Spektakularne wybrzeża z plażami otoczonymi skalistymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Tropea i Reggio Calabria
Góry Aspromonte idealne do pieszych wędrówek i trekkingu
Kuchnia kalabryjska z 'ndują i owocami morza
Bardzo fajny 4 gwizdkowy hotel; spędziłam w nim miło czas. Bardzo dobre wyżywienie,urozmaicone wręcz wyśmienite! Miła obsługa, uczynna i uśmiechnięta. Pokoje troszkę skromne jak na mój gust, ale czyste i schludne. Dostałam pokój z widokiem na basen i morze ;) Trochę daleko było do Tropei ale jakoś sobie poradziliśmy a miasteczko też godne odwiedzenia. Wypoczynek zaliczam do udanych.
Hotel ładnie położony,ale na odludziu.Tropea oddalona 7km/dojazd busem 6€/Pokoje z pięknym widokiem na morze położone b.wysoko od stołówki ,basenow/zamkniętych między 13-16/ baru ,plaży.Brak sklepu.Możliwość zakupu napoii i lodów tylko w barze za podwójną cenę.Plaża wąska piaszczysto kamienista z parasolami i leżakami.Do dyspozycji 2 kajaki i 3 rowery wodne.Boisko do piłki nożnej ikort tenisowy powyżej hotelu płatne 50eur za godz.Bardzo głośna animacja do póżnych godz nocnych.Przy plaży 2toalety b.brudne.Często brakuje prądu w hotelu nawet 2-3razy dziennie po30-60min.Pokoje b.różne od ładch zwiokiem na morze ale np z grzybem w łazience inne pokoje przy basenie zwidokiem na basen lub ciemne na skarpę.Wyżywienie dobre różnorobne bez ograniczeń tylko Polacy muszą upominać o wino.Masa rodzin włoskich z małymi dziećmi.Piękne morze i pogoda szkoda że oferta biura ITAKA mija się nieco z rzeczywistością.Acha ostatniego dnia pobytu wypuszcono smierdzące ścieki kuchenne na plażę między leżakami czy to napewno hotel**** Czego innego oczekiwałam.