Zgłoś uwagi do strony Zamknij
Twoje pytanie zostało przesłane do osoby odpowiedzialnej w biurze wakacje.pl za jej sprzedaż przez Internet. Odpowiedź zostanie udzielona Państwu (e-mail'em lub telefonicznie) tak szybko jak to możliwe.

W przypadku niejasności prosimy o kontakt:

tel. 0 801 455 401, (58) 325 29 00
Już teraz życzymy Państwu udanego wypoczynku.
Dziękujemy za wysłanie formularza!
Doradca Wakacje.pl skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub e-mailem!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Twoje zapytanie właśnie trafiło do jednego z wakacyjnych doradców.
W najbliższym czasie nasz specjalista skontaktuje się z Tobą w celu udzielenia odpowiedzi.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji pod numerami 801 455 402 oraz 58 325 29 00

Dziękujemy za kontakt i już teraz życzymy udanych podróży z Wakacje.pl

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Potwierdzam zapoznanie się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez Enovatis S.A. w celu:

Wyślij
+ Dodaj swoją opinię
Europa Afryka Azja Ameryka Północna Ameryka Środkowa Ameryka Południowa Australia i Oceania

Opinie Triton Empire - Egipt

Sport3
    Obsługa3
    3.3
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Ktos tu narzekał na dopłacanie za herbatę do posiłku. Jeżeli nie było all Inclusive to wiadomym jest, że do kolacji się do napoi dopłaca. To jest hotel 3 gwiazdkowy i uważam, że warunki w nim panujące były zadowalające. Mieszkałam w cz. głównej na 3 piętrze. Pokój wielki, sprzątany codziennie. Na dzień dobry zajęła się nami Karolina pełniąca rolę naszego opiekuna w tym hotelu i do czasu spotkania z rezydentką, dnia następnego, wszystko nam objaśniła. Bagażowy bardzo miły facet. Wystrój jadalni przypominał mi troszkę stołówki w ośrodkach wypoczynkowych nad Bałtykiem w latach 80-ych. Jedzenie było dobre, codziennie na kolację były podawane przysmaki z róznych cz. świata (fakt czasami trzeba sie było domyslać o co camon ale i tak było smacznie). Nikt się nie pochorował, nikt nie stał w kolejce po posiłek. Animacje raczej kiepskawe w Triton Empire, klawiszoweic dla emerytów + jeden świetny daniec Derwisza. Animacje w Tritomn Empire Beach znacznie ciekawsze (mimo małej ilości gści w Oasis wieczorem). Irina i Dilyana oraz Tarek naprawdę się starali.

Autor: Salomea

Sport3
    Udogodnienia dla dzieci5
    4.2
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: hotel dla niewymagających klientów. pierwszy raz w empire zawitałam we wrześniu 2010 roku. początkowo byłam przerażona jednak moje obawy były bezpodstawne. hotel z przemiłą obsługą, smacznym jedzeniem. Codziennie pan sprzątał pokój nawet za drobniaki. nawet spacer na plażę do bliźniaczego hotelu był do zniesienia. bez zastanowienia wybrałam się we wrześniu 2011 roku w to samo miejsce i było równie cudownie, luksusów może nie ma w końcu to 3 *. za niewielką dopłatą dostałam pokój z widokiem na morze. warto wspomnieć o świetnym miejscu jakim jest CACAO PUB, które położone jest po drugiej stronie ulicy. Zimna STELLA, pyszne obiadki oraz przemili kelnerzy. Dla kogoś z HB idealne miejsce. jeśli hurgada to tylko empire

Autor: janko_r

Odleglość od plaży3
    Możliwości komunikacyjne4
    4.3
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Byłem, wraz z żoną, po raz kolejny w Egipcie w okresie 10-17 luty 2012. Hotel fajny, ale należy zadbać o pokój do "wewnątrz" (część pokoi wychodzi na ulicę). Plaża wymaga spaceru około 500 metrów do drugiej części hotelu TE Beach, bardzo ładna , dużo leżaków i parasoli, wogle ta część wydaje się znacznie lepsza - bungalowy w pięknym ogrodzie, podgrzewany basen i bezpośrednio plaża. W naszym hotelu basen nie był podgrzewany i n(w tym okresie) nie było chętnych ba kąpiel. Hotel położony w samym centrum starej części Hurgady Daharze, sprzyja spacerom i obserwacji życia normalnych Egipcjan (ale mieszkających w uznanym kurorcie). Jsteśmy bardzo zadowoleni i na pewno będziemy chcieli w przyszłym roku ponownie przyjechać po słońce i ciepło pod koniec naszej zimy. Bo tak naprawdę najważniejsze jest słońce i ciepło, a o tej porze najwięcej oferuje jednak Egipt (w zasięgu 4-5 godzin lotu). I z tym lotem niestety olbrzymi minus, biuro Alfa Star zafundowało nam "NADPROGRAMO|WE ATRAKCJE" w postaci dwukrotnego lotu z Krakowa do Szczecina i dopiero do Egiptu/Krakowa. Często loty są łączone dla dwóch miast (np Kraków-Wrocław-Egipt i z powrotem Egipt -Kraków-Wrocław), ale pierwszy raz kazano nam dwukrotnie nadkładać drogi. Dużżżżżży minus!!!! (Szczególnie, że nas o tym nie poinformowano!!!!!

Autor: Ryszard Ochmański

Rozrywka i animacje2
    Sport2
    Udogodnienia dla dzieci3
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Sam hotel jak i pobyt w nim, moge ocenic pozytywnie.My mieliśmy gwarancje pobytu w budynku głównym ale po przyjściu do pokoju okazało sie że widok naszego pokóju ( pomimo dużego tarasu ) wychodzi na głowną ulice ( widok na jakiś dośc mocno poniszczony budynek ). Wystarczyło jednak poprosic o zamiane pokoju i dostawaliśmy momentalnie inny pokój - duży, z widokiem na basen hotelowy. Oczywiście trzeba było wsadzic do paszportu pare dolarów:) My dawaliśmy po 10 dolarów od osoby tak jak i pozostali Polacy którzy byli znami w tym hotelu. Hotel jest zadbany i czysty ( tak samo jak pokoje ) ale widac upływ czasu na nim. Ale zresztą za tą cene nie można oczekiwac cudów i luksusów.Pokoje były sprzątane codziennie i dokładnie. Zostawienie przynajmniej 1 dolara gwarantowało że zastaniemy na łóżku niespodzianke w postaci krokodyla, łabędżia ułożonego z ręczników. Obsługa sprzątająca w pokojach bardzo miła, można było pororozumiec sie znając minimalnie język angielski. To samo dotyczy sie osługi w hotelu - uprzejmi i nie nachalni.Śniadania i kolacje w hotelu Empire ( restauracja Sinuhe). Jedzenia dużo, urozmaicone. Szczególnie dużo pieczywa, ciast, sałatek. Ale warto przyjśc wcześniej na posiłki bo godzine przed zamknięciem to już nie wiele zostawało na stole. I ani razu nie spotkałem sie aby były kolejki po posiłek. Obiady w hotelu Empire Beach ( restauracja Olivos ).Jedzenie smaczne i było go dużo. Obsługa też w przypadku tego hotelu - bardzo miła, pomocna i nie nachalna.Plaża w hotelu Empire Beach - mała, żwirowa ale czysta. Z leżakami nie mieliśmy problemów. Animacje ubogie - codziennie to samo i tylko w języku rosyjskim.Jeżeli chodzi o alkohole to były dostępne : rum, gin ( według mnie paskudny ! ) wódka, whisky. Napoje typu: Fanta Cola, były podawane najczęściej w małych, plastikowych kubeczkach. My jeteśmy zadowolenie z pobytu w tym hotelu i na pewno kiedyś do niego wrócimy. Polecam ten hotel ! P.S. Pozdrawiam panią Agate ( która siedziała obok mnie ) z samolotu Kraków Balice - Hurghada:)

Autor: szynszyl

Czy polecasz hotel: nie
    Komu polecasz hotel: z osobą towarzyszącą
    Stosunek jakości do ceny: poniżej oczekiwań

• 2012-01-28, 10:23
    Sport1
    Obsługa1
    Udogodnienia dla dzieci1
    Ogólne wrażenie1.0
  • Uwagi: Najgorszy hotel w jakim byłem. Obrzydliwe jedzenie, trzeba dopłacać za herbatę do kolacji. Aby wejść na posiłek do restauracji trzeba odstać w kolejce. Pokoje brudne, po \"sprzątaniu\" pozostaje zapach brudnej ściery. W ścianie przy klimatyzatorze duże szpary, co przy temperaturze w styczniu i nie działającym ogrzewaniu było w nocy nie do wytrzymania. Na doniesienie bagażu do pokoju z recepcji trzeba było czekać ponad godzinę (3 w nocy po przylocie). Dziwię się tym co piszą, że to świetny hotel dla mało wymagających turystów, boję się zapytać w jakich w takim razie warunkach mieszkają w Polsce jeśli to akceptują. Generalnie hotel jest przechowalnią turystów dla biur podróży pomiędzy objazdami (rejsami) a pobytem w innych hotelach.

Autor: Monika
    Termin wyjazdu: Grudzień 2011

Czy polecasz hotel: nie mam zdania
    Stosunek jakości do ceny: raczej adekwatny

Sport1
    Obsługa4
    2.5
    Ogólne wrażenie3.0
  • kupiłam w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

Autor: kamila

Obsługa4
    Udogodnienia dla dzieci4
    4.2
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Byłam w Egipcie 5x w różnych hotelach. Empire jest idealnym hotelem dla osób mało wymagających oraz dla młodych ludzi. Plaża jest w bliźniaczym hotelu oddalonym kilka kroków. Wg mnie, to sama przyjemność przejść się na plażę. Jeśli ktoś chce nurkować, to polecam na plaży kierować się na lewo. Na prawdę są piękne widoki. Jeśli ktoś chce podjechać do sakali, to taksówka max 10 funtów egipskich, na polskie około 5 zł. OGÓLNIE BARDZO POZYTYWNE WRAŻENIA!!!

Autor: Marlena

• Pokaż oferty do hotelu

Autor: woytek
    Termin wyjazdu: Listopad 2011

Czy polecasz hotel: tak
    Komu polecasz hotel: wyjazd firmowy

• 2012-01-13, 15:15

Sport2
    Obsługa3
    2.5
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Miły (trochę stary, ale nie przeszkadza) hotel. Super na wyjazd \"zimowy\" - latem może być problem bo dosyć daleko do plaży. W centrum starej Hurgady - nie trzeba kupować wycieczki fakultatywnej ;-). Jak na \"środek miasta\" - spokojnie. Miła także obsługa w hotelowej reatauracji (bardzo dobre i urozmaicone jedzenie), czego niestety nie mogę powiedzieć o recepcji. Jedyne do czego można się \"przyczepić\" - to niejaka guest relation - zupełnie nie wiem w jakim sensie miała wspierać Polaków, skoro nigdy nie jej nie było. A jeśli już udało się ją spotkać i poprosić o przysługę, odpowiedź zawsze była taka sama - proszę zwrócić się do rezydenta. Po obejrzeniu kilkunastu hoteli w Hurgadzie i okolicach, stwierdzam, że najlepiej trafiłam. Polecam.

kupiłam w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 47