Nie polecam. Obsługa nie dba o gości. Okropne jedzenie. O 8 rano (!) brak wolnych leżaków przy basenie. Sejf mozna wyniesc z pokoju pod pachą. Codziennie od 18 do 20 brak cieplej wody.
Hotel położony w centrum kurortu.
polecam ten hotel osobom którym nie przeszkadza hałas (spowodowany zyciem nocnym)jedzenie smaczne (urozmaicone kazdy cos dla siebie znajdzie ) pizza,hamburgiery,hod dog,frytki,miesko z grila (to na przekaski w duzych ilosciach) drinki -super,(nawet dzieci maja drinczki bezalkoholowe w opcji)lody,napoje mrozone itd ,pokoje przestronne-czyste codziennie sprzatane,wymieniane reczniki,zawsze czysto i pachnaco(jak sie połozy leva to pieknie udekorowane łózka ,kwiaty itd) baseny przestronne ze zjezdzalniami dla dzieci,minus za ciagły brak lezaków(oczywiscie ja byłam w sezonie przy 100% obłozeniu hotelu)minus za prawie brak animacji dla dorosłych jak i dla dzieci (niby sa ale jakby ich nie było i oczywiscie nie w jezyku polskim) wszedzie blisko mozna popłynac łodzia lub jechac ;;ciuchcia;; która kursuje co kilka minut aby zwiedzic pobliskie miejsca-np.NESSEBAR ,minus za nieprzyjemnego pana w recepcji(prawdopodobnie menager) no i na koniec pani rezydentka z neckermann-MAGDA (byłam juz kilkanascie razy na wczasach ale pierwszy raz sie spotkałam z taka obsługa) tzn. pani reydentki w sumie nie było brak zainteresowanai po przylocie (dobrze ze pan kierowca nas rozwiózł do hoteli) brak spotkania z rezydentka w chwili przyjazdu lub nastepnego dnia nie odbiera telefonu jak juz ja znalezlismy(oczywiscie było nas wiecej nie tylko moja rodzina) to poprostu nas zbyła ze nie ma nas na liscie a jak juz sie na tej liscie poszukalismy to stwierdziła ze nas przeoczyła bardzo nie uprzejma (nie omieszkam złozyc na nia skargi jak rowniez i reszta)tak juz do konca nigdy sie nie pokazała obiecała i nie przychodziła ale poza tymi osobami polecam ten hotel dla osób szukajacych rozrywki którym nie przeszkadza zycie nocne-my bylismy z 2dzieci(7lat) i chociaz bałam sie ze nie zasna to wogóle im to nie przeszkadzało :)
blisko plazy przy samej promenadzie,sklepiki stragany bary kluby itd (niestety strasznie głosno niepolecam dla osób chcacych tylko odpoczac nie szukajacych nocnych rozrywek)baseny oki jedzenie smaczne(kazdy znajdzie cos dla siebie)pokoje przestronne-czyste,
animacje (w zasadzie prawie wogóle animacji -wieczorkiem dla dzieci w dzien-cos tam sie dzieje ale i tak słabo,dla dorosłych równiez to samo )
Hotel zdecydowanie dla singli lubiących się bawić. Odradzam dla rodzin z małymi dziecmi. Ogólne wrażenie ok. Czysto, dobre jedzenie i miła obsługa. Dobra lokalizacja dla ludzi chcących się codziennie bawić.
Czysto, dobre jedzenie, miła obsługa
Głośno
Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Hotel okazał się miłą niespodzianką, mogę z czystym sumieniem polecić. Obsługa profesjonalna i miła, pokoje czyste i przyjemne, jedzenie dobre choć mogło być bardziej urozmaicone. Natomiast położenie hotelu...mi to nie przeszkadzało, że znajduje się przy głównej promenadzie gdzie jest mnóstwo clubów, barów i głośna muzyka. Polecam miejsce dla singli którzy chcą naprawdę się wybawić bo jest gdzie.
Na pierwszy rzut oka hotel robi niezłe wrażenie-jak na 4 gwiazdki przystało. Dobre wrażenie znika jednak po wejściu do pokoju. Odpadająca glazura w łazience, zaplamiona wykładzina,brudne ściany. Sprzątanie ogranicza się do wymiany ręczników. Poza tym w hotelowym basenie woda była lodowato zimna. No i nie polecam baru w hotelu. Barmanki sprawiają wrażenie zupełnych amatorek, a drinki podawane są w plastikowych kubkach. Jeśli chodzi o jedzenie to jest go mnóstwo, ale śniadania są codziennie identyczne. Bardziej urozmaicone są obiadokolacje. Ogólnie jeśli hotel ma być tylko miejscem, aby się przespać po trudach nocnego \"wypoczynku\" to cena jest atrakcyjna. Dla osób wymagających nie polacam.
Hotel w centrum. Realna odległość od plaży: 200-250 m w linii prostej (przejście przez deptak). Zróżnicowane wyżywienie w opcji HB. Basen dość głęboki (max. ok. 170cm). Brodzik dla dzieci ok 100-120 cm. Duży, komfortowy hotel. Widok z balkonu od strony morza - rewlacja (szczególmie w nocy). Parking płatny o czym nie ma informacji w żadnych ofertach. (2008 rok około 150 PLN/tydz). Generalnie polecam z pełną odpowiedzialnością.
Byłem w czerwcu obsługa kelnerzy ok,sprz atanie w pokoju codzienne,za samochód parking przy hotelu się nie płaci,owszem można mieć pretensje do tego że życie nocne jest głośne (bo grają z knajpek do rana)ale mi to akurat nie przeszkadzało. Centrum i dojście do plaży na wyciągnięcie ręki.
hotel ma w Neckermanie 4 gwiazdki, a w Bułgarii 5 - wg mnie tak naprawde zasługuje na 4 . jedynym poważnym mankamentem jest brak animatora i zabaw które mogłyby uatrakcyjnić pobyt osobom, które nie udają się na pobliską plażę lub deptak, będący jednym wielkim bazarem i centrum rozrywek do białego rana. zdecydowanie odradzam nie tyle sam hotel, co cały Słoneczny Brzeg osobom szukającym spokoju, ciszy i ukojenia nerwów - tu tego nie znajdą. Stróże moralności mogą mieć za to problem z wszędobylskimi toplessami:)
- ściany w tym hotelu są strasznie cienkie, słychać wszystko każdy krok, każdą rozmowę sąsiadów. - polecam zabranie ze sobą stoperów do uszu ponieważ inaczej ciężko będzie zasnąć. - balkony nie są poprzedzielane sąsiad może wejść i zobaczyć wszystko co dzieje się w naszym pokoju. - Bułgaria jest dość brduna. tyczy się to głównie miasta....
Hotel położony w samym centrumj tętniącego życiem miasteczka.Pokoje ładne,zadbane-chociaż sprzątaczki mają gdzieś swoją pracę i oprócz wymiany ręczników nie robią kompletnie nic!Poza tym jedzenia dużo i smaczne.Polecam hotel, ale w miesiącach wakacyjnych-ja byłam 7dni między 20-27.09-z tego mieliśmy 3dni słoneczne i 4 deszczowe i zimne...Okolica super i nawet w te deszczowe dni jest gdzie pójść.Morze i plaża czyste.Poza tym Bułgaria jest tania i polecam ją wszystkim , którzy chcą dobrze odpocząc za niewielkie pieniądze.
W hotelu byłam przez dwa tygodnie z mężem i roczną córeczką we wrześniu ubiegłego roku. Nie polecam wyjazdu w drugiej połowie września ponieważ mieliśmy wyłącznie trzy dni pogody. Hotel bardzo ładny, znajdujacy się w samym centrum miasteczka. Pokoje przestronne i ładnie urządzone. Sprzątane \"po łebakch\", ale ręczniki wymieniane codziennie. Jadąc z proponuje pokoje od strony ogrou lub basenu ponieważ w tych wychodzących na depkat jest baaaardzo głośno. Jedzenia ogromne ilości. Śniadania monotonne ale na obiadokolacje pełen wybór : zawsze dwie zupy a na drugie danie od pizzy poczynając na musace skończywszy. W samym hotelu brak animacji i jakichkolwiek rozrywek, ale wytwrczy przekroczyć jego próg a życie tętni do białego rana.
Hotel mozna powiedziec w tej grupie cenowej swietny,ale połozenie w samym centrum ma swoje minusy /glosno/