Jeśli chodzi o biuro to mogę wystawić 4/5. Opieka transfer do hotelu i na lotnisko bezproblemowo. Rezydenci pomocni i posiadający wiedzę. Jeśli chodzi o wycieczkę fakultatywną 2 dni na Saharę to odradzam. Koszt wysoki do atrakcji. Przejażdżka terenówkami po bezdrożach beznadzieja. Nie przypominało to rajdu Paryż Dakar ani nawet brawurowej jazdy Fiatem cinquecento. Za quady trzeba było zapłacić 30 euro dodatkowo. Niestety trzeba było zapłacić podwójnie podatek turystyczny za noclegWinnymHotelu
Do tej pory jeździłam dużych biur turystycznych ale nigdy nie byłam tak zadowolona z organizacji i opieki jak w Sun&Fun. Świetny rezydent i opiekun grupy w Egipcie Mars Alam. Od wyjścia z lotniska wszystko wytłumaczone i dopilnowane , to samo na powrocie . Na miejscu spoykał się z nami rezydent (...) ,który wyjaśnił wszystkie wątpliwości dotyczące pobytu, hotelu i cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania grupy. Jestem bardzo zadowolona z tak profesjonalnej i serdecznej obsługi.
Jestem wielce niepocieszona jakością obsługi biura podróży Sun&Fun. Dokonując zakupu wycieczki u pośrednika oczekiwałam, że będzie on chronił interesy klienta. Miałam czuć się bezpieczna. Nie widzę innego sensu zakupu wycieczki u pośrednika, który pobiera za to prowizję. Niestety pośrednik zataił informację o kiepskiej opinii linii lotniczych SkyUp oraz o ich problemach z wypłatą odszkodowań. Spędziliśmy z małymi dziećmi 13h na lotnisku w Egipcie i odmówiono nam odszkodowania z tego tytułu.
Tunezja , Djerba. Rezydentka ,(...), super. To ona tutaj robi najlepszą robotę. Polecam szczególnie wycieczki , które organizuje. Dwudniową na Saharę oraz wszelkie po Djerbie. Pani (...), to wzór profesjonalizmu. Prawdziwa skarbnica wiedzy nie tylko o wyspie i całej Tunezji , jej historii , ale też obyczajach , ludziach. Pięknie opowiada o religii islamskiej. Do tego to ciepła i bardzo sympatyczna osoba , dbająca o turystów przyjeżdżających właśnie z biura Sun & Fun. Piotrek .
Stanowczo odradzam to biuro podróży . Organizacja Fatalna . Kontakt z rezydentem zerowy . Mimo licznych ofert wycieczek . Kontakt z Panią (...) zerowy .
Oferta zakupiona przez wakacje. pl. Wszystko zgodnie z planem. Lot na czas, parking z transferem na lotnisko, odbiór z lotniska przez rezydenta na miejscu, pomoc przy zameldowaniu, całodobowy kontakt telefoniczny z prezydentem. Zakup oferty polegał na jednorazowym pobycie w biurze podróży, później wszystkie formalności mailowo.
Lot przesunięty o 10 godzin na naszą niekorzyść i do hotelu zamiast w ciągu dnia to dotarliśmy o 3 w nocy. Po przyjeździe w nocy okazało się że nie ma miejsc w hotelu za który zapłaciliśmy i zakwaterowano nas w gorszym hotelu. Przez 3 dni zamiast wypoczywać to biegaliśmy do recepcji żeby zamienić pokój na pokój w opłaconym hotelu. SKANDAL. Rezydent nieprzyjemny i nie okazał zadnej chęci pomocy. Nie polecam Sun&fun
Tragedia, opłacony hotel a na miejscu okazało się że nie ma miejsc i dali inny gorszy hotel i jeszcze rezydent udowadniał , że dostaliśmy lepszy pokój.Nie polecam, cały dzień stracony na zamianę pokoju.
Ogólnie biuro mogę określić jako dobre, jedyne co popsuło dobre wrażenie to niestety rezydent (...) który namówił nas na wycieczkę 2 dniową na Saharę, wszystko fajnie opisał, byliśmy pewni że on będzie z nami tak wynikało z jego opowieści a niestety mieliśmy przewodnika tunezyjskiego który podszedł do nać co najmniej lekceważąco , autobus bez działającego mikrofonu , przewodnik który zamiast coś zaradzić obraża się, nie mówi co widzimy i zwiedzamy , drogę powrotną przespał Porażka totalna
Byliśmy na wyjeździe 10-dniowym w trzecim dniu mieliśmy spotkanie z rezydentem Panem (...), który wykazał się pełnym profesjonalizmem. Energiczny, uśmiechnięty, podkreślający atuty wyjazdu. Pobyt zgodny z ofertą. Wyjazd oceniamy na 5+
Zdecydowanie nie polecam tego biura podróży. Podczas wyjazdu do Hurghady pojawiły się poważne problemy organizacyjne – okazało się, że nie zostaliśmy prawidłowo zarejestrowani w systemie odlotów w dniu 15 sierpnia 2025 roku. W konsekwencji wystąpiły trudności z realizacją wylotu, co spowodowało ogromny stres i niepewność co do dalszej podróży. Takie niedopatrzenia są niedopuszczalne w branży turystycznej i świadczą o braku profesjonalizmu oraz odpowiedzialności za klientów. PRZESTRZEGAM !!!!
Dzień dobry, ofertę otrzymałam w biurze wakacje.pl w Wołominie. P. (...) trafił w 10. w mój i męża gust i w nasze oczekiwania. Wczasy na greckiej wyspie Samos, w hotelu Blue Style Resort były bardzo udane pod każdym względem. Opieka rezydentki, p. (...)doskonała. Wycieczki z p. (...)- bajka. Rezydenci biura na Samos to b. serdeczne, empatyczne osoby z dużą wiedzą. Autentycznie lubią to, co robią. Hotel na 5. Jedzonko również. Trochę mała plaża, ale i tak - sympatycznie. Personel grecki przemiły.
Wycieczka zgodna z ofertą "All"długość pobytu 10 dni na miejscu, wylot z PL i do zgodny z rozkładem przed wycieczką. Hotel 4* Vincci Dar Midun na Dżerbie. Sam hotel był OK, czysto w pokoju, w hotelu też,poza drobnymi rzeczami. Niestety rezydent biura był beznadziejny, pojawił się po 2 dniach po to tylko by namawiać i sprzedać wycieczki, nie był obecny kiedy po przyjeździe pojawił się problem z zakwaterowaniem i musieliśmy czekać na pokój dłużej niż do godz.14 kiedy zaczyna się doba hotelowa
Oferta sobie, rzeczywistość sobie. Egipt 7 nocy, okazuje się 2 dni przed wylotem że jednak 6 nocy, bo wylot powrotny nad ranem, w nocy transfer z hotelu. Jak kupowałam ofertę wylot powrotny do Kato z Hurghady o 14.15. Jak przyszły dokumenty wycieczki, to okazuje się , że wylot 12 h wcześniej. Owszem, w umowie jest napisane że godziny przelotów mogą ulec zmianie, czemu zawsze ulegają na niekorzyść klienta. Tym bardziej że wycieczka kupowana tylko z tygodniowym wyprzedzeniem .NIE POLECAM BIURA.
Dzień dobry. Z SUN&FUN zwiedzamy Grecję z żoną już od kilku lat. Na Samos byliśmy w hotelu Blue Style Resort jeden raz i w Kampos Village Resort dwa razy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tych pobytów. Wszystko było OK. Opieka ze strony SUN&FUN (...) pierwsza klasa. Polecamy wszystkim, bo my skorzystamy na pewno jeszcze nie jeden raz. Pozdrawiamy serdecznie z Oświęcimia.
Pobyt w dniach 13-20.07 w Hotelu Santido Mamlouk w Hurghadzie bez zarzutu.Bardzo dobra organizacja,wszystko zgodne z ofertą. Jedyny minus to późny wylot z Warszawy i dotarcie do hotelu dopiero nad ranem 14. Szczególne pozdrowienia Dla animatorki (...). Bardzo pomocna na każdym kroku , wyjątkowo komunikatywna i przesympatyczna. Więcej takich osób ,a każdy wyjazd będzie wspaniałą przygodą. Ela i Jacek.
Zakup oferty bezproblemowy , wybór i zakup przez portal wakacje.pl. Obsługa i opieka ze strony biura podróży bezproblemowa.
Biuro katastrofa!!! Kilka godzin po opłaceniu całej kwoty przyszła informacja o zmianie godzin lotu o... 12 godzin na niekorzyść klienta. Dla przedstawicieli biura zakwaterowanie w hotelu o 4. rano oznacza spędzenie nocy w hotelu! (...)Takie usługi oferuje to Biuro! OSZUSTWO OS POCZĄTKU DO KOŃCA!!! PROSZĘ UNIKAĆ!
Nie polecam, skrócili nam o dobę wakacje i odmawiają wypłaty odszkodowania za stracony a opłacony w pełni wyjazd. Omijajcie !!!
Oferta zgodna z rzeczywistością.Juz kolejny raz lecieliśmy z San Fana i jest godny polecenia .Nawet na wycieczkach mieliśmy polskiego przewoźnika.