7,7 / 10

Dobry
77%
poleca ten hotel
Titanic Palace
Egipt / Hurghada

Titanic Palace: zjeżdżalnia

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 171 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.0
    Hotel

    • 8.8 Basen
    • 7.8 Obsługa
    • 7.5 Rozrywka i animacje
    • 7.6 Sport
    • 8.2 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.0 Czystość
    • 8.7 Wielkość
    • 8.5 Wyposażenie
    • 7.7 Łazienka
  • 7.0
    Posiłki

    • 7.6 Ilość
    • 6.9 Jakość i smak
    • 7.1 Obsługa/serwis
    • 6.4 Urozmaicenie
  • 7.9
    Położenie

    • 7.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.0 Ciche i kameralne położenie
    • 8.6 Możliwości komunikacyjne
    • 8.9 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Aquapark ze zjeżdżalniami, basen z falami, sztuczna rzeka i statek piracki ze zjeżdżalniami.
  • Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
  • Część pokoi z bezpośrednim wyjściem na basen.
  • Na terenie hotelu 7 restauracji a la carte.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 416 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 467 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
  • 5,1 / 10

    irena
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2015

    • Zalety duże i czyste pokoje ,łazienka też bez zastrzeżeń codziennie czyste ręczniki ,napoje codziennie uzupełniane
    • Wady brud i syf na stołówkach jedzenie okropne

    nie polecam tego hotelu ze względu na wyżywienie i obecność Rosjan

    Opinia dodana: 18 maja 2015
  • 3,1 / 10

    ja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Zalety Duży kompleks, luz na basenach. Na tym koniec. Trochę czyściej w restauracji jest w Titanic Beach.
    • Wady Mój 7 pobyt w Egipcie i najgorszy: poza śniadaniem chodziliśmy głodni, na każdym posiłku ryż i gulasz, owoce to brudne jabłka i pomarańcze, resztę można sobie kupić na straganie wychodząc z restauracji, zabieranie szklanek podczas posiłków, płukanie w zimnej wodzie i stawianie jako czyste, w restauracji brudno, trzeba prosić o nakrycie czy sztućce, nie mówiąc o sprzątnięciu brudnych naczyń, 1 restauracja zazwyczaj zamykana ok 1 godz, przed końcem a goście mają jeść w drugiej, bo tu już sprzątają, potrafią podejść do jedzącego gościa i powiedzieć, że ma 2 minuty bo zamykają, przy barze na basenach obsługa nieprzyjemna, rzucająca drinkami, wydzielająca jedzenie, woda w basenach zimna, Animacje prze cały tydzień to samo, te same piosenki, Ci sami animatorzy robią show time a jak jest coś innego np fakir to już płatne, w recepcji mówią, że złe jedzenie to norma a turyści jedzą w mieście. Nigdy w życiu nie byłam w tak beznadziejnym hotelu, wszystko zniszczone, brudne, obsługa robiąca łaskę. Z całą pewnością to nie jest 5 gwiazdek, nie wiem jak wyglądają hotele 3 gwiazdkowe ale myślę, że lepiej, Szkoda pieniędzy i nerwów, można wybrać dużo lepszy np: Junge, Jazz itp.

    Zdecydowanie nie polecam! Najgorszy hotel w jakim byłam, pierwszy raz chodziłam głodna i brzydziłam się cokolwiek pić bez słomki! Żadne 5 gwiazdek!

    Opinia dodana: 15 maja 2015
  • 10 / 10

    Aleksandra
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety - dużo basenów - miła obsługa - dużo miejsca - pyszne jedzenie - pokoje z bezpośrednim dojściem do basenów -czysto, schludnie

    Ogólnie hotel rewelacja! To już moja trzecia podróż do Egiptu, ale ten Hotel spełnił moje wszelkie oczekiwania. Czysto, schludnie, miła i ekspresowa obsługa, jedzenia dużo, często, różnorodnie, baseny codziennie czyszczone. Do hotelu nie mogę doczepić się w ogóle. Jedynie przestrzegam przed sytuacją na lotnisku. Opłata za vizę wynosi 50 dolarów - taką dostaliśmy informację w biurze podróży. Jednak podchodząc do okienka z wyliczoną kwotą rezydent z Neckermanna zażądał 54 dolary (z jakiej racji?). Taka opłatę pobrał od wszystkich podróżnych, chyba, że się nastawił i wiedział wcześniej, żeby nie dać się zrobić w konia. Jak się okazało te 4 dolary to dla niego napiwek który sam sobie ustalił odgórnie nie ustalając tego z nikim. Nie dajcie się nabrać. Ciekawe, czy firma Neckermann o tym wie? Wcześniej na wyjazdach płaciliśmy vizę w biurze i tak chyba byłoby lepiej.

    Opinia dodana: 09 maja 2015
  • 8,0 / 10

    krzysik
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Każdy znajdzie coś dla siebie. Dla ceniących rozrywki - dobry aquapark, dyskoteka na terenie hotelu, animacje. Dla ceniących spokój - w związku z tym, ze hotel tworzy jeden kompleks z Titanic Beach mamy do dyspozycji dziesiątki basenów z dala od animacji i hałasu, Piękna plaża. Dla rodzin z dziećmi - zjeżdżalnie dla dzieci, basen z podgrzewana wodą, animacje.
    • Wady Czytałem wcześniej wpisy \"maruderów\" o niskiej jakości obsługi w restauracjach.. Myślałem co za ludzie, tylko narzekać potrafią. Niestety to prawda, takiego syfu w Egipskich hotelu jeszcze nie widziałem (podobnie było tylko w 3* w Tunezji). Oczekiwania na sztućce to codzienność. Idąc do restauracji głównych czułem się intruzem dla obsługi.

    To był nasz 12 pobyt w Egipcie. - kwiecień 2015 r. 2 osoby dorosłe + dziecko 4 lata. - AlfaStar. Hotel Titanic Palace i Titanic Beach to jeden wielki kompleks. Jedzenie: Możecie korzystać z 2 restauracji głównych Palace i 2 restauracji głównych części Beach.Do tego po 4 restauracje tematyczne w każdej z części hotelu. W ramach All 2 kolacje gratis. podobały się nam na tyle, że chciałem dokupić dodatkowe wejścia i okazało się, że obłożenie było na tyle małe i dostaliśmy dodatkowe darmowe kupony :) Jakość jedzenia w restauracjach głównych porównywalna do innych egipskich hoteli. W części Beach lepsza obsługa i tam też polecam chodzenie na posiłki. Obsługa w restauracjach części PALACE to totalna porażka. Przy basenach wydawane frytki, burgery, napoje gazowane i lokalne alkoholowe, wieczorem dla dzieci lody. Lobby bar czynny 24h. 1 bar na plaży - trochę mało, jak zaczynali wydawać burgery to ok. 20 min. czekania Brak baru i WC w części aquaparków trzeba było chodzić do baru na plaży. Bar w aquaparku w czasie naszego pobytu był dopiero w budowie. Sok ze świeżych owoców - 4$, lody dla dzieci (poza darmowymi po kolacji) płatne 2$, taca owoców od 4$ do 10$. Ogólnie: Pięknie.Ogromny kompleks, Wspaniała plaża, niezliczona ilość basenów, aquapark, sztuczna fala.Na terenie hotelu pomoc medyczna, sklepiki, sala rozrywek, bilard gry wideo itd. Internet płatny dzień - 9euro, tydzień 35euro, 2 tyg. 50 euro. tips & tricks ;) 1 Internet - kup zaraz po przylocie, przy wyjściu z terminala przylotów po lewej stronie stoisko Vodafone czynne 24h (karta SIM 3GB - 9$ ważna 30dni hsdpa+) 2 W drodze powrotnej możesz zabrać napoje i wodę na lotnisko - nie zabierają ich przy kontroli. Inaczej mineralna w terminalu 0.5l - 5$ ;( 3 Dzień przed wylotem zamów box breakfast - będziesz miał sniadanko na lotnisko. 4 Zakupy za 1/4 cen sklepów hotelowych, po wyjściu z hotelu w lewo PO DRUGIEJ STRONIE ULICY w ciągu handlowym. 5 Za 20$ dostaliśmy pokój z basenem. Krzysztof (krzysikk@o2.pl)

    Opinia dodana: 26 kwietnia 2015
  • 1,6 / 10

    Marta
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Zalety brak zalet
    • Wady brud, grzyb .......

    2 raz w tym hotelu ...po kilku latach tu wrocilam i to nie jest ten sam hotel, brud, walka o jedzenie ktore jest byle jakie .Restauracje zamienione w stolowki z brudnymi obrusami ,brakujacymi sztucami . Tragedia --- nie polecam...

    Opinia dodana: 24 kwietnia 2015
  • 9,3 / 10

    Michał
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety -Aquapark -Baseny -Molo -Obsługa
    • Wady -Brak

    Fantastyczny hotel. Mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Świetny aquapark, bardzo dobra obsługa, jedzenie o.k. restauracje tematyczne bardzo dobre, mnóstwo basenów. Morze jest bardzo płytkie takie dla małych dzieci ale z mola można dostać się na głębszą wodę.

    Opinia dodana: 31 marca 2015
  • 9,6 / 10

    Lucyna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Duża plaża, mnóstwo basenów, świetny aquapark, animacje, atrakcje dla dzieci,

    Wakacje jak należy. Niezakłócone najmniejszymi niedogodnościami. Obsługa hotelu rewelacyjna, pomogą, obsłużą, pogadają :-) Atrakcji mnòstwo ze nie trzeba wychodzić z Hotelu w poszukiwaniu rozrywek. Animatorzy stają na głowie aby urozmaicić pobyt. Hotel to jeden wielki basen :-) bardzo dużo miejsca, tak samo plaża. Świetnym pomysłem jest mozliwosc korzystania z sasiedniego hotelu. Rodziny z dziecmi napewno nie beda narzekać. Polecam!

    Opinia dodana: 20 marca 2015
  • 2,3 / 10

    Grazyna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Marzec 2015

    • Zalety Aquapark , bliskość Senzo Mall , mała rafa
    • Wady Ochydne jedzenie oraz brud w łazienkach.

    4 raz w tym hotelu i ostatni . Co roku poziom szedł w dół . Gdy był niemiecki menadżer wszystko działało jak w zegarku. Restauracje to poziom speluny takie robotnicze stołówki z PRL-u .. Do braków w widelcach , nożach i łyżkach trzeba się przyzwyczaić . Codziennie walka o byt , brud nie sprzątane stoły . Totalne bezhołowie Smażenie to proces obróbki termicznej stosowany w gastronomii, polegający na ogrzewaniu potrawy w środowisku tłuszczu robi to w tym hotelu kelner nie mający o tym pojęcia , menadzer na zwrócenie uwagi mówi a co mam postawić szefa kuchni odpowiadam pomocnika kucharza . Menadżer od tej paszy bo trudno to nazwać jedzeniem to zwykły analfabeta od zarządzania takim przybytkiem . Zarząd właścicielski powinien to stanowisko obsadzić szybciutko profesjonalistom , który podniósł by ten kulejący hotel do wcześniejszej rangi . Przykro o tym pisać ale nie polecam tego hotelu . Dopóki będzie rządziło to towarzystwo w Titanic Palace moja noga tam nie nie postąpi.

    Opinia dodana: 07 marca 2015
  • 2,4 / 10

    gacek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2015

    • Zalety Piekna bryła architektoniczna w kształcie dużej litery U z basenami ,zjeżdżalniami , sztuczną rzeką oraz molem na którym na samym końcu jest rafa gdzie można ponurkować lub posnurkować .....Obsługa recepcji ok. Sprzatająca na złoty medal bo posprzątać pokoje samą wodą to jest sztuka !
    • Wady Manager of F & B to porażka tego hotelu !!!! Restauracje to stołówki z brudnymi lepiącymi się stolikami ! Walka o sztućce

    Piekna bryła architektoniczna w kształcie dużej litery U z basenami , jeden z falami , super zjeżdżalniami , sztuczną rzeką oraz molem na którym na samym końcu jest rafa gdzie można ponurkować lub posnurkować ..... Obsługa recepcji ok ! Sprzatająca na złoty medal bo posprzątać pokoje samą wodą to jest wielka sztuka !!!!! Z chemii hotel używa wyłącznie H2O . Największą tragedią Titanic Palace jest jego --Manager of F & B --- to totalna porażka tego pięknego hotelu, porównać to można do bitwy pod Waterloo i Stalingradu w jednym wydaniu !!!! On jest Armagedonem lub jak kto woli Har Megiddo tego hotelu ... Jedzenie to inna para kaloszy ! Manager of F & B w ramach oszczędności eksperymentuje na żołdkach gości co można podać do jedzenia -- przysłowiowy prosiak tego by nie wytrzymał .....Polecam ten hotel za aquapark stanowczo nie polecam za jedzenie ! Jaz Aquqamrine obok gdzie byłem jest tym o czym każdy turysta marzy Wybór należy do Was ......jedno co było w tym hotelu dobre to słońce po ,które się leci do Egiptu i tego czytającym opinię z całego serca życzę.....

    Opinia dodana: 07 marca 2015
  • 2,0 / 10

    tosia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Kwiecień 2014

    nie polecam tego hotelu on powinien mieć 3 gwiazdki porazka

    Opinia dodana: 26 lutego 2015
1 2 3 4 5 ... 18
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi