Jadę w sierpniu na Filipiny. Czy ktoś może mi posłużyć radą co i jak. Interesuje mnie wsxzystko. lecę na wyspe Negros. Jak ico można zwiedzać?
Ogłoszenie
Przerwany
Nie masz jeszcze żadnego powiadomienia.
Wyjeżdzam na Filipiny
Przerwany
X
-
Byłam na Filipinach w lutym tego roku na wyspie Boracay. Muszę przyznać że plaże zrobiły na mnie duże wrażenie, przepiękna rafa koralowa generalnie bardzo udane wakacje, z tego co się orientuję to sierpień jest raczej deszczowy. Uwżaj na lotnisku w Manili, bagaż radzę dobrze zabezpieczyć. Polecam masaże, owoce morza, koktajle ze świerzych owoców oraz piwo St. Miguel bądź też uwaga 7 procentowe Red Horse, warto spróbować
Komentarz
-
bolek77 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>Gość: bolek77 24.08.07, 23:28 zarchiwizowany
>Na wakacje.pl pisałem jak kupiłem bilet za 2700 PLN. tam będziesz
>miał szczegóły. Czymkolwiek do HKG, Bangkoku czy Singapuru (Seul?) i
>dalej tanie azjatyckie linie lotnicze. Na stronie
>www.attitudetravel.com/lowcostairlines/asia/ można przebierać
>w ofertach.
To wpis z innego forum sprzed 2 lat. Powołuje sie w nim na dokładny opis który umieściłem w tym wątku. Niestety te wpisy zostały usunięte przez moderatora.
Dlaczego?
Podobnie postąpiono z moim wpisem sprzed tygodnia. Dlaczego?
Dlaczego większośc wpisów nie grzeszy zawatością merytoryczną i wygląda jakby były pisane przez kogos kto pierwszy raz jedzie na urlop za granicę?
Możecie odpowiedzieć sobie sami.
To forum nie służy klientom tylko Biurom Podróży w celach zniechęcania ich do własnej inwencji, albo znalezienia czegoś czego potrzebuja za uczciwą cenę.
Komentarz
Komentarz