Aqua Sun Village (Ex. Eri Sun Village)

PORAŻKA!!!!!! HOTEL TO PORAŻKA WŁAŚNIE WRÓCILIŚMY NIC NIE BYLO JAK W OPISIE JEDYNE CO BYLO OK TO BASENY ALE BYLO TRZEBA UWAŻAĆ ZEBY NOGI NIE ZŁAMAĆ STOŁÓWKA TO BEZ KOMENTARZA CO DZIENNIE TO SAMO I DO TEGO BYLO TRZEBA SIE USTAWIAC W KOLEJKACH PO JEDZENIE WIECZNIE COS ZEPSUTE JAK NIE DO NAPOJI TO DO KAWY BARY TO PORAZKA O 22 ZAMYKANE SWIATLA GASZONE BYLO TRZEBA ALKOCHOL I DRINKI W BUTELKACH KUPOWAĆ W SKLEPIKU BO NIE BYLO W BARZE WYBORU ALKOCHOLI I NAPOJI ANIMACJE DLA DZIECI TO DNO CORKA WIECZORAMI SIE NUDZILA ANIMACJA TRWALA 15 MINUT POTANCZYLI I KONIEC WIECEJ TU NIE PRZYJEDZIEMY

Pokoje straszne jak z PRL, problemy ze światłem, hotel znajduje się na Górce stromej i pieszo idzie się ciężko. Jedzenie jest okropne w smaku czasem nawet niedogotowane, mały wybór, owoce średnie, nie ma w ogóle ryb ani owoców morza. Ludzie wymiotują albo przez złe jedzenie albo inna florę bakteryjna. Nie polecam

Zdjęcie widok z balkonu Hotel jak hotel dla nie wymagających :) dla nas było ok byłam z córką . Klima działa. Wymiana pościeli i ręczników zamiatanie w pokoju codziennie. Blisko dosyć duży do 150 cm głębokości. Drugi mały dla mniejszych dzieci z dwiema zjeżdżalniami duży wodny plac zabaw z wieloma zjeżdżalniami. Dla osób które tylko nocują w pokoju powinno być dobrze. Ciepła woda.

Słaby to mało powiedziane, bród niesamowity,brak wody do picia w pokojach to już lekka przesada przy tej temperaturze, bary straszą pustką, brak obsługi nawet w recepcji.Pierwszy raz spotkałem się z brakiem przekąsek na all inclusive .

Hotel oceniam na 2/3 gwiazdki. Niezbyt czysto, w pokoju mrówki , jaszczurki. Brak ciepłej wody. Trzeba chodzić i prosić żeby coś z tym zrobili. Zaletą jest widok na morze. Dla osób które nie lubią chodzić będzie to problem. Bo na pewno będą zakwasy po zejściu ze wzgórza. Chociażby idąc nad morze lub do miasta.

od2 079 zł za osobę

Nazwa  Aqua Sun Village (Ex. Eri Sun Village)
Miejsce  Grecja / Kreta / Hersonissos
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis, golf, parking

Tylko 1,5 km do centrum rozrywkowego Hersonissos.

Dla dzieci: brodziki, zjeżdżalnie oraz miniklub.

Hotel położony na wzgórzu z malowniczym widokiem na zatokę.

Piaszczysto-żwirowa plaża 900 m od hotelu.

Wyświetlono 368 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.0
Irena

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Żadne nie spełnia niczego

Wady

Wszystko bar animacje stołówka jedzenie

4.9

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Aquapark

Wady

Jedzenie, lokalizacja, wygląd pokoi.

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Klima, duży balkon. Widok na baseny, na wschód słońca . Bardzo smaczne jedzenie. Zawsze do wyboru posmakowania było coś nowego. Dużo atrakcji dla dzieci ale i dla dorosłych :) wodna piłka siatkowa i "nożna" ;) dużo leżaków .

Wady

Długa kolejka do meldunku , zazwyczaj jedna osoba obsługiwała wszystkich. Czas oczekiwania około godziny czasu przy sporej grupie osób. Podejście z miasta niestety około 1 km pod górę ;) ale na pieszo też się dało radę :) są też busy dwa razy w ciągu dnia. Powrót ostatniego o 18.

2.1
Marek

3.1

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Nic go nie wyróżnia. Obsługa beznadziejna. Często zepsuta maszyna do kawy. Strasznie długo trwa zameldowanie. Późniejsze otwieranie stołówki przez co jest duzy tłok, ludzie się przepychają. Nie ma czasami gdzie usiąść i zjeść

Wady

Hotel na pewno nie jest 4 gwiazdkowy. To jedna wielka ściema . Coral powinien sie zastanowić nad polecaniem tego hotelum cały opis jest bzdura. Jedynie aquapark jest zleta. I nawet tam znajdzie się ogromny minus, a mianowicie śliskie płytki. Kilkoro dzieci tak się przewróciło, że polała się krew. Dorośli też się przewracali. I wcale nie trzeba biegać. I to nie jest ofertą all inclusive. Przekąsek przy barach i między posiłkami brak. Z alkoholu jedynie kreteńskie wino. I slabe piwo

2.6

Pobyt - Sierpień 2025

Właśnie wróciliśmy z wakacji w tym hotelu. Na zakwaterowanie czekaliśmy 8 godzin. Od razu na dzień dobry opłata klimatyczna 10 Euro za pokój za każdy dzień.All Inclusive nie istnieje to jedna wielka ściema. Bar czynny do 22 i potem już nic nie ma. W barze jedynie piwo i rozwodniona brandy.Wszystkie napoje podawane w najtańszych plastikowych kubkach. 3 posiłki przez cały dzień i nic pomiędzy. Na stołówce brudno wszystko się lepi jedzenie tragedia najtańsze produkty. O 21 zamykają stołówkę i koniec czekaj do rana na śniadanie. Hotel na wysokim wzniesieniu. Jeśli chcesz dostać się do miasta spacerem trzeba zejść z wysokiej góry a potem wspinaczka w drodze powrotnej albo trzeba zapłacić za taxi. Basen ze słoną wodą brudny.Jedyny plus aquapark ze zjeżdżalniami.To nie jest hotel 4 gwiazdkowy max 2. Nie daj się naciągnąć i poszukaj czegoś lepszego za tą cenę.

Zalety

Jedyny plus to aquapark reszta tragedia

Wady

Brudno, okropne jedzenie, all inclusive nie istnieje

Julia

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel przyjemny, w pokoju u nas było czysto, przyjemnie. Codziennie serwis. Baseny duże, fajne, ale porządek przy nich by się przydał. Oraz lepsza kontrola przy zjeżdżalniach. Do plaży ok 400m. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Codzienny serwis, pokój z balkonem.

Wady

Nie sprzątane wokół basenu.

Damian

Pobyt - Sierpień 2025

Bardzo słabo nie polecamy , zdjęcia są przekłamane , w pokojach bród i zaniedbanie , walka o jedzenie podczas posiłków , brak atrakcji lub niezgodne z ofertą , pani rezydent na drugi dzień mówiła by składać reklamację , niestety odrzucona dwukrotnie . Nie widzą podstaw , NIE POLECAMY

Zalety

Jedyna zaleta to bardo mila obsługa ,

Sandra

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel mi się podobal, pokoje sprzątane codziennie, klimatyzacja sprawna. Baseny i zjeżdżalnie dostępne, choć w niektórych jest słona woda. Dzieci napewno znajdą tu sobie zajęcie. Do dyspozycji również siłownia, golf, bilard oraz sala z automatami do gry ( koszt każdej 1€). Minus to jadalnia - dużo ludzi, jedzenie średnie i bardzo tłuste. Brak zaangażowania animatorów.

Zalety

Baseny, dodatkowe atrakcje, czyste pokoje.

Wady

Stołówka, jedzenie, brak animacji.

Lisa

Pobyt - Sierpień 2025

Pokoje różne , zależy co się trafi … nie które w opłakanym stanie inne ujdą … raczej w każdym jakieś mankamenty ale jak za te pieniądze można przymknąć oko . Sam hotel ma duży potencjał - ale już raczej nie wróżę mu przyszłości . Apeluje bardziej o bezpieczeństwo przy basenie ! Ślisko ! Ślisko ! Zgłaszane … nic z tym nie robią ! Upadek za upadkiem !

Zalety

Aquapark … jedyna zaleta !

Wady

Jedzenie ! Duże -NIE! Monotonia i same mrożonki . Wielkie kolejki / brak organizacji .

4.1

Pobyt - Sierpień 2025

Po pobycie w hotelu mogę powiedzieć, że hotel jest słaby. Położony jest na wzgórzu. Samo zejście z góry do głównej ulicy zajmuje około 10 minut. Wejście trochę dłużej, więc chodzenie kilka razy w ciągu dnia jest okropnie męczące. Na dole stoją taksówki, wjazd pod sam hotel kosztuje 8-10 euro. Jedzenie codziennie praktycznie to samo, mało urozmaicone, zmieniały się tylko dania mięsne, które nie nadawały się do zjedzenia :( na kolacjach rzeczywiście były kolejki po jedzenie. Przy automatach z kawą na terenie hotelu brak jakichkolwiek plastikowych łyżeczek czy mieszadeł, żeby wymieszać sobie kawę. Brak dostępnej wody w butelkach, tylko w dystrybutorach. Woda na szczęście bardzo tania w marketach. Zdarzało się, że nie było ciepłej wody w prysznicu. W pokoju mieliśmy nieświecące kinkiety nad łóżkiem, rezydentka zgłosiła ten problem na recepcji, ale nikt z obsługi nie zajął się wymianą żarówek przez cały nasz pobyt. Plusem jest spora ilość basenów, więc można było wybrać ten mniej przeludniony. Choć i tak jeden basen był zamknięty. W pokojach codziennie były wymieniane ręczniki, więc to też na plus.

Zalety

Duża ilość basenów

Wady

Słona woda w basenach Położenie hotelu na wzgórzu Mało urozmaicone jedzenie

5.1
Jola

Pobyt - Sierpień 2025

Proponuję biurom podróży zrezygnować z tej oferty jeżeli mam być szczera .Po pierwsze hotel na strasznej górce dla starszych i rodzin z dziećmi straszna przeprawa widziałam na własne oczy .Co do pokoju ok ale dla niego nie przyjechaliśmy po raz kolejny do Grecji ❤️Jedzenie marne to nie wojna żebym jadła byle co żeby tylko pojesc niestety musieliśmy ratować się restauracjami tam przepyszne jedzenie polecamy 🙂 kolejki w hotelu do posiłków straszne to nie PRL żebym stała w nich i dla nich tu nie przyjechaliśmy .Basen ok tylko cały do remontu wszystko odpada straszny brud .Nie polecamy z całego serca (...) pzdr i polecamy Grecję ♥️choć troszkę zawiedliśmy się na hotelu ale widzieliśmy co braliśmy pzdr raz jeszcze ♥️🙂

Wady

Cały do remontu

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel Ok ale trafiliśmy na pokój jak w latach PRL-u, stary pokój, płytki na podłodze, 3 łóżka, szafa i nic więcej jedyny plus działała klima a u innych nawet klima nie działała. Nie pojechał bym tam drugi raz

Zalety

Basen i aqua park na jednym terenie, dobre dla dzieci

Wady

Długie kolejki po jedzenie

Przemysław

Pobyt - Sierpień 2025

Ogólnie fajnie. Minus to odległość do morza, 1km stroma Góra w dół . Mało animacji. Polecam wypożyczać quady mozna dużo zwiedzić pięknych okolic.

Zalety

Piękne widoki duze 3 baseny i zjeżdżalnie, ciepła woda lecz słona w basenie

Wady

Tylko 30 minut animacji dla dzieci wieczorem

Przemek

Pobyt - Sierpień 2025

Ocena przede wszystkim przez pryzmat aquaparku, duży, z kilkoma basenami i wieloma zjeżdżalniami. Standard pokoi hotelowych średni ale nie przyjechaliśmy w nich siedzieć, była klima i serwis kilka razy w ciągu tygodnia. Jedzenie dobre, starczyło dla wszystkich, niewyszukane. Napoje przyjemne. Dobra baza wypadowa do zwiedzania Heraklionu i Knossos oraz kilku pięknych plaż położonych na wschodzie wyspy. Po zejściu w kierunku plaży, dwie wypożyczalnie pojazdów.

Zalety

Aquapark z wieloma zjeżdżalniami Kilka basenów Plac zabaw dla dzieci Minigolf Piękny widok na morze

Wady

Nie doszukiwaliśmy się ;) -no dobra, uważajcie na dzieci na śliskim fragmencie basenu pomiędzy brodzikiem a najmniejszymi zjeżdżalniami, byliśmy świadkami wielu dziecięcych upadków, ale nic nikomu się nie stało.

5.3
Natalia

Pobyt - Sierpień 2025

pokoje ok, jedzenie słabe jednak zawsze znalazło się coś do zjedzenia.. mini disco organizowane przy barze co jest kompletną klapą tym bardziej że hotel ma na swoim terenie miejsce do takich animacji a nie wśród dymu papierosów i dorosłych po wpływem alkoholu ...

Zalety

zjeżdżalnie

Wady

jedzenie, mało animacji dla dzieci, hotel na stromym wzgórzu

Pobyt - Sierpień 2025

Cudowny czas dla całej rodziny, piękne położenie hotelu- wybrałam pokoj z widokiem na morze, ale z każdego miejsca na terenie obiektu była uczta dla oczu. Sympatyczna obsługa, pokoje sprzątane codziennie. Pyszne i urozmaicone posiłki. Pierwszego dnia otrzymaliśmy mapę oboektu, początkowo bardzo przydatna. Oprócz kilku basenów, i zjeżdżalni, był plac zabaw dla dzieci, z którego ciężko było wyciągnąć syna. Odnosząc się do negatywnych opinii, dodam kilka swoich spostrzeżeń: woda dostępna w kilku water pointach, rzeczywiście stromo, ale za to piękne widoki i taki urok Krety, na plażę i do hotelu bezpłatny bus z przemiłym kierowcą, czysto, 4 posiłki dziennie (śniadania, obiady, podwieczorek i kolacja), napoje też dzieciom smakowały,- Greckie, ale jadąc do jakiegoś Państwa warto próbować i wspierać dany kraj. Ja z dziećmi byłam bardzo zadowolona, chętnie tam wrócimy! Przy posilkach można było wybrać czy plastikowe kubki czy szklane, w części barowej przy basenie tylko plastik,jednak to też plus - bezpieczniej. Dzieci w wieku 8 i 15 lat zachwycone, ja również. Miła opieka Pani rezydent. Kolejki przy posiłkach czasami się zdarzały np do pankejków, ale to urlop więc komu się spieszy, można w tym czasie się napić, czy nałożyć owoce i zaraz kolejka znika. Osobiście bardzo polecamy!

Zalety

Wszystko!

Łukasz

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt naprawdę mi się podobał. Trzeba pamiętać, że to hotel family, czyli jeśli chcesz poinprezować to nie tutaj, ale jeśli chcesz pojechać z rodziną to jak najbardziej. Oczywiście wieczorem też możesz się napić drinka i porozmawiać z ludźmi, ale bar zamykają o 22. Miejsce ciche i urokliwe. Piękne wioski w pobliżu, z klimatycznymi barami, restauracjami i kafejkami. 15 minut na piechotę. Dla mnie ładniejsze niż Hersonissos przy morzu. Lokalizacja fajna, można też wynająć auto i pojeździć. Wystarczająco ciepło by poleżeć na basenie ale, na szczęscie, nie aż tak gorąco by nie zwiedzać

Zalety

Zjeżdżalnie, baseny, widoki, atmosfera, obsługa.

Wady

Czasami jakiś kafelek odpadający, coś połamane...

4.7
Izabela

Pobyt - Sierpień 2025

W hotelu kradną, uważajcie na pieniądze i nie tylko w euro, ukradli nam także złotówki. Hotel ok, położenie fatalne, daleko od plaży, znak,że market 150 m jest fakiem, z gps w ręku wyszło pół km, zjeżdżalnie fajne, ale bardzo ślisko, płytki na których się idzie zabić, jedzenie ok, ale ciągły brak talerzy i sztućców,dodatkowo ogromne kolejki za jedzeniem. Pokoje tragedia jeden PRL, wieczorem brak oświetlenia,więc szliśmy korytarzem po ciemku, trafić kluczem do zamka to nie lada sztuka. Plac zabaw dla dzieci fajny, ale brak oświetlenia,więc dzieciaki biegały po ciemku, jedna poduszka na małpim gaju poluzowana, dziecko mogłoby spaść z 3 metrów w dół. Po zgłoszeniu zawiesili taśmy blokujące i nic więcej z tym nie zrobili. Ogólnie podsumowując nie było aż tak źle , ale jak zauważyliśmy,że zginęły nam pieniądze to już przekreślam cały pobyt i nie polecamy

Edyta

Pobyt - Sierpień 2025

Byliśmy w tym hotelu dwukrotnie i za każdym razem było Super. Pokoje z pięknym widokiem na morze codziennie sprzątane,wymieniane ręczniki oraz niezbędne kosmetyki. Obsługa pomocna i zawsze uśmiechnięta czy to sprzątaczka czy recepcjonistka. Animatorzy z Włoch The Best.Polecam rodzinom z dziećmi jak i z młodzieżą.

Zalety

Piękny obszerny teren z kilkoma basenami i aquaparkiem. Bezproblemowe znalezienie leżaka na błogi relaks. Widoki przepiękne.

Wady

Hotel na wzgórzu,ale Nam to kompletnie nie przeszkadzało.

Aqua Sun Village (Ex. Eri Sun Village)