Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Idealny zarówno dla osób nastawionych na wypoczynek jak i dla tych, którzy chcieliby zwiedzić wyspę.
W odległości 20 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego dojechać można do oddalonego o 4 km miasta Zakynthos.
Położony zaledwie 450 m od pięknej, piaszczystej plaży.
Zatoka Wraku - największa wizytówka wyspy i jej symbol - często pojawiająca się na folderach reklamujących Grecję.
Exotica hotel & Spa By zante Przyjechałam z biura Grecos. Na plus hotel 10 minut od lotniska. Super szybki dojazd. Nie wiem, dlaczego ten hotel ma tak pozytywne oceny ? Każdy pokój ma łazienkę stworzoną ze szklanej szyby, oddzieloną od sufitu 20 cm. To sprawia, że każdy widzi jak z niej korzystasz, w nocy świeci światło, nie wspomnę, że wszystko słychać. Zero prywatności ! Z prysznica leci woda na podłogę bo nie ma brodzika czy kotary, dlatego ręczniki kładliśmy na brzegi pseudo łazienki. Hotelowy płyn do mycia w przestarzałych dozownikach. Dla mnie to nie do przyjęcia w Europie. Wyżywienie. Bardzo słabe. Na śniadania np jajecznica z proszku, sadzone jajka -tłuste, jogurt, marmolada -Fuj, tosty z maszynki - miękkie. Pseudo soki z dystrybutora -sama chemia. Chociaż kawa była pyszna Na plus barmani robili pyszne Frappe i shejki z lodów. Obiady kolejna porażka, ciągle to samo a byłam dwa tygodnie. Smażony kurczak na blaszce zawsze przesolony, jak inne mięsa przygotowane w ten sposób. Makaron po bolońsku wymienny z carbonarą. Pure ziemniaczane z proszku. Podobno owoce i warzywa są z ich sadów. Nie wiem dlaczego pomidory były niedojrzałe w sezonie, fasolka obrzydliwa .I do tego serwowano kukurydzę z puszki ! Arbuzy białe bez smaku .Dla mnie hitem były jabłka sprowadzane z Chile ;) haha , a tymczasem w Grecji był sezon na pyszne brzoskwinie, których nigdy nie było -sama sobie kupowałam w sklepie w cenie zwykłych jabłek. Oczywiście wiedziałam, że obsługa nakłada jedzenie. Tylko ciężko było się porozumieć a potrawy były byle jak serwowane na talerze . Kupiłam all inclusive i bardzo żałuję! Rozumiem czas pandemii. Personel był bardzo uprzejmy. Wszyscy pracownicy chodzili w maseczkach i rękawiczkach. Sprzątanie trzeba było zgłosić poprzedniego dnia. Można było co dwa dni. Czajnik był na życzenie- dostałam Tylko wodę trzeba kupować bo z kranu leci odsalana. Niby hotel extra ale nie dostaniesz wody pitnej, chyba jak przyniesiesz swoją plastikową butelkę ! Przy okazji zaznaczę, że jak masz wyjście z hotelu możesz zamówić lunch packet i tam dostaniesz butelkę 0,5 litra wody, kanapkę z tosta oraz pomarańczę lub jabłko. Można codziennie to taki LIFE HACK. Lodówka w pokoju działała Wi-fi działo przy lobby, w pokoju już nie. Kupiłam kartę na 15 GB za 15 euro w Zakynthos. Przy okazji taxi do tego miasta to 10 euro. Można dojechać lokalnym autobusem ale godziny są niedogodne. Sejf w pokoju płatny 35 euro za dwa tygodnie. Plaża prywatna, piękna, płatne 2 leżaki z parasolem - 7 euro. Bar czynny przy basenie od godziny 11, chociaż przy recepcji była informacja, że od godziny 10 .Wiem czas Koronawirusa... Ale standardy trzeba trzymać, jeśli hotel ubiega się o 4 gwiazdki. ogólnie nie polecam hotelu.
położenie
Wyposażenie
Atutem tego hotelu jest bardzo dobre jedzenie, fajna miejscowość dla rodzin z dziećmi, super plaża, bardzo daleko od brzegu płytka woda. W hotelu przede wszystkim Anglicy i Polacy, bardzo uprzejma obsługa, pokoje codziennie sprzątane.
Bardzo dobre jedzenie, ładne położenie, cicha okolica.
Łazienka, brak brodzika i cały czas mokro w łazience. Brak animacji dla dzieci.
kameralny rodzinny hotel z miła obsługą, strzałem w "10" był rodzinny pokój z prywatnym basenikiem.
kameralność, położenie, miła obsługa
brak wieczornych tanecznych form spędzania czasu (np. w godz.21.00-23.00)
Hotel godny polecenia, mógłby być lepiej sprzątany , łazienka do wymiany , słaba klimatyzacja
Posiłki obsługa
Łazienki, brak rozrywek , odległość od plaży
Lokalizacja hotelu bardzo dobra- blisko do głównej ulicy, sklepów. Hotel trochę za spokojny, mało animacji. Minusem zdecydowanie łazienki- brak kabin prysznicowych, albo jakiejś przesłony ( wszystko mokre). Ogólne wrażenie dobre.
bardzo miła obsługa
brak animacji
Hotel czysty, nowoczesny, położony ok 8 min spacerkiem od piaszczystej plaży. Pokoje przestronne, łazienka jak to w Grecji mała, bez brodzika, ale nie był to problem. W hotelu są dwa baseny, jeden większy z mostkiem przy barze, drugi mniejszy. Jedzenie w hotelu bardzo dobre( czytając komentarze o monotonnych śniadaniach trochę się dziwię, ponieważ na śniadaniach było zwykle 10 bemarów z ciepłymi daniami , nie mówiąc o innych produktach typu pieczywo, sery,wędliny, płatki, mleko, suszone owoce, bułeczki drożdżowe itp.) Plaża ładna, piaszczysta, woda przejrzysta, ciepła. W hotelu byliśmy ok 8 rano, od samego wejścia mieliśmy dostęp do wszystkiego , ok 10 dostaliśmy pokój. Zakynthos jest przepiękną wyspą, warto wykupić wycieczki , rejsy i zwiedzić wyspę. W hotelu głównie Anglicy i Polacy.
- czysty - 2 baseny -przepyszna kuchnia -miła obsługa - piękna plaża
moim zdaniem brak
Hotel położony w cichej miejscowości. Goście głównie Polacy i Anglicy, trochę Greków. Dla nas to duży plus, dla szukających atrakcji wieczornych pewnie wada. Dla nas główną zaletą był pokój z prywatnym basenem. Polecamy dopłacenie do tej opcji. Przy głównym basenie miejsce można było znaleźć nawet po śniadaniu, chociaż "rezerwacje" ręcznikami można było niestety zaobserwować. Czuć, że woda w basenach i w łazience jest odsalana - nam to nie przeszkadzało. Jedzenie świeże i smaczne, chociaż subiektywnie uważam, że do 4* trochę brakuje. Na minus serwowanie gościom do picia odsalanej wody (kupowaliśmy zgrzewki wody w pobliskich sklepikach ). Dość blisko piaszczysta plaża (5-7 minut spacerem z dziećmi), która jest miejscem lęgowym żółwi Caretta. W hotelu nie ma animacji, są wieczorne atrakcje (karaoke, wieczór grecki), które kończą się o 23. Ogólnie do polecenia na spokojne i ciche wakacje .
Cichy i spokojny hotel w małej miejscowosci, czysty, jedzenie świeże, w miare blisko piaszczysta plaża, miła obsługa
Łazienka z przeszklonymi drzwiami. Odsalana woda w nalewaku w restauracji i w sokach.
wszytko tak jak w opisie, bardzo dobre i miłe wspomnienia - polecam
bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa
Wspaniałe wakacje ,hotel położony w cichej ,spokojnej okolicy ,jednocześnie blisko do okolicznych atrakcji _morze z piaszczystą plażą ,możliwość rejsów wycieczkowych ,w tym również oglądania żółwi
bardzo miły personel,zorganizowane wieczory dla wypoczywających
szklane drzwi do łazienki z wolną przestrzenią nad i pod nimi ,inne osoby w pokoju wszystko widzą i słyszą co się dzieje w łazience
W hotelu panuje wspaniała atmosfera, personel uśmiechnięty,bardzo pomocny, wyluzowany. Dobre położenie-mały spacerek na nadmorska plaże jest ok. Pokoje spore, czyste, wysprzątane.Na pewno tam wrócimy. Polecam z całego serca.
Wspaniała, rodzinna atmosfera, naprawdę świetna kuchnia,uśmiechnięty personel.W tym hotelu czujesz się jak oczekiwany,miły gość. Pełen odpoczynek.
w niedalekiej odległości od hotelu piaszczysta plaża z długo (30-50 m) płytką wodą, w której można się spotkać oko w oko z żółwiami caretta caretta (100 cm długości, 100 kg wagi) - pozwalają podejść/podpłynąć na ok. 2 m, warto zabrać ze sobą maskę i rurkę. Część plaży jest dokładnie pod ścieżką startu i lądowania samolotów pobliskiego lotniska. Dla nas to była atrakcja, niektórym to może przeszkadzać. Na plaży piasek ciemniejszy, nie brudzący
Położenie - lekko na uboczu, dzięki czemu jest cicho, ale nadal niedaleko centrum, barów i restauracji, stosunkowo blisko morza. Sympatyczna i pomocna obsługa brak dzieci (ze względu na brak udogodnień?)
Remont był zrobiony \\\"po łebkach\\\" i zostało trochę niedoróbek technicznych
Ogólnie poziom przeciętny. Na uwagę zasługuje miła obsługa i niezłe posiłki. Lokalizacja - nie 350 m od plaży jak podawano, tylko około kilometra. Za to bardzo blisko lotniska co skutkuje ciągłym hałasem startujących i lądujących samolotów. Pokoje małe, ciasne, co prawda wyremontowane, ale dość niedbale - typowo w "południowym stylu". Dramatem jest łazienka ze szklanymi - przezroczystymi skrzydłami zamiast drzwi. Brak kabiny prysznicowej zapewnia totalną powódź przy każdej próbie użycia ;)
Pobyt bardzo udany. Czystość w hotelu ok. Wyspa ogólnie urokliwa, ale widać dużo śmieci :(. Zwiedziliśmy najciekawsze punkty wypożyczonym samochodem i bardzo ten sposób polecam. Obsługa bardzo miła i uczynna. Plaża oddalona kilka minut, ale spacerek nikomu tu nie przeszkadzał. My mieliśmy dużą łazienkę więc mimo zalania dało się z niej korzystać ale faktycznie zasłonka by się przydała. Miejsce spokojne i ciche. Można plażą iść do Laganas (imprezownia) lub ulicą. Taxi około 10 euro. W hotelu głównie Anglicy i Polacy. Basen ok. Szkoda , że nie ma zjeżdżalni. Byliśmy na przełomie września i pażdziernika - pogoda super! Polecam hotel.
Kameralny:). Czysto, smacznie.
Brak zasłonek w prysznicu:(
Wyjazd na leniuchowanie z rodziną, Pyszne jedzenie, Świetna obsługa, Czysto, nie sterylnie jak w laboratorium, ale nie mam zastrzeżeń - na jadalni zdarzył mi się kieliszek ze szminką - ale został natychmiast wymieniony z mnóstwem przeprosin. Pokoje sprzątane codziennie, Wyjazd z Grecosem polecam!
Pyszne Jedzenie Bliskość lotniska Miła i sympatyczna obsługa
Brak szafy z półkami
Pobyt na wyspie, jak i w hotelu uważamy za udany. Mieliśmy pokój rodzinny z prywatnym basenem. Pokój przestronny z dużym tarasem od strony południowej, z prywatnymi leżakami i w zupełności wystarczającym basenem. Mankamentem pokoju była łazienka, w której brakowało półek na kosmetyki i zasłonki wokół prysznica. W odróżnieniu od innych pokoi mieliśmy osobną łazienkę z szklanymi drzwiami. Łóżka szerokie z wygodnym materacem. Basen oraz pokój był sprzątany codziennie. Posiłki w hotelu były smaczne, aczkolwiek zdarzały się dania tłuste i nieświeże. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Dobrze wspominamy barmana robiącego nam nietypowe drinki i zagadującego codziennie. W porównaniu z hotelami, w jakich byliśmy dotychczas uważamy, że było trochę za mało animacji. Był wspaniały wieczór grecki, koncert rockowy i wieczór z dj-em.
Pyszne posiłki, miła obsługa
Łazienka, trochę mało animacji
Polecam w 100% Hotel ladny ,czysty Jedzenie dobre. Kazdy wyszuka sobie cos dobrego Cicho, spokojnie. Do morza 5 minut spacerkiem Wielobranzowy market pod hotelem
Ladny odnowiony pokoj. Jedzenie dobre. Polecam w 100%
Nie mam zastrzezen. Moze troche lazienka moglaby byc ladniejsza ????
OGÓLNIE OK SPOKÓJ WYSOKA KULTURA OBSŁUGI.POLECAM
MIŁA OBSŁUGA JEDZENIE BARDZO DOBRE KOMPLEKS BASENÓW OK.
TOALETA RAZEM Z PRYSZNICEM BEZ KOTARY WODA LEJE SIĘ NA ŁAZIENKĘ
Czysto, wygodnie, pyszne jedzenie, miła i pomocna obsługa, wystarczająco miejsca przy basenach. Do plaży trzeba kawałeczek podejść ale to około 5-minutowy spacer. Zdecydowanie polecam wycieczki i rejsy do Zatoki Wraku, plażę Xigia, Błękitne Groty, miasto Zante.
Jedzenie bardzo dobre , obsługa również. Dwa baseny, jeden mniejszy drugi większy przy barze. W hotelu sami Polacy i Anglicy. Dla dzieci bilard, lotki, ping pong. Jeżeli chodzi o alkohol to drinki dobre. Barmani robią jakie chcesz bez problemu. Do plaży blisko spacerem może z 5 minut. piaszczysta, woda cieplutka. Polecam przejść się w lewo do plaży przy skałach oraz trochę dalej. Wrocić można miastem. W prawą stronę można dojść do Laganas (przy plaży dużo się dzieje ). Wycieczki braliśmy u Pani Gosi ( jak się wychodzi od hotelu to w prawą stonę może z 200m) siedzi przy stoliku z parasolem. Samochód też załatwiła nam Pani Gosia - 45 euro za dzień. Jeżeli chodzi o zatokę wraku to polecam statkiem Vip ( 4 godziny ) z kąpielą przy jaskiniach. Te dłuższe wycieczki mogą być zbyt męczące. My płaciliśmy 50 euro ( 2osoby dorosłe + dziecko 8 lat). Polecam Xigie, restauracja w kampi z fajnymi widokami, cameo island można dojść z hotelu w około godzinkę przez laganas, miasto zakyntos i wieczorem panoramę zakyntos z góry. Ogólnie bardzo polecam - hotel, widoki. Warto wziąść okulary do nurkowania .
jedzenie, obsługa,
Wycieczki polecam zakupić na mieście u Pani Małgosi. Do hotelu najlepiej zabrać swoje ręczniki plażowe.
Doskonałe jedzenie. Dobre położenie.
Brak- tylko głośni Anglicy