Idealny zarówno dla osób nastawionych na wypoczynek jak i dla tych, którzy chcieliby zwiedzić wyspę.
W odległości 20 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego dojechać można do oddalonego o 4 km miasta Zakynthos.
Położony zaledwie 450 m od pięknej, piaszczystej plaży.
TOP atrakcja: olśniewająca Zatoka Wraku
Mój pobyt rozpoczął się od interwencji w recepcji w związku z otrzymaniem fatalnego pokoju w którym praktycznie nie dało się mieszkać. Nie działająca klimatyzacja, zacinające się pokrętła przy umywalkach w pokoju brak czajnika, który powinien znajdować się w pokoju. Jednak miłe Panie w recepcji poważnie potraktowały nasze zastrzeżenia i już od następnej doby otrzymaliśmy inny pokój, który spełniał standarty zawarte w ofercie.
Świetne wyżywienie,miła i pomocna obsługa sprawiają, że atmosfera w hotelu jest bardzo dobra.
Brak łazienek z prawdziwego zdarzenia.Umywalki znajdują się w pokoju zaś sedes i prysznic (bez oddzielenia tych sprzętów) w takiej niby łazience - koszmar. Po jednym dniu pobytu można zauważyć, że hotel nastawiony jest wyłącznie na turystów z Anglii ( menu jak również biblioteka hotelowa).