Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: oddzielny brodzik, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (za opłatą).
Własny aquapark.
Atrakcyjna lokalizacja: centralne przy głównym deptaku, przy promenadzie, ok. 7 km do Nessebaru, ok. 32 km do lotniska w Burgas.
Tylko 200 m do długiej i szerokiej, łagodnie opadającej do morza plaży.
HOTEL SUPER, JEDZENIE I JEGO WYBÓR TEŻ SUPER. DUŻY WYBÓR jedzenia, dodatkowe przerwy na lody, kanapki, gofry czy frytki w snack barze. Pokoje czyste a obsługa codziennie sprząta. hotel w samym centrum co w nocy może komuś przeszkadzać - czasami jest głośniej i wszystko słychać. Obsługa hotelu chętna i pomocna. Animacje wieczorne też na wysokim poziomie i bardzo mi się podobały.
jedzenie, duży wybór lodów, wszędzie blisko
Hotel bardzo fajny dobre jedzenie basen zjeżdżalnie idealnie dla dzieci. Jedynie jak ktos nie lubi muzyku głośnej to odradzam hotelu na deptaku do rana imprezy
Jedzienie Czystość Miła obsługa
Zima woda w basenie
Hotel ok. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, pościel wymieniona w połowie pobytu. Blisko do morza. Czytając wcześniejsze opinie o bardzo głośnym otoczeniu, bo hotel znajduje się przy głównym deptaku, obawialiśmy się, że będą problemy z zaśnięciem, ale nie było źle, na piątym piętrze mało co słychać, jak się zamknie okna. Dania główne w połowie tygodnia zaczęły się powtarzać, ale ogólnie smaczne. Desery niestety w tym hotelu nie istnieją, są przez cały tydzień takie same. Bardzo dużo owoców. Snack bar dobry, codziennie jakaś nowe przekąski, oprócz frytek i pizzy, które były codziennie. Baseny i zjeżdżalnie fajne. Jak na budżetowe wakacje, dla kogoś, kto nie oczekuje złotych klamek, polecam.
Baseny Czystość w pokoju Dużo ratowników, animatorów dla dzieci.
Powtarzalne jedzenie, Przy pełnym obłożeniu hotelu podejrzewam, że byłby problem z leżakami. Poniedziałki bez żadnych animacji, nawet muzyki przy basenie- cały dzień nic się nie dzieje.
Obsługa recepcji miła, przy barach z napojami również, pokoje regularnie sprzątane, ciekawe animacje dla dzieci oraz gry i zabawy dla dorosłych, jedyny minus to obsługa w barze przy basenie - tam zazwyczaj starsze Panie dziennie nie w humorze, niezadowolone, nie reagujące nawet na dzień dobry, czy dziękuję, wyliczające każdą przekąskę nawet jak bierze się coś od razu dla kilku osób, to chamsko komentują że ile tego i że nie jestes tu sam, dodatkowo trzeba zwracać uwagę na jedzenie w tym barze, bo czasem robione coś jest na niedomytej blasze np i jedzenie zmienia kolor, a w głównej restauracji pieczywo zdarza się spleśniałe (rogaliki mleczne na pewno).
Obsługa recepcji miła, Panie sprzątające mile, pomocne, sympatyczne, różnorodne jedzenie, basen z programem animacji na duży plus jeśli jedzie się z dziećmi
Obsługa baru przy basenie bez kultury, niezadowolona, opryskliwa, trzeba uważać tam też na jedzenie oraz zwracać uwagę na jedzenie w restauracji gdyż pieczywo zdarza się spleśniałe
Jestem zadowolona z pobytu byłam na początku maja jeszcze nie było tłumów woda w basenie zimna więc kąpieli nie było ale miła obsługa i w recepcji i barach jedzenie pyszne dużo i urozmaicone wieczorem animacje dla dzieci i pokój z widokiem na morze coś pięknego
Obiekt w samym centrum to atut dla osób ,które lubią po imprezować bo to miasto po prostu nie śpi.Jesli lubisz ciszę to nie będzie dobry wybór 😁Sam hotel czysty ,zadbany choć lata świetności ma już za sobą.Pokoje czyste codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki.Mieszkaliśmy na 11 piętrze skąd rozpościera się widok na cała okolicę i morze.Jedzenie bardzo dobre tym samym każdy znajdzie coś dla siebie.Multum owoców do wyboru.Ciasta takie sobie ale to kwestia smaku .Bardzo fajny aquapark.Woda czysta ,zimna.Animatorzy przesympatyczni umilali czas dzieciom w ciągu dnia (zajęcia ruchowe,malowanie twarzy,zajęcia manualne) i nam wieczorami .Przy aquaparku bar i snack bar z przekąskami ( popcorn,pizza,frytki,kanapki ,ciasteczka kruche i lody włoskie z automatu ).Polecamy to miejsce dla rodzin z dziećmi,par i singli ,którzy lubią dobrą zabawę ponieważ zaraz po wyjściu z hotelu to Was czeka 😁
Położenie (150m do morza) deptakiem przez centrum . Czystość,jedzenie,animacje.
Czasami windy ( a są cztery) ale są też schody 😁😜W końcu byliśmy w szczycie sezonu .Sporo ludzi to i na windę czasami trzeba poczekać ...
Jeśli szukacie miejsca, gdzie można się świetnie bawić, a jednocześnie nie trzeba się martwić o nic, to hotel Kuban na promenadzie jest strzałem w dziesiątkę! Położony tak blisko rozrywek, sklepów i straganów, że można się poczuć jak na zakupowym festiwalu – a do tego przystanek autobusowy tuż za rogiem, skąd łatwo dostaniecie się do Nyssebaru i innych atrakcji. Jedzenie? Pyszne! Dużo świeżych owoców, które sprawią, że poczujecie się jak na egzotycznej wyspie, a maszyny z lodami to prawdziwa magia – można się nimi delektować bez końca! Dla najmłodszych jest brodzik i zjeżdżalnie w basenie, więc dzieciaki będą miały frajdę od rana do wieczora. Obsługa jest super – na stołówce serwis na najwyższym poziomie, a jedzenia nie brakuje, zawsze jest coś pysznego do spróbowania. Pokój jest codziennie sprzątany, a ręczniki wymieniane na życzenie, co sprawia, że czujesz się tu naprawdę komfortowo. Tak, z ulicy czasem słychać trochę gwaru, ale kto by się tym przejmował, kiedy wokół tyle atrakcji i pozytywnej energii? Hotel Kuban to idealne miejsce na wakacje – trochę hałasu, dużo radości i niezapomnianych wspomnień!
Doskonała lokalizacja na promenadzie – blisko plaży, rozrywek, sklepów i straganów, co zapewnia wygodny dostęp do atrakcji. Świetna komunikacja – przystanek autobusowy tuż obok, z którego łatwo dojechać do Nyssebaru i innych miejsc. Pyszne jedzenie i serwis na najwyższym poziomie – szeroki wybór dań, dużo świeżych owoców, a obsługa na stołówce jest bardzo profesjonalna i uprzejma. Acquapark, brodzik, zjeżdżalnie sprawiają, że dzieci się nie nudzą, obecność ratowników na basenie.
Brak bezpośredniego dostępu do morza – hotel nie znajduje się bezpośrednio przy plaży. Płatne leżaki i parasole na plaży – korzystanie z nich wiąże się z dodatkowymi kosztami, co może być nieco uciążliwe dla osób szukających pełnego relaksu bez dodatkowych wydatków. Hałas z ulicy – czasami słychać gwar i hałas z okolicy, co może przeszkadzać osobom ceniącym ciszę i spokój podczas wypoczynku.
Pobyt oceniam bardzo dobrze, świetnie miejsce dla całej rodziny. Aquapark spelnia swoje standardy, a w upały w basenie woda Cie ochłodzi w upały. Jedzenie dobre, różnorodne.
Aquapark wyróżnia spośród innych hoteli. Różne gleboskosci, wygodne leżaki. Blisko do baru po drinki i jedzenie. Blisko nad morze.
Tragedia , od samego wejścia do hotelu była tragedia , zamawiałam wczasy w październiku rok wcześniej dwie rezerwacje ponieważ była nas 2+4 , prosiłam aby były połączone rezerwacje i pokoje obok siebie po przylocie powiedziało nam że mamy pokoje na 5 i 15 piętrze 🤦 co dla nas było absurdem ponieważ dzieci samych nie zostawimy, dała nam Pani klucze i tyle ani nie powiedziała gdzie mamy iść ani co gdzie jest , chodziliśmy po hotelu z tymi walizkami i dziećmi i szukaliśmy pokoju dopiero jak zobaczyła że poszliśmy w niewłaściwym kierunku pokazała nam iść na prawo pod windy 🤦 nie powiedziała gdzie jest restauracja gdzie byłyśmy w trakcie obiadu więc mogliśmy skorzystać z niego zmęczeni po przylocie 🤦 i zostaliśmy głodni do kolacji, obsługa totatna dno ,moi zdaniem , jak poszłam aby nam zmienili pokój pow że hotel jest pełny i za pięć dni może to zrobić gdzie co dziennie przybywali goście i pokoje obok naszych były puste , nic nie chcieli nam pomóc. Rezydent również próbował ale nic z tego. Spaliśmy wszyscy razem w jednym pokoju na 15 piętrze , córka na podłodze na materacu który był położony na dostawcę a my jak serdelki z dziećmi - masakra. Jedzenie monotonne , animacje jak wcale, głośno cało noc za oknem, windy nie działają psuły się do tego stopnia że córka stanęła sama po między piętrami i nawet nikt nie chciał jej pomóc dopiero jacys Polaki zrobili awanturę że dziecko zakleszczone w windzie , zero zaangażowania. Baseny jedynie robiły robotę ale bez szału ponieważ było chłodno, obsługa przy bazę na dole ciągle jak by obrażona i nieszczęśliwa że musi pracować. Ogólnie najgorsze wakacje na jakich byłam ... Nigdy więcej Bułgarii a na pewno każdemu będę odradzać ten hotel!!!! Ps. Pokoje nie sprzątane tylko wcielone łóżko , przez cały tydzień nawet podłoga nie odkurzona - koszmar.
Wszytko , obsługa najgorsza!
Hotel w samym centrum, trzeba się liczyć że całe noce gra muzyka. Aqua park fajny dużo atrakcji. Jak ktoś jest głodny napewno będzie miał pole do popisu.
Windy i zamykany plac z basenami po 18 nie później gdzie posiedzieć wieczorem.
Hotel na prawdę świetny. Budownictwo co prawda starsze ale bardzo zadbany i czysty. Jedzenie rewelacyjne.
Wygodny hotel z super aquaparkiem.
Czasami wydłużony czas oczekiwania na windy.
Ogólne wrażenie jest pozytywne Możemy polecić osobam które szukać życia w pobycie
Hotel jest bardzo czysty Jedzenie smaczne ( wybor nie duży) Lody bez limitu co jest rzadko spotykane Fajne zjeżdżalnie dla dzieci Centrum miasta Blisko plaży
Minus tego hotelu to zimna woda w basenach Animacje słabe
Bardzo dobrze hotele w samym centrum, wszystko bardzo blisko.
Bardzo dobre jedzenie ,pokoje czyste takie trochę z PRLu ale codziennie sprzątane.
Trochę monotonne animacje dla dzieci w kółko to samo.
Hotel położony prawie przy samym morzu. Jedzenie bardzo smaczne, bar z przekąskami otwarty przez wiele godzin. 4 bary z drinkami. Na basenie codziennie animacje dla dzieci. Zjeżdżalnie dla dorosłych i dla mniejszych. Bardzo miła obsługa. Rodzina 2+2 otrzymała duży apartament dwupokojowy na 18 piętrze z cudownym widokiem. Panie sprzątające bardzo dokładne. Polecam
Położenie Czystość Obsługa Jedzenie Widok z okna
Ogólnie hotel w bardzo dobrym położeniu słonecznego brzegu, jedzenie i picie ok, widoki z tarasu z 20 piętra przepiękne, aquapark bardzo fajny, trzeba szukać w dobrej cenie zakwaterowania w tym hotelu, żeby nie przepłacać bo hotel to takie 3.5 gwiazdki. Okolica przepiękna.
Główną zaletą są animatorzy: Lukas, Oktawia i dwie pozostałe dziewczyny robią dobrą robotę :) bardzo otwarci, serdeczni, mili, uśmiechnięci, łatwo można nawiązać kontakt i mają dobre relacje z dziećmi :)
Brak wydzielonego miejsca w hotelu jakiejś sali zabaw dla dzieci , mało wind, kelnerzy i barmani siedzą tam za karę zero uśmiechu porażka z tym straszna
Pobyt oceniam pozytywnie. Hotel podzielony jest na 3 budynki, my byliśmy w tej właśnie części. Wszystko jest zadbane, chociaż widać zluzycie materiału. Pokój byl ok, bez szału, ale też niczego nie brakowało. Obsluga bardzo dbała o utrzymanie porządku. Baseny ok, fajne zjeżdżalnie- jest ich 7 +brodzik i zjeżdżalnia dla mniejszych dzieci. Cały czas ratownicy, którzy dbają o bezpieczeństwo. Kilka animacji w ciągu dnia i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych. Jedzenie ok- każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Dobre drinki i mila obsluga. Do morza 5 minut. Jedynym minusem (dla mnie) jest położenie przy jednej z głównych ulic imprezowej części miasta- zależy kto czego szuka.
Jedze ok Baseny i zjezdzalnie bardzo fajne Blisko morza Pokoj ładny z balkonem i działającą klimą
Jedyny prawdziwy minus dla mnie to położenie. Muza na ulicy grała do 4 nad ranem- trochę przeszkadzało przy zasypianiu.
Super zjeżdżalnie dla dzieci, pyszne jedzenie miła obsługa,animatorzy przy basenach najlepsi!
Położony w centrum od razu wyjście na bazarki blisko morza.
Pokoje w stylu PRL ale czysto, baseny czynne do 18 to troszkę krótko i woda w basenach bardzo zimna.
Hotel na standarwowy, poziomie .Nocami strasznie głośna muzyka cichła o godzinie 5 rano ( człowiek dopiero mógł pospać).Na zdjeciach w ofercie inny układ zjeżdżalni , jakby po przebudowie. Zdjecia z roku 2008 roku , troche przedawnione, woda w basenie zimna wrecz lodowata,nie podgrzewana. wszyscy co wchodzili do basenu NAWET ANGLICY MOWIL ...I ITS COOLD ....jedzenie dobre ale pierwszego dnia gdy bylismy juz w hotelu o gfodzinie 9.30 nie mogliSmy zjeść obviadu , który był od 1240 wydawany .ponieważ nie mielismy jeszcze przydzierlonego pokohu ...Mozolnie to trwało zważywszy że byliśmy zmęczeni podróżą.Ogólnie wyjazd udany .
jedzenie , miła obsługa sprzątaczki ,reszta obsługi różnie.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu,jedzenie bardzo dobre i duży wybór,lokalizacja hotelu super
Czyste pokoje
Hotel wysoki, dojazd domówiony tylko windami. Dość mały aquapark. Obsługa miła, jedzenie pyszne. Niestety brudno.
Pyszne jedzenie, animacje dla dzieci.
Brudno szczególnie w toalecie przy recepcji, zbyt duży przemiał ludzi za mało osób do sprzątania. Meble zniszczone kanapy przy lobby zniszczone.