Spektakularne wybrzeża z plażami otoczonymi skalistymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Tropea i Reggio Calabria
Góry Aspromonte idealne do pieszych wędrówek i trekkingu
Kuchnia kalabryjska z 'ndują i owocami morza
Hotel ma jedną podstawowa wadę, w morzu są meduzy, w różnych ilościach, parzą mocno, a basenu nie ma.
Położenie: totalna dziura, 300m. do \"miasteczka\" - plażą, bo asfaltem to 1,5km., widoki piękne, spokój, cisza, czysta woda, wąska plaża. Wyżywienie: śniadania - codziennie to samo, obiadokolacje - wybór z 3 pierwszych i drugich dań (smaczne), brak sałatek i owoców. Obsługa: mili, uśmiechnięci i pomocni ludzie. Brak basenu. Korty, czy boisko do koszykówki to mit.
Ostrzegam rodakow przed Park Hotelem! Jedyną zaletą jest położenie. Posiłki- tragiczne.Hotel zaniedbany z obskórną zewnętrzną elewacją /prawie PSS SPOłem!/ Obsluga- tylko w j. włoskim. Uwaga na dodatkowe napoje! Brak cennika, liczą w/g własnego uznania.Właściciele niechętni i nieprzyjaźnie nastawieni do turystów. Inne hotele np. Sciaron / w tej samej miejscowosci - super/. Jeśli chcecie mieć dobre wspomnienia, to pls korzystać z innych hoteli, gdyż region jest naprawdę godny polecenia.
Jeśli ktoś docenia spokój i cisze to polecam ten hotel. Obsługa na dość wysokim poziomie. Dość duży wybór posiłków (do wyobru każdorazowo z trzech pozycji). Małe porcje jednakże da się tym najeść i co najważniejsze smaczne. Jeśli chodzi o sam wybór to jest możliwość zamówienia posiłku z ryby lub owoców morza, mięsa i danie jarskie. Codziennie są również desery do których nie można się "przyczepić". Jedynym mankamentem jest to, że posiłki planowo rozpoczynają się o godz. 19.30 jednakże w praktyce wychodzi o 20 min później. Niektórzy nie mogli przestawić się na tak późną porę jedzenia. Fajną rzeczą jest też to, ze w pobliżu jest pizzeria z rewelacyjnym jedzeniem i na dodatek w znośnych cenach. Osobiście polecam ten hotel. Czas spędzony w tym miejscu uznaja za bardzo udany :-)
Bylismy z Rainbow Tours 09-16.06.2007. Wszystko OK.