Szeroka i piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona ok. 300 m od hotelu.
Świetne możliwości komunikacyjne: przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.
Dobre położenie: ok. 5 km od Heraklionu, ok. 10 km od lotniska.
Fantastyczna obsługa! Hotel prezentuje się bardzo ładnie, ale to ludzie w nim sprawiają, że pobyt tam zamienia się w prawdziwy wypoczynek. Kreteńska gościnność z fantastycznym jedzeniem. Polecam ludziom, którzy lubią być rozpieszczani. Widać, że starania właściciela nie poszły na marne. Pokoje są ładne i czyste, a basen jest naprawdę duży.
Bardzo miła obsługa. Hotele bardzo schludne i czyste - widać dbałość o szczegóły.
Obsługa.
Niewiele atrakcji dla dzieci.
Wypoczynek miło spędzony ale przydało by się więcej atrakcji hotelowych. W hotelu dużo polaków .
Hotel dobrze położony blisko do morza
Brak animacji przy basenie oraz wieczorów z muzyką. W ololicy brak rozrywek.
Zdecydowanie hotel nie zasluguje na 4 *, byc moze gdybym trafila na pokoj w wyremontowanej czesci moja ocena bylaby wyzsza a tak moj pokoj w głównym budynku, okazał sie byc klitą z lazienka z cieknacym i brudnym brodzikiem rozmiarow 50x50. Kolejne nieporozumienie to jedzenie, codziennie ten sam zestaw do przygotowania salatki: ogorek, pomidor, cebula, sałata, kapusta. Jajecznica z proszku, praktycznie brak dań bezmięsnych.
Położenie, niewielki ale czysty basen
Nie wszystkie pokoje sa wyremontowane, choc cena dla wszystkich jest ta sama. stołówka (bo raczej nie restauracja) nie jest dostosowana do obłozenia hotelu w sezonie, jedzenie jest monotonne i bardzo mały wybór dań bezmiesnych
Położenie super, blisko do morza, basen z leżakami bezpłatnymi przy hotelu, obsługa hotelowa bardzo miła, przy bramie hotelowej przystanek autobusowy, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi
- lokalizacja super, - obsługa hotelowa bardzo miła, - posiłki bardzo dobre, urozmaicone
ręczniki wymieniane co drugi dzień, sprzątanie niby było codziennie, natomiast podłogi odkurzane, myte były 2,3 razy w tyg
To był chyba jeden z lepszych wypadów do ukochanej Grecji. Jedzenie w tym hotelu to było absolutne mistrzostwo, a obsługujący nas ludzie byli po prostu prześwietni. Brak wieczorków tanecznych wcale nie sprawił, że takowe się nigdy nie odbyły, organizowane przez nas samych ;) W hotelu jest sporo Polaków, jeżeli dla kogoś jest to ważny czynnik. Pokój był w porządku. Jeżeli był dłużej zamknięty, po wejściu czuć było lekko nieprzyjemny zapach, ale klimatyzacja lub otwarcie balkonu rozwiązywały problem. Wiem jednak, że jeżeli zgłosić to na recepcji, pokój bez problemu zostałby zmieniony. Nam się zwyczajnie nie chciało już przenosić :)
Blisko przystanek autobusowy, z którego można dostać się bezpośrednio do Knossos albo do Heraklionu. Blisko plaży, bo wystarczy praktycznie przejść na drugą stronę ulicy i znaleźć zejście - jakieś 5 min spacerem. Rewelacyjna grupa ludzi pracuje w tym hotelu i naprawdę zrobili nam świetny klimat na tym wyjeździe. Dla mnie, bezdzietnej, brak animacji dla dzieci był na plus - dzieciaki bawiły się w swoim gronie, a ja nie musiałam słuchać piosenek dziecięcych.
Współpracujący z hotelem fotografowie. Namawiają i nagabują na zdjęcia, by je następnego dnia sprzedać. Lekko upierdliwa Pani od masaży, która co kilka dni oferowała swoje usługi. Hotel daje voucher na 15min masażu za free, ale masaż trwa 45 min. Za pozostałe 30 min trzeba zapłacić. Brakowało przynajmniej jednego wieczorku tanecznego.
Blisko do plaży,przystanku,lotniska , dosyć duży basen , miejscowość raczej spokojna . Hotel składa się z kilku budynków , pokoje i jedzenie średnie .
Byłam w tym hotelu we wrzesniu 2016 roku...I zbiegiem okolicznosci bylam ponownie w maju2017...Jedzenie okropne!Zimne ,ociekajace tłuszczem,mały wybór monotonny ,pozostawiające problemy zoładkowe!Skapo jak u sknerusa.Stołówka mała brud!Krzesła ulepione !Pokoje brudne stare z pojawiajacymi sie prusakami noca.Brak przekasek .Napoje alkocholowe kawa brak słów!Nie ma nawet goracej wody by zaparzyc porzadnie cherbate!Otoczenie basenowe...Asfalt i spaliny podjerzdzajacych aut....Obsługa miła,pomijajac barmana .Połozenie przez ulice 500m morze.Nie Polecam!
Hotel czysty sprzątane pokoje codziennie ,prawie codziennie wymieniane ręczniki i pościel,Bardzo miła Pani obsługująca jadalnię9pani zna kilka języków)super.Sama jadalnia nieciekawa nie ma stolików na powietrzu.Jedzenia dużo ale monotonne.Najgorsze śniadania.Najlepsza feta,jogurt grecki i oliwki.W hotelowym barku przemiła barmanka robiła pyszne swoje drinki ale jej nie wolno bo musi lać takie jak jej każe szef a one nie są ciekawe.Bufet przy basenie to pomyłka Pan leje drinki z dzbanka,nie ma żadnych przekąsek ,codziennie o 16ej przynoszono babkę taką samą przez dwa tygodnie.Myślę ,że ten hotel powinien mieć 3 gwiazdki a nie 4.Dobrze że była piękna pogoda i że dużo zwiedzałam.
Czysto bardzo spokojnie
Mało parasoli wokół basenu,zimna woda w basenie
obsługa przy basenie bardzo miła,za to w barze główny beznadziejna 45minut się stoi w kolejce po napoje.jedzenie jest donoszone w małych ilościach więc trzeba czekać ,śniadania mały wybór,jadalnia mała stolik koło stolika nie ma nawet jak przejść.Ludzie czekają w kolejce na stolik!!!!!!!