Alba (Sunny Beach)

3.5

Hotel blisko morza, przyjazny dla klienta, woda w basenie czysta i ciepła, dużo leżaków, barmani robią różnorodne drinki - nażekać mogą tylko maruderzy. Ja hotel polecam, a jak jest komuś za głośno to po prostu niech nie wybiera tej lokalizacji.

Cudowne wakacje w hotelu Alba. Blisko plaża. Czyste i ciepłe morze. Najlepsze moje wakacje. A jedzenie istne niebo, pychota .

Bylam w sierpniu pogoda super . Pokoje codziennie sprzatane .Jedzenie bardzo dobre .blisko do plazy . dzieci zadowoleni z 2 basenow .Dobra pizza nalesniki .Mila rezydentka .polecam hotel alba.

Za tą cenę lepszego hotelu sobie nie wyobrażam. Prześwietne wakacje

Pokoje bardzo wygodne, czyste, posiłki bardzo smaczne, atmosfera wspaniała. Obsługa hotelu profesjonalna i miła.

Nazwa  Alba (Sunny Beach)
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, bez paszportu

3.5

Wyświetlono 57 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adam

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Duże ładne pokoje, fajne baseny, dużo animacji, miła obsługa, ładny hotel, dużo jedzenia zwłaszcza owoców i warzyw.

Grazyna

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Czysto.pieknie.mila obsługa.przepyszne jedzenie.super baseny. POLECAM.

Wady

Nie ma wad.

Iwona

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Polecam ten hotel . blisko plaza dobre jedzenie . Moja rodzinka poleca .

Wady

slabe animacje

Miriam

Za tą cenę lepszego hotelu sobie nie wyobrażam. Prześwietne wakacje

Zalety

W samym centrum miasta, prześwietna lokalizacja, przemiła obsługa i panie strzatajace świetni animatorzy

Wady

Trzeba płacić za gości w hotelu po 24. Jedzenie strasznie tluste

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Piękny pokój, dobre, urozmaicone posiłki, bardzo miła obsługa.

5.2
Vega

Pobyt - Sierpień 2018

Byłem w sierpniu. Był to mój najgorszy wyjazd \"hotelowy- all inc.\". JEDZENIE: Czytałem wcześniej opinie i myślałem, że ludzie przesadzają jeżeli chodzi o jedzenie i mają za dużo w tyłkach. Niestety teraz jestem zdziwiony jeżeli ktoś chwali tu jedzenie. Obiady/kolacje: Do wyboru był stolik z sałatkami, i w 3 miejscach te same ciepłe posiłki (6 szt.). Wśród tych 6 smaków były zawsze frytki i jakiś makaron, kasza/ryż i zazwyczaj 2 rodzaje mięsa. Pierwszy raz widziałem aby nitki spaghetti na środku były surowe a po obu brzegach po 5cm dobrze ugotowane. Inne makarony też przemieszane surowe z rozgotowanymi. Mięsa często z kośćmi, bardzo często bez żadnych przypraw. ŚNIADANIA: najlepszym podsumowaniem tego będzie to, że nie można było dostać MASŁA. Jedynie śmierdzącą margarynę. Dżemy przesłodzone, mleko zimne, jajka sadzone wysuszone, brak parówek. Pierwszy raz na takim wyjeździe bywało, że szło się na posiłek i nic nie zjadało bo nie było nic smacznego. Czasami w jadłodajni był też \"kucharz\"- nie wiem od czego to zależało ale z 3-4x widziałem kogoś kto robi posiłki (np. omlety na śniadanie)- Gdy stanęło się w kolejce do niego 20min przed końcem śniadania to kazał już odejść bo \"zaraz kończy a jeszcze ludzie czekają\". Przez 2 godziny dziennie można było u barmana zamawiac lody w kubeczkach- bardzo smaczne. NAPOJE: to co w wszystkich hotelach- lokalny bimber z tym, że dawany w plastikowych kubeczkach- okropne na dłuższą metę podobnie jak ichnia cola itp. POKOJE: Wiedziałem też, że ma być głośno-ok. Tym nie mniej nie spodziewałem się, że pod balkonem będzie istne Vegas. 3 otwarte dyskoteki bez szyb, z każdej inna pełna basów muza, obok nich restauracje w których są koncerty i ostre granie. Przy otwartych oknach nie było możliwości usnąć nawet na mocnym znieczuleniu. Przy zamkniętych bez znieczulenia też nie było to możliwe do 5:30 rano. Klimatyzacja działała ale była uszkodzona (pourywane lotki, zasłona itp.), prawdopodobnie była też całkowicie zagrzybiona bo pierwsze co po wstaniu rano to zawalone gardło i nos, u niektórych wymioty. Dużo rzeczy w pokojach się już rozpadało- jak zdejmowałem ręcznik z kratki to kratka odpadła, kolega miał przeciąg w pokoju to gdy trzasnęły drzwi to tak rozwaliły framugę, że trzeba było się sporo napocić aby ją potem zamknąć. Stolik chwiał się na każdą stronę myślę, że jak by się na nim postawiło zakupy to odpadł by blat. BASEN: 2 maleńkie baseny na tyle osób to o jakąś połowę za mało miejsca i leżaków. Mimo zakazu \"rezerwowania ręcznikami\" gdy przyszło się o godzinie 8 rano znalezienie 1 leżaka po kilku kółkach się udawało, ale znalezienie 2- jeszcze obok siebie było praktycznie nie możliwe. Brak jakiegokolwiek ratownika przy basenie i brodziku czy osoby pilnującej porządku było słabe. Normą było, że gdy udało się trafić leżak akurat przy brodziku to dzieciaki będą z niego psikały po wszystkich w koło wodą z wielkich strzykaw:) Plusem był snack bar przy basenie- z całkiem niezłą pizzą (zawsze do wyboru margarita i zazwyczaj salami, czasem jakaś wędlina/parówka zamiast salami). Dodatkowo serwowali hot dogi i hamburgery (trafić moment aby były był cięzki)- Ludzie zabierali je nim były zrobione czyli z surową bułką nim trafiły do pieca. Jak już trafiły do pieca to miały ciepłą chrupiącą bułkę i zimne, grube mięso w środku:) Tym nie mniej pare razy snack bar uratował nas przed głodem bo w jadłodajni nie było nic smacznego do jedzenia. Woda bardzo zimna. Obsługa- ok. Morze- brak hotelowej plaży. Woda dużo cieplejsza niż w basenie, plaża bardzo brudna, masa śmieci gdy poszło się wieczorem, wszędzie płatne leżaki. Woda pełna glonów (gdy były większe fale to miały one kolor zielony). Okolica- ścisłe centrum, masa dyskotek, knajp, automatów, straganów pełnych kubków z Stalinem i Putinem oraz podrób markowych ciuchów. Pełno sex-shopów i klubów go-go. Ciekawie było tez patrzeć jak ludzie kupują lody. Piękny wybór- Cena 1,79lev/100g. Ludzie nie doczytywali i brali po kilka smaków, Pan dawał im wielkie gałki a oczy im się cieszyły jakie fajne porcje, gdy już wszyscy mieli lody w rękach to sprzedawca dawał rachunek i wtedy mina nagle się zmieniała. Widziałem jak małżeństwo z dzieckiem musieli zapłacić 85 lev. za te lody. Z hotelem sąsiaduje też wesołe miasteczko z kilkoma ekstremalnymi atrakcjami. Polecam pójście do Nessebaru (najtaniej autobusem) fajna atrakcja to powrót wodną taxi. Animacje- dziewczyny niby miłe ale animacje praktycznie nie istniały poza płatnymi loteriami, kids disco (tu zdarzały się ciekawe rzeczy). Animatorki nastawione głównie na to jak by zarobić i wymyślały płatne atrakcje dla dzieci na które je namawiały. Ogólnie nie polecam hotelu nikomu, kto chce odpocząć, jest z dzieckiem czy chce dobrze zjeść. Byłem wcześniej w złotych piaskach to nie ma porównania- tam było o niebo lepiej, było pyszne jedzenie, ze sporym wyborem, ludzie z innych hoteli też chwalili itp. Teraz w samolocie i na lotnisku praktycznie wszyscy mówili, że w słonecznym brzegu było u nich fatal

Zalety

Nie daleko od plaży, centrum

Wady

Hałas, hałas, hałas, okropne jedzenie z bardzo małym wyborem, małe baseny z małą ilością leżaków

Pobyt - Sierpień 2018

Marta G 11 Zrecenzowano 1 tydzień temu Pobyt 6 osób ( 55 lat , 30 lat, 28 lat, 24 lata, 4 lata, 3 lata ) Niedaleki transfer z lotniska w Burgas ok. 30 minut. Przy hotelu czeka goniec, który wnosi Twoje bagaże pod wyznaczony pokój. Wydanie pokoi trwa bez zwłoki + szybka informacja o planie dnia - co gdzie i o której. Pokoje duże z dostawką tez było sporo miejsca. Pokój ( duża szafa z półkami, szafa na wieszaki, lodówka, tv, duże, lustro pod nim blat z półkami i szafkami, łóżka wygodne i spore, przy nich szafki nocne. Łazienki nowoczesne ( prysznic bez brodzika, toaleta, wbudowany z blat zlew, suszarka ) Pokoje o dobrym standardzie :) Sprzątane ze starannością na życzenie poprzez zawieszkę na drzwiach. Balkon duży z krzesłami i stolikiem. Dwa baseny + 2 brodziki, w tym jeden wyposażony w dwie zjeżdzalnie, psikające delfiny i pingwiny). Woda zimna do pierwszego zanurzenia potem można siedzieć godzinami. Plac zabaw dla dzieci ze zjeżdzalnią, bujakami, jeżdzikami, zabawkami do piasku, animatorka dla dzieci organizująca zabawy, malowanie twarzy itp. Jeżeli chodzi o leżaki to fakt są rezerwowane, ale dla mnie to nie problem bo jak widziałam, że nikt z nich nie korzysta to zdejmowałam kogoś ręcznik kładłam na leżaku obok ( jego właściciel zjawiał sie po kilku godzinach -.-\') a ja miałam kilka godzin opalania za sobą. Jeżeli chodzi o lokalizacje blisko plaży ta niestety mnie zawiodła bo trochę pływało glonów, ale dało się przeżyć. Bezpośrednio przy straganach pełnych repik markowych odzieży, znajdziesz na nich wszystko co chcesz, bary, restauracje. Hotel w samym centrum stąd nie polecam dla szukających ciszy, bo o 22 zaczycza sie \" nocne życie \" i muzyka gra do 6 rano. Nam to jednak nie przeszkadzało :) Jeżeli chodzi o wyżywienie to według mnie kolacje i obiady rewelacja ( kurczak, mauże, jagniecina, dodatki ryże, kasze, warzywa , ziemniaki w różnej postaci, zupy, sałatki itp. każdy znajdzie coś co lubi ) słodkie przekąski też dobre ( torty, babeczki, tarty, placki itp.) Jeżeli chodzi o śniadania to powiem tak fakt podawane jest zazwyczaj samo, jednak jest w czym wybierać ( kilka smaków twarogów, serów, szynek, warzywa i sałaty różne do własnych kompozycji, pieczywo różnorode, płatki kilka rodzai, musli, drzemy, jogurty, jajka - jajecznica, gotowane, sadzone, grzanki w jajku, grzanki z serem, kiełbarki kilka rodzai, naleśniki itp. Troche dziwią mnie opinie, że monotonne... no ale co człowiek je innego na śniadania ? Chyba nikt w domu nie robi faszerowanego indyka na śniadanie. Według mnie to nie monotonne śniadania, tylko brak pomysłu człowieka na ich urodzaicenie. Ja ocenieam jedzenie wraz z rodziną na smaczne! Jedzenie stale dokładane, talerzy i stołów nie brakuje, restauracja czysta :) Alkohole :piłam piwo i whysky dla mnie spoko. Mężczyźni od nas smakowali innych trunków i nie narzekali. Chcesz słabego masz słabego chcesz mocnego masz mocnego. Obsługa miła. Przekąski przy barze - mi smakowała pizza. Lody przy basenie kilka smaków - jednak musisz powiedzieć jaki chcesz bo dostaniesz losowo :) Napoje, woda, kawa, czekolada, mleko z automatów.Napoje takie sobie, no ale nie oczekuje na wczasach za 2400 od osoby świeżo wyciskanych soków - te kupisz za 2 lewy po wyjściu z hotelu. Obok hotelu jest kolejka, która za 3 lewy wiezie ciebie do nesesbaru, z którego możesz wrócić statkiem za 10 lewów. Gorąco polecam ten hotel, jednak ktoś kto chce posłuchać szumu drzew i świewu ptaków to powinien szukać czegoś ponad 3 km od słonecznego brzegu :)

Pobyt - Sierpień 2018

Byliśmy w sierpniu 2018 .Hotel położony przy głównym deptaku ,duży ruch i gwar .Nie przeszkadzało nam to zbytnio -mieliśmy pokoje na wysokim piętrze .Pokoje bardzo czyste,bez zastrzeżeń ,sprzątane codziennie ,czysto i schludnie .Mielismy pokój 4 osobowy .Jedzenie - jak dla nas bardzo dobre .Nie sądzę ,że by był ktoś głodny .Byliśmy z dziećmi i uważam ,że jedzenia jest dużo i każdy wybierze coś dla siebie .Nigdy nie brałam nic mielonego ,ale za to bez problemu inne mięsa ,drób .Zupy raczej niesmaczne .Śniadania i kolacje -fakt powtarzają się ,ale bez przesady .Na śniadania -jajka w różnej postaci ,sery ,wędlina ,kiełbaski ,boczek ,płatki ,dżemy - każdy coś wybierze .Zaraz po śniadaniu ,na plaży serwowane są fast foody -pizza ,frytki itp . Kolacje podobne do obiadu .Nigdy nie byliśmy głodni .Bardzo dobre desery ,owoce .Fakt -można się przyczepić -słodkie napoje ,drinki takie sobie ,lody mi osobiście nie smakowały [moim dzieciom tak ] ale to są szczegóły ... .Baseny czyste ,dobre rozwiązanie z podziałem basenowym -głębszy +płytki dla dzieci +strefa na najmłodszych .Animacje ok ,nie mam porównań .My woleliśmy korzystać z basenu [nigdy nie brakło nam leżaków] , na plażę chodziliśmy wieczorem.Plaża nam się absolutnie nie podobała-brudno ,śmierdząca woda .Sama miejscowość bardzo bardzo brudna- to na duży minus.Ceny w sklepach ,knajpkach -podobnie jak w Polsce .Ogólnie pobyt uważam za udany ,wielki plus za kompleks basenowy .Rezerwując pobyt w tej miejscowości ,trzeba mieć świadomość ,że jest to bardzo ,bardzo turystyczna i głośna miejscowość .Cena bardzo bardzo przyzwoita .

Rozczarowana

Pobyt - Sierpień 2018

Nie polecam a do 4* pokoje to trochę za dużo. Dałabym tylko 3* Jak za takie wakacje trochę drogo

Zalety

Hotel z zewnątrz fajny w środku hol i baseny też ale pokoje różne zależy co się dostanie. W łazience odpływ z prysznica znajdował się na samym środku łazienki tuż przed toaletą (masakra) łazienka pływał cała w wodzie. Na otrzymanie pokoju trzeba czekać wieki najwcześniej o 12. Hotel ma 4 * ale bar i restauracja tylko 3* i tu ani troche wiecej bym nie dala. Obsluga malo usmiechnieta csly czas brak widelcow i ta jakecznica codziennie na sniadanie .... ilez idzie. Frytki lepsze przy basenie niż na obiad w restauracji. Pizza bardzo dobra. Niestety lód robią z wody z kranu i niestety Jelitówka murowana. Dziecko 8 letnie za jedzeniem tam nie przepadalo . Lekarka w jotelu nawet po angielsku nie bardzo umiala ciezko sie porozumieć. Jezeli ktoś chce mieć choć trochę spokoju to nie w tym hotelu na około same dyskoteki do 5 rano można zapomnieć o otwarciu balkonu.Z jednej strony Mc Donald i smród na balkonie z oleju. Plaza super morze ciepłe tylko bardzo słone. Natomiast woda w basenie bardzo bardzo zimna. Ogólnie już bym tam nie wróciła

Wady

J.w

Sylwia

Pobyt - Sierpień 2018

Byliśmy grupa przyjaciół z dziećmi (8 dorosłych osób, 7 dzieci), jeśli chce ktoś narzekać to znajdzie wiele powodów, największy minus to niedopracowania w restauracji (braki sztućców, trzeba było prosić o wytarcie stolika, ewidentny brak personelu) jedzenie różnie, najsłabsze śniadania, obiady zawsze coś ktoś wybierze, kolacje ok, dużo owoców, warzyw. Plus dla kucharza robiącego naleśniki, omlety i makarony na świeżo, sympatyczny i uśmiechnięty, tylko ciągle kolejka do niego;) Snack bar spoko, pizza pycha, alkohole drinki ok. Mieliśmy super pokój, duży przestronny, łózka wygodne , po remoncie, codzienna wymiana ręczników i pościeli. Okolica średnia , głośno , tłoczno i brudno ale byliśmy świadomi położenia w centrum miasta. W nocy nie bylo nic słychać, dobre wyciszenie pokoju. Basen zatłoczony, leżaki zajęte z rana ale potem zawsze było coś wolnego.Woda ok, ciepła. Blisko do Nessebaru, piękne klimatyczne miasteczko. My generalnie zadowoleni z wakacji, moja opinia jest obiektywna, hotel polecam. W takiej grupie jak my zawsze będą udane:)

Zalety

super pokoje

Wady

słaba obsługa w restauracji

Magdalena

Pobyt - Sierpień 2018

BARDZO FAJNY HOTEL! BLISKO NESSEBAR! BLISKO LOTNISKA! BLISKO PLAŻY!POLECAMY!

Zalety

W samym centrum,blisko plaży,fajne baseny.Pokoje codziennie sprzątane ,ładnie urządzone,Klima daje radę.Jedzenie dobre.Śniadania monotonne,Ale każdy znajdzie coś dla siebie.Pyszna pizza ,drinki ok.Obsługa super!Polecam!

Wady

Słabe animacje.

Radek

Pobyt - Sierpień 2018

Pokoju klimatyzowane, czysto, jedzenie dobre. Codziennie cos innego. Jedynie minus jak sie ma widok na morze dyskoteka jest na dole Granada do 5 rano.

Zalety

Czysto, Mila obsluga

Wady

Dyskoteka pod oknami

Tomasz

Pobyt - Lipiec 2018

Pobyt bardzo miły i przyjemny, nie polecam pokoju od strony promenady Aleja Kwiatów wieczna impreza do 5 nad ranem gdyby nie dobrej jakości okna nie dałoby się zasnąć. W bliskiej odległości wiele barów restauracji lokalów dyskotek życie nocne na 100 %. Jedzenie smaczne szkoda że mało potraw regionalnych. W hotelu siłownia, lekarz 24 godzina na dobę same udogodnienia.

Zalety

dobra lokalizacja, bliskość do plaży, dobre posiłki szczególnie pizza robiona na bierząco w snack barze, czyste pokoje, profesjonalna obsługa

Wady

zbyt mała ilość leżaków przy basenach, zbyt mocne drinki

Karina

Pobyt - Lipiec 2018

Wyjazdi nie żałuję, ale bez zachwyty. Miało być lepiej niż nad Bałtykiem nad który jeździmy co roku i nie wiem czy było. Woda w morzu ciepła ale jakieś liczne glony pływały, a pogoda parna burzaowa i cieplo ale za bardzo kapryśna. Codziennie deszcz i burza ttwajaca chwile ale intensywna co sprawialo ze wszyscy leżący na lezakach zdobytych w trudzie byli lekko zmoczeni.. pewnie sa ciekawsze miejsca na świecie..

Zalety

Bliskość plaży, centrun kurortu , co oprócz zalet wiązało sie z tętniącą muzyką do samego rana. Posiłki ok ale na dłuższą mete monotonne. Pokoje sprzątane bez zarzutu. Miła obsługa, łącznie z rezydentką Tui.

Wady

Hotel za duży w stosunku do możliwości swobodnego funkcjonowania w nim. Kolejki do kolacji, brak wolnych leżaków przy basenie i bitwa o nie od 6h, czyli 5h czasu polskiego to mało komfortowe w wakacje jezeli chodzi o wstawanie. Bardzo słabe animacje.

Beata Jarosz

Pobyt - Lipiec 2018

Bulgaria to jedna wielka masakra nie polecam nikomu pobytu tam hotelu też nie polecam dałabym 2 gwiazdki nie więcej

Zalety

Blisko centrum ,plaży

Wady

Jedzenie ,drinki ,personel, brudne śmierdzące kubki ,talerze ,sztuczców ciągle brak ,lód do drinkow nabierają rękoma, potem byliśmy wszyscy chorzy mieliśmy biegunkę, wymioty ,gorączkę i bóle brzucha ,dowiedzieliśmy się od rezydentki że w wakacje panuje w Bułgarii wirus i przenosi się drogą kropelkową więc tylko jechać do Bułgarii żeby złapać wirusa żenujące miejsce Słoneczny Brzeg to deszczowo burzowy brzeg pada ,jest burza za chwilę wychodzi słońce więc pogoda kapryśna jadąc na wakacje chcemy żeby pogada była cały czas a nie loteria będzie albo nie będzie nic nas tam nie zachwyciło stary PRL oni stoją w miejscu nic tam nie jest nowoczesne ,na ulicach brudno i pełno małolatów wszędzie pijanych, jeżeli chodzi o hotel strasznie głośno spać nie można dyskoteki do 5 rano grają muzykę masakra ,w pokojach jak dasz napiwek to posprzątają dokładnie jak nie dasz to nie na barze drinki słaby wybór ,piwo jak szczochy smakuje ,leżaki na basenie zajęte od 6 rano ręcznikami i nie ma możliwości usiąść przy basenie przez cały tygodniowy pobyt udało nam się raz zająć leżak na plaży leżaki płatne 10 lewa i 10 lewa parasol masakra ludzi na plaży jak nad Polskim morzem tylko parawanów brakuje jednym słowem nie polecam ani tego hotelu ani Bułgarii na wakacje jest wiele piękniejszych miejsc uwierzcie.

Iza

Pobyt - Lipiec 2018

Lokalizacja - 2 min spaceru do morza, piękna, wielka plaża, centrum słonecznego brzegu, mnóstwo opcji imprezowych. Jedzenie - duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, jedzenie dobre, polecamy. Obsługa - bardzo miła szkoda że po polsku nie umieją rozmawiać. Jedyny minus to długie oczekiwanie na pokój (w Naszym przypadku ok 5 godz)

Zalety

Blisko plaży. Dobre jedzenie.

Wady

Długie oczekiwanie na pokój.

Pobyt - Lipiec 2018

Pokoje czyste, obsługa miła, codziennie rano panie sprzątały pokoje i wymieniały ręczniki. Ilość jedzenia nie do pokonania :) Pomiędzy posiłkami w strefie basenowej przepyszna pizza. barmani nie żałowali alkoholu w drinkach. Jedynym minusem były za wcześnie zamykane bary już o 23:00 ;)

Zalety

Wady

Bary zamykane o 23:00

Lucyna Antolak

Pobyt - Lipiec 2018

Hotel czysty,zadbany.Restauracja kojarzyla mi sie z przemyslowka.Brak miejsc na zjedzenie posilku i te miejsca praktycznie wszedzie na dworze dla palacych.Ohyda!!Lezaki ciagle zajete juz od 7 rano i woda w basenie zimna.Jedzenie smaczne ale niestety ciagle to samo,zero urozmaicenia.Niestety ale do tego hotelu juz nie wroce.Pani Ania rezydentka bardzo mila kobieta i dla niej daje 10 pkt.Niestety ale nie bede mile wspominac urlopu w tym hotelu.

Zalety

Czysto,mila obsluga,super sympatyczni animatorzy

Wady

Jedzenie dobre ale monotonne.Nie bylo sniadania bez jajek i obiadu bez frytek.Na dluzsza mete dla nas cos strasznego.Lezaki ciagle zajete przez reczniki-glownie Niemcy to robili.Brak zajec w hotelu przy brzydkiej pogodzie.Mimo,ze piekne morze i plaza juz tam nie wroce.

Daria

Pobyt - Czerwiec 2018

Hotel dobry dla niewymagających. Jedzenie mało urozmaicone i moim zdaniem niezbyt dobre. Obsługa restauracji kiepska (ciągle czegoś brakowało: sztućców, serwetek, owoców, itp.), braki uzupełniano bardzo powoli, nieraz zdążyliśmy już skończyć posiłek zanim cokolwiek doniesiono. Barman w pool barze mimo zwróconej mu uwagi nabierał lód rękoma i wrzucał do szklanki z napojem. Za to w snack barze wyśmienite pizze! Okolica głośna (nieraz muzyka z okolicznych barów grała aż do 6 rano). Trafiliśmy na kiepską pogodę i jednym słowem w hotelu wiało nudą... Animacje - słabe, choć animatorzy sympatyczni. Co dzień to samo, żadnych pokazów czy występów. Leżaki przy basenie (jak w większości hotelów) zajęte były już od wczesnych godzin porannych.

Zalety

-przepyszna pizza w snack barze -ładne i czyste pokoje -basen z atrakcjami do dzieci -blisko do morza

Wady

- animacje bez rewelacji - kiepska obsługa restauracji - barman nabierał lód do napoju rękami

Kinga

Pobyt - Czerwiec 2018

Ogólnie, hotel oceniam pozytywnie. Że względu na zimną wodę w basenie, kąpaliśmy się w morzu.

Zalety

Pokoje przestronne, codziennie dokładnie sprzątane - ręczniki codziennie wymieniane. Bardzo miła obsługa, 2 minuty głównym deptakiem do morza (przepiękna piaszczysta plaża).

Wady

Baseny hotelowe z lodowatą wodą.

Alba (Sunny Beach)