Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Hurghada - niekwestionowana stolica Riwiery Egipskiej z doskonałymi warunkami do uprawiania windsurfingu i kitesurfingu.
Dobra baza wypadowa do Luksoru - wizytówki arabskiej kultury i sztuki - skarbnicy światowej klasy zabytków.
Snurkowanie na archipelagu Giftun Islands wśród bogactwa podwodnego świata rafy koralowej.
Dla osób chcących odpocząć bardzo dobry hotel położony poza miastem. Obsługa bardzo fajna, wszyscy mili, życzliwi. Jedzenie bardzo dobre zwłaszcza kolacje gdzie codziennie były inne tamtejsze specjały z grilla. Plaża i leżaki dobrze utrzymane, łagodne zejście do morza. Pobyt w październiku 2020. Dostosowanie do warunków sanitarnych uważam spełnia oczekiwania i czułem się bezpiecznie. Mało dzieci.
położenie mała liczba rodzin z dziećmi jedzenie
basen jest duży ale zbyt płytki jak dla dorosłych :(
Fajne miejsce na odpoczynek, polecam parom, niekoniecznie z dziećmi, bo te mogłyby sie nudzić, Czysty ,choć nie najnowszy hotel, miła obsługa ,piękne widoki, nie ma sie do czego przyczepić,
czystość,spokój, brak naganiaczy, dobre jedzenie i drinki, piekna rafa przy hotelu
słabe restauracje tematyczne( ale to szczegół)
Miła obsługa, blisko od pokoi do basenów, lobby z klimą i morza. Fajna plaża, choć woda lekko mętna przy samej plaży z racji zatoczki. Generalnie polecam, poza monotonnym jedzeniem, choć głodny nie chodziłem.
Przy plaży, daleko od miasta, dlatego troszkę bezpieczniej. Niedaleko długie molo i piękna rafa koralowa. Leżanki obok basenu i na plaży.
Monotonne jedzenie, czasem przegoni do WC. W obiedzie raz znalazłem patyk :). Piec do pizzy był czyszczony szczotką do podłogi, co lekko obrzydziło ten rodzaj posiłku. Bar alkoholowy zamykany o 24 a otwierany o 10 rano. Basen zamykany około 17.30. Jedzenie prawie to samo na śniadanie obiad i kolację. Trochę płyti basen bo max 135cm.
Hotel z piękna plaż i wysepka z piękna rafa koralowa . Cudowne miejsce na podziwianie podwodnego kolorowego świata bez wykupowania wycieczek na nurkowanie . Nie chodzi sie tam głodnym cały czas moza cos zjeść . Napoje cały czas dostępne drinki alkoholowe z trunków międzynarodowych ,w pokojach butelkowana woda dokładana codziennie . Basen czyszczony codziennie , rożne zajecia nad basenem fitnes zabawy dla dzieci . Codzienne animacje dla dzieci a pozniej dla dorosłych . Hotel skromny ale czysty pobyt obył sie bez zemsty faraona :) uśmiechnięci animatorzy i obsługa .
Hotel jest typowym miejscem wypoczynku .
Bardzo daleko od lotniska i miast
Labranda Club *** relaks i odpoczynek *** miła wieczorna zabawa i wspaniali animatorzy
Właśnie wrucilismy z labranda club czerwiec 2019 . Pięknie położony w spokojnej Makadi Bay z dala od centrum to dla nas zalety żeby odpocząć, radzi duża i czysta plaża z wygodnymi leżakami duże 3 połączone baseny czysty zadbany teren hotelu dziennie świeża woda w butelkach na plaży z lodówkami.dobre drinki w lobby bardzi uśmiechnięty i miły pan barman zreszta chyba wszyscy uczyni i mili pracują dziennie od wczesnych godzin do puznego wieczoru,jedzenie czysto przyżadzine widać że w kuchni nacisk na higienę! Przeróżne rodzaje mięsa makarony ryż owoce ryby oraz świetna pizza robiona na miejscu 4 do wyboru,napoje cola i sprei nalewana z butelki !przepiekne animacje a animatorki i animatorzy robia wszystko żeby nas zawsze miło zabawić .co nas zaskoczyło żegnali nas i odprowadzili do busa na koniec zrobiliśmy wspulne foto, na plaży byl beach pary Wtęp 10? w tym napije drinki pokaz ognia i wyżutnia z pianą????.bardzo miły Marko który sprzedaje buty adidas nike dobre ceny można go znakez idąc plażą w prawa stronę sklep ma na końcu dlatego nie jest widoczny a na plaże labranda niemoze się dostać.zapytacie to wam pokażą.każdy znajdzie coś dla siebie hotel dla rodzin i seniorów i dla par zależy kto czeko szuka ..a goście z Niemiec Czechów polski pare Rysów i Arabów.lecz przewaga gości Z Niemiec.dodam ze na pobyt 2 razy A la carte w restauracji orientalnej a 2 do wyboru grecka hińsks kubańska.milych wakacji.a dla wiadomości co do pokoji to czyste dziennie sprzątane za 1? zrobią wiele
Hmmm może dla innych jest wadą ze z dala od centrum i meble w pokojach już maja swoje lata lecz nie są uszkodzone.. i mogliby dodać więcej owoców
Urlop w Labranda club Makadi warto było i jeśli będzie to możliwe wrucimy tam za rok
witam byliśmy w tym hotelu czerwiec 2019 ..zalet wiele przemili Animatorzy. Którzy zabawiają gości od samego rana (latają jak mróweczki w taki upał) bardzo miło ich wspominamy wieczorne animacje codziennie inne widać ze bardzo się starają zeby zadowolić gości..bardzo dobre drinki w barze w lobby ????zadbany teren hotelu codziennie podlewanie zieleni czyszczenie basenu oraz plaży i leżaków ..tam żaden z nich niestoi!! Zawsze uśmiech maja na twarzy a pracują od wczesnego rana do puźnego wieczora to naprawdę wielki plus dajemy! Pisiłki dobre każdy coś znajdzie ryby makarony świetna pizza pieczona na miejscu można sobie wybrać bo są 4 rodzaje..w cenie pobytu 2 razy A la karta w restauracji orientalnej a kolejna można wybrać Grecka , japońska nawrot niewiem bo dużo tego..polecam Tagże przemielege Marko który ma sklep z butami Nike adidas itd sprzedaje buty taniej jak w biedronce tylko Że trzeba go odnaleźć po prawej stronie plaży za panem security z tylu ma sklep Tagze jest niezbyt widoczny i chodzi z karteczkami na końcu plaży bo niemoze wejść na plaże która należy do Labranda club bardzo miły i chętnie negocjuje ceny ..co mogę więcej dodać sami sprawdzicie ..nam pasowało wszystko chociaż spotkaliśmy się z chłopakiem co pisał ze jedzenie okropne bo miał bóle brzucha i niestety siedział w wc ale jadł ile było i ile dawali to niestety każdy może skończy. Z bólem brzucha w takim upale i wpychać w siebie bo zapłacone !! Co jest tez ważne ze wody dziennie są w pokoju napełniane na plaży 2 lodówki z woda a w barze cola i sprit z butelelki !! Pyszna kawa
Hmmm może są każdy je dostrzeże..pokoje trochę już potrzebuja odnowy bo meble już przeszły swoje ale nie są zniszczone tylko maja swoje lata.. mogli by dodać JeszCxe lody do całości .. i więcej owoców
Hotel wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Znajduje się on bezpośrednio przy ładnej, piaszczystej plaży w zatoce Makadi. Hotel posiada all inclusive 24h co jest bardzo dużym atutem. Zarówno w dzień, jak i wieczorami animatorzy zapewniają dodatkowe atrakcje. Pokoje są w dobrym standardzie, czyste i przestronne. Pracownicy hotelu bardzo dbają o swoich gości.
Piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza All inclusive 24h Bogaty program animacyjny i wieczorne występy
Daleko od lotniska
W hotelu przeważają goście z Niemiec, zwłaszcza emeryci - dlatego podnoszą jakość usług. Hotel przeznaczony dla spokojnego odpoczynku - takie sanatorium.
czysto, kelnerzy podchodzą przy posiłkach z propozycja podania napoju,dobre drinki, automaty z pyszną kawą, przy nich ciasto, woda butelkowana dostępna z lodówki, dużo leżaków przy basenie i na plaży. Codziennie czyste ręczniki w pokoju i uzupełniany minibar.
gościu w recepcji proponował pokój z widokiem na basen za 20 $