Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Świetna kuchnia serwująca lokalne specjały.
Spokojne położenie w otoczeniu lasu sosnowego.
W pobliżu hotelu liczne sklepiki i bary.
Dobrze zlokalizowany, przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie
Przemiła i pomocna obsługa. Polecam
Polecam. Obsługa miła, pomoca. Hotel nad samym morzem.
????
Byliśmy w tym hotelu z biura podróży ITAKA ,z którym jeździmy od kilku lat i zawsze było okej.Hotel czyściutki,pokoje duże nasz 30 m,codziennie sprzątany.Plaża hotelowa czysta,wystarczająca ilość leżaków i parasoli.Jedzenie trochę monotonne,ale każdy znajdzie coś dla siebie.Cisza i spokój,można wypocząć.
Czysto,miła obsługa.
Monotonne posiłki,brak animacji,zero rozrywki.
Na pochwałę zasługuje obsługa hotelu, która była bardzo pomocna na każdym kroku. Manager robił wszystko aby goście byli zadowoleni. Z racji rozpoczęcia sezonu(pierwszy turnus) były lekkie niedociągnięcia oraz problemy(przez 4 dni brak możliwości skorzystania z basenu, ze względu na awarię). Na duży plus zasługują darmowe leżaki oraz ręczniki(jednorazowa kaucja w wysokości 5euro na cały pobyt). Hotel wyłącznie z turystami z Polski przez co bardzo szybko nastąpiła integracja wszystkich wczasowiczów ;) Odradzam podróże z małym dzieckiem - brak jakichkolwiek udogodnień dla maluchów. Pokoje przeszklone z widokiem na morze - rewelacja (klima sterowana indywidualnie, nie wyłączająca się po wyjściu z pokoju) Jedzenie....według mnie przesolone potrawy, bez wyjątku. Wybór przyzwoity. Owoce morza przynajmniej raz dziennie(makaron z krewetkami, mule, ośmiorniczki). Napoje i kawa z automatu pozostawiały sporo do życzenia....kawę polecam kupić w barze lub innej restauracji wzdłuż promenady(cena 70 lek na espresso, 150 lek cappuccino). Piwo lekkie, do ugaszenia pragnienia przez cały dzień idealnie się nadawało. Mocniejsze alkohole regionalne. Z wycieczek nie korzystaliśmy.
-położenie na plaży -pokoje -promenada z ogromną ilością knajpek
-brak atrakcji/animacji
Hotel wręcz Na plazy. Basen bardzo fajny. Wszędzie blisko. Dla oczekujących "karaibów" odradzam bo się rozczarują. Okolica poza hotelem jak początek lat 90 w Polsce. Miejsce do prawdziwego odpoczynku. Reset total. Wifi w hotelu i pokojach Ok. Po wyłączeniu roamingu można korzystać z komunikatorów Wady to :Tylko jedna winda, choć ja chodziłem po schodach z 3 piętra. Śniadanie kończy się o 9.00 czyli dosyć wcześnie. Można uprawiać jogging.
Tylko jedna winda, choć ja chodziłem po schodach z 3 piętra. Śniadanie kończy się o 9.00 czyli dosyć wcześnie. Można uprawiać jogging. Nadmorski deptak ma tam i z powrotem do hotelu Ok 7.5 km Plaża piaszczysta. Leżaki w cenie.