Adria (Milano Marittima)

1 opinia

Dla odwiedzających Hotel Adria. Proszę przeczytać do końca. Byliśmy tu na wakacjach w lipcu 2026. Przypomnę Hotel Adria ma 4 * Hotel oferował, że zawsze starają się zatrudnić personel który mówi w kilku językach, natomiast tutaj tylko włoski i trochę angielski.Parking niestrzeżony, na piaszczystym podłożu, bezpłatny,zasada kto pierwszy te lepszy . Z przodu hotelu parking za dobę 10e dla gości, pozostali 30 euro - doba. Zamówiliśmy pokój z widokiem na morze, na zdjęciach widok był na wprost morza pokój jasny i ładny. Po przyjeździe do Hotelu dostaliśmy pokój na zachodnią stronę, gdzie widok na morze był z boku i niewielki i widzieliśmy parking i samochody. W naszym pokoju nie było lodówki, gdzie nasi przyjaciele ją mieli. Balkon mały 1 krzesełko, klimatyzacja nie chłodziła w ogóle, ściany obskrobane i połatane na nowo gładzią lub inną farbą. Sejf był w ofercie za darmo , natomiast jak ktoś chciał to musiał zapłacić kaucji 50 euro.WiFi nie działało w pokoju od zachodniej stroni ani od wschodniej, tylko na holu, na dole w restauracji i na basenie. Drzwi do naszego pokoju byly zepsute, futryny latały na boki. Inne piętra przynajmniej hole były odnowione, nasze piętro II - nie. Byłam w recepcji parę razy to zgłaszać, przynieśli lodówkę, klimatyzacji nie naprawili a drzwi mieli zrobić na drugi dzień. Pokój zmienili nam dopiero , gdy po raz kolejny poszłam na recepcję i pokazałam filmik jak woda leci z prysznica podczas kąpieli i wszędzie jest mokro. Dostaliśmy wariant komfort o wiele lepszy niż ten z oferty z dobrą klimą i chłodząca lodówką. Jedzenie jest bardzo smaczne.Śniadania mało urozmaicone na ciepło, bardziej slodkie rzeczy. Kolacja- są przystawki, ale jak goście zjedzą coś do końca , nie widziałam, żeby dokładali ponownie, skończy sie i jest pusta taca. Danie głównie nie nakłada się samemu tylko trzeba wybrać z menu i poda Kelner co uważam za zbędne. Lepiej nałożyć sobie samemu. Dzisiaj mój mąż podczas śniadania chciał rogalika z nadzieniem do kawy to kelnerka zabrała całą tacę z rogalikami i mówiła No, no. Więc nie wiem co to miało znaczyć. Plaża prywatna hotelu płatna, ceny za 2 leżaki zaczynają się od około 20 euro do 50 w zależności od miejsca od morza. Ceny są wysokie i nie ma tłumów na plaży. Woda w Morzu bardzo ciepła, jak w domu i dalej od brzegu trzeba uważać na meduzy. Nie można leżeć na swoim ręczniku na plaży. Takie zasady. Pierwsze wrażenie robi się tylko raz. My na początku byliśmy rozczarowani ofertą pokoju i standardami tego Hotelu jako 4 gwiazdkowe, bo mamy porównanie z innych krajów południowej Europy. Mało było w naszym Hotelu gości z zagranicy.Przyjechaliśmy, sprawdziliśmy i nie niestety nie zawitamy ponownie.

od2 019 zł za osobę

Miejsce  Włochy / Emilia Romagna / Milano Marittima
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  darmowe wifi, tenis, bez paszportu

Ekskluzywne plaże z serwisem i klubami plażowymi

Modne butiki i wieczorne życie w centrum kurortu

Park przyrodniczy Delta del Po z trasami rowerowymi

Liczne spa i centra wellness przy luksusowych hotelach

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Jedzenie smaczne, aczkolwiek sniadania bardzo na słodko mało jest nabiału czy mięsa i też jakby wyliczone. Kolacje smaczne- trzeba się spieszyć z przystankami do kolacji bo znikają szybko i nie dokładają kolejnych.

Wady

Pokoje niezgodne z ofertą I zdjęciami, duże braki I niedociągnięcia jak na pokój w Hotelu 4*. Kawałek prywatnej plaży hotelowej, gdzie ceny za leżaki są za wysokie. Mała ilość środków do kąpieli i do rąk.

Adria (Milano Marittima)