Ogólnie super naprawdę dobra zabawa,80% Rosjan 15% Anglików i 5% Polaków .Jedzenie dobre,na plaży serwują grilla,sałatki owoce jest w czym wybierać.Na basenie naleśniki oraz lody dla każdego coś się znajdzie :) Pokoje małe aleda się przeżyc sprzątane codziennie.Polecam
Hotel świetny, obsługa bardzo miła i pomocna. Jadalnia, bar, basen - świetne. Plaż bardzo ładna,prywatna, położona zaraz przy hotelu. Jeżeli zgłodniejesz nie musisz się suszyć i biec do hotelu, ponieważ obok basenu serwowane są beach snacks, frytki, sałatki, burgery, grill, napoje. Jedyne co mam mu do zarzucenia to to, że w pokoju jest tylko jedno gniazdko, obok telewizora drugie w łazience.
Byłam w tym hotelu w lipcu 2007 r. Polecam ten hotel właściwie wszystkim. Świetna lokalizacja, dobre jedzenie, pokoje też w miarę ładne i co najważniejsze czyste. Blisko do centrum Port el Kantaoui, bardzo czyste miasto, czego nie można powiedzieć o innych miejscowościach w Tunezji. Hotel oferuje gościom rewelacyjną animację, nie można się nudzić. Animatorzy zajmują się dziećmi na plaży. Ja i moja córeczka byłyśmy bardzo zadowolone z tego wyjazdu
Autor nie dodał opinii tekstowej.
hotel nie zasluguje na 4*. kiedy byl w katalogu tui mial od nich 3* i taki jest jego standard. nad basenem ciasno, z plazy korzystaja takze mieszkancy hotelu riviera, przechodzac na nia przez ten hotel.