Plaże z infrastrukturą i animacjami dla turystów
Stare Miasto z łukiem Augusta i mostem Tyberiusza
Kluby i bary z nocnym życiem nad Adriatykiem
Bliskość San Marino na jednodniową wycieczkę
Witam serdecznie. Zdecydowanie odradzam komukolwiek przyjeżdżać do tej zapyziałej budy. Nasze wakacje w tym miejscu miały rozpocząć się 25.07.2015. Po przyjeździe doznaliśmy z żoną szoku. Pokoje są obskurne, wszystko jest stare i BRUDNE!!!! Kurz był wszędzie, brudne zagrzybiałe ściany, brudna, ZAGRZYBIAŁA klimatyzacja! Na drzwiach łazienki ktoś załatwił swoją potrzebę, albo po prostu je wysmarował. Wyglądało to obrzydliwie. A co do \\\"łazienki \\\"... nie wiem czy można to tak nazwać. Jest umywalka, ubikacja i słuchawka prysznicowa przymocowana do ściany tuż nad ubikacją, centralnie na środku muszlii!!! Oczywiście bez żadnej kabiny. W pokojach jest śmierdząco, gorąco i brudno. Klimatyzacją steruje właściciel, ale i tak nie odważyłbym się jej włączyć, bo pewnie wylądowali byśmy w szpitalu po kilku wdechach powierza z drobnoustrojami z tej klimatyzacji. Ogólnie ten .... \\\"hotel \\\" ... nie zasługuje choćby na jedną gwiazdkę. Po przybyciu na miejsce zadzwonilismy od razu do biura, w którym kupiliśmy wycieczkę. Biuro nie było organizatorem,więc czekaliśmy na dalsze decyzje, ponieważ nie zamierzalismy zostać tam nawet za darmo. Biuro podesłało nam jakiegoś Włocha, który jest podobno rezydentem. Pan Włoch próbował wmówić nam, że tak wyglądają włoskie 3 gwiazdki, przy tym próbował krzyczeć jakimś łamanym angielskim. Niestety dla niego, nie należymy do ludzi, których można zahukać i po kilku stanowczy i dosyć głośnych słowach, pan został sprowadzony do parteru. Widząc, że jesteśmy zdecydowani w decyzji nie pozostawania w tym miejscu, pan postanowił pokazać nam inny hotel. Ponieważ dokładnie nie wiedział jak tam dojechać, a my mamy w samochodzie nawigację,więc jechaliśmy pierwsi,a on za nami. Przy wyjeżdżaniu na główną drogę pan wjechał nam w tył auta. Oczywiście wykłocał się z nami,że samochód nam zjechał do tyłu. Masakra. W każdym razie po 5-ciu godzinach oczekiwania i niezbyt ciekawych atrakcji, dotarliśmy do innego hotelu (Hotel Romea ***), w którym zostaliśmy zakwaterowa
Położony niedaleko plaży
wygląd, brud, ogólnie poniżej krytyki
Ogólne wrażenie hotelu poniżej przeciętnej,na pewno nie zasługuje na żadną gwiazdkę,a ma ich w nazwie niby 3, hahahaha. W hotelu nikt nie zajmuje się gośćmi, o wszystko trzeba zadbać samemu. Posiłki to jakaś porażka !!!! Przez cały turnus nie było chleba,rano na śniadanie sucharki z paczki, dżemiki z pudełeczek, które w połowie tygodnia się skończyły, a po zapytaniu o cokolwiek do posmarowania dostaliśmy odpowiedz, że już wszystko się skończyło. Przez cały tydzień żadnej wędliny, sera, pomidora czy czegokolwiek, a na obiad smażona cienka parówka z frytkami. To co tam przeżyliśmy jest nie do wyrażenia w tym opisie. Pokoje malutkie, ciasne, stare, rozsypujące się meble, grzyb na ścianach w łazience. Aaaaa bo zapomniałabym o najważniejszym: klimatyzacja jest w pokojach tyle, że steruje nią DIREKTOR, który nie chciał jej w ogóle włączyć,a po wielokrotnym proszeniu go włączy nam ciepły nawiew !!!! Nie mogę zapomnieć koszmaru, jaki tam przeżyliśmy. Zdecydowanie odradzam !!!!!!
Położony niedaleko ruchliwej ulicy - dla jednych to zaleta, dla innych wada, zależy kto czego oczekuje.
Hotel pięknie położony, jak na trzy gwiazdki to bardzo luksusowy. Usytuowany bardzo blisko plaży. Posiłki są wyśmienite przygotowywane przez kucharza z powołania- nikt nie wyjdzie ze stołówki nie najedzony. Ogromna różnorodnoś posiłków więc każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje ładne i czyste. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne a to również dzięki przemiłej obsłudze (są również polacy, więc nie ma bariery językowej). Hotel działa cały rok co jest jego ogromnym atutem. Na prawde polecam!