Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel znajduje się 500 m od centrum Hersonissos, stanowiąc idealną bazę wypadową do wszystkich atrakcji i rozrywek.
Dla fanów wodnego szleństwa: 2 baseny odkryte (1 z wodą morską) i 3 zjeżdżalnie wodne.
Bogaty program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.
Dla dzieci: animacje i zajęcia w mini klubie, plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna.
Główny budynek hotelu z pewnością najlepsze lata ma dawno za sobą i jego pokoje nie zasługują na 4*. Pomijam telewizję z gęstym "śniegiem" na każdym kanale bo to był akurat zbędny rekwizyt. Natomiast pozbawiona sterowania klimatyzacja to już poważny problem. Poziom generowanego hałasu skutecznie spędzał sen z powiek. Poza tymi dwoma mankamentami raczej w porządku, a w moim przypadku za czystość pokoju pełne 5, chociaż jak się okazało na końcu, dużo gości mieszkających w tym samym starym budynku skarżyło się na obfitość dodatkowych form życia w pokojach ;).
Dla szukających rozrywki hotel jest jak najbardziej godny polecenia pod warunkiem że zostanie zaznaczone że chodzi o przedział wiekowy 17-35 z wyraźnym wskazaniem na znajdujący się obok rewelacyjny kompleks Star Beach Waterpark, który w mojej opinii znacznie rozszerza ofertę hotelu i podnosi jego ocenę.
A podsumowując żałuję że nie mogłem spędzić tam 2 tygodni, ale zawsze jest przyszły rok.
Kilka lat temu byłam tam animatorem. Znam hotel od podszewki i nigdy bym tam nie wróciła. Podstarzały, nieatrakcyjny hotel z brudnymi toaletami, beznadziejna animacja i połamany sprzęt do wypożyczenia. Kids club nie miał żadnej kompletnej gry, a wszystkie zabawki wyglądały jak używane przez kilka pokoleń. Ubogi alkoholowy all inclusive - tanie wino w kubkach w których obsługa baru znajdowała zużyte tampony (kubki po umyciu wracały do baru, pycha). W upalne dni mleko do kawy nadawało się do użytku tylko z samego rana, bo później bylo ścięte i nikt się nie fatygowal, żeby je zmienić. Słodkie napoje z nalewkow smakowały jak słodzona woda. Ciastka wystawiane w trakcie dnia starczały dla kilku spryciarzy, reszta musiała się obejść smakiem. Baseny bardzo oblegane, bo NIE MA PLAŻY. Hotel polecam jedynie tym, którzy jada na imprezę i hotel maja za nic.
Jedyna zaleta jest odległość od centrum bardzo imprezowego miasta.
Hotel jest brudny, brzydki, stary i zaniedbany. Jak ktoś pobrudził łazienkę to była taka przez pól dnia. Hotel jest stary i jak go zbudowali, tak zostawili do powolnego rozkładu. Plaza w hotelu nie istnieje. Zmieszczą się na niej 3 leżaki.
położenie hotelu bardzo dobre, wyjście prosto na baseny i morze, blisko głównej promenady miasta, przy przystanku autobusowym. Jedyny mankament to nocne hałasy i imprezy do białego rana oraz wszędobylscy, bezczelni Niemcy. Nie polecam osobom z dziećmi oraz szukającym ciszy i spokoju. Osobiscie byłam bardzo zadowolona, że do plaży nie muszę schodzić z gór jak wiekszość Polaków.