmażona ryba, frytki, itp. Hot dog wygląda tak, że parówkę na pół kroją i dają jakieś buły, syf. Nie polecam hotelu w żadnym razie! Za tą cenę można mieć inne lepsze pięć gwiazdek.

    Opinia dodana: 11 października 2014
  • 6,9 / 10

    sabina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pierwsze wrażenie-wow...!!!recepcja -przepych w marmurze. baseny ok dosyc dużo,zjeżdzalnie też fajne-dla maluszków ok 2,3 latka oraz dla całkiem duuużych dzieci(dorosłych),posiłki-najlepsze śniadanka-ciepłe pączki ,naleśniki...,automaty nescafe z kawami i nesquikiem dla dzieci, do kolacji i obiadu jedzonko z grilla,uzupełniany barek w pokoju codziennie-sprite,cola,woda,sejf-gratis;rest .carte chińska-pyszna!ręczniki plażowe-gratis,największym plusem jednak jest pani Magda,pracująca w holu recepcji,przyjmująca wszelkie skargi i zażalenia-chylę czoło przed Pania za trud i poświęcenie w pracy z urlopowiczmi w tym dzikim kraju jakim jest Egipt.
    • Wady zjeżdzalnie troche nie zadbane,można się skaleczyc,jedzenie monotonne,zawsze to samo-przerabiane z dnia na dzień,w restauracji czasem brak miejsc i klimy-koszmar w upał! brudne sztućce,stoliki,kelnerzy nie zawsze mili-pracują za karę chyba! no i jeszcze te muchy siadające na jedzeniu..brrrr. rest .carte mexico-ohyda-wydzielane porcje! nachalni sprzedawcy, rozwodnione napoje niby cola ,fanta w automatach,kubki plastikowe przy barach ledwo płukane po klientach-po ty własnie są biegunki i inne rewolucje żoładkowe,animacje żałosne

    byłam w sierpniu na dwa tyg. do paszportu wiadomo trzeba włożyc gratisik ( aż im się oczy błyszczą przy recepcji na to) pokój bardzo duży ,łazienka w marmurze,kosmetyki gratis. ,wielki tv na ściane, łozka duże bardzo wygodne,pożściel zmiana często,prywatny basen czyli - wyjście z tarasu wprost do basenu( -głębokośc 110 cm.)--bajka-żyć ,a nie umierać!!!!(nie trzeba było rezerwować leżaczków o 6 rano jak większość gości przy głównych basenach).klima działa-nieco głośno ale można sie przyzwyczaić tak samo jak do mrówek wędrujących nocą po pokoju.... Ogólnie daję 8/10 może bym i tam wróciła ale wyłącznie dla pokoju z prywatnym basenem!

    Opinia dodana: 14 września 2014
  • 8,9 / 10

    Polak_R
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duża ilość basenów. Niektóre pokoje mają zejście bezpośrednio do basenu.
    • Wady Napoje na plaży i przy basenie podawane w plastykowych szklankach ( pewnie ze względu na dzieci )

    Hotel ogólnie bardzo przyzwoity. Niektóre wykończenia w basenie czy w łazienkach ( silikon, kleje ) zrobione trochę niechlujnie ale jeżeli ktoś już był parę razy w Egipcie to wie, że na pewne kwestie trzeba zwyczajnie przymknąć oko.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 16
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi