Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Szeroka i piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona ok. 300 m od hotelu.
Świetne możliwości komunikacyjne: przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.
Dobre położenie: ok. 5 km od Heraklionu, ok. 10 km od lotniska.
bylem jako opiekun osoby niepelnosprawnej / hotel polecony przez biuro jako przystosowany dla wózków inwalidzkich/.Gdy wysiadla winda 48 godz. spedzilem w pokoju z podopiecznym. Lazienka nieprzystosowana, mala, pokój bez klimy, jedzenie do anusa, barman poliglota, raczej zalosny niz smieszny, jak pies ogrodnika....itp itd ogólne nudy za duzy szmal!!!!
Hotel nie jest taki zły . Byłem tam w sierpniu 2005 . Były przeboje z zakwaterowaniem i to w moim przypadku aż 3 RAZY !!! Ogólnie jest ok. Pokoje są często sprzątane , jedzenie różnorodne , dużo drinków w Al . Do plaży są dwa dojscia . Wiele restauracyjek i sklepików wokoło .
Fajny hotelik na wyjazd z osoba towarzyszącą - NIE z dziecmi. Dogodne polożenie ... no może ciut daleko do morza. Leżaki i parasolki w cenie, przy hotelu. Ogólnie godny polecenia.
Bardzo slaba obsluga w hotelowej restauracji.
Obsługa w portalu www.wakacjie pl. bardzo dobra. Co roku wyjeżdżam na wakacje poprzez rezerwację przez portal, a 3 lata z kolei mam przyjemność załatwiać rezerwację przez Panią Magdę Woźniak. Jest wspaniałą wyrozumiałą , inteligentną osobą, umie doradzić, zachęcić i jeszcze sie nie zdarzyło żeby powiedziała nie prawdę. Hotel Marilena warty polecenia. Czysty zadbany. Posiłki bardzo urozmaicone i bardzo dobre. Hotel opanowany przez Niemców w 90%. Miejscowość ładnie położona, pomiędzy górami i morzem. Plaża czysta, piaszczysta, woda w morzu przy brzegu czysta. Idealne wakacje również dla rodzin z dziećmi. Brak jedynie w pobliżu dyskotek. Pod dostatkiem natomiast tavern, małych knajpek. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z wielką przyjemnością możemy polecić hotel Marilena.
Zapłaciłem za 2 x pokój 2-osobowy z łazienką, a zakwaterowano nas w połączonych 2 pokojach 2-osobowych z 1 łazienką. Oprócz noclegu hotel nie oferował żadnych atrakcji - nawet odpłatnie. Rozrywki organizowaliśmy we własnym zakresie.