7,8 / 10

Dobry
80%
poleca ten hotel
Titanic Palace
Egipt / Hurghada

Titanic Palace: zjeżdżalnia

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 162 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.1
    Hotel

    • 9.0 Basen
    • 7.9 Obsługa
    • 7.6 Rozrywka i animacje
    • 7.7 Sport
    • 8.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.4
    Pokoje

    • 8.2 Czystość
    • 7.8 Łazienka
    • 8.9 Wielkość
    • 8.7 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.2 Ciche i kameralne położenie
    • 8.8 Możliwości komunikacyjne
    • 9.1 Odleglość od plaży
    • 7.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.2
    Posiłki

    • 7.9 Ilość
    • 7.0 Jakość i smak
    • 7.4 Obsługa/serwis
    • 6.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Aquapark ze zjeżdżalniami, basen z falami, sztuczna rzeka i statek piracki ze zjeżdżalniami.
  • Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
  • Część pokoi z bezpośrednim wyjściem na basen.
  • Na terenie hotelu 7 restauracji a la carte.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 699 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 759 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 2,0 / 10

    tosia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Kwiecień 2014

    nie polecam tego hotelu on powinien mieć 3 gwiazdki porazka

    Opinia dodana: 26 lutego 2015
  • 2,6 / 10

    Katarzyna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Luty 2015

    • Zalety Przedszkole, animatorki, animacje, dyskoteka, lobby bar
    • Wady Jedzenie, pokoje, obsługa, jakość hotelu

    Wróciliśmy z tego hotelu w ostatni czwartek. Był to nasz 7my raz w Egipcie, więc mamy porównanie. Jeśli chodzi o zalety to chyba tylko wieczorne animacje (choć też nie wszystkie) i dyskoteka. Znajomi chwalili również przedszkole przy plaży i animatorki, które zajmowały się dziećmi. Jedzenie to mega syf. Ciężko znaleźć coś zjadliwego. Bardzo, ale to bardzo mały wybór. Do wszystkiego kolejki. Jest stanowisko z włoskim jedzeniem, ale jak ktoś zjadł kiedyś spaghetti względnej jakości to na to co tam podają nawet nie spojrzy. Przy obiedzie i kolacji wystawione są tylko sałatki zrobione z resztek z poprzedniego dnia i ze śniadania. Jeśli chce się zjeść świeże warzywa to trzeba stać w kolejce do stanowiska z sałatkami. Ostrzegam przed rybami! Jeszcze nigdy nie schudłam na wyjeździe to Egiptu. A tu po prostu dieta mega cud! Bar przy plaży dramat. Wiecznie śmierdzi spaloną wątróbką. Do jedzenia w porze lunchu kolejki na co najmniej 10 metrów, bo wydaje wszystkie jeden kelner. Obsługa też pozostawia wiele do życzenia. Wszystko z podawane z wielką łaską. Wszędzie widać 'budowlane' niedoróbki, tu coś pęka tam się coś sypie.. Pokoje są sprzątane codziennie i w miarę porządnie. Natomiast pokoje same w sobie to też wszędzie jakieś niedorobione i zaniedbane. Całkiem fajna atmosfera panuje w lobby barze, obsługa jest najmilsza ze wszystkich. Bardzo dużo naganiaczy na tatuaże, wycieczki i masaże. Strasznie natrętni. Psują spędzany czas. Wymeldowanie mieliśmy o 12, a bus na lotnisko o 18:45. Przy wymeldowaniu zabrali nam od razu opaski! Na szczęście obsługa znała nas już z widzenia, więc nikt nas ani z basenu, ani z restauracji później nie wygonił. Jeśli masz jakiegoś wroga, takiego najbardziej znienawidzonego, to proponuje mu zafundować tydzień w tym hotelu! Jak już jechać do Hurgady to polecam hotel obok, Jaz Aquamarine, niby i w Titanicu 5* i w Aquamarine 5*, ale w porównaniu z Aquamarine to titanic ma słabe 3*. Nie polecam go nikomu i na pewno my też tam nie wrócimy.

    Opinia dodana: 22 lutego 2015
  • 8,5 / 10

    Kris
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety wszystko super
    • Wady brak

    6 raz w Egipcie, zawsze dobre hotele, zwiedziliśmy też niemal całą Europę. ten chyba najlepszy, w którym biliśmy (2 osoby + dziecko). oczywiście zawsze znajdzie się ktoś, kto narzeka na wszystko (z reguły ten, kto nigdzie nie był wcześniej) więc ta opinia jest DLA LUDZI NORMALNYCH. hotel bardzo ładny, pokoje przestronne, czyste (jak na Egipt) - daliśmy 10$ i mieliśmy super pokój z widokiem na basek i animacje więc ciągle coś się działo, jedzenie dobre (jak na Egipt - TO NIE POLSKA KUCHNIA!! jakby niektórzy zapomnieli i szukali schabowego i rosołu). Dość duży wybór, zawsze coś nowego dokładają, spokojnie można zjeść i to całkiem smacznie, także dla dzieci. baseny rewelacyjne i dla dorosłych i dla dzieci (muszą mieć 120 cm by zjeżdżać na dużych zjeżdżalniach), ale są też atrakcje dla 2-5 latków. co wieczór animacje dla dzieci, potem dla dorosłych, a w nocy dyskoteka. generalnie bez zastrzeżeń, polecamy!

    Opinia dodana: 13 lutego 2015
  • 9,0 / 10

    Gośka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pełna możliwość korzystania z tytanic beach , dużo basenów ,
    • Wady animacje dzienne

    Hotel ma 5 gwiazdek , nie jest to kurort 5 gwiazdkowy tylko egipskie 5 gwiazdek i trzeba o tym pamiętać , hotel ma również bardzo przystępną cenę więc to tez jest ważnym czynnikiem . Na początku byłam przerażona szczególnie jedzeniem ale z każdym dniem było lepiej , jeżeli ktoś piszę że monotonne to proszę spróbować przez 14 dni robić po 10 innych potraw każdego dnia ... moim zdaniem duży wybór , codziennie grille na zewnątrz , dodatkowo w restauracjach z przekąskami tez było co innego zawsze frytki , bardzo podobało mi sie to że w pełni można korzystać z Tytanic beach nawet nie czuje sie że to inny hotel bo jest połączony korytarzem w lobby tylko ręczniki plażowe są oddzielne , a w beach w chińskiej fajne przekąski w dzień . dodatkowo 2 razy na tydzień restauracje tematyczne więc jest co jeść . Duży przestronny ogród , dzieciaki nie będą się nudzić . Największą wadą były animacje dzienne grupa animatorów to rosjanie którzy raczej nie wykazywali zaangażowanania, ale co jakiś czas się zmieniają więc może my trafiliśmy na słabą ekipę .

    Opinia dodana: 19 stycznia 2015
  • 9,8 / 10

    Aga
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży
    • Wady wielki ;) a le nie największy

    Bardzo przyjemne miejsce.Na pewno jest co robic.Jedzenie różnorodne,obsługa wspaniała .Animacje,występy,pokazy,dyskoteka.Jeszcze tam wrócę.Bardzo nam sie podobało

    Opinia dodana: 20 grudnia 2014
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Syll
    Para
    Pobyt: Listopad 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Plaża, baseny, zjeżdżalnie, obsługa, czystość
    • Wady monotonne jedzeine

    Jestem zadowolona. Godny polecenia hotel. Super wakacje.Ja byłam tydzień i kiedyś tam jeszcze wróce. Super obsługa w restauracji jak i na terenie całego hotelu. COdzienne animacje mnie przypadly do gustu. Plaza czysta. Bary ok:))

    Opinia dodana: 15 listopada 2014
  • 7,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety pokój, czystość w pokojach, komunikacja z osobami pracującymi w hotelu, baseny, animacje
    • Wady dla mnie!!!! jedzenie i brak morza w ciągu dnia

    Hotel bardzo duży i ładny. Pracownicy hotelu dbają o swoich klientów no może troszeczkę w mniejszym stopniu Ci z recepcji ale i z nimi można się dogadać. Pokoje duże, ładne i czyste (przynajmniej te które widziałam). Basenów i atrakcji dla dzieci bardzo dużo :) nie mają czasu się tam nudzić. Są też i minusy :( a mianowicie brak morza w ciągu dnia co dla mnie i dla mojego dwuletniego dziecka było dość nieprzyjemne ponieważ musiało się bawić w "bajorku" przy plaży a nie po to wybrało się wczasy nad morzem żeby siedzieć przy basenie.

    Opinia dodana: 28 października 2014
  • 9,3 / 10

    Jaroslaw i Agnieszka
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Mnóstwo barów i basenów ładna rafa całkiem niezłe alkohole jak na egipt i podawane w szklanych dość duźych szkankach a nie jak to spotykałem w plastikowych kubeczkach. All czynny całą dobę.
    • Wady Troche monotonne jedzenie

    Wlaśnie wróciliśmy z tygodniowych wakacji w titanic pallace. Jesteśmy pod wraźenie m tego hatelu jak i wszyscy z kim rozmawiałem w czasie pobytu. Prawdziwym fenomenem są pokoje z basemi wychodząc na taras zamiast trawnika jest basen coś wspaniałego . Za 20 dolarów nam taki dali. Równieź bar w środku duźego basenuteź fajna sprawa z krzesełkami w wodzie. Teren hotelu ogromny i bardzo czysty mnóstwo ogrodników . Do dyspozyscy dwa hotete . Moźe bardzo czyste i ładna rafa. Jedzenie jak w egipcie nie mw wędlin i głównie kurczak i ryby śniadania dobre posilki co 3 godziny więc nie moźna być głodnym. Super dyskoteka jak na hotelową to byłem zaskoczony jak prawdziwy disco klub. Ogólnie wszechobecny przepych ja w pałacu.hotel sąsiaduje z aquamarine ale u nas była lepsza plaźa. Polecam wszystkim i czytajcie złych opinii to nieprawda my tqm nqpewno wrócimy. Obsługa bardzo miła a jak się da raz nq czas dolara to by na rękach nosili. Pokoje bardzo duźe ładne i czyste jest darmowy sejf lodówka codziennie uzupełniana oczywiście w cenie pobytu klima tylko wifi płatne. Aha całkiem duźe zjeźdzalnie moźna się chwilami wystraszyć.

    Opinia dodana: 18 października 2014
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    kasiao
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Mnóstwo basenów, aquapark

    W maju 2014 spędziliśmy w Titanicu 2 tygodnie. Był to nasz 4 pobyt w tym hotelu i zdecydowanie najgorszy. Po przylocie problem w recepcji z pokojem, ciągłe problemy ze sprzątaczem ( nie sprzątał, zapominał o wymianie ręczników i uzupełnianiu barku i kradł papierosy :) ) jedzenia jakoś mniej niż zwykle. Bardzo lubiliśmy spędzać tam wakacje, ale to był z pewnością nasz ostatni wyjazd do Titanica. Być może nam już się ten hotel po prostu "przejadł", ale mimo wszystko polecam.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,8 / 10

    Wioleta Kaczmarek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Super baseny i zjeżdżalnie, miła obsługa, All Inclusive 24/dobę, przestronne pokoje z tarasem, bezpłatny mini bar i sejf w pokoju, rafa koralowa
    • Wady Prysznice w łazienkach proszą się o odświeżenie

    Bardzo polecam ten hotel. Czysty, bezpieczny z przepięknymi basenami ,zjeżdżalniami a pomiędzy nimi dużo zieleni. Z jedzeniem nie było problemu - duży wybór, więc każdy wybierze coś co mu będzie smakowało. Rafa koralowa przy molo. Pokoje codziennie sprzątane, mimo iż nie zawsze zostawiałam 1 dolara. W toaletach w hotelu, przy basenach czy przy plaży zawsze czysto i nigdy nie brakowało papieru toaletowego. Obsługa miła, pomocna , zawsze uśmiechnięta i nie prosząca się o napiwki. Niezapomniane wrażenia z wycieczki do Luksoru.

    Opinia dodana: 12 października 2014
1 2 3 4 5 ... 17
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi