Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
Na tarasie słonecznym wydzielona strefa dla nudystów
2 przyjemne baseny oraz brodzik dla dzieci
Dużo udogodnień dla dzieci: plac zabaw, mini klub (4-12 lat), animacje
Było miło , cicho-przywitano nas dobrym winem musującym.Obsługa kulturalna,czysty ,duży ,codziennie gruntownie sprzątany pokój.szeroka gama programów kulturalnych i rozrywkowych - w tym dla dzieci -Pod ręką tanie taksówki.Jeżeli mieli byśmy coś doradzić, szczególnie nie znającym niemieckiego i angielskiego to wziąć z sobą prosty poradnik języka hiszpańskiego co będzie pomocne szczególnie przy zakwaterowaniu bo hotel jest obszerny i można się pogubić..
Wysoki standard- wystrój,komfort,piękny balkon,szybkie windy,świetna organizacja posiłków,luksusowe baseny,kelnerzy-exellance,a szczególnie urokliwe i ciche położenie .
Nie egzekwuje obsługa przyjętych zasad estetyki i kultury przynależnych tej klasy hotelu -chodzi o estetykę ubioru, naswztchszczególnie panów, podczas posiłków. Stąd masa naszych zachodnich sąsiadów mocno brzuchatych w krótkich, bieliżnianych gaciach i nierzadko w tzw. rzezniczych podkoszulkach -naszych rodaków było tylko kilka par i niestety dwóch panów też w śród eleganckiej obsługi \\\'plażowało się\\\".
Polecam wszystkim ten hotel głównie ze względu na położenie. Hotel wybudowany przy skale w pięknej okolicy. Nie chce się stamtąd wyjeżdżać.
niezwykła lokalizacja, świetne baseny
słabe muzyczne wieczory
świetne i piękne zakwaterowanie, duża klasa, malkontenci też się zdarzali, ale sporadycznie. doskonałe miejsce na wypoczynek i baza na wypady do zwiedzania. piękna plaża blisko, ale droga, bo oprócz kompletu plażowego (2 leżaki i parasol) za 12 euro, to za wszystko trzeba płacić np prysznic 2 euro, wc 0,50 euro a knajpki przy plaży droższe od tych hotelowych. na plażę jednak warto pójść czasami. jednak to udany wyjazd pomimo krótkiego czasu, warto na 2 tygodnie. all inclusive nie polecam, wystarczy hb i ewentualnie coś sobie dokupić, warto wynająć auto i samemu pojeździć po atrakcjach i po knajpkach.
fajne położenie, na klifie stąd widoki, dobra obsługa, czysty, dobre jedzenie, kameralnie położony choć duży, wifi wszędzie działa
pomimo kameralności trochę trzeba się nachodzić i najeździć windami, ale to jest urok jego budowy i położenia, trzeba się z tym pogodzić
Hotel zdecydowanie godny polecenia. Obsługa na najwyższym poziomie . Dominują turyści z Norwegii. O ile to możliwe proszę wybierać pokoje w blokach 3 i 4 ( bezpośredni widok na ocean). Bloki o numerach 1 i2 posiadają widok na ocean, ale również na basen. W blokach 3 i 4 piętra numerowane odwrotnie ( pierwsze piętro jest piętrem najwyższym).
Fenomenalne położenie. Rewelacyjna infrastruktura. Obsługa na najwyższym poziomie.
Hotel robi bardzo dobre wrażenie, pięknie położony, pokoje duże i czyste, łazienka także bez zarzutu, rewelacyjne jedzenie ! ale niestety animacje to totalna porażka, wszyscy siedzą i piją drinki, do zabawy należy zachęcić i jest to obowiązek animatorów, których wieczorami nie ma. Nigdy tak się nie nudziłam jak właśnie w tym hotelu. Puerto Rico to straszna dziura,w której sklepy i knajpki należą do marokańczyków więc same "podróby". Wystarczy pojechać zaledwie 23 km do Maspalomas i człowiek jest w innym świecie, po prostu jak w Hiszpanii, w innym stylu knajpki, o sklepach nie wspominając.
Hotel pięknie położony na klifie, toteż widok zapierał dech w piersiach. Wszystkie pokoje mają widok na ocean. Obsługa bardzo miła, drinki z markowych alkoholi, można prosić o napoje butelkowe, nie ma z tym problemu. W pobliżu hotelu znajduje się piękna plaża Amadores, dojść do niej można w kilka minut deptakiem wzdłuż oceanu. Można tam naprawdę odpocząć, gorąco polecam ten hotel.
Pięknie położony, duży hotel z widokiem na ocean. Blisko do dwóch plaży i centrum miejscowości.Pokój przestronny wyposażony standardowo jak na hotel tej klasy.Sprzątanie ograniczone do wymiany pościeli, ręczników, wyrzucenia śmieci, nikt nie zamiata balkonu, nie myje umywalek, wanny. W hotelu codziennie animacje przy basenie oraz wieczorne zarówno dla dzieci jak i dorosłych( jakość od bardzo dobrych do niżej niż przecietnych.Duża ilość różnorodnego jedzenia ( bufet oraz przygotowywane na miejscu:pizza,ryby,pieczone mięso,chińszczyzna).
Hotel przepięknie położony, czysty, obsługa bardzo uprzejma. Posiłki wyśmienite, bardzo urozmaicone. W pobliżu dwie piękne plaże. My mieliśmy 2 pokojowy suite, któy był ogromny, z wielkim tarasem. Widok oczywiście na ocean. Pokój bardzo cichy. Pomiomo tego, że hotel jest duży nie było kolejek w restauracji ani tłoku na basenach. Byliśmy na wczasach w maju, pogoda rewelacyjna. Polecam ten hotel, najlepszy w jakim do tej pory byliśmy.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Byliśmy na wyspie w terminie 25.01-01.02.2011, pogoda super, słoneczna ok.23stopni , codziennie opalanie i kąpiele w basenie. W hotelu mnóstwo starszych osób z Anglii, Danii, Norwegii, Irlandii. Generalnie żeby odpocząć miejsce jest ok. wieczorem animacje, drinki w ALL inclusive są bardzo dobre. Wszystkie pokoje w hotelu są z widokiem na ocean i rzeczywiście robi to ogromne wrażenie:)
Polecam Wszystkim! Po prostu bajka, raj na ziemi. Hotel piękny, rewelacyjnie położony, wielkie pokoje z cudownym widokiem na ocean, obsługa hotelowa perfekcyjna, jedzenie bardzo smaczne, wybór ogromny. Dwie piękne plaże - 200 metrów i ok. 700 merów od hotelu. Luksus pod każdym wzgledem! To były niezapomniane wakacje w grudniu! Pogoda idealna - to najcieplejsza część wyspy - temperatura była po 30 stopni i słońce, słońce! Grudniowe kąpiele w oceanie - bajka!
rewelacja pod kazdym wzgledem !
Autor nie dodał opinii tekstowej.
bardzo polecam wszystkim ten hotel ,jest położony rewelacyjnie jest czysty i przestronny(można się zgubić)obsługa bardzo miła i pomocna,tam jest naprawdę pięknie widoki niesamowite .a plaża jedyna najpiękniejsza na GC -amadores
Cudowny widok na ocean! Wygląd hotelu sprawia wrażenie, przestronna recepcja, ciekawie wkomponowane baseny, na dwóch poziomach, w których w czasie pływania można podziwiać piękną okolice. Pokoje bardzo duże około 35m2, czyste, nieźle wyposażone. Jedzenie smaczne, urozmaicone, ale czasami zdarzało się że półmiski z jedzeniem stały puste i dopiero po dłuższym czasie je napełniano. Niestety brakuje organizacji: na stoliki i napoje do kolacji trzeba było nieraz długo czekać. Plaże w pobliżu hotelu czyste, z całym zapleczem sklepików, posiadają swój odmienny urok. Polecam plażę Puerto Rico (400m do hotelu) dla małych dzieci ponieważ ma drobny choć brązowy piasek dobry na zamki. Dla lubiących zakupy-duże centrum handlowe około 900m od hotelu.
Bardzo czesto wyjezdzamy z zona na wczasy ale ten hotel zawsze stawiamy na pierwszym miejscu
Polecam hotel wszystkim. Super połozenie. Porównując wizualnie z innymi hotelami robi wrażenie. Nieco oddalony od centrum ale spacerkiem 5-10 minut do centrum oraz na plaze. W przypadku pytań proszę o kontakt na e-maila.
urlop bardzo mile spędzony, hotel bardzo ładnie polozony, all inclusive jest prawdziwy a nie udawany-obsluga sympatyczna-polecam
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Polecam każdemu. Raj na ziemi :)