Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.
Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.
Hotel bardzo fajny, duży, przestronny, położony na rozległym terenie. Domki parterowe lub jedno piętrowe. Basenów mnóstwo do wyboru. Aquapark na miejscu, można się pobawić jak ktoś lubi. Pokoje codziennie sprzątane, codziennie kilka butelek wody dostarczane do pokojów. Alkoholi do wyboru. Jak ktoś chce może przesiadywać w barze do rana (całodobowy). Wystarczająco miejsca dla każdego.
Bardzo dobry hotel. Klimat wiosek z basenami fantastyczny. Obsługa miła i sprawna. Jedzenie bardzo dobre. Jedyny minus to animacje, które w 90% są pod dzieci i pary z dziećmi.
Super hotel. Bardzo dobre jedzenie. miła , fachowa obsługa. Polecam!
Wspaniała obsługa, czysto i profesjonalnie .
Daleko do centrum miasta.
Pobyt super, pokoje czyste i fajne, hotel spełnia oczekiwania na 80% .
Duży teren, ciekawa infrastruktura, miła obsługa .
Byliśmy też w grudniu 2019, jeszcze przed pandemią - o wiele lepsze jedzenie i większy wybór. W marcu 2021 trwał remont kilku restauracji, ale poziom dań był o wiele niższy.
Wszystko w porządku. Fajny Aqua park. Jedzenie dobre.
Aqua park, bardzo ładne tereny zielone , zadbane. Bardzo dobre jedzenie.
Tylko jeden basen podgrzewany w sezonie zimowym.
Byliśmy tam 2 raz. Hotel typowo dla rodzin z dziećmi. Domki w których się mieszka niestety wymagają remontu. Ściany brudne, firany brudne ale ogólnie po pierwszym dniu zapomina się o warunkach i korzysta z basenów których jest dużo. Wieczory bardzo przyjemne. Trochę denerwuje to, ze obsługa ciagle czeka na napiwki. Ogólnie pozytywne odczucia aczkolwiek chyba już tam nie wrócimy.
Domki w których się mieszka i baseny przy nich wieczorem klimat jak z bajki .
Pokoje brudne . Mimo codziennego sprzątania potrzebny jest gruntowny remont.
Pobyt bardzo udany, dużo udogodnień dla dzieci. Mnóstwo basenów zarówno dorosłych jak i dla dzieci.Ratownik przy każdym basenie. Polecam zakwaterowanie w bungalowach. Jedzenie dobre, kilka restauracji tematycznych. Wieczorem mini disco oraz animacje dla dorosłych.
Miła obsługa. Urozmaicone jedzenie. Raj dla dzieci i nie tylko.
Pobyt w hotelu oceniam wspaniale , był to mój 5 raz w Egipcie i jak zwykle bardzo udany. Hotel czysty, zadbany, bardzo duża ilość basenów, o których czystość starannie dbają ratownicy. Obsługa bardzo miła i pomocna, nie jest prawdą, że wymuszają napiwki ,wręcz przeciwnie. Bardzo duża ilość restauracji , jedzenie pyszne i różnorodne, nie rozumiem negatywnych opinii na temat jedzenia w hotelu, sama jestem wybredna a przyznaje, że było przepysznie i na bogato. Późna kolacja do 24 plusem dla wracających z wycieczek fakultatywnych. Mam wrażenie, że alkohole smakowo również bardziej zbliżone do europejskich w porównaniu z innymi hotelami. Jeden z barów z disco otwarty do 2 w nocy, w większości hoteli alkohol serwowany jest tylko do północy. Bez problemu wymieniono nam pokój, mało tego obsługa sama zaproponowała zamianę na lepszy, byliśmy bardzo mile zaskoczeni. Na zakupy poszliśmy spacerkiem. Podsumowując hotel godny polecenia.
Pyszne i różnorodne jedzenie, przemiła obsługa , duża ilość basenów, styl bungalow
Zbyt duża ilość dzieci jeśli ktoś nie przepada
Witam bardzo polecam ten hotel,czysty,dobre jedzenie,dużo basenów wokoło ładnie i zwierzaki sztuczne rozstawione dodają atrakcji.Jeśli jesteście na miejscu polecamy wycieczki z Ana Monika Travel Egypt byliśmy mega zadowoleni,super safari i wyprawy na wyspy,nurkowanie,snurkowanie?rewelka polecam.
Jedzenie,wystrój,baseny
Nie zauważyliśmy
Zajechany hotel który lata świetności ma już za soba
Jedzenie
Zajechany brudne baseny. Ciężko znaleźć miejsce do zjedzenia . Aquapark yo samo ,połowa atrakcyjni nie czynna .brak Łazy rover itp
Pobyt w II połowie marca, opinie sprawiły że oczekiwania były wygórowane, ale hotel znakomicie im sprostał. Baseny jak i tereny zielone dopieszczone, nawet tam gdzie nikt nie korzystał jest ratownik który pilnuje i dba o czystość. Rozległy, dobrze zagospodarowany teren, mnogość restauracji i w każdej podają coś innego (oczywiście mam na myśli dania główne, bo niektórzy chyba oczekują, że w pięciu restauracjach będą podawali po 10 sałatek i w każdej inne). Wszystkie restauracje jak i bary były czynne. Obsługa bardzo pomocna i miła. Internet bardzo dobry, router mieliśmy przy łóżku, można było filmy oglądać. Jeżeli chodzi o minusy to pokoje wymagają odświeżenia, nie jest to jednak coś bardzo pilnego. Przed wyjazdem natrafiłem na negatywne opinie, że chociażby obsługa wyciąga łapę po napiwki, ani razu się z czymś takim nie spotkałem. Był również komentarz, że wcześnie rano nie było ciepłej wody. U nas była zawsze, ale niekiedy trzeba było długo czekać, nie 30 sekund ale 2-3minuty . Ogólnie hotel jak najbardziej godny polecenia. Jeszcze jedna uwaga, ale tycząca się biur podróży, proszę uważać na lotnisku WIZA kosztuje 25$ i kupujemy ją w okienku u pracownika Egipskiego na końcu hali po lewej takie przeszklone stanowiska z powieszonym napisem na kartce A4 ,, BANK ". Natomiast jak idziemy z hali przylotów korytarzem to wyskakuje osoba z tabliczką biura podróży i dosłownie zachodzi nam drogę kierując do stolików biur podróży gdzie te wizę sprzedają za 28 $. Nie dajmy się naciągać! W okienku wystarczy dać paszport, odliczoną kwotę i wypisac mały druczek który dostaniemy.
Aqua park Obsługa Jedzenie Internet Podejście do klienta
Wieczorne zamknięte imprezy w jednej z restauracji. Pokoje wymagające odświeżenia ( nic pilnego)
Hotel na piątkę z plusem. Bardzo rozległy resort, z czystymi basenami, przesympatyczną obsługą, pięknym otoczeniem. Byliśmy w hotelu w styczniu i mimo, iż potrafił dokuczać wiatr, woda w basenach dla dzieci była podgrzewana i można było miło spędzić czas. 7 restauracji do dyspozycji gości- nie było sytuacji by wszystkie były zamknięte, zawsze można było do którejś wejść. Nieźle działający internet (a kiedy zaczynał się problem z prędkością wystarczyło iść do recepcji i problem zostawał w mig naprawiony). Brak nachalnego personelu, nawet osoby sprzedające dodatkowe usługi na terenie hotelu po usłyszeniu odmowy, grzecznie dziękują i odchodzą. Bus z hotelu dowożący do plaży do 30 min, można nim również dojechać do "Shopping Center" ;) Barmani nie oszczędzający na alkoholu, wysokiej jakości napoje (gazowe z butelki, nie z automatu). Aqua Park naprawdę fajny jak na przyhotelową rozrywkę. Każdy znajdzie coś dla siebie :) Nie można także nie wspomnieć o kreatywności obsługi względem dzieci. W jeden dzień kiedy pogoda była mało basenowa podczas śniadania rozstawione zostały dmuchańce i inne atrakcje dla najmłodszych :) Polecam
Hotel bardzo czysty. Woda w basenach czysta Bogate posiłki Przesympatyczna, pomocna obsługa
Trudno znaleźć mi wadę :)
Hotel duży baseny w styczniu część z nich grzane ciepłe ,jedzenie bardzo ,bardzo słabej jakości produkty chyba najtańsze na rynku ,codziennie to samo ,słabe menu, jedynie na plus alkohole ,wódka piwo wino w miarę ,,,lepsze pokoje za dopłatą 70 dolarów .w dwóch pokojach z trzech nie działało ogrzewanie byliśmy ze znajomymi.
baseny ,ciepła woda ,aqua park super ,alkohole ,soki, obsługa hotelu ok
restauracje szukanie wolnego stolika sztućców ,wyżywienie masakra,
Widać oszczędzanie i to spore. Nawet na energii elektrycznej. Połowa aquaparku nie czynna. Restauracje obniżyły lot. Ktoś kto był tam 5 lat temu widzi totalny zjazd jakosci
Pobyt w czerwcu 2021 roku z dwójką dzieci. Był to drugi pobyt w tym hotelu. Pierwszy był w 2019 roku. Hotel znacznie obniżył swoje standardy - jedzenie stało się dramatycznie monotematyczne, animacje zanikły. Pozostał ten sam (choć lekko muśniety zębem czasu) aquapark, te same baseny i świetna pogoda, reszta dwa levele niżej. Obecnie hotel nie zasługuje na opinię w okolicy 9.0, lecz bardziej 6.0-6.5. Widać oszczędności wdrożone przez właścicieli. Podejrzewam że wysokie opinie należą do osób będących po raz pierwszy w tym hotelu lub po raz pierwszy w Egicie i nie mających porównania. Pozostali świadomie zauważą mankamenty i niedostatki pobytu w tym hotelu. Negatywna metamorfoza jest spora.
duża powierzchnia, duży aquapark, liczne baseny, kilkanaście restauracji,
jeśli nie dramatyczne to mocno zauważalne pogorszenie jakości zauważalne dla osoby, która jest tam drugi raz które nastąpiło na przestrzeni 2 lat, bardzo mototematyczne jedzenie, które na szczęście występuje w ogromnych ilościach, zanik wszelakich animacji na przestrzeni 2 lat.
Hotel bardzo duży, przestronny, świetnym rozwiązaniem są małe baseny przy każdym kompleksie domków, dzięki czemu można liczyć nawet w sezonie na ciszę i spokój. Przemiła obsługa, z niemal każdą osobą z obsługi można miło porozmawiać. Animacje i rozrywka w hotelu na poziomie -1. Chyba że smutne zakurzone ludziki w przebraniach stojące w porze kolacji przed restauracjami to sa właśnie te atrakcje. Jest siłowania, ale połowa urządzeń nie działała. Minusem sa posiłki. Nie ma sensu robić kilku restauracji, jeśli w każdej jest to samo słabe, miałkie, nie przyprawione jedzenie. Dużo mięsa niestety, mało potraw warzywnych. Szkoda, że nie serwowano nic z lokalnej kuchni, za to podawano ohydną rybę w panierce smażoną na głębokim tłuszczu, mnóstwo wołowiny, tradycyjnie fryty, pizza, udawane hot-dogi. Okropne. Takie skrzyżowanie macdonalda z orlenem. Z ulgą za to można wybrać się do Hurghady na lepszy, lokalny posiłek, jednak nie za to płaci się więcej, aby żywić się na mieście. Podsumowując: sam hotel ok, ale jedzenie powoduje, że już tu nie wrócę.
Duży, przestronny, mnóstwo basenów
Fatalne posiłki. Niby wiele restauracji, ale wybór mierny
Kocham to miejsce i napewno tam wrócę. Polecam z całego serducha.
Na wakacje pojechałam z 12 letnim synem i były to nasze najpiększe wakacje. Cudowny klimat, atmosfera, życzliwość. Pokoje czyste i zadbane, cały obiekt bardzo zadbany. Ratownik przy każdej zjeżdżalni i przy każdym basenie. Na miejscu lekarz, apteka, spa, sklepy - tańsze niż na mieście. Codzienne animacje, dyskoteki, mini disco. Tam naprawdę cały czas coś się dzieje :) Hotel jest bezpieczny - dużo Security na miejscu. Zjeżdżalnie w Aquaparku dla dzieci w różnym wieku. Drinki takie jak my Polacy lubimy :) Jedzenie bardzo smaczne. Napewno tam wrócimy - zakochaliśmy się w tym miejscu.
Widzę że większość wpisuje w wady sprzedaż ofert wycieczek, czy zabiegów spa.... ja się z tego ucieszyłam bo mogłam wszystko załatwić na miejscu. W przypadku braku zainteresowania rozmową powieś czerwoną flagę wtedy nikt nie może do Ciebie podejść.
Jeśli ktoś nie był wcześniej w tym hotelu to będzie zadowolony, niemniej to nie ten Jungle co przed covidem, nieczynne wszystkie zjeżdżalnie, stare dziurawe pontony, brak leniwej rzeki, kuchnia dobra ale bez tego co było kiedyś (owoce morza, ciasta itp). Słabe aninacje, w ciągu dnia tylko joga, zumba, bule lub rzutki.
Duży teren, liczba basenów, smaczne jedzenie
Nieczynne 3 zjeżdżalnie, nieczynna leniwa rzeka, brak sztucznej fali, nieczynna 1 restauracja, brak mini golfa, brak abimacji oprócz jogi, bul, rzutek, podlewanie w południe trawników śmierdzącą wodą z kanalizacji, kosmetyki w łazience tylko na piczątku pobytu.
Wrażenia bardzo pozytywne, można odpocząć i poszaleć w aquaparku, dojazd do plaży ok. Fajna rafa z dobrym dojściem, nie jest głęboko, dzieci mogą snorkowac bez problemu.
Hotel bardzo duży, ale nie odczuwa się tłoku ani przy basenach, ani w restauracjach, ani w aquaparku. Niewątpliwa zaleta to duży, bardzo fajny aquapark, dużo zjeżdżalni zarówno dla najmłodszych, jak i starszych, każdy znajdzie coś dla siebie. Przyjemna zabudowa w postaci jednopiętrowych bungalowów o zróżnicowanej architekturze, przy prawie każdym kompleksie domków większy lub mniejszy basen z leżakami. Kilka restauracji do wyboru, dzięki temu nie dużego tłoku. Miła i pomocna p. Monika w recepcji (Polka). Jedzenie ok. Wieczorami ciekawe dania serwowane przy stoiskach na zewnątrz restauracji. Czysto. Zadbany teren hotelu. Fajne masaże w spa, niestety dodatkowo płatne, ale można się targować.
Nachalni "tubylcy" oferujący bez przerwy różne usługi, wycieczki... restauracje niby tematyczne, ale generalnie menu we wszystkich podobne, jedynie akcenty danej kuchni np.włoskiej, orientalnej.
Hotel bardzo fajny, obsługa miła, uwielbia dzieci ;) wiele atrakcji dla najmłodszych i możliwość uprawiania sportu dł dorosłych. Już się nie dziwię że ludzie wracają po kilka razy do tego miejsca. Mimo Covidu - czułam się tam bezpiecznie i dobrze
Nie można się nudzić;) wiele basenów, świetne animacje, bogata oferta dla dzieci, plaża- dobry dojazd busem, czysta,
Dookoła pustynia,