Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, plac zabaw, menu dla dzieci.
Atrakcyjna lokalizacja: niesamowity widok na zatokę Mirambello, ok. 1 km od centrum Eloundy, ok. 12 km od Agios Nikolaos.
Publiczna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza ok. 1000 m od hotelu.
Rozrywka: fitness, aqua aerobik, amfiteatr, muzyka na żywo, animacje, łucznictwo, karaoke, bingo, dyskoteka.
Kiepska kuchnia, moim zdaniem przydał by się już jakiś remont, odpadające barierki na basenach, ruszające się drabinki, cieknące klimatyzacje.
Ładnie położony, śliczne widoki mimo trudnego dostępu .
Piękne położenie hotelu, cudowne widoki. Zawsze uśmiechnięta i pomocna obsługa. Przemiłe wieczorki tematyczne. Pokoje z widokiem na zatokę.
Piękne położenie, cudowne widoki, przemiła i zawsze uśmiechnięta obsługa
Trochę trzeba się wspinać, ale w końcu to Kreta
wszystko, zaczynając od tego że zaplaciliśmy za pokoje ze zdjęcia , a ulokowali nas w jakiś dobudówkach hotelu, gdzie śmierdziało, było głośno przez wszystkie chodzące w kuchni maszyny, obok pokoi biegła rozwalona rura ściekowa, znowu odór, nie wpominając , że pokoje małe klitki a widok z nich na mur, od plaży może kilometr, ale trzeba schodzic z ogromej góry i wchodzić, żadnego ładnego widoku, tylko sucha trawa, nie wspominając, że nie było plazy gdzie można się opalać czy kąpać, najbliżej taka plaża 20 km. personel nie pomocny ani trchę, na wszystkie skargi mówili jutro, jutro.PORAŻKA!!!!
wszystko
Polecam. Hotel przestronny, widoki piękne, obsługa bardzo miła i przyjazna.
Obsługa, widok, zjeżdżalnie, baseny, smaczne jedzenie.
Mało mięsa, słona woda w basenach, mało urozmaicone sniadania.
Generalnie złe wspomnienia z pobytu w hotelu zostaną pamiątką na całe życie. Wady opisane powyżej, przy codziennych próbach zmiany pokoju w recepcji informują, że robią co w ich mocy, żeby pomóc, ale mają pełne obłożenie - dla chętnych mogę powysyłać zdjęcie półki na klucze - na ~ 180 pokoi zajętych może ze 40... W odniesienu do zachodnio europejskich hoteli w których bywam często daję słabe ***. Pojechaliśmy ze znajomymi i na 3 pokoje w każdym brakowało czego innego, a po spotkaniu innych polaków na wyjeździe powiedzieli nam o jeszcze innych brakach w swoich pokojach. Hotel szczyci się nowo wyremontowanym skrzydłem, które niestety jest najgorszym z możliwych obiektów - wychodzą nań instalacje wentylacyjne z zaplecza, które nie dość, że hałasują to na dodatek śmierdzi z nich fryturą, a w niższej kondygnacji ludzie skarżą się na smród szamba. Jedzenie choć smaczne to codziennie to samo, park zabaw dla dzieci jest płatny za każdy dzień, za każde dziecko, co do napoi all inclusive - cała obsługa świetnie porozumiewa się po angielsku, ale do szklanek leją co chcą gdy się im nie patrzy na ręce.
Co takiego?
- hałas całą dobę w pokoju - smród frytury całą dobę w pokoju - monotonne posiłki - park wodny dla dzieci dodatkowo płatny za każdy dzień - UWAGA sprzątaczki zostawiają pootwierane tarasy po sprzątaniu - ryzyko kradzieży
Jakość adekwatna do ceny. Trzeba mieć szczęście w kwestii pokoi. U nas na 6 par 3 dostały fajne pokoje 1 średni a 2 kiepskie.
Piękne widoki Przemiła obsluga Fajne baseny dla dzisci Wieczorne atrakcje dla dorosłych
Daleko od miasta i plaży
Nie polecam osobom zainteresowanym dostępem do rozrywek miasta. Jeśli ktoś lubi przebywać w hotelu to polecam pod warunkiem trafienia do dobrego pokoju. Szkoda kasy na ten hotel, lepiej wybrać inny. Do hotelu nie podjeżdża autobus operatora. Transport z głównej ulicy starym samochodem hotelowym. Osoby mające problemy z chodzeniem muszą wybrać inny hotel. Pchanie wózków z dziećmi pod górę to nieporozumienie. Szkoda słów. Animacje organizuje właścicielka hotelu mając niezłą zabawę i wykonując serie zdjęć wszystkim turystom a potem odnajdujesz się na face book .
Tylko widoki i to z tarasu hotelowego bo z mojego pokoju widok zasłaniał zaniedbany ogród.
Położenie na stromym wzgórzu, ubogie AI, robale w pokoju, daleko do cywilizacji