Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: plac zabaw, mini klub, basen z minizjeżdżalnią.
Bogata oferta rekreacyjno-sportowa: kort do squasha i tenisa, koszykówka, siatkówka plażowa, piłka wodna, siłownia.
Atrakcyjna lokalizacja: hotel położony tuż przy plaży, ok. 35 km od centrum Hurghady, ok. 30 km od lotniska.
Fantazyjne baseny z leżakami w wodzie oraz wodnym barem i zjeżdżalniami
Hotel bardzo zielony, wspaniały zadbany "ogród" czysto schludnie przyjemnie polecam zarówno tym którzy chca odpocząc jak i szukającym wrażeń. Plaża piaszczysta czysta, blisko plaży rafa możliwość skorzystania z innych wodnych atrakcji typu nurkowanie, banan, spadochron, motorówka itd. Obsługa bardzo miła pomocna stara się jak może i jak potrafi, nie wyciaga reki po dolara za każdym razem, kelnerzy bardzo mili. Trochę słabe animacje mimo , że animatorów dużo, może to dlatego, że byłem w styczniu obłożenie hotelu średnie i starć sie nie chce? Mimo wszystko same pozytywy. Pokoje duże wygodne pomimo, że meble pamiętają już lepsze czasy ;) łazienki również duże i jak na Egipt czyste, ręczniki na prośbę wymieniana codziennie, ogólnie wszystko sprawia dobre wrażenie. Jedzenie to cos czego najbardziej sie obawiałem ale pozytywne zaskoczenie, dobre wybór tez do zaakceptowania, może troche monotonne i jak już bym sie miał przyczepic to trochę mało mięsa ale to tylko moja opinia spotkałem wielu pozytywnie zadowolonych z posiłków Polaków. Baseny czyste ładne pięknie współgrają z otaczającą je zielenią. Generalnie polecam jak na warunki Egipski bardzo dobry hotel.
Piękne położenie, wspaniała zieleń, smaczne jedzenie, ładna plaża, miła obsługa.
\\\"zabytkowe\\\" umeblowanie pokoi
Witam pod koniec wrzesnia br wrocilismy w 4 dorosle osoby z opiniowanego hotelu. Na przywitanie zimny kubek soku jablkowego. Polozenie hotelu super, do najblizszego wiekszego bazaru okolo 20km, do Hurghady okolo 35 km cisza i spokoj :) Plaza prywatna bardzo blisko hotelu, a rafa koralowa piekna, nawet na samym brzegu plazy pokazywaly sie rybki :) Pokoj duzy, nowoczesny, telewizor plaski, klima sterowana indywidualnie. Widok z pokoju na basen i morze. Jedzenie raczej takie sobie choc nie jestem wymagajaca osoba. W ofercie jest all inclusive, lecz to nie jest all. Odstepy pomiedy sniadaniem, a obiadem 3 godziny, obiadem, a kolacja 6 godzin, dobrze ze przekaski trwaja 3 godziny, a o poznej kolacji czy posilku w srodku nocy mozna zapomniec :( Pozne sniadanie tez raczej tylko na sztuke. Jedzenie malo urozmaicone, brak potraw morza, choc rybe jadlam pod dwoma postaciami :D Bardzo malo owocow doslownie kilka rodzai, z ciastami i deserami tez slabo. Ogolnie w hotelu raczej czysto, ale sprzatacze pokoi mogliby sie bardziej przykladac, pomimo dostawania napiwkow. Dwa razy mielismy cos zrobione z recznikow. W pokojach brak zimnej wody pod prysznicem tylko wrzatek. Woda pitna ogolno dostepna na korzytarzach holetu. Na plazy sa sprzedawane wycieczki, ale ceny raczej drogie warto przed wyjazdem samemu poszukac bedac jeszcze w Polsce i porownac sobie ceny na miesjcu. Interent wi-fi dramat, gdy lobby zaczynalo sie zapelniac goscmi nie bylo szans polaczenia sie :( Kupno wlasnego internetu z holetu raczej drogie. Pewnego dnia pewna kobieta z holelu zaczela zbierac opinie na temat hotelu celem polepszenia pobytu gosci w holetu.Nasze uwagi zostaly czesciowe spelnione. Lecz okazalo sie to podstepem, poniewaz za kilka dni przyjechala grupa osob oceniajaca hotele :( Reczniki na plazy i lezaki sa tak samo jak i na basenie. Bar w basenie jest super tak samo lezaki w basenie :P Na plazy sa dwa bary i bar z przekaskami do tego lody i popcorn oraz mrozona kawa. Animatorzy zabawiaja gosci, aczkolwiek wieczorne animacje raczej slabego pokazu. Animacje w ciagu dnia na plazy i na basnie sa mozna fajnie spedzic czas.Plaza pilnowana, przejscia miedzy plazami pilnowane, a policja widoczna. Baseny i zjezdzalnie dla dzieci sa maja co robic.Dla doroslych sa 4 zjezdzalnie. Plaza sprzatana, a wieczorami odkazana. W hotelu sa sklepy z pamiatkami i nie tylko. Restauracje ala carte bez szalowego popisu (czesciowo jedzenie brane z restauracji glownej ) oraz samo zapisywanie okazalo sie trudnoscia zawsze byla zmieniana godzina zapisu na kolacje w ala carte, w ciagu dnia trzeba bylo zrobic kilka podejsc zeby w koncu zapisac sie, z wolnymi miejscami byl zawsze problem, osoba zapisujaca nie czekala na chetnch gosci w danym miejscu, a recepcja zawsze miala problem z rozwiazaniem najmniejszej prosby, zawsze byly wykonywane telefony do innyh osob, bo osoba pelniaca dyzur na recepcji nigdy nic nie wiedziala. Kelnerzy z lobby bardzo zyczliwi nawet napiwkow nie chcieli brac. Drinki w allu nie widoczne odkryte dopiero przed wizyta grupy oceniajacej hotele. Mohito bar przydatny zawsze lecial jakis mecz dla naszych Panów :) Zeby wejsc do holetu trzeba przejsc przez bramke i pilnuje jej ochrona. Brama holetu tak samo strzezona.Ogolnie Egipt bardzo brudny lezy duzo smieci, na ogol mnostwo wojska, policji i ochrony. Polecam wycieczki Luksor, Paradise i Jepp Safari. Polecam samemu zakupic sprzet do snurkowania mam na mysli maski, bo ten na miesjcu na wycieczkach to raczej nie jest godny uzytkowania. Wlasny sprzet przyda sie na rafie w hotelu. Suchy prowiant na wycieczki ktory wydaje hotel nie jest zbyt bogaty w kalorie.
Witam wróciłem własnie z Egipt, hotel Prima life makadi .Hotel pod wzgledem wyglądu super ,basen plaza rafa kolarowa naprawde piekna . Jedzenie w hotelu tragiczne cały czas to samo ryz ,gulasz . owoców morza brak niby kalamary ale gumowate acha i ich egipskie parówki doslownie dawane do wszystkiego. przerwy w posilkach 3 godz , człowiek zaspał na sniadanie to dopiero zjadł o 13 dramat . Restauracje ala Carte byly tylko na papierze niby zawsze nie było miejsc , a jedzenie podawane na nich takie same jak na kolacji.Rozmawiając z innym ludzmi z hotelów doszedłem do wniosku ze naprawde trafiliśmy tragicznie z jedzeniem . Obsługa hotelowa przez pierwsze dni spoko , póżniej zapominali dawac ręczników do pokoi (2 tyg byłem ) a dziennie dostawali napiwek , ludzie w recepcji nic nie wiedzieli na jaki temat bym nie spytał . Najlepsza sytuacja byla na koniec zaczeli wszystko wymieniać w lobby nagle listy z drinkami pojawiły się na stolikach normalnie cuda sie dzialy , na początku myslałem ze może to opinie ludzi sa negatywne bo chodziła kobieta i zbierała ale jak się okazalo hotel miał wizytacje osób zajmujacych sie ocena hoteli więc po to wszystko było . Ogólnie hotelu nie polecam na jedzenie itp, ale pod wzgledem plaży i rafy to naprawde super był to moj pierwszy pobyt gdzie indziej moze jest lepsza , Egipt kraj ogolnie spoko troche namolni ludzie na bazarach ale rok temu byłem w Turcji wiec przyzwyczajony. Wycieczki byliśmy w Luksorze , Quad Safai i Paradais piękna plaza snurkowanie na otwartym morzu super polecam, Jadąc do Luksoru po drodze mijaliśmy miasto Kena jak sie nie myle , widac ze ludzie biednie tam żyją i ogolnie straszna bieda w Egipcie. Ale szczerze do Egiptu wróce do pieknych raf i zobaczenie piramid Pozdrawiam
Hotel mający swoje lata, w chwili obecnej w trakcie renowacji. Pokoje duże, łazienki bardzo ładnie odnowione, meble wiekowe. Posiłki zróżnicowane, bardzo dobre jakościowo. Możliwość posiłku w restauracji a la carte włoskiej i orientalnej. Restauracja exclusive dodatkowo płatna. Bardzo ładny kompleks basenów o zróżnicowanej głębokości (codziennie skrupulatnie czyszczone). Teren hotelowy bardzo zadbany, wypielęgnowany i zróżnicowany - zielony ogród. All inclusive 24 h - łącznie z gorącymi napojami (w tym czekolada), lodami (samodzielnie nakładane z lodówek, smaki: śmietankowe, truskawkowe, czekoladowe i chyba mango), pop cornem. Na plaży restauracja podająca "fast food" czyli między innymi pizza, makarony, shoarma, kiełbaski etc oraz owoce. Obsługa bardzo miła i nieroszczeniowa.
jedna z najładniejszych plaży o ile nie najładniejsza w Makadi Bay, bardzo ładny basen, hotel średnich rozmiarów
hotel w trakcie bezinwazyjnej modernizacji, wiekowe meble
Bylismy w czerwcu 2016 roku,jedyna zaleta hotelu to blisko plaza,hotel w fatalnym stanie,wpokojach stare meble,odpadajace tynki,fazienka fatalna,woda caly czas leci nie mozna zakrecic kranu obsluga nic sobie z tego nie robi.Restauracja to jak stolowka z PRL,duzo gosci miejscowych,dzieci halasuja na stolowce,naplazy i przy basenach.Ogolnie pobyt nieudany,nie polecam tego hotelu,sa duzo lepsze hotele w E gipcie.To nie hotel 5 gwiazdkowy minimum 3 gwiazdki.
MALY,KAMERALNY,Plaza przy hotelu..
Fatalna obsluga,w pokojach stare meble,lozka sie rozpadaja,lazienki w fatalnym stanie,slabi animatorzy.restauracja wyglada jak stolowka w PRL,JEDZENIE SLABE MONOTONNE.
Bylismy w tym hotelu dwa razy z grupa przyjaciol ,Pobyt uwazam za udany bo jest plaza i cieple morze, jedzenie bardzo dobre animacje na poziomie kazdy znajdzie cos dla siebie .Ale nie wiem z kad cena tego hotelu tak naprawde to stary hotel lazienki sypia sie niby sprzatane codziennie ale pozostawiaja wiele do zyczenia pokoje takie sobie chociaz niby nie spedzamy czasu w pokoju ,Cena nieadekwatna do standartu Hotelu .Duzo tubylcow glosnych i chalasliwych mimo to cieple morze rekompensuje wszystko Daleko od centrum nie ma wieczorem gdzie wyjsc
Dobre jedzenia plaza morze
slabe pokoje rozpadajace sie meble
Stosunkowo niewielki hotel położony w pięknej zatoce. W hotelu dyskoteka, zjeżdżalnie wodne, 3 restauracje a la carte, ale tylko jedna płatna. W hotelu czysto, duża dbałość o szczegóły. Większość gości z Czech. Pokoje bardzo ładnie urządzone.
W hotelu przebywałam w dn. 19-26.05. 2016 r. Zaznaczam , że był to mój 10 pobyt w Egipcie. Hotel Prima Life jest zdecydowanie najgorszym hotelem, w którym byłam w Egipcie. Bardzo dziwi mnie ocena jako wspaniały , na pięć gwiazdek absolutnie nie zasługuje , zastanowiłabym się nad czteroma gwiazdkami. Przed wyjazdem czytałam opinie i informacje o gościach arabskich, ale nie przypuszczałam, że będzie ich tak wielu. Ogólnie w czasie mojego pobytu w hotelu było ich ok. 1/3 gości , albo tak bardzo rzucali się w oczy , że człowiek miał wrażenie , że są wszędzie. Wieczorem lobby bar do późnych godzin przypominał plac zabaw. Dorośli leżeli na kanapach , a ich dzieci (kilka sztuk na każdą parę dorosłych) biegały, krzyczały , jeździły na rowerkach i hulajnogach. Nikt z obsługi nie zwrócił im uwagi. Na zewnątrz było mało miejsc, więc chcąc uniknąć zgiełku pozostawało pójść do pokoju. Dyskoteka to jedna wielka porażka, nie dziwię się , że brakowało chętnych do tańca przy takiej muzyce. Dziwi mnie zachwyt nad posiłkami. Co prawda jedzenie było dość smaczne, ale wybór był mały. Dwa dania mięsne ( kurczak i coś w sosie) i ryba codziennie przyrządzona na ten sam sposób. Często w pojemnikach nie było nic. W stołówce (zdecydowanie nie była to restauracja) panował ogólny rozgardiasz. O zachowaniu i sposobie spożywania posiłków gości arabskich nie będę pisała bo żadne słowa nie oddadzą stanu faktycznego. Często brakowało stolików , ciężko było doprosić się nakryć i sztućców. Pomimo wolnych stolików bez nakryć, kelnerzy odsyłali na zewnątrz (było gorąco).Goście arabscy byli przez personel traktowani lepiej, dla nich wszystko było od ręki. Uważam, że moja opinia jest obiektywna. Szkoda, że o tym wszystkim nie dowiedziałam się przed wyjazdem. Myślę, że jeżeli ktoś znajdzie ofertę tego hotelu w cenie 3-gwiazdkowego to warto pojechać dla samego morza , my niestety zapłaciliśmy jak za 5 gwiazdkowy (rezerwowaliśmy wcześniej). Zatoka Makadi jest piękna , ale jest tam dużo lepszych hoteli.
Plaża , a właściwie morze
-bardzo duża liczba gości arabskich -mało urozmaicone posiłki (właściwie codziennie to samo) -niewielka ilość animacji na bardzo niskim poziomie
2 tygodnie w grudniu spędziłam wraz z mężem .było super ,wspaniała obsługa w całym hotelu ,animacje nawet na dość poziomie bardziej pod zachud .Lecz to co zrobili w dniu wigili przeszli sami siebie coś wspaniałego .Od samego rana już na plazy imprezy obsługa chodziła po plaży iczęstowali pierniczkami ,a wieczorem kolacja wigilijna szczena opadla wystrojem restauracji ,przygotwaniem posiłków zimne przekąski pięknie ozdobione idotego bardzo smaczne.ciepłe dania wspaniałe owoce morza z grila coś wspaniałego oprócz tego nz kazdym stole stała orginalna lyski butelka czystej wódki i butelka dobrego wina to było na poczęstunek.W TYM HOTELU BARDZO DBAJĄ O GOŚCI HOTEL NA 5 PLUS
mały ,przytulny
nie ma
Byliśmy od 03.09.do 17.09.2015r. Hotel zasługuje na wg mnie 4 egipskie gwiazdki choć ma dostęp do morza i dobrze utrzymaną czystość przy 8. naszym pobycie w Egipcie. Minusem jest smród wody używanej do podlewania. Najlepsze pokoje w blokhauzach o nr 1xxx, 2xxx, 3xxx, nasz był 3104. Animatorzy na poziomie amatorskich starań. Różnych barów 8 sztuk. Dobre lody non stop. Dyskoteka Soho od 23 do 3 rano. Nie polecam restauracji A la carte, orientała lub włoska, w zależności od dnia tygodnia i codziennie oprócz niedzieli, gdyż po raz pierwszy byliśmy w restauracji gdzie nie podaje się karty dań i jest serwowane to co przypada w tym dniu. Polecenie zasługuje Café de Makadi na dachu budynku i Sky Light Lobby Bar oraz restauracja płatna. Woda do picia, mycia zębów, mycia owoców z dystrybutorów na terenie całego hotelu i na korytarzach. Wi Fi słabe i tylko w recepcji, gdzie po południu jest mnóstwo pochylonych głów nad smartfonami i laptopami. Jeżeli ktoś nie lubi języka czeskiego lub arabskiego sposobu konsumpcji, tj. zabieranie mnóstwa jedzenia na stół, które w połowie wraz z chlewem naokoło stołu jest zostawiane to nie polecam. Jedzenie bez problemów i zemsty faraona. Codziennie coś można wybrać, lecz najpierw trzeba się rozejrzeć, gdyż zawsze są jakieś smakowite nowinki. Polaków mało, tylko ja z żoną, co przy opóźnionym o 2,5 godziny odlocie z Hurghady i zachowania rodaków na lotnisku: głośni, kłótliwi, wulgarni uważam za plus. Opóźnienie z powodu braku chętnych do tego kierunku odpoczynku, co przy ogromie Czechów, Arabów, Rosjan, Belgów, Holendrów uważam za niszczenie biur podróży przez politykierów poprzez sianie nieusprawiedliwionego zagrożenia
Zatoka Makadi.
Fetor wody używanej do podlewania.
Hotel mały i kameralny z piękną plażą.Fantastyczny zespół animatorów zwłaszcza Tito i Dibo którzy są super :) lekcje arabskiego naprawdę fajne i co nieco człowiek się nauczył. Poza tym wodny aerobik,piłka,belly dance,boccia itp.Jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, dobre drineczki i pyszne mohito.Bardzo ładna rafa koralowa i dużo rybek przy brzegu. Ogólnie wszystko w najlepszym porządku.Polecam Wszystkim ten hotel bo warto.
maly kameralny hotel z cudowną plażą
zbyt dużo arabskich turystów
W hotelu bylismy od 28.05.2015r do 11.06.2015r. Hotel usytuowany jest w dzielnicy Hurgady Makadi Bay. Odległość od lotniska wynosi około 35 km. Nie ma w pobliżu sklepów . Są jedynie hotelowe. Pomiędzy hotelami plażą można spacerowac. Hotel jest mały kameralny . Bardzo w nim czysto. Pokoje duże przestronne , codziennie sprzątane. Jedzenie w tym hotelu jest bardzo dobre, dobrze doprawione, różnorodne. Bardzo smaczna w barze na plaży picca i kebbab. Na plaży dwa bary. Przy basenie równiez dwa bary i w lobby barze również dwa bary. Brak kolejek . W morzu można się kąpać wchodząc do niego bezpośrednio z plaży. Jest mała rafa koralowa oraz dużo kolorowych rybek. Animatorzy zapełniaja wolny czas gościom przez cały dzień do późnych godzin wieczornych. Są animacje wieczorne na takim samym poziomie jak w innych hotelach. Przy basenie codziennie od 20.00 do 22.00 śpiewa pan . Od 23 jest dyskoteka, jednak brak chętnych do zabawy. Personel hotelu jest bardzo sympatyczny i pomocny nie wyciąga ręki po napiwek. W hotelu jest bardzo mało Polaków . W tym okresie było nas 6 . Są NIemcy, Czesi, Holendrzy, Egipcjanie , Rosjanie- mało. Jest to hotel dla osób chcących wypocząć w ciszy i spokoju . My wypoczęliśmy . Jesteśmy bardzo zadowolenie z pobytu. Być może wrócimy do niego za rok. Odradzam osobom młodym chcącym spędzic czas na aktywnej zabawie.
Hotel bardzo mały kameralny dla osób pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Bardzo w nim czysto. Jedzenie bardzo dobre. Potrawy różnorodne dobrze doprawione. Możliwość kąpieli w morzu bez zejść z drabinki. Personel bardzo przyjazny i sympatyczny.
Bylismy z mężem w tym Hotelu od 22 maja do 4 czerwca hotel nie był w 100 % pełny lezaki dostepne przy basenie jak i na plazy plaza mała ale rafy rekompensują wszystko bardzo dobre jedzenie czuc samak potraf dobrze doprawione internet w lobby dostepny co nas zaskoczyło pokoje sprzatane codziennie czysto jak na Egipt w barze przy plazy dobra pizza kebbab nikt nie chodził głodny animatorzy na palazy zachecaja do zabawy My ogólnie jestesmy zadowoleni i na pewno tam wrócimy tam jeszcze mimo braku Polskich turystów troche Czechów Niemców i Arabów i Ruskich ale onie sa wszedzie Hotel Kameralny daleko do Hurgardy ale na odpoczynek idealny my odpoczelismy i super sie bawilismy
Rafa przy brzegu bardzo dobre jedzenie czysto małe obłozenie w hotelu 21 maj do 4 czerwiec wolne lezaki przy basenie jak i na plazy kameralna atmosfera w lobby bezpłatny internet brak kolejek przy obiedzie kolacji super pizza przy plazy
Daleko od Lotniska
Lokalizacji dałem 7/10, ale ten parametr jest najbardziej subiektywny, który starałem się zobiektywizować. Wokół hotelu nie ma dosłownie nic - pustynia. Ja z założenia nie miałem zamiaru wyjeżdżać poza hotel, więc dla mnie nie miało to żadnego znaczenia. Jeżeli jednak ktoś szuka rozrywek poza hotelem, to będzie bardzo zawiedziony. Najbliższe z 15 km od hotelu na przedmieściach Hurghady. Posiłki - jak na Egipt super. Nie ma tak dużego ilościowego wyboru jak w wielu innych hotelach, ale za to jest jakość. Codziennie przynajmniej trzy rodzaje mięsa. Oczywiście zawsze ryby. W innych hotelach, których byłem (6 raz w Egipcie) niby dużo, ale generalnie to samo, np. kurczak w 6-ciu różnych potrawkach - masakra. Tutaj czyste mięso (wołowina, jagnięcina, kurczak, itd.), które sam komponujesz. Jak na Egipt naprawdę czysto. Myślę, że jestem obiektywny i trochę wymagający, wiec moja ocena średnia powyżej 8/10 jest naprawdę dobra. Hotel niestety się starzeje (mimo drobnych renowacji) i pewnie za kilka lat bym go nie polecił. Pozdrawiam
Dobre posiłki, brak tłoku, przyjazna rafa
Mała plaża w związku z tym tłok na plaży i mało leżaków na plaży
Bardzo przyjazny hotelik. Polecam parom i ludziom z dziecmi. Dobre i zroznicowane jedzenie, zarowno w main restaurant jak i barach przy plazy (super pizza). Duze baseny (mniejszy grzany), super zadbany ogrod, ogromne przestrzenie. Polecam.
rozlegly teren, duze baseny, bliskosc plazy, dobre jedzenie, sejf w pokoju, duze czyste pokoje, duze czyste lazienki, fajne animacje,
w srodku niczego, poza hotelem i aktywnosciami hotelowymi na nic innego nie mozna liczyc, praktycznie brak polakow (glownie ruskie i niemcy) moze to fakt wakacji w kwietniu..
wróciłam zrelaksowana i zadowolona z pobytu. polecam wypoczynek w tym hotelu
hotel z dala od miejskiego zgiełku, co daje możliwość pełnego odpoczynku, ładna piaszczysta plaża z łagodnym wejściem do morza i najważniejsze co skłoniło mnie do wybrania tego hotelu po raz drugi - to możliwość korzystania z kąpieli w morzu, bez płycizny i pomostów oraz standard usług, który po siedmiu latach jest na wysokim poziomie.
Byłem tam do 23,05,2014. Hotel jest idealny dla rodzin z dziećmi, Ja szukałem plaży do pływania i rafy- okazało się że plaża mogła by być większa a rafa była w dużej części martwa, jednak na prawo od nas była już całkiem ładna. Basen hotelowy bardzo duży z dwoma barami ( na plaży też były dwa) . Restauracja jest obłędna, każdego dnia inne potrawy,grill, ryby, krewetki, kalmary, kucharz wie co to przyprawy ( co w Egipcie nie jest takie oczywiste) ja niestety przytyłem. Ogólnie oceniam ten hotel bardzo dobrze z małym minusem-rozrywka wieczorna to totalna klapa. Z racji położenia nie ma gdzie pójść wieczorem a na terenie hotelu zostaje tylko bar całodobowy i animacje wieczorne na bardzo kiepskim poziomie. Jest jeszcze dyskoteka o godz.23 ale nigdy tam nikogo nie widziałem. Przykro tylko że Polacy tam nie jeżdżą (masa Rosjan, Arabów, trochę Czechów i Niemców)
Położony w pięknej zatoce, mała ale wystarczająca plaża z rafą, duży basen bardzo urozmaicona kuchnia.
Brak rozrywki wieczorem, plaża mogła by być większa.
Spędziliiśmy z żoną 2 tygodnie hotel bardzo przyjemny nie za duży i to jest plus, goście głównie z Czech, Słowacji, Niemiec i Polski kilku Rosjan i Arabów.Jedzenia pod dostatkiem raz w tygodniu wieczorki kulinarne z lokalnymi potrawami.Między posiłkami przekąsić można coś w barze przy basenie lub przy plaży(polecam pizzę z pieca opalanego drewnem),opcja extra All Inclusive bardzo fajna 24h wszystko free poza sokami ze świeżych owoców oraz napojami importowanymi.Na dachu budynku w którym mieliśmy pokój fajny shisha bar czynny po zachodzie słońca(shisha platna 2euro).Basen duży czasami było ciężko o leżak, na plaży bez problemu było dużo wolnych.Super rafa koralowa zaraz przy hotelu,codziennie braliśmy bułki ze śniadania i karmiliśmy ryby-super jadły nam z ręki.Pokoje duże codziennie sprzątane łazienka duża czysta w TV nawet TVPolonia była.Bezpłatny internet WiFi w loby kilka sklepów oraz kantor.Bus hotelowy kursujący do Hurghady(za opłatą).Jedyny minus to nachalni naganiacze ze SPA codziennie nas męczyli.ogólnie hotel godny polecenia z dala od zgiełku napewno tam wrócimy.
Właśnie jestem po tygodniowym pobycie w Prima Life z żoną. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Hotel nie należy do bardzo dużych i to chyba jest jego zaletą, wszystko blisko i pod ręką. Pokoje duże, dobrze wyposażone i bardzo czyste,za dolara nawet herbatę robią w pokoju:)(pokój 7209, ogarnia go Omar-spoko gośc,heh;))klimatyzacja działa bo bez niej o tej porze roku nie ma możliwości normalnego funkcjonowania(dzień 42-45, noc poniżej 30 nie schodzi). Jedzenie jeśli ktoś pisze, że słabe i monotonne to szczerze współczuje gustu. Było trochę polskich gości i wszyscy zachwyceni z ilości i jakości posiłków. Obsługa stara się by każdy czuł się zadowolony, nie olewają, naprawdę dają radę. Plaża ciasna przy pełnym obłożeniu, ale rafy przy plaży hotelowej rekompensują to w zupełności. Nie trzeba kupowac wycieczek na snurkowanie, jest na miejscu(chociaż byliśmy na Giftunie też źle nie było) Polecam rafy przy prawej granicy hotelu, ryby fantastyczne(do metra długości!), wszystkie kolory tęczy pod wodą gwarantowane. Minusem małym są animatorzy i animacje, zero w nich życia i codziennie to samo. Spa na miejscu-płatne, tenis, siłownia, internet w lobby - free. Na plaży w restauracji Azurro dobra pizza i kebab oczywiście All Inclusive. Hotel wart wydanych pieniędzy(za 1380 byliśmy, to lepiej naprawdę ciężko). Polecam rodzinom z dziecmi i tym którzy potrzebują spokoju w czasie urlopu.
Jedzenie troche monotonne i proste, ale zawsze mozna bylo cos dla siebie znalezc. Spożywane posiłki nikomu nie powinny zaszkodzic, zadne klatwy faraona nie powinny sie przytrafic. Nikt nie wystawial reki po bakszysz. Hotel bardzo spokojny, mozna bylo wypoczac. Plaza ladna.Pokoje duze.