Około 400 m od pięknej, piaszczystej plaży.
4 restauracje: główna i 3 a la carte: Latinos, Narcisse i Steak House.
Liczne atrakcje sportowe dla dzieci i dorosłych.
Ponadto dla najmłodszych: miniklub dla dzieci 4-12 lat, specjalne menu, minidyskoteki, plac zabaw, brodzik.
Pobyt w hotelu Djerba Resort uważamy z bardzo udany. Podczas przyjazdu poczęstowano nas sokiem już w recepcji. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. W hotelu znajduje się kantor, więc nie musisz chodzić na miasto w celu wymiany. Pokoje czyste, codziennie sprzątane wraz z wymianą ręczników. Mieliśmy pokój od północy wiec dość chłodny. Do plaży rzeczywiście kawałek jest, ale dla nas 700m to pestka. Dla mniej wysportowanych osób 😊jeździła o wyznaczonych godzinach kolejka. Na plaży bar tylko z napojami bezalkoholowymi, natomiast na terenie hotelu kilka barów z bogatą ofertą alko i bezalko (oj co tam się działo 😊). Jedzenie świeże, smaczne, duży wybór, a na ochłodę codzienne dostępne lody. Wszędzie dojedziecie tanimi taksówkami np. farma krokodyli (~5zł), Djerbahood (20euro) – tam taxi czeka na Was jak skończycie zwiedzać, lub centrum Midoun (~6zł) z kilkoma marketami i targowiskiem.
- czystość, duży basen, energiczni i mili animatorzy, dobre jedzenie
- dużo glonów na plaży i w morzu (może tak akurat trafiliśmy w czerwcu)
Hotel czysty pokoje super klima wszystko sprawne polecam
Miła dobra obsługa bardzo fajny basen ,na plaży dbają o plażowiczów .
Nie znalazłem
Pobyt uznaje za udany , hotel bardzo fajny , główną zaletą jest olbrzymi basen otoczony palmami przy którym nigdy nie brakowało leżaków. Jeśli chodzi o obsługę to zarówno barmani jak i kelnerzy to topowa 10 :) uśmiechnięci , zagadujący po polsku i wykonujący swoją prace w sposób profesjonalny , trochę gorzej z paniami sprzątającymi , ale tragedii nie było .Do plaży ok 7 minut spacerkiem . lub 3-4 mini ciuchcią z hotelu . Hotel nieco na uboczu , ale taksówki których jest bardzo dużo są śmiesznie tanie -kurs na nasze to 4-6 zł. Podsumowując polecam .
OBSŁUGA . Fajny basen , spory wybór jedzenia
W pierwszym dniu olbrzymi robal w toalecie , z którym stoczyłem walkę:) no ale to Afryka;)
Cudowny hotel, przepięknie utrzymane ogrody wokół i mnóstwo zieleni. Ogromny basen z barem tuż przy oraz całodziennymi animacjami w wodzie i przy basenie. Pokoje sprzątane codziennie, wymieniane ręczniki a za mały napiwek niespodzianka. Jedzenie bardzo dobre, ogromny wybór a słodycze typu ciasta i lody najlepsze na świecie. Barmani serwują świetne drinki zawsze z uśmiechem na twarzy w trzech dostępnych barach. Pomiędzy głównymi posiłkami serwowane są przekąski także nie sposób tu zgłodnieć. Do plaży ok. 10 min. spacerkiem lub ciuchcia spod hotelu. Polecam ten kompleks z całego serca bo ja napewno tu wrócę nie raz 😊
Piękny ogród, ogromny basen, pyszne jedzenie, cudowna obsługa.
Jeśli ktoś nie jest typem imprezowicza lub podróżuje z dziećmi stanowczo odradzam. Codziennie imprezy do północy. Po 22:00 muzyka zamiast ciszej, jest coraz głośniej. Płaczące dzieci w pokojach obok ze względu na hałas, brak reakcji ze strony obsługi hotelu. Nie ma możliwości zmienić pokoju. Pomimo obietnic szefa recepcji, że będzie ciszej nic się nie zmieniło. Na parkiecie "bawi się" 10 osób a połowa hotelu nie może spać. NIE POLECAM.
Stan hotelu bez zastrzeżeń. Posiłki dobre, duży wybór. Jakość proporcjonalna do ceny. Sprawna Klimatyzacja w pokoju i nawet działająca lodówka (jest to mój trzeci pobyt w Tunezji i wcześniejsze w tej części mogły powodować zastrzeżenia) . Sprzątanie codzienne - bez uwag do jakości. Ogólnie czysto. W budynkach pobocznych wspaniałe patia z roślinnością, drzewkami. Wizualnie bomba, rzecz niespotykana. Wakacje na duży PLUS. Gdybym miał powrócić bez wątpliwości zrobiłbym to ponownie.
Piękny zielony teren. Duży basen i co istotne bardzo dużo Polaków. Brak Rosjan. Godziny wydawania posiłków i dwa miejsca (restauracja hotelowa i Snack Bar) do ich pobrania i konsumpcji. Bezproblemowa ilość stolików, także na zewnątrz. Możliwość zakupu drinków na wypasie, przy relatywnie dobrej cenie np. Mohito to równowartość 19 zł.
mała ilość obsługi w restauracji, powodowała że zmówione piwo, wino docierało najczęściej po zakończeniu konsumpcji. Ustawiczny brak czystych kieliszków do wina. Zawsze jednak można było udać się do nalewającego, jednak było to jedno stanowisko z kolejką do wodopoju. Małe kubki na piwo, wino, drinki. Monotonne i słabe programy animatorów (z trzech wyjazdów do Tunezji niestety najsłabsze). Choć jeśli komuś wystarczy niewiele w tym rozmowy to może być zadowolony.
Rewelacyjny hotel z dobrym jedzeniem. Dużo zajęć ruchowych w ciągu dnia i ciekawe animacje wieczorem
Duży basen, duży wybór potraw.
Brak plaży przy hotelu.
Wszystko w porządku. Miła i sympatyczna obsługa. Jedzenia bardzo dużo, każdy znalazl coś dla siebie. Pokoje schludne i czyste.
Przy hotelu bardzo fajny basen. Woda czysta. Obsługa hotelu dbała o swoich gości. Zawsze uśmiechnięte twarze. Polecam.
Piękne otoczenie, wspaniali animatorzy, dobre jedzenie
czystość, atrakcje animatorskie
zero, zero, zero
Hotel ładny ale wymaga odświeżenia natomiast otoczony jest przepiękną zadbaną zielenią, PRZEPIEKNY OGROD PALMOWY,przemiła obsługa rekompensuje braki. Oferuje dużo atrakcji tak dla aktywnych jak i dla tych którzy preferują spokojny wypoczynek. Wieczorne animacje pozwalają miło zakończyć dzień. W ciągu dnia również organizowane są różne zajęcia. Nie można się nudzić.Jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie
Przepiękny teren otoczony Ogrodem palmowy!!! Ładne pokoje. Cudowni animatorzy i przemiła obsługa!
Wymaga już odświeżenia ,lobby do remontu.
Witam jeśli chodzi o sam hotel prezentuje się super. Bardzo dużo zieleni i fajny duży basen. Jeśli chodzi o obsługę średnie zainteresowanie gośćmi. Jedzenie śniadania i obiady monotonność. Kolację całkiem fajne. Niestety jeśli chodzi o samych kelnerów w restauracji Jasmin katastrofa. Brudno.
Dużo zieleni. Duży basen. Ciuchcia do plaży.
Monotonne jedzenie. Kiepska obsługa.
Hotel pozomny i bardzo czysty.personel super jedzenie urozmaicone.duzy plus brak Rosjan🤣
Dobre jedzenie i brak ograniczeń po troszkę nalewania drinkow
Czysto i schludnie i nowe lezaki
Hotel bardzo fajny w pięknym ogrodzie . Czyste , sprzątane codzienne pokoje
Dużo możliwości spędzania czasu , wiele atrakcji dla każdego i bardzo dobrą kuchnią
Bardzo dobra obsługa, jedzenie, położenie , czystość , jakość hotelu.
czystość, jakość, wszystko, bezpieczeństwo
Bardzo przyjemny hotel z miłą obsługą i świetnymi animacjami. Jedzenie jak dla mnie super. Dużo lokalnych potraw co uważam za ogromy plus. Pokoje codziennie sprzątane, choć wiadomo, że to jest standard afrykański. W związku z tym trzeba przymknąć oko na drobne uchybienia: pajączki pod łóżkiem, ceratę wiszącą przy wannie jako osłonę prysznica, czy rozklejającą się framugę. Dla mnie to pierdoły na które wcale nie zwracam uwagi. Alkohole lokalne ale dobre, Tunezja ma dobre piwo, świetny lokalny likier (podają drinki na jego bazie). Piękna zielona okolica, hotel jest bardzo zadbany jeśli chodzi o roślinność. Ładny basen zewnętrzny. Uwielbiam jak coś się dzieje a tu grupa animacyjna jest po prostu the best. Codzienne występy, dużo zajęć sportowych, taniec brzucha, występ fakirów i inne niezliczone zabawy. Nie mam opinii o plaży bo byłam tam tylko na spacerze (hotel nie posiada plaży przy samym obiekcie, 10 minut spacerem lub kolejką hotelową). Położenie hotelu też ekstra bo wszędzie blisko. Polecam absolutnie ludziom, którzy nie szukają złotych klamek ale chcą mieć udane wakacje. Wróciłabym tam bez wahania. Wyjeżdżałam ze łżą w oku tak się zżyłam z obsługą.
Świetne animacje. Piękny basen zewnętrzny. Miła obsługa, dość dobra komunikacja po angielsku. Jedzenie lokalne i bardzo dobre. Pamiętajcie, że na Djerbie korzysta się z odsolanej wody morskiej i gotując potrawy nie soli się ich, gdyż nigdy nie wiadomo jak słona będzie danego dnia woda. W związku z powyższym czasami potrawy mogą wydawać się niedosolone ale sól jest na stole, więc nie marudzić. Położenie w centrum. Hotel posada minigolfa, korty i itp.
Poza sezonem nie wszystkie atrakcje czynne np.: bar przy plaży czy ciuchcia na nią (dla mnie żaden problem). W pokojach wi-fi nie istnieje w zasadzie dobre jest tylko na terenie budynku głównego a dokładnie przy recepcji i w teatrze. W toalecie ogólnodostępnej zdarzyło mi się zobaczyć jednego karaluszka ale to raczej wyjątek niż reguła. W pokojach czysto.
wspaniały hotel z pięknym ogrodem palmowym i ogromnym basenem. Jedzenie przepyszne, przekąski w ciągu dnia, dobre drinki. Ręczniki wymieniane codziennie, na miejscu kantor i bankomat więc nie ma problemu z lokalną walutą. Basen wewnętrzny z podgrzewaną wodą, więc super opcja jeśli pobyt poza ścisłym sezonem. Dobra baza wypadowa na wycieczki po Djerbie, przed hotelem są taksówki i bryczki, którymi za niewielkie kwoty można zwiedzić wyspę. W hotelu codziennie super zabawy, animatorzy to młodzi przesympatyczni ludzie, którzy naprawdę wykonują swoja pracę z uśmiechem na twarzy. Teatr i występujący w nim właśnie animatorzy to również fajna sprawa. Śmiechu co nie miara
smaczne jedzenie, codzienne sprzątanie pokoju i wymiana ręczników, piękny ogród palmowy, animacje
Hotel wspaniały jedzenie smaczne animacjie super polecam
Bardzo zielono i sympatycznie na basenie
Nie ma
To były świetne wakacje. Hotel duży, ale kameralny. Obszerne, czyste pokoje z tarasami.
Bardzo miła, uczynna i pomocna obsługa.
Nie mam żadnych skarg Wszystko było dobrze, ale czepialscy na pewno coś wynajdą...
Hotel wspaniały , przestronny , piękny basen , obsługa wspaniała , posiłki również , mam jednak zastrzeżenia do czystości pokoju , , a szczególnie do łazienki z toaletą , poza tym wszystko ok
Zalety to pięknie wyposażony hotel , oraz wspaniała obsługa
Czystość w pokojach
bardzo ładny , zadbany hotel, w przyjemnym otoczeniu , czysty i spokojny.Wspaniała obsługa , życzliwa, Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie.