Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel przy plaży, zejście schodkami lub zjazd windą panoramiczną,
Dobra baza wypadowa do Izraela
Rafa koralowa
Rozrywkowa miejscowość
Polecam..bardzo fajnie usytuowany hotel na skarpie z pięknym widokiem na morze i na stare miasto, zatoka bez wiatru spokojnie cicho.
Zatoka spokojna bez mocnych wiatrów ,miła i nienachalna obsługa posiłki dobre,wieczorne animacje i ogólna cisza i spokój w całym hotelu dający możliwość dobrego odpoczynku.Dobry zasięg Wifi.
Wszystko ustawione jeżeli chodzi o muzykę i animacje na plaży i w hotelu pod Rosjan,jest ich prawie 90% staje się to irytujące i nie słuchania dla gości z innych krajów.Wszystkie pokoje nadają się do remontu.
Hotel bajecznie położony, bardzo spokojnie, ale wszędzie blisko. Pokoje są różne-po przybyciu trzeba "postarać się" o pokój z tarasem lub balkonem, w przeciwnym razie możemy mieć do dyspozycji tylko małe witrażowe okienko. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone, napoje ok (bez szaleństw-z drinków dostępne tylko tradycyjne tj. whisky-cola, tonic-gin itp), drażniące jest podawanie piwa w plastikowych kubeczkach 150ml :) Ogólnie bardzo przyjemnie.
malowniczo położony hotel na skarpie piekny widok z basenu.....niezapomniane wrażenia...
Położenie hotelu jest przepiękne.Skarpa i widoki z niej cudne.Jedzenia było bardzo dużo i było smaczne.Zdecydowanie nie polecam tego hotelu osobom młodym nastawionym na zabawę.Przeznaczony jest zdecydowania DLA STARSZYCH OSÓB.I faktycznie właśnie taka była większość gości.O godz 23 na terenie hotelu panuje zupełna cisza, jak tłumaczył animator \"starsi ludzie o tej porze już śpią\".Plaża jest czysta i zadbana,teren hotelu również.Barmani przemili i w wersji ALL nie żałują \"szlachetnych trunków\".
Polecam z uwagi na przepiękną plażę i rafy oraz smaczne jedzenie, nikt z nas nie miał \\\"zemsty Faraona\\\". Pokoje standard niski,ale przecież w pokoju tylko się śpi.Sprzątane codziennie, woda butelkowa w lodówce codziennie. Bardzo blisko do Old Market - plażą 10 min. oraz do sklepu \\\"sam\\\" po drugiej stronie ulicy,gdzie nie można się targować, gdyż ceny państwowe. Nie polecam dla ludzi młodych nastawionych na rozrywkę,tylko dla ludzi którzy chcą w pełni korzystać z plaży, na którą zjężdża się windą.
Przede wszystkim plaża, rzadko w Scharmie jest plaża gdzie nie ma odpływów,a ta jest przepiękna-rafy. możliwośc pływania nawet dla tych którzy nie potrafią pływać, morze cieplutkie.
Bungalowy standard niski, są 2 sypialnie i 1 salonik, łazienka, codziennie woda butelkowa w lodówce. No i możliwość siedzenia nocą przed bungalowem.
Hotel polecam osobom ceniącym spokój... Piękne widoki, wspaniała plaża, posiłki urozmaicone i bardzo smaczne. Standard pokoi zróżnicowany - jedne nowe, obok recepcji, inne starsze i niezbyt duże, szczególnie te w bungalowach. Obsługa miła. Wakacje w Beach Albatros zaliczam do udanych!
Pokoje hotelowe nie odpowiadaja standardom 4* co najwyżej 2 jedzenie przecietne Plus Cisza spokój , Mało polaków piękny widoki dostęp do plaży
Pobyt z żoną wrzesień 2011 r. Hotel dobry. Wszyscy z obsługi bardzo mili. Sprzątają non stop. Minusy to:-ich jedzenie, po prostu inne i trudno się przestawić, pozostaje ryż makaron, naleśniki i jajka, - podlewanie trawników "sikami" co wiąże się z przykrymi zapachami, - jeszcze jeden minus woda z kranu nie do płukania warzyw i mycia zębów. Ogólnie hotel ok.
Hotel położony na klifie,cudowne widoki,rozległe położenie,obsługa nie naciska na napiwki,jedzenie rewelacyjne,drinki mocne,pokoje nie są duże,ale zadbane.Animacje są wporządku .Blisko jest bazar Old Market można iść pieszo plażą około 10 minut drogi,tam jest najtaniej.Plaża ogromna piaszczysta i długa,nie ma problemu z leżakami,rafa koralowa jest ładniejsza jeśli pójdzie się na lewo za pomost.Bar na plaży, serwują pyszną pizze, frytki i sandwiche.Polecam hotel ,z chęcią do niego wrócę.
Hotel dla Niemców i Rosjan. Tylko takich gości można w nim spotkać. Ogólnie średni wiek emerytalny. Okolica bardzo głośna (m.in. meczety a z nich 5 razy dziennie modlitwy puszczane przez megafon, pierwsza ok.4.30). Hotel stary, wysłużony, większość mebli do wymiany, w tym leżaki plażowe. Teren niewielki, a za hotelem mega okropna dzielnica. Jedzenie słabe, w ilościach wystarczających,totalnie bez smaku. Czystość ok. Obsługa trochę namolna. Nie można spokojnie zjeść posiłku bo zaraz ktoś kręci się wokoło stolika (np. sprzątacz z miotłą). Animacje po rosyjsku bądź niemiecku. Słabe.Plaża kiepska, a rafy brak. trzeba korzystać z plaży publicznej położonej kawałek dalej. Tam rafa cudowna i ogromna. Nie polecamy nikomu, w szczególności młodym.
Ogólne wrażenie, to hotel dla \"emerytów\", ale z bardzo dobrym jedzeniem i z fajnymi widokami ;))
Położenie hotelu przepiękne...na skarpie...widoki cudowne...plaża czysta i zadbana,ale niestety raczej nie polecam ludziom młodym, którzy pragną się zabawić...no chyba, że chcą dojeżdżać do centrum taksówkami...o godz 23 była zupełna cisza, jak tłumaczył animator \"starsi ludzie już śpią\"...ZDECYDOWANIE JEST PRZEZNACZONY DO OSÓB STARSZYCH i tacy też są goście tego hotelu!!!
Mój pobyt w tym hotelu 18-25 stycznia 2011r.Zdążyliśmy wrócić na szczęście przed REWOLUCJĄ !!! Pierwsze wrażenie miałem takie mieszane powiem szczerze. Ale po wejściu na teren hotelu i po pewnym czasie coraz bardziej mi się podobało. Po pierwsze naprawdę bardzo czysto! Pokoje nie nowe, ale nie ma się do czego przyczepić CZYSTE codziennie zmywane podłogi i wymieniane ręczniki oraz dodawana woda mineralna do lodówki. Teren hotelu ogromny, zieleni masa, plaża z kilometr długa, leżaków i materacy pod dostatkiem. Bar na plaży plus trzy bary na terenie hotelu plus dwie naprawde dobre restauracje. Mieliśmy opcje ALL i ......no nie do przejedzenia czy przepicia. Świeże miesa, warzywa, owoce ,słodycze desery lody i bardzo dobre wina :) Obsługa przesympatyczna w stosunku do dzieci jak i dorosłych. Gorąca pizza na zamówienie na plaży i w restauracji włoskiej CODZIENNIE i naprawde smaczna. Dodam że w Sharm byłem po raz 5-ty i ten hotel był moim najlepszym. Polecam wycieczki fakultatywne z biurem AABASHARM - tanie i po polsku. www.taniewycieczkisharm.com i pozdrawiamy HENIA jednego z pilotów tego biura. Nie polecam za to przewożnika AIR ITALY POLSKA 12!!!! godzin opóźnienia i zero informacji. Rezydenka SUMMERELSE Pani Magda super dziewczyna ale i ona rozkładała ręce z bezsilności na niekompetencje AIR ITALY POLSKA. Jednym słowem HOTEL POLECAM, SUMMERELSE POLECAM !!! Przewoźnika NIE POLECAM
hotel przepięknie położony, czysty, jedzenie dobre ale polecam go starszym osobom !!!!!nie jest to hotel dla ludzi młodych, pragnących zabawy i aktywnego spędzania czasu ( o godz. 22-23 cisza nocna:(..a średnia wieku turystów to 60 lat!wiec jeśli ktoś pragnie spokoju to ten hotel jest idealnym miejscem:)
Przepięknie położony i to jego największy plus. Stare bungalowy niektóre poniżej krytyki, inne na 3+, nowe na 5. Jedzenie dobre lecz monotonne, właściwie codziennie to samo. Animacje i sport,można powiedzieć, że w ogóle nie ma. Animatorzy rosyjscy,ale b.b.fajni,wiele pomysłów i chęci,natomiast menedżer hotelu nie pozwalał na żadne wieczorne zabawy gości,mogliśmy tylko słuchać śpiewania na werandzie,animacje przy których goście zaczynali się dobrze bawić natychmiast zostały przerywane na żądanie menedżera. Ogólnie hotel dobry.
HOTEL POŁOZONY PRZEPIEKNIE, WSPANIALE WIDOKI I DOSTEP DO MORZA.RAFA KORALOWA, NURKOWANIE, PODRÓŻE ŁODZIĄ ZE SZKLANYM DNEM, -WARTE ZOBACZENIA. NIE RADZE ODWIEDZAĆ OLD MARKETU- BRUD I SMRÓD W TZW.CENTRUM MIASTA.UWAŻAĆ NA ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE-MOGĄ ZASZKODZIĆ. OGÓLNIE MOŻE BYC JAK NA TAMTEJSZE STANDARDY
Byłam w tym hotelu we wrześniu 2010, pokój mieliśmy zaraz przy wejściu na plażę ( 10 dolarów dla recepcjonisty) i warunki super, byliśmy we dwójkę a bungalow składał się z dwóch pokoi, małego salonu, łazienki, przed wejściem mały taras, pokoje czyste, zadbane, codziennie woda donoszona do lodówki, klimatyzacja ok, hotel położony jest na skarpie i widoki są przepiękne, plaża super, jedzenia dużo i urozmaicone, polecam serdecznie.
Wróciłam właśnie z tygodniowego pobytu w tym hotelu,jedyne co mi się nie do końca podobało to pokój.Obsługa miła,jedzenie jak to w Egipcie cały czas prawie to samo ale da się przeżyć.Ogółem jestem zadowolona,polecam nurkowanie,plaże czyste a widoki wdech zapierają.
Dobry hotel,położony w pięknym miejscu,przyzwoita plaża a niedaleko także rafa.Pokój co prawda przypomina troszkę garaż i raczej nie jest to luksus ale w zupełności wystarczy/na początku był mały zgrzyt dotyczący czystości w pokoju/Byłam w hotelu w czasie ramadanu i nie zauważyłam jak piszą niektórzy drażliwości obsługi.Rezydent Oasis Peter był codziennie w hotelu.Biuro wprowadziło karty VIP dzięki którym kupując kilka wycieczek płacimy prawie jak w lokalnym biurze.Jeśli będę wybierać się do Sharmu to z pewnością do tego hotelu.
Szczerze mówiąc zdecydowałam sie na ten hotel czytając dobre opinie napisane przez poprzedników i... żałuję bardzo! Pokój w bungalowach przypomina garaż bez okien - jedynie mały witrażyk daje dostęp światła - wrażenie nieciekawe i nie polecam - widziałam też pokój w części hotelowej - trochę lepszy, ale również bez rewelacji i mocno odbiega od standardów na zdjęciu. Hotel stary, baseny małe i nieciekawe, można w okolicy znaleźć dużo lepsze hotele w podobnej cenie. Jedynie ładne położenie na klifie, długa plaża i rafa koralowa na którą przypływają statki na nurkowania (na lewo od hotelu) trochę rekompensują mieszkanie w garażu.