Bella Vista

2.9

Moim zdaniem świetny stosunek ceny do jakości. Ładnie, czysto. Sympatyczna obsługa. Elegancki basen. Oczywiście, jest to starszy hotel, trzeba się z tym liczyć. Ale ma swój klimat. Ja bardzo bym polecił.

Hotel jest taki jak się spodziewałem w tej cenie. W pokojach czysto sprzątane codziennie, zmiana ręczników również. Bardzo dobre jedzenie ( my mieliśmy HB) Hotel idealny jako baza wypadowa na pobyt wakacyjny nie polecałbym bo na doładnej plaży półtora kilometra w samym hotelu basenik bardzo malutki ale idealny tak jak wspominałem Jeśli chcesz zwiedzić Maltę przystanek autobusowy dosłownie z 50 m taką myślą właśnie wybraliśmy ten hotel

Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna Pokoje duże ale wymagające odświeżenia to samo dotyczy łazienek balkon bardzo malutki. Jedzenie monotonne ale smaczne minus że niby bufet ale to pracownicy nakładają z za pleksy jedzenie. Blisko przystanki autobusowe i Sklep .

Hotel bardzo fajny, czysty w przeciwieństwie do tego co czytałem przed wylotem. Codziennie myty hol, jak i ogródek przed hotelem. Fakt ma już swoje lata i gdzie nie gdzie widać jakieś braki ale wszystko w miare. Super rozwiązanie w przypadku restauracji gdzie jedzenie nakłada obsługa, mam wrażenie że zwyczajnie się nie marnuje, bo mówimy co i ile, zawsze można wrócić po dokładkę. Ogólnie wyżywienie w miarę, nikt nie będzie głodny. Polecam pokoje od strony ulicy, akurat my mieliśmy od strony podwórka, gdzie jest blokowisko i zaplecze hotelu, przez to trochę głośno😉moja ocena 4,5 na 5

Pobyt bardzo udany.Hotel super może nie lux ale bardzo przyjazny.Może nie nowy ale czyściutki.super obsługa.codzienne sprzątanie.przyjazny personel.jedzenie bardzo dobre i obfite .chętnie tu wrócę.Super miejsce do podróży po całej malcie komunikacja miejską obok kilka przystanków. Blisko promenada do spacerów wieczornych.Basen na zewnątrz i wewnątrz.Idealne miejsce.

Nazwa  Bella Vista
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Bugibba
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, parking

Doskonała lokalizacja: naprzeciwko Parku Narodowego Salini, blisko promenady w Qawrze i Placu Bugibba.

Nietuzinkowy sposób zażywania kąpieli słonecznych: taras słoneczny i jacuzzi na dachu hotelu.

Dobra infrastruktura: basen kryty z jacuzzi, sauna, siłownia, fryzjer, masaże, sala gier, wypożyczalnia samochodów.

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

5.2

2.9

Wyświetlono 205 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Frank

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Ładne pokoje, klimacik.

Wady

Jedzenie na all inclusive oceniam tak 6/10. Mogłoby być nieco lepsze.

Rafał

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Bardzo dobra baza wypadowa na wycieczki po Malcie bardzo dobre jedzenie obsługa miła pokoje sprzątane codziennie wraz z zmianą ręczników

Wady

W tej cenie nie widzę wad

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Miła obsługa Blisko przystanków i sklep

Wady

Wymagający remontu Forma podawania jrdzenia

Lesław

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Czyściutko.miła i pomocna obsługa .dobre wyżywienie.idealne miejsce do zwiedzania całej wyspy

Wady

Brak wad

Emilia

Pobyt - Październik 2025

Od pierwszego dnia pozytywne zaskoczenie. Obsługa bardzo życzliwa i pomocna. (pomijając jedną panią na barze) Oprócz tego, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki również wymieniane codziennie.

Zalety

Obsługa i czystość

Wady

Brak różnorodności posiłków

Pobyt - Październik 2025

Ogólnie pobyt w hotelu udany. Pokoje były sprzątane codziennie, wymiana ręczników też. Śniadania zbyt monotonne, mały wybór dla osób niejedzących mięsa. Hotel wymaga remontu i odświeżenia. Obsługa bardzo miła.

Wady

U nas nie działał telewizor.

Mariola

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel w starym stylu ale przyjemny, jedzenie dobre, obsługa okej tylko problemy są z przyjęciem do hotelu musieliśmy czekać trzy godziny po podróży aby nas zarejestrować. Pierwszy raz spotkałam się z taką przykrą sytuacją. A przy wyjeździe traciliśmy śniadanie i nie otrzymaliśmy suchego prowiantu. Po za tym bardzo dobrze spędziliśmy czas urlopu w tym hotelu.

Zalety

Bardzo dobra atmosfera, jedzenie, wieczorki muzyczne.

Wady

Wystrój pokoju, a zwłaszcza łazienka mogła by być bardziej nowoczesna.

3.7
Rafał

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel na pewno nie zasługuje na 4 gwiazdki, a maksymalnie dwie.

Zalety

Trudno znaleźć jakieś rzucające się w oczy zalety... Może miła obsługa i klima w pokoju.

Wady

Całkiem sporo tych wad. Brudno w łazienkach, pod prysznicem grzyb. Meble w pokojach jak z epoki Gierka. Plastikowe krzesła w pokojach brudne jak by coś po nich ściekało w ostatnim czasie. Jeden pilot na dwie klimy w dwóch pokojach to trochę niewygodne. Niedziałający jeden pilot do tv. Brak jakichkolwiek dywaników w pokojach. Balkon wąski i mały.

Żaneta

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel położony w idealnym miejscu (jako baza wypadowa), w pobliżu urokliwego parku. Pokój skromny, ale czysty i posiadał wszystko co niezbędne podczas wypoczynku. Personel bardzo sympatyczny i pomocny. W restauracji duży wybór dań mięsnych i bezmięsnych.

Zalety

Lokalizacja i świetny personel.

Wady

Bardziej wymagającym osobom może brakować nowocześniejszego wyglądu obiektu.

PS

Pobyt - Kwiecień 2025

pobyt sam w sobie ok .dotarliśmy już po zamknięciu restauracji, ale na recepcji dostaliśmy lunch boxy , wiec milo ze nie trzeba zaraz wieczorem jeszcze czegoś szukać na mieście,

Zalety

cena za pobyt - jeżeli tylko przenocować i nie spędzać dużo czasu w hotelu .posprzątane było pokoje czyste , ręczniki wymieniane

Wady

nie wiem czy to wada czy tak po prostu jest . posiłki nakładane są z za pleksy jak za dawnych covidowych czasów , pokazujesz i dostajesz , a to trochę jednak trwa i są kolejki niezbyt duży wybór posiłków

Renata

Pobyt - Kwiecień 2025

Pierwszy raz spotkałam się z hotelem, który w ofercie ma napisane bufet, a tak naprawdę obsługa podaje jedzenie, które jest umieszczone za przezroczystym plastikiem. Tworzyły się długie kolejki do wydawania posiłków, jak na stołówce szkolnej, żenujące. Zostaliśmy umieszczeni na piętrze gdzie była jakaś wycieczka szkolna. W nocy interweniowaliśmy na recepcji dwa razy o ciszę. Na drugi dzień prosiliśmy o zmianę pokoju. Najpierw pani z recepcji pokazała jakąś klitkę, gdzie trudno się było obrócić. Po zdecydowanym sprzeciwie dostaliśmy pokój w spokojniejszej części hotelu. Jest to zdecydowanie hotel dla osób, które przyjechały zwiedzać Maltę i nie wydawać dużo na nocleg. Plaża daleko. Miejscowość, w której jest hotel, dla mnie najmniej ciekawa na Malcie.

Zalety

Bliskość przystanku autobusowego.

Wady

Głośno, Kolejki do posiłków, które wydaje obsługa. Monotonne jedzenie, każdego dnia prawie to samo. Daleko do plaży. Zdecydowanie to dwie, a nie cztery gwiazdki.

Beata Popielas

Pobyt - Kwiecień 2025

Pobyt w hotelu Bella Vista bardzo udany . Pokój czysty i wygodny . Obsługa miła . Jedzenie smaczne . Polecam .

Jadwiga

Pobyt - Marzec 2025

Hotel czysty ,pokoje sprzątane codziennie ręczniki również były wymieniane każdego dnia .Obsługa hotelu bardzo miła , pomocna .Posiłki urozmaicane ,porcje wystarczające ,ciasto i desery bardzo smaczne.

Zalety

W pobliżu hotelu sklep i przystanek autobusowy , basen zewnętrzny bardzo czysty dużo leżaków ,

Wady

Nie mamuwag

Pobyt - Marzec 2025

Pobyt w hotelu Bella Vista oceniam bardzo pozytywnie. Pokoje w hotelu są duże, przestronne, wyposażone w dużą ilość mebli. Na wyposażeniu znajduje się również lodówka, suszarka, czajnik, kubki. Balkon, mieszczący się przy moim pokoju, skierowany był na patio z basenem. W łazience znajdowała się wanna z prysznicem. Pokoje sprzątane były codziennie, codziennie zmieniane były również ręczniki. Obsługa była dyskretna, nie naprzykrzająca się. Restauracja oferowała śniadania w stylu europejskim, tj. płatki, musli, jogurty, warzywa świeże, dżemy oraz dania na ciepło: bekon, kiełbaski, jajka sadzone, gotowane, jajecznica, fasolka, ciepłe pomidory, croissanty, kawa, herbata, soki. Obiadokolacje, to szeroki wybór surówek i sałatek, trzy dania mięsne, jedno rybne, warzywa na ciepło, paella, ziemniaki. Desery, trzy rodzaje ciast, torty, koktajle owocowe, lody. Obsługa w restauracji była bardzo pomocna, niezauważalna, dużym plusem było również to, że posiłki nakładane były również przez obsługę. Do obiadów odpłatnie oferowany był szeroki wybór napoi, bardzo polecam pyszne wina lokalne, o atrakcyjnych cenach. Przy hotelu znajdują się przystanki autobusowe, z których możliwy jest dojazd w różne strony wyspy. Naprzeciwko hotelu znajduje się zadbany park, za którym położone są panwie solne. W hotelu są baseny zewnętrzne oraz basen wewnętrzny, stół do ping ponga, bilard, wystawa starych samochodów. Sklepik hotelowy oferuje niezbędne towary w atrakcyjnych cenach.

Zalety

Hotel jest dobrze skomunikowany z resztą wyspy. Bliska odległość do parku, za którym znajdują się panwie solne. Bardzo miła, nie narzucająca się obsługa, czystość.

Wady

Standard hotelu typowy dla Malty, tj. hotel nie jest najnowszy i nie posiada najnowszego wyposażenia. Hotel obsługuje duże ilości turystów, czasem bywa głośno.

Danuta

Pobyt - Marzec 2025

Hotel Bella Vista jest bardzo fajnym obiektem, wszędzie blisko, do przystanku autobusowego, do sklepów i do morza. Pokój z balkonem z widokiem na basen, bardzo przyjemnie

Zalety

Bardzo czysto, miła obsługa, dobre jedzonko

Wady

nie ma wad

Nina

Pobyt - Marzec 2025

W hotelu czysto, pokoje codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki, dobry hotel na bazę wypadową - na pobyt stacjonarny nie polecam

Zalety

czysto i tanio

Wady

kolejki do posiłków, głośno, daleko do plaży, otoczenie nie ciekawe przy ulicy

Pobyt - Marzec 2025

Hotel spełnia swoją funkcję, jeśli chodzi o nocleg (o ile jest spokój i cisza) i wyżywienie. Wyżywienie skromne, monotonne, ale świeże i smaczne. Pokoje wymagają odnowienia. Na plus sklepik na dole, co ułatwiało życie wielu starszym gościom. Winda niestety ciągle nie działa, więc goście, którzy mieli problem z chodzeniem potrafili godzinami siedzieć i czekać na jej naprawienie. Dla Nas najgorszym było jednak towarzystwo w sąsiednich pokojach nastolatków z Włoch. Rozwrzeszczani, głośni i naprawdę uciążliwi popsuli Nam cały wyjazd. Brak snu, jazgot, trzaskanie drzwiami, wycie alarmów w drzwiach, których nie domykali, nocne pijaństwo i krzyki. Zdecydowanie odradzam pobyt w hotelu jeśli chcecie wypocząć. W hotelu przypadłoby się wprowadzenie ciszy nocnej i wymaganie jej respektowania przez gości hotelowych. Niestety poza wybudzeniem, ciągłymi telefonami i zejściami do recepcji - w tym w nocy oraz ich obietnicami, że zajmą się problemem, nic się nie zmieniało...

Zalety

Bardzo miła obsługa, starała się Nam uprzyjemnić pobyt w hotelu, jednak nie potrafiła zrobić nic, aby uciszyć nastolatków z Włoch. Wspaniały i rzetelny serwis sprzątający, naprawdę skrupulatnie sprzątali, dzięki czemu hotel jest przyjemnie czysty.

Wady

Hotel przyjmuje całe chmary nastolatków z Włoch, których lokuje na różnych piętrach z innymi gośćmi, zamiast zagospodarować dla nich jedną wyłączoną od reszty gości przestrzeń. Włosi kompletnie zniszczyli Nasz wyjazd - głośne awantury, słuchanie muzyki, krzyki, trzaskanie drzwiami, nocne imprezy w pokojach nakrapiane alkoholem. Rozmowy z ich wychowawcami nie przynosiły żadnych efektów. Nie spaliśmy kilka nocy pod rząd, dlatego zdecydowanie odradzam pobyt w tym hotelu.

Daniel

Pobyt - Marzec 2025

Hotel położony blisko przystanku . Pokój ładny sprzątany codziennie , miła obsługa . Nawet ręczniki wymieniane były w czasie każdego sprzątania .

Zalety

Fajne położenie . Dostęp do basenu wewnątrz obiektu . Bardzo miła obsługa w sali konsumpcyjnej . Myślę że hotel godny polecenia . Nasza wnuczką powiedziała że chciała by tu wrócić .

Bożena

Pobyt - Marzec 2025

Bardzo fajny hotel ,czysty, przestronny, bardzo dobre jedzenie , świetna baza wypadowa na zwiedzanie . Basen nie duży ale wystarczający by się zrelaksować.

Zalety

Dużo miejsca , fajne otoczenie wszędzie blisko .

Bella Vista